Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag eller ska vi kalla dagen för "lillördag"? Ni förstår tisdagar är i regel väldigt slappa, endast två lektioner att gå på och till onsdagar är det bara en liten franskaläxa att göra. Idag var det härligt nog ingen geografi och alltså bara en lektion, i och för sig är den lektionen (bild) tre timmar. Jag var i alla fall hemma redan vid elvatiden! Så nu har jag haft en hel eftermiddag till att göra behövliga saker. Jag ägnade mig en timme åt att skrota runt på stan i jakt efter ett sommarjobb. Så nu finns det 7st butiker i Karlskrona som har mitt killer-CV, lycka för dem. I år är ett sommarjobb absolut nödvändigt för min överlevnad ekonomiskt.
   Efter min "jobbsökar-tur" blev det en fika med mamma som just själv kommit hem från en runda på stan. Hon letade dock inte jobb utan hade köpt upp hela Bokias bokrea. Det blev två böcker till mig, En shopaholics bekännelser och Berdorfblondinen.
Mina nya trevliga böcker :)
   Det enda "tråkiga" som behöver göras idag, denna lillördag är just franskaläxan men det ska väl kunna gå ganska fort. Resterande på dagens program står en långrunda med de små hundarna och slingning av håret. Kanske skulle jag också passa på att måla naglarna nu när jag äntligen verkar ha tid. Jag lever ju ett så hetsigt liv, not. 
  Detta var allt för mig idag. See ya 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback