Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Helg då va. Ja, vilken fredagskväll det blivit. Har varit hemma hela kvällen med mamma och Steffo (bonuspappa), vi har ätit god mat och nu tittar vi på Let's Dance. Är det så här en normal sextonåring spenderar sina fredagar!? Ja, den här fredagen blev en riktig mysfredag och jag har inte hittat på en enda dumhet. Det mina vänner är ett framsteg. Imorgon blir det nog dock ändring på det, hoppas jag ;)
  Min skoldag har varit precis lika intressant som min kväll. Den började tjugo över tio med en härlig mattelektion, matte är som bäst på morgonen. Idag innehöll den faktiskt matte, tror jag räknade 3 tal (applåder). Sedan var det engelska som fick avsluta dagen. Skulle egentligen haft psykologi som sista lektion men så blev det inte. Läraren var sjuk, fast att sluta klockan ett är verkligen inte fel. Innan man begav sig hem blev det lite lunch med klasstjejorna, trevligt trevligt. Har ju en väldigt trevlig klass, tjejerna iaf. Killarna har sina brister men de växer väl upp de med. De är trevliga på fest iaf!
 
Något jag verkligen längtar efter nu är Gossip Girl, det börjar ju snart på 5:an, den 29 januari faktiskt. Böckern är ju helt underbara så TV-serien borde vara riktigt bra, men som sagt borde. Emmapemma sa att det var kasst men man tycker olika. Så jag hoppas verkligen att det är bra. Jag behöver något nytt att vara besatt av. The OC och Dougie Poynter räcker inte. Jag vill ha mer, jag vill ha Gossip Girl
  Snart sängdags men innan dess ska jag hinna med att dansa lite till Brittans Piece of me. See ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback