Lyckat .

Torsdag: Glad valentine :) En farfylld dag av kärlek. En massa kramar oh pussar från alla håll. Ibland mår man bara så bra!
image1116

Nu äre lov, för jag var ledig idag. Så jag vaknade vi tolv av min Kusin Amanda, som är sjuk idag. Jag hade en världsbäst dröm; Det handlade om Danny / John Travolta, alltså ibland var det Danny ibland John. Så det var en blandning av dem. han var då vampyr och visade mig en massa, för jag hade dagen innan sett en reklam på MTV om den där serien på söndag, ROOM 141 eller var det var.

Och där sa dom att dom leker med syner så man vet inte vad som är sant. Och då visade han mig en bilolycka där någon dog men det var inte riktigt . Got it ? Och då skulle sen han göra mig till vampyr, och Harry Judd sa åt mig att äta en bit porslin så jag började blöda i munnen och så skulle jag svälja blodet, och då blev jag vampyr. Men när jag skulle göra det började jag tänka på Mami. Att henne kunde jag ju inte åka till om jag var vampyr, jag behöver ju blod. Men Danny / John odlade eget blod. Så jag kunde ta av det. Men jag tänkte så mycket på vad mami. Men precis när jag skulle börja tugga på talriken vaknade jag. Hahha , men drömmer var bra, Danny var ju med !

Nu till resten av min dag. Jag vaknade tolv, skulle ta bussen från söderåkra vid halv tre, sedan ta bussen till Karlskrona från Gökalund. Så jag tog bussen från söderåkra, hamnade jag i Bergkvara. Såg bussen komma och hoppade på. Så ser jag Emelies pojkvän där, för han bor i Karlskrona, så jag tänkte att de måste ha bråkat så han åker hem från Kalmar, så kollar jag på skylten i bussen, där står det Kalmar. Och då tar det inte lång tid innan jag förstår att jag sitter på fel buss. Så jag börjar springa mot dörren men den stängs. Så jag satte mig ner igen och fick åka ändå till Kalmar igen. Sen fick jag vänta 45 min i Kalmar för att vänta på bussen tillbaka. Kul, verkligen kul. Så jag har tillbringat hela dagen på en buss.


Aja, hoppas ni har haft det bra. Ha det gutt .

// Nathaliesåklart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback