Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Så nu är det riktig helg, det har känts som helg varenda dag nu på det underbara sportlovet. Men nu är det helg på riktigt i alla fall och det ska banne mig firas! Jag ska fira med att åka till Bonnaland för att bo hos pappa över helgen. Det har ju varit "party" varenda dag nu så jag antar att det blir lugnt i helgen men man vet ju aldrig.


  Men lovet är ju mycket snart slut, så vad har man gjort egentligen under dessa dagar av ledighet?
Ja, jag har faktiskt hunnit med en hel del förutom att shoppa, fast det har väl mer att göra med att jag försöker spara... Tillbaka till vad som hänt: I måndags sov den bästa (Natha) hos mig och vi hade ännu en trevlig och galen kväll tillsammans. Under tisdagsmorgonen var den bästa tvungen att skynda sig hem till sin mami som just kommit hem, jag hade ändå en rolig dag och gick på bio med Belle. Sedan på onsdagen var det ju Sturkö som gällde och vi tjejer hade det kulkul som vanligt (och som vanligt glömde jag att ta bilder). Igår, torsdag var mamma, Steffo och jag på spa, bubbelbad är nog det underbaraste som finns alltså.
    ............ Sturkötjejerna
Vi dåva <3
                      Bio med Belle.                                         eller en del av dem!

image1162Spa in mitt hjärta.
  Jag har också hunnit med saker som att städa min älskade garderob och leta efter ett förbaskat sommarjobb. De där sommarjobben, jag får panik på dem. Varför i hela fridens namn ska man behöva vara 18år för? Jag fattar nada. Så till senare, See ya


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hm , Steffo på spa ? ;) haha

2008-02-22 @ 14:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback