Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Ojoj, Natha har kommit ut ur skuggan och skrivit hela tre inlägg! Vad bra för mig, nu behöver jag nämnligen inte skriva så mycket. Men det blir minst ett inlägg från mig med idag eller ska vi säga i natt!?
  Har som vanligt haft en bra fredag och skolan var som vanligt helt okej trevlig. Fick reda på vilket betyg (snarare vilka betyg) jag ligger på än så länge i svenskan, vg/mvg. Detta är jag sjukt nöjd över och väldigt stolt över, för jag gick ju ut nian med ett svagt vg. Jag måste verkligen besöka min gamla svenskalärare och visa att hon verkligen felbedömde mig. Min förra svenskalärare var inte min favorit alltså.
  Nu till hur den lilla teatern i psykologin gick, det gick bra. Vi var kanske inte de bästa skådespelarna men vi gjorde inte bort oss så mycket. Det var rätt kul faktiskt, något att satsa på kanske?!
-Nej.
 
  Nu i veckan har min käre styfar varit i det främmande landet, USA. Han är nu hemma igen och det är skönt att ha honom tillbaka, han hade till och med presenter till oss (mamma,syrrorn och mig). Jag är nu en lycklig ägare till ett par vita, låga converse-all star och ett Levi's linne.
 Presenterna!
Något ytterligare som gör dagen så fantastisk lyckad är att storasyster är här och ska sova här hemma tills imorgon! Fredagar är verkligen mina favoritdagar :) See ya 
                                                                
                                                                          Storasyster :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback