Dagboksinlägg-Izabella

Ja, ännu en rapport från ett regnigt Karlskrona...

Idag har det som igår och som i förrgår regnat, ösregnat. Inte speciellt kul om du frågar mig, inte alls kul. Men idag lurades jag iaf inte av vädrets makter som igår (se inlägget nedan). När jag var ute med Hampus var jag utrustad med både stövlar och regnjacka, jag blev alltså inte så blöt idag.

Mina söta stövlar.

Förutom regniga promenader har jag idag fått min lugg klippt, kan äntligen se! Innan var min lugg duktigt lååång, nu är den perfekt. Nå, vad mer har hänt idag: Ingenting. Typ... Nu på kvällen har jag och min vän Isabelle diskuterat vår resa till Kristianstad. Imorgon klockan 17.00 bär det av och på måndag återvänder vi till ett förhoppningsvis soligt  Karlskrona.  
image109
Jag och min kära, kära vän:Isabelle

Dagboksinlägg-Izabella

Rapport från ett regnigt Karlskrona:
image102 image103
Utsikt från Stumholmen.                    Det regnade i havet med;)

Åh denna jobbiga onsdag, vädret är såå jobbigt! Igår regnade det hela dagen så när man steg upp i morse och såg att solen var framme blev man verkligen glad, men den glädjen krossades ganska snart... Vid tolvtiden var det dags att göra sig lite mer iordning eftersom jag vid ett var tvungen att visa mig bland folk, (ut och gå med Hampus).
Jag slängde på mig mina omsydda Levi's och en ljusbrun "skjorttunika", till detta hade jag också mina söta jeansballerinor.  Vid halv ett gick jag bort till Hampus och så gick vi ut...
Promenaden började bra, det var fortfarande någorlunda soligt och varmt och min lilla mp3 var fullmatad med bra musik. När jag kommit ut en bit på Stumholmen slutar plötsligt musiken: fan batteriet är slut. När jag sedan pressat ned mp3 i fickan känner jag en regndroppe... Det börjar ösregna! Det dröjer inte länge förrän jag är dyngsur. ÄH, tänkte jag och fortsatte att gå i vanlig takt...
Under min promenad fick jag ganska många konstiga blickar, fast det är ju rätt förståligt, jag var ju den enda som varken hade stövlar eller regnjacka på mig.
 image104
Ja, så här såg jag ut när jag kom hem från min promenad. Det kanske inte syns så bra men jag är dyngsur.

                                              
               
                                               Skorna jag hade på               Skorna jag borde
                                                           mig...                                 haft på mig...


Dagboksinlägg-Izabella

Måndag den 25 juni, MINA PENGAR HAR KOMMIT!!!! Jag är rik! Eller nä, det är jag ju inte men jag har tillräckligt för att unna mig  en shoppigrunda. Vill se om det finns något vettigt nu på sommarrean, något kuligt borde ju finnas. Förra torsdagen var det Lövmarknad här i Karlskrona och du lyckades jag hitta 2 reaplagg på Veromoda, ska se om jag kan hitta något mer...
   Nu till vad som hänt idag. Idag har varit en riktig slappdag, har endast varit ute med mina hundar och Hampus (är hundvakt åt honom mån-fre) och städat i min garderob. Men imorgon ska det bli andra bullar, då ska jag minsann inte bra slappa, jag ska nämligen städa resten av rummet!
  Nä nu ska jag gå och kolla på Förortsungar med resten av familjen...
image100
Måndagsfilm


Favoritplagg

Tänkte att jag skulle göra en liten lista på mina absoluta favorit sommarplagg:

1. Första platsen måste gå till klänningen, jag älskar klänningar! Nu på sommaren är det bara så skönt att slänga på sig en klänning, det är inte bara skönt det ser bra ut också.
2. Ja, för varma sommardagar måste men ju ha en bikini. Halternecköverdel och hipsterunderdel, är min favorit.
3. Shortsen! Jag måste erkänna att jag inte varit ett så stort fan av shorts förut. Men jag har fallit helt för "minishortsen".
4.Tunikor. En löst sittande tunika över ett par shorts ser nästan aldrig fel ut. Men den ska vara lös.
5. För kyligare sommarkvällar en tunnt stickad kofta. Min kommer vara i svart, men färg är roligare.

5 fina sommaroutfits
 
    

SOMMAR!!!!!
image99
Mamma, Ewelina och jag i Malmö. (På bilden ser ni också våra hundar, Oskar och Kaj)

Midsommarafton

Ja, då var det midsommarafton. Vad tiden går fort. Igår kväll åkte jag ut till min kära far som bor i Larum (med annat namn: Bonnaland). Idag har jag varit på en midsommarfest med pappa, Helene, Simon och Ewe, vi var hos ett par kompisar: Eva och Palle (Paul heter han egentligen). Det var väldigt kul, träffade folk som man inte sett på evigheter. Av dem fick jag hör att jag är lik min storasyster Rebecca, jag tycker inte alls vi är så lika men tydligen är vi väll det.

Nä nu ska min lilla bror Simon få sitta lite med vid datorn.... Seee ya!


Skolavslutning-Izabella

14 juni 2007

Min sista dag som nia på vedebyskolan. Eftersom jag var med i skolans kör var jag på skolan redan vid halv åtta . Vid halv tio var det den gemensamma avslutningen för alla. Bilder finns på
http://www2.karlskrona.se/vedebyskolan, gå in på (skolavslutning). Redan där började jag gråta, inte så mycket men tårar kom det. Sedan bar det av till kyrkan för den "riktiga" avslutningen. Där grät jag riktigt mycket. Och det värsta var att jag nästan började göra det när jag sjöng.
 
Jag och Elin sjöng The rose och det lät verkligen bra. När vi sjungigt färdigt satte jag mig med min klass och då började jag och min kompis Gabbe stortjuta. Usch, det är nästan så att jag blir tårögd bra jag tänker på det.. Sedan var det betygsutdelning.
 
Mina klassföreståndre: Gerd och Stefan
Sedan tågade vi ut ur kyrkan och det var dags för media att få sitt=)
    
Ja, detta var min klass från sjunde klass till nionde. Den har varit helt underbar och jag kommer verkligen sakna allihop, Hoppas vi syns alla snart igen, love ya!


Dagboksinlägg-Izabella

Då var det sommarlov... Förlåt att det inte  kommit några bilder men jag har faktiskt helt glömt bort det. Visst låter det hemskt:Jag glömmde bort min blogg... Så dumt men sant.  Jag måste ju skriva om både hemliga resan och om skolavslutningen, men nu kommer ett inlägg om mig och om hur jag känner mig.

Jag fattar fortfarande inte att jag ska börja på gymnasiet, det är ju så stort, jag är väll inte så stor? Trodde aldrig att jag skulle vara så här fundersam över gymnasiet... Det är verkligen helt galet. Mitt sommarlov har varit i snart en vecka och det känns inte så kul som det borde kännas, det känns som jag mest har grubblat. Sommarglädjen kommer väll snart, Hoppas jag! Glädjen över att det är sommar kommer säkert veckan innan det är dags för skola igen, så typiskt men så blir det säkert. Nä nu ska jag sluta grubbla och ladda upp bilder på skolavslutningen och hemliga resan.


Dagboksinlägg-Izabella

Sista dagen med alla nior... Usch så sorgligt det käns, imorgon kommer det vara slut med högstadiet och vedebyskolan kommer vara ett minne blott. Nä nu blir jag ledsen, det har ju varit roligt idag, vi nor har varit på "hemlig resa". Imorgon kommer bilder och beskrivning över den och skolavslutningen. Nu ska jag gå och lägga mig så jag vaknar upp pigg och glad imorgon!

Skolbalen

I lördagskväll hade vi på vedebyskolan bal. Den där balen var tyvärr under förväntan, den var verkligen tråkig. Den började vid sex och beräknades sluta vid elva, det gjorde den inte. Innan klockan slagigt nio hade all stuckit där ifrån (inklusive mig). Efteråt åkte jag och bl.a. Kim och Elin in till stan med buss, i våra balkläder! Väl inne i stan hände det tyvärr inte heller så mycket men det var ju en kul grej att bara åka in, att alla glodde på oss var också väldigt kul=).
 
My hair, dålig bild..
image75
Här har vi mig i min balklänning.

image76

Jag och min kära vän Elin.

Vid elvatiden orkade Elin och jag inte hör på de andras tjat om vi skulle "gå dit eller dit" tjat så vi gick hem till mig, och drack pepsi!  
Det var synd att balen blev som den blev men jag fick ha på mig en riktigt fin klänning och ha en riktigt fin frisyr så det var värt det.

Klassresa-my point of viwe

Okej, dags att ni får min version av klassresan. Förlåt att jag inte skrivit om den tidigare som jag lovat men här kommer det iaf. Först och främst Nahalie, Skyll dig själv! Du sa att jag och Anton kunde få sova i tältet (okej vi sov inte så mycket men ändå)...
Som sagt festen började vid sex och håll på till sex på morgonen nästa dag. I början av kvällen grillade vi och vissa badade lite (jag hoppade i först!). Ju längre in på kvällen (eller natten) destu mer hände, folk blev fulla, det blev nakenbad för vissa och jag hade det mysigt med Anton som Nathalie redan har skrivit om.. Den ända besvikelsen på våran så kallade klassresa var morgonen. Jag (och Anton) blev nämligen uppkörda klockan sex på morgonen, det var inet så kul efter som jag sovit i ca 0.5h den natten.
Men som sagt, det var verkligen ÖVER förväntan och jag hade det riktigt kul.

Som vanligt glömde jag att ta några bilder, men det får gå ändå.

Klassresan

Torsdag 7/6 - Då ''åkte'' vi på klassresa . Till knipehall, som ligger drygt en halvmil från Karlskrona. (yayyh) Men det blev skoj ändå. Det blev en del festande och väldigt mycket kul. Vi kom dit vid 6 tiden, då satte vi upp tält och annat. mer och mer folk kom och även personer som inte var välkomna för det var tråtts allt 9B:s klassfest.

Vi ignorerade dem och fortsatte ha kul. En del i klassen drack lite för mycket, men både jag och Bella skötte oss som vi skulle, eller hur bella? (jag måste erkänna att jag hittade Bella oh Anton i tältet när dom mysde, förlåt Bella men ni var så gulliga, och i mitt tält desutom) FRamåt 2-tiden tyckte man att det var dags att gå och lägga sig, men icke, jag fick inte gå och lägga mig. Och jag behöver min skönhetssömn ( jag sover drygt 11timmar natt). Så klockan tickade på och blev såsmåningom halv 6. Men jag fick fortfarande inte gå och lägga mig. Buhu . Då var det dags att packa ihop tältet och bege sig hemåt, även om man fick en del protester av dem som låg inne i tältet ( Bella oh Anton ). Så jag satte mig på moppen, trött som en gnu, började köra hem till Sophie. Väl där somnade jag till 12 då mamma ringde och väckte mig oh sa: - Ska vi käka på pastabaren nu?
Jag ba: - aja visst. Så pastabaren blev min frukost .

Men klassresan var lyckad iallafall !

Bella - du är min favorit ;) < 3


Nathalie - Hemma igen . ¨,

Nu är grekland över och jag är hemma i Karlskona igen , trist alltså . Att allting kan vara så roligt därnere . Men det var rätt skönt att komma hme med . Har saknat folk och så .

Jag trodde att det skulle vara aningen billigare där än hemma , men DET VAR JU DYRARE !! . Blev lite beviken faktiskt . Men det blev en D&G parfym och ett D&G skärp och en svart kjol så jag är nöjd.

Nu ska jag käka, grillat . (mums ¨, )

Pussohej .

( grekland bilder kommer sen )


Dagboksinlägg-Izabella

Gäsp, vad jag är trött. Igår, torsdag hade min klass "klassresa" eller klasfest. Det var ingen resa vi var ute och tältade på knipehall (en badplats). Vi började vid sex på kvällen och festen löpde på till tidig morgon, fredag (idag). Jag har sovit ungefär en timme så jag är ganska trött, väldigt trött. Nå vad hände då? Ja det hände faktiskt mer än förväntat, jag trodde att alla bara skulle vara fulla och däcka och sen skulle det vara slut men så blev det inte. Bara för att vara lite jobbig ska jag skriva om allt imorgon! Nä det är inte för att jävlas jag gör så här, jag är faktiskt för trött för att kunna ge en utförlig beskrivning nu.

En låt som verkligen visar hur jag känner mig just nu är Imogen Heaps låt speeding cars. Om du vill veta hur jag känner mig gå in på youtube och lyssna. Hoppas ni tar och lyssnar på den, för den är verkligen underbar!
image65
En fin blomma, (har absolut ingenting att göra med det här inlägget men ändå).

Dagboksinlägg-Izabella

Ja, då har de vatt nationaldag. Själv har jag inte firat den alls, jag menar vad är det att fira? Visst det hade säkert varit kul om vi i Sverige också skulle fira vår nationaldag så som Norge gör, men vem orkar göra det. Inte jag i alla fall. Jag har badat och tagit det lugnt idag, väldigt lugnt. Jag hade verkligen inte orkat med att fira. Okej, jag medger att jag kanske är lite lat men har du firat nationaldagen?

Nä nu till något annat. Det är sommar! Nu känns det verkligen att snart är skolan slut och sommarlovet kommer. Man behöver inte stänga in sig i massa stora kläder, hurra! Och grillla... Grilla är nog en av de bästa sakerna med sommarn, så gott! Blir nästan hungrig bara jag tänker på det=) Nä nu ska jag nog gå och lägga mig, måste ju orka upp imorgon.
image64
En snygg och somrig Rachel Bilson.

Dagboksinlägg-Izabella

Gäsp, måndag. Medans alla andra i min klass tog reda på fakta om gatunamn idag på hemstudiedagen har jag slitit med en 3.5 timmars lång körövning (sammanlagt 3.5h, vi hade ju raster också). Ja nu verkar det vara klart att jag ska sjunga två låtar på skolavslutningen, Allt under himlens fäste och The rose med Elin. Kan nog bli riktigt bra, iaf The rose, den där jävla himla fästet är SÅ svår. Som ni läsare kanske märker är jag inte lika lugn idag, min "lugn-fas" är tyvärr över. Fan också. 

Innan jag går och läser till mitt matteprov (som jag har imorgon, panik!) vill jag tipsa om en grym låt. Den är kanske inte så lugnande men riktigt bra:
Omarion-Ice box

Erkänn, han är riktigt söt.

Dagboksinlägg-Izabella

Hmm, söndag. Idag har det hänt rätt mycket men ändå har det varit såå lugnt. Vi har haft kalas för min syster som fyller år idag. Det var väldigt trevligt, (inte festkul utan trevligt). Hela helgen har varit lugn faktiskt, eller jag har varit väldigt lugn. Trots att jag har ett No-arbete som ska vara klart på onsdagkväll, oroar jag mig inte alls. I vanliga fall hade jag gått och oroat mig över hur det skulle bli om läraren ska bli nöjd med det. Jag är väll inne i någon sorts "lugn-fas". Jaja, den fasen kommer nog gå över tills imorgon och då blir jag nog som vanligt igen=)
image62
Äh va fan! Jag hittar ingen bild på min storasyster... Åh. Det blir en bild på en annan fin flicka.