Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Jag är sjuk och har varit hemma ifrån skolan. Inte mycket har hänt, jag har jobbat på mitt svenskaföredrag, kollat TV, lyssnat på musik och knarkat värktabletter. Detta var min måndag så nu tänker jag berätta om lördagen istället.

Lördag 26/1

Efter ett flertal helgar av tråkigheter och lugna hemmakvällar var det dags för en liten tjejkväll! Den tjejkväll spenderades på Ringö med Belle, Natha och Amanda. Kvällen inleddes med att jag var sen, skulle kommit sex men kom halv sju... Men de var inte sura på mig så länge på grund av min exemplaraiska ursäkt, det var minsann inte jag som var sen utan min chaufför. Vi brjade ganske snart med matlagningen eller Amanda började. Vi andra tre tittade mest på Nathas McFly-dvd och lät helt enkelt Amanda göra grovjobbet. Men tillslut kom vi till insikt att vi kanske skule hjälpa till, sagt och gjort. Jag dukade bordet och med Nathas hjälp ordande vi lite "drinkar" (alkoholfri cider är grejer det). Till maten lyssnade vi självklart på McFly.
  Efter den finfina maten (crêps?) kollade vi ytterligare lite på McFly-dvd:en men vi bytte senare ut den mot Sandor/Ida. När filmen var slut gick vi ut på en liten nattpromenad, dumt gjort eftersom jag har gått och blivit sjuk. Tillslut var Natha och Amanda tvugna att gå hem och sova och då fick jag och Belle klara oss själva. Det blev lite mer TV-tittande och lite nattmackor innan vi också fick vår skönhetssömn.
   
image1053
  Vi hade en jätterolig tjejkväll hos dig Belle!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Tih. Nöjet var helt på min sida. ^^,

2008-01-30 @ 20:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback