Izabella-Dagbok

Näst sista dagen på lovet, panik! Måste göra klart två arbeten imorgon, de ena måste iaf bli klart. Som vanligt skjuter jag upp på det, jag måste verkligen ta mig i kragen nu och skärpa mig. Imorgon SKA det bli klart!

Har haft en riktig tjejkväll och tittat på Mean Girls, jag älskar verkligen den filmen och kan se den om och om igen. Lindsay är också så söt i den, hon ser så lagom ut och inte sådär tillgjord. image14
Nä nu ska jag göra lite skolarbete, så det blir klart. Längtar till torsdag då proven är gjorda och arbeterna är klara..

Dagbok-Izabellla

LOV! Gud  vad härligt det är, även fast jag har massa skolarbete käns det ändå bara så bra. Sen igår har jag varit hos min pappa ute i bonnaland=) Idag fyller min papppa år så vi har firat honom, imorgon ska jag bara ta det lugnt!  Nä nu måste låta min sura syster gå in.


Vill ha: Nicole Richies stil

image11

 image13
Ja vad ska man säga, Nicoles stil är så otroligt fin så vem villl inte ha den? Jag hade nog dödat för den=)
Så för att ens stil med ska bli så där cool som Nicoles så ska man självklart ha:
 ett par snyggt sittande stuprör, en cool (lite personlig) scarf som du matchar med en enkel topp och några (gärna egengjorda) armband, för att fullborda looken ta på dig ett par svarta pumps eller ballerinor.

Jag tänkar iaf  låta min stil bli lite Nicoleiariserad!

Dagbok - Nathalie

Stan imorgon. Mums, det innebär .. nya kläder ! Jag ska se om jag fyndar något på secondhand, där kan man hitta allt!

För några dagar sen besökte jag staden med Sophie, då hittade jag ett par nya jeans, Crocker stuprör med hög midja, otvättade 499kr. Och en a formad klänning, Ginatricot 149kr . Ett par skor med, marinblå på din sko för 180kr. Så det finns inte mycket pengar kvar på kontot. Jag vill helst lämna tillbaka skorna men jag kan inte, hittar inte kvittot! Det är viktigt att alltid spara kvitto! Dumma Nathalie. Då hade jag kunnat köpa en klänning eller kjol. Nu har jag bara 200 kr kvar. Men något måste jag hitta.

Nuuu är det lov ! :D

hej då!image10 Erkänn, han är den snyggaste modellen någonsin! <3