Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Snart, mycket snart är det dags för ett kärt återseende. Grey's anatomy börjar igen och det är som vanligt på trevliga kanal5. Jag tycker nog allt att kanal5 borde skicka mig något bidrag för all den gratisreklam de får här! Men nu vet ni, kära läsare, att jag ska spendera kvällen framför TV:en. Den allra bästa sysselsättningen ikväll borde vara att plugga till grammatikprovet, som ska göras imorgon. Jag känner mig dock inte speciellt lockad av det, dessutom har jag inga direkta svårigheter med grammatik.
   Den här dagen har varit allmänt ointressant och med en väldigt kort summering kan man nog säga att det varit som vanligt ;) Skolan var som vanligt helt okej, förutom att den inte tog slut förens tio i fyra. Det tar verkligen på krafterna att vara i skolan så länge. Nog om skolan.

  Imorgon är det, som i princip all vet, alla hjärtans dag eller vad jag kallar den - alla krossade hjärtans dag. Det kanske låter bittert men jag har allt en poäng med det. Men jag surar såklart inte på alla hjärtans dag, för förhoppningsvis blir det middag med de andra singeltjejerna i klassen! Det kan nog bli en mycket rolig dag. Mer om detta imorgon, nu måste jag springa till TV:en. See ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback