Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Lyckan är nu fullständig, mitt liv har en mening och jag kan inte sluta le, geografiprovet är avklarat! Klockan 14.05 var jag på plats i geografisalen för att skriva det fruktade provet. Där satt jag ända till fem i halv fyra! Jag satt i över en timma, så lång tid har jag banne mig aldrig suttit med ett och samma prov förut. Jag tror iaf att det gick rätt lyckat, så det var kanske inte så dåligt att sitta så länge. 
  Min eftermiddag och kväll har varit underbart lugn och jag har inte något jag behöver plugga på. Har bara kollat på TV och slappat. Och varit ute en långrunda med vovvarna med, men det är inte så ansträngande direkt. Åt sedan en nyttig middag bestående av pizza, mmm.
  Storasyster har också varit på besök nu och det var hemskt roligt. Har saknat henne lite faktiskt. Hon fick mig iaf till att baka muffins och det är rätt ovanligt att jag bakar. Men vad gör man inte för syrran!? Nu ska jag sova länge och ha sovmorgon ända till åtta. Det är hemskt att kalla åtta för sovmorgon men nu när skolan är igång igen är det en riktig sovmorgon. God Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback