Vecka 21

 Dags för veckans star....

Mischa Barton!
image18
  Född: 24 januari, 1986 i London
  Familj: Pappa Richard, mamma Nuala, storasyster Hania och lillasyster Zoe, (Mischa är altså mellan barn som mig-Izabella).
  Allmän fakta: Mischa fick sitt genombrott med tv-serien "The OC" där hon spelade Marissa Cooper. Hon har även spelat i "Sjätte sinet" och "Notting hil". 2003 blev Mischa utnämd till årets It-girl och 2004 var hon med på Peoples lista över världens vackraste människor. Förtom skådespeleri har Mischa modellat för bl.a. Jc och Bebe. Nu sysslar Mischa med ett par nya filminspelningar.
  Stil: Jag tycker att Mischa har en ganska mixad stil, hon brukar blanda både sött och rockigt. Det är dessa kontrasterna som gör hennes stil, tycker jag. Några favorit plagg är slimmade jeans, minikläningar och söta toppar. Mischas absoluta favoritväska är chanels berömmda 2.55
 
   
 
Chanels 2.55            Mischa för Jc
  Sno Mischas stil: Hur gör man nu för att sno Mischas underbara stil? Helt ärligt tycker jag inte att man ska kopiera hennes stil rakt av, utan bra inspireras av den, (det är roligare med en egen stil!). Men om du nu vill kopiera den så är mina tips att blanda, tänk inte att det måste vara en bestämd stil utan gör som Mischa, ha både sött och rockigt. Men nyckelplaggen är väll stuprörsjeans, minikäningar-både flickigt söta och rockiga T-shirtsmodeler, söta toppar och vackra festkläningar.
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Chanels underbara väska för typ 25.000 ! :D Babybella <3

2007-08-17 @ 12:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback