Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Ännu en ledig dag har passaret mitt liv och jag känner mig gammal. Gammal, hur kan jag känna mig gammal?
   Jo jag ska berätta varför: Hela dagen har jag varit fri från skolan men inte ett enda bus har man hittat på! Inte ett. Det jag har ägnat mig åt är städning, ja ni läste rätt städning. Vad har hänt med mig, under min lediga dag har jag gjort någonting så tråkigt som att städa. Nu när jag tänker på det i efterhand förstår jag att jag måste skärpa mig och skaffa mig en vettigare sysselsättning. En sextonårig tjej som frivilligt städar hela lägenheten. Jag är besviken på mig själv. Mycket besviken!
   Jag hoppas nu innerligt att morgondagen blir mer inntressant och full av bus. Det blir ju skola imorgon och där händer alltid något och efter det är det helg igen! Ja imorgon blir det nog allt bus för min del, börjar nästan längta lite här.
  Nu innan jag sova ska jag ägna mig åt en annan tråkig syssla, nämnligen läsning av en ganska värdelös bok. Nä jag ska inte säga värdelös men den tilltalar inte mig och mitt behov av innehållsrik handling. För det blev visst en riktigt ohändelserik dag för min del och än är den inte slut. Men tills vidare, See ya

image1457
Det var i alla fall fint väder idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback