Dagboksinlägg-Izabella

Åh vad glad jag är nu! Kollade just på hur många som varit inne på bloggen och igår var det 34st, rekord! Det kanske inte låter så mycket men för mig känns det helt sjukt kul! Nu till vad som hänt idag: Det började med att alla nior hade orientering ute i Bastasjö, det var rätt kul faktiskt. Jag sprang tillsammans med 5 andra tjejer. Men jag skulle haft med mig vatten! Där var vi, 6st tjejer mitt i skogen under en gassande sol, UTAN vatten! Vi blev så desperata efter näring att vi tuggade i oss massa harsyra (vet inte om det är rätt stavning, men ändå) och granskott. Men vi kom välbehållna i mål och hade lyckats ta 11 kontroller av 12, inte så dåligt av ett par förvirrade tonårstjejer.

Resten av dan har jag inte gjort så mycket. Nu under kvällen har jag sysslat med att göra en filmanalys av Flugornas herre. Det är verkligen en hemsk film! Men den är så pass bra att man bör se den. Jaja, den där filmanalysen är just nu på 10 sidor (handskrivet). Imorgon får vi väll se hur lång den blir på datorn, tippar på 4 sidor, jag kommer nog lägga till lite nya saker. Nä nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.
Tycker om dig med Nathalie. Isabelle med=)

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Oj orientering är jobbigt. Tur för er att det fanns en skog med granar i då! :D mihi flugornas herre är lite konstig. Och stenen som tar livet av nasse kunde vara mer verklig x) Iih jag tycker om dig också! ^^

2007-05-29 @ 19:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback