Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Ännu en vacker vårtisdag här och det känns allt annat än dåligt! Förstår bara inte att jag kan vara på detta goda humör egentligen, för jag har tvingats sitta två timmar med ett matteprov och nu måste jag sätta mig ned med en geografiredovisning och franska. Man tycker nog allt att detta borde ta ned en lite på jorden, men inte då. Fy farao alltså, att vara på bra humör tar på krafterna!
   Som nämnt gjordes ett trevligt matteprov idag i skolan men såklart hände mycket mer. Jag hade också bild i tre otroligt långa timmar, fast det var minsann värt att sitta där. Betygssamtal kräver visst inte så mycket koncentration och anstängning. Något de dock kräver är tålamod, tålamod att vänta på sin tur. Efter det lilla trevliga samtalet satt man dock helt sysslolös och tristessen kom. Tristessen försvann sen lagom till geografin men där verkade övriga klasskamrater bemanna den där förbaskade tristessen. Detta var i och för sig fullt förståligt eftersom hela lektionen bestod av redovisningar och i längden blir detta en aning tråkigt.
   Nästa för mig nu blir att leka duktig och lära mig allt jag har i läxa. Förhoppingsvis får jag också träffa den där typen Alex ikväll med, senast jag såg honom var juh vid lunch! Det är alldeles för länge sen enligt min åsikt. Appråpå åsikter, nu anser min mami att hundarna måste ut. See ya

Ut och gå ännu en runda i solen.

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: tack tack :D

Postat av: Anonym

svar: tack så jättemycket. detsamma hurru! :)

2008-05-28 @ 19:22:53
URL: http://colaburk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback