Fan då .

Oh, jag kan ju inte bara låta bli att tycka om Miley Cyrus! Fan då, hon lyckas riktigt bra när hon väl vill, eller vad tycker ni?


 
/Izabella, den blonda av oss^^

W760i

Jaomen, äntligen har man fått sig en ny och vettig mobil. Jag tycker än så länge bra om den och tror nog att den sak få namnet Ingvar. Det är ett lagom modernt namn med en fin klang och underton (jag har ingen aning om vad underton är men det låter passande).
/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Så där jag, veckan avklarad och en ny återstår med förhoppningsvis lika många höjdpunkter som denna vecka har haft! Jao för det har sannerligen varit en bra vecka och helgen sedan, säger bara mycket bra.
   Lördagen innebar först och främst en härlig morgon med Alexander, efter detta blev det dock ett stressigt besök i hemmet eftersom en viss buss avgick 19.08. Jag hann med nöd och näppe med bussfan och till slut anlände jag i Torskors och tjejkvällen började. Tjejkväll är nog något av det bästa som kan göras en lördag, det är oh så härligt att bara få vara med sina tjejkompisar. Det blev en kväll fylld av leken "jag har aldrig" och pinsammt nog var det jag som fick klunka i mig mest... Något jag kanske inte borde vara så stolt över. Vid elva tröttnade vi på leken och halv tolv tog vi bussen in till härliga Karlskrona centrum. Där hann vi inte med så mycket, för snäll som jag är väntade jag på att pojken min också skulle komma in till satun. Mycket snart gjorde han det och duktiga som vi är var vi hemma hos mig runt ett-tiden. Mamma kunde alltså vara lugn denna lördag med, tack och lov för det.
  Dagen som nu har gått är inte mycket att tala om, den har varit härlig och det räcker att nämna. Jag är dessutom hungrig och ska nu äta. See ya


Jag är så sjukt kär och blir alldeles varm av att bara tänka på dig!

Shoppat!

Lite av tisdagsshoppingen kommer här, dok dåliga bilder som ej gör att kläderna kommer till sin rätt men jaja.


Linne - Cheap Monday, 170:-
T-shrit - Gina Tricot, 79:-/Izabella, den blonda av oss^^

God morgon Lindsay!

Ja god morgon eller god förmiddag som det egentligen är. Dagen har just tagit sin början för min del och varför inte starta upp med en liten bild på Lindsay Lohan.

 

Lindsay är snygg i sin skinkjol!/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Klockan är sent men jag är ack så pigg, pigg  men ack så uttråkad. Ännu en dag har gått och allt som behöver göras är gjort! Eller oj vad jag ljuger nu, jag har lite städning av rummet kvar och ett par sidor i samhällskunskapboken att läsa men i princip är allt klart. Tycker föresten mycket om det uttrycket "i princip", det ger en helt ny känsla över menigen och det låter aningen mer vuxet och professionelt.
   Haft termines första prov i naturkunskap b idag och inte för att skryta men det gick ju bara väl för mig. Kändes mycket bra när jag lämnade in provet och kunde gå ut från den skrämmande aulan. Aulan brukar till vardags inte vara särsklit skrämmande men när prov skall göras där inne blir den plötsligt som en helt ny aula. Fråga mig inte varför det känns så för det är ingenting jag kan förklare eller vill förklara. Det enda jag vill kunna förklara nu är varför jag inte kan lära mig att gå till sängs i tid och göra min läxor innan tolv-slaget. En mycket bra fråga som kräver en hel del betänkningstid från min sida. See ya


Snygg, snyggare, Gwyneth .

Rubriken här stämmer verkligen intesant? Gwyneth Paltrow är verkligen snyggast här i sin tajta skinkjol och långa kavaj.


Gwyneth Paltrow./Izabella, den blonda av oss^^

Kärlek .


Kan man tycka illa om denna bilden?/Izabella, den blonda av oss^^

Kelly .


Dagens snyggaste, Kelly Osbourne. Kort och gott!/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Attans vilken lång tid det var sedan jag levererade ett dagboksinlägg eller inlägg överhuvudtaget! Nu kommer i alla fall ett och jag hoppas innerligt att det finns någon vettig individ där ute som uppskattar ett hederligt gammalt inlägg som handlar om just mig.
   Dagen började fint med ett alarm 20 över 6 och vid den tidpunkten var jag så lagom pigg. Det var dock bara att snabbt få på sig kläder och ta ut de två förbaskade hundarna. Direkt efter den (host) långa rundan återvände jag till sängen och till Natha. Ja Natha och jag delade säng i natt och det var som vanligt trevligt. Jag och Natha har föresten alltid det trevligt trots att vi har en tendens att sova för lite och det resulterar senare i att vi båda två är helt och hållet väck på morgonen därpå.
   Skoldagen som gått idag är inte mycket att tala om, det är bara det vanliga liksom. Man går dit har lite lektioner äter lite lunch (för min del blev det ett glas vatten idag), har lite fler lektioner och går sedan lättat och lyckligt hem! Ja det bästa med skolan är sannerligen att få gå hem, lunchen är rätt trevlig den med om jag ska va ärlig. Nu när vi ändå är ärliga kan jag passa på att berätta att jag ska avlägsna mig från denna plats. Jag måste nämnligen, pluggis som jag är, plugga! Ja franska och naturkunskap är allt kul och är jag riktigt på g gör jag nog samhällskunskapen med när jag ändå är igång. See ya

Jag och Natha!

Rachel Bilson .

Måndag igen och dags för uppdatering! Nu i dagarna kan man allt låta sig inspireras av den snygga Rachel Bilson, det tänker i alla fall jag göra.

Rachel Bilson är ute och far./Izabella, den blonda av oss^^

3 .

Denna bilden behöver inte beskrivas med en massa ord, den ska bara va.


Okej, sanningen är väl att jag inte orkar skriva en massa ord./Izabella, den blonda av oss^^

Tokdansa .


Karlskrona i ett nötskal./Izabella, den blonda av oss^^

The Veronicas .

Jag har blivit besynnerligt besatt av en låt av The Veronicas och det är verkligen inte något jag annars lyssnar på! Det är jäkligt frustrerande att bli så här galen i låtar som egentligen inte är så bra, jaja nu är det som det är.

The Veronicas - Untouched/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

 Hälsningar från en sjukling.

Tisdag. Jo ännu en dag av veckan har gått och det har inte varit någon vidare trevlig start kan jag berätta för er. Har nu varit sjuk och tvingats vara hemma ifrån skolan i hela två dagar och jag är redan fruktansvärt trött på det. Så imorgon tänker jag banne mig ta mig till skolan med eller utan min förkylning! Jag vet att det verkar väldigt fel och lustigt att vilja besöka den ack så "omtyckta" skolan men det är alldeles för ohändelserikt att sitta inne framför MTV hela dagarna.
    Dagen som gått är inte mycket att tala om, för som nämnt har det varit ovanligt ohändelserikt. Ni kan då alltså tänka er hur ofantligt tråkigt det varit idag om det har varit mer ohändelserikt än vanligt! Mitt liv är ju på gott och ont inte särsklit dramatiskt. Det intressantaste idag har väl varit att jag klarat ta mig ut hela två rundor med hundarna. Det ni, att få gå två promenader i Karlskrona! Lyckan är stor idag som ni nog förstår.
   Nu ska jag ta och försöka krya på mig tills morgondagen och det görs bäst genom en kopp te, en halstablett och sist men inte minst en alvedon! Önska mig ett lycka till, det kan behövas. See ya


Vill bli frisk och kunna "glittra" som vanligt igen!
 Där var jag allt fyndig ;)

Lauren Conrad .

Jag tycker inte denna bilden av Lauren Conrad behöver någon vidare lång beskrivning, utan det räcker gott och väl med att den är snygg.


Lauren Conrad trippar fram på höga klackar./Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Ännu en helg över, ännu en skolvecka framför sig och en hel del måsten. Ja det blir nog allt en stor omväxling för mig att nu ha en massa tråkiga måsten. Ni förstår, helgen har haft allt utom tråkiga måsten! Jag tror vi nu tar och börja med att berätta om denna bekymmersfria helgen:
   Först av allt är det värt att låta den lugna myskvällen med Alex vara med på ett hörn men några vidare detaljer om fredagen är nog bäst att lämna utanför det här. Dagen därpå, alltså gårdagen, var en dag helt i min smak. En hyfsat lugn morgon och sedan en liten sanbbvisit hemma i lägenheten för att hälsa på en gammal vän som var på besök. Träffade dessutom den där vännen över lunch med, en lunch som kära Alex bjöd på. Förlåt men grattis är banne mig gott!
   Dagen bara flöt på i ett fint töcken av glädje och helt plötsligt var klockan sju och jag befann mig då på Hästö hos Sara. Hos Sara befann sig även Matilda lilla och Bengan. Efter mycket om och men sprang vi till en buss som skulle ta hos till Öljersjö men det gick väl sådär bra. Vi missade bussen och vi fick vackert inta busshållplatsen för en timme. Tur att bussrean var så trevlig för annars hade man inte varit speciellt sugen på att besöka den där festen. Festen var sedan kul, ja kul helt enkelt. Trevligt folk och alkoholintaget var helt lagom. Att man sedan också kom hem i god tid med gjorde kvällen/natten ännu bättre!
   Idag då, vad har hänt idag: Jo, ingenting! Bara myst med Alex hela dagen och som nämnt det bara flöt på i ett töcken av glädje. Nu vankas det middag för min del och efter det har jag ett oh så stökigt rum som väntar på mig. Franskaläxan vill nog också ha lite uppmärksammhet. See ya


Gästbloggande

Hej, Nathalie här. Det var ett tag sen, jag startade ju upp en alldeles egen blogg för nån månad sen. Iallafall, nu, idag har jag tagit mig friheten att såkallat gästblogga här på flickornas egna.

Nu sitter jag här, en lördagskväll octh är djupt deprimerad. mest för att det är lördag och jag är hemma. Men också för att jag ska behöva åka tillbaka till Kalmar på måndag, till det kristna psykhemmet. Hjälp mej att hitta en bättre inte dyrare boende i Kalmar innestad! Stället tar kål på mej. De har konstiga regler och är helt gamla. För er som inte vet så flyttade jag nyligen till Kalmar för att ha närmare till min skola. 

Iallafall, jag är lite inne på vad jag ska välja efter gymnasiet. Jag går trots allt bara i  tvåan, men det är nog dags att tänka till. Mina än så länge alternativ är:
- Frisörskola - här i Sverige
- Designskola - USA eller Europa
Problemet som alla andra också har är ju pengarna, det kostar skjortan med en sån här utbildning. Men om jag tar den så har jag ett yrke som jag verkligen brinner för! Jag menar, ge man sej in på det här måste man fullfölja den! Och det är jag inte riktigt känd för.

Jag har letat runt efter utbildningar här i Sverige, den som kostade minst låg på 86.000kr. Det blir något att betala tillbaka hela livet. Men jag hittade värsta fräna modeskolan i London, på Oxford Street! Men där låg priset runt 100.000kr per termin. EHEHH.

Okej, nu har jag hittat den, just den utbildningen jag vill ha! Också den dyraste men antagligen den mest professionella frisörutbildningen du kan hitta i Sverige.

Björn Axén Academy
250.000kr
Jag kan sluta leta

//Lapplisa.devote.se


Dagens önskelook .

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker oh så mycket om Kirsten Dunst. Idag hade jag gärna lånat hennes outfit för att också kunna få en sån där härlig "jag bara slängde på mig det"-look.


Kirsten Dunst, som somliga tycker jag är väldigt lik!?/Izabella, den blonda av oss^^

Urplock från dagens shoppingkassar .

Jao men, nu var det banne mig över 2 veckor sen jag fick äran att inhandla något nytt men nu är den hemska pinan över. Efter skolan blev det en liten shoppingtur och som vanligt blev det lite som fick följa med hem. Bl. a. detta:Kofta - Veromoda, 200:-


Klänning/tunika - Gina tricot, 149:- 


/Izabella, den blonda av oss^^

Coldplay .

Just nu är jag inne i en djup Coldplay-period, jag lyssnar jämt och ständigt på dem och den låt som spelas flitigast är nog denna:

Coldplay - Violet Hill/Izabella, den blonda av oss^^

Jag hjärta dig .

Idag är det 5 månader sen jag såg dig för första gången, 5 månader sen jag kysste dig för första gången och 5 månader sen du följde mig hem för första gången. Du är den enda jag stannat kvar hos och jag vill alltid stanna kvar hos dig.
Jag älskar dig.

/Izabella, den blonda av oss^^

Det bästa från MTV video music awards 2008 .

I lördags ägde MTV video music awards rum och dum som jag var missade jag det. Men här kommer i alla fall något av det bättre från den röda mattan, håll till godo!


Britney Spears såg ovanligt snygg ut och fick med sig 3 priser hem, bra jobbat!


Som vanligt var Lindsay Lohan snyggsnygg!


Nicky Hilton må vara alldeles får smal men klänningen är banne mig för snugg för sitt eget bästa.


Tyckte faktiskt att den annars ganska hatade Miley Cyrus var snygg här med.


Oh sist men absolut inte minst har vi Chase Crawford som är ett utmärkt exemplar på hur man bär upp en kostym på bästa möjliga sätt.


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Vilken dålig uppdatering det varit här på sista tiden! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och jag är säker på att även Natha ber om ursäkt för det uteblivande bloggandet. Men det har juh varit så mycket att göra nu i dagarna, helgen tog rätt så mycket uppmärkasamhet har jag märkt. Eller nu kanske jag inte ska skylla på själva helgen för den som verkligen fick min uppmärksamhet var pöjken från Saltö. Har i principen varit med honom hela tiden! Förutom en stund på löradagen då jag, snorig och dann, ägnade mig helhjärtat åt mitt arbete.
   Nu är det i alla fall tisdag och klockan har inte äns slagit fyra än men ack vad mycket som hunnits med här idag! Innan skolan latade jag mig minsann inte som jag brukar göra, utan vid tio traskade jag glatt och omsminkat ner till simhallen. Där simmade jag som vanligt i en timme och jag måste faktiskt får säga hur stolt jag är över mig själv som pallra mig upp i tid på morgonen för att få motion. På vägen hem sedan hade jag glädjen att få träffa på ett par av min kära klasskamrater, Jakob, Bergaman och Toret. De fick väl varsin chock när de fick syn på mitt omsiminkade och ofixade yttre, stackarna!
   I skolan har jag för en gångs skull jobbat lite och det grupparbete som står i centrum just nu går, hör och häpna, framåt. Ja vilken härlig dag det är, solen lyser till och med nu när jag återvänt hem från skolan. Oh nu ska jag röra mig ännu mer, tänk vilken friskis jag är! Det är nästan så att jag blir rädd. See ya

Natalie Portman .

Än är inte sommaren riktigt över och det är banne mig fortfarande varmt nog att skippa jackan för att bara springa runt i jeans och T-shirt. Natalie Portman visar ett fint exempel på hur snyggt det är med denna kombinationen här:

Snygg som få i en T-shirt med tryck och jeans, Natalie Portman./Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Ja man kan väl säga att min tur har stannat kvar hos mig idag med men dock bara en del av den. Detta är som de två föregående dagarna en underbar dag och mycket trevligt har hänt. En lagom arbetsam skoldag innehållandes lagom mycket lektioner, lagom koffein och lagom lite nikotin. Sedan spenderades lite tid i hemmet innan jag traskade ned till Karlskrona simmhall för att få lite motion idag med. Som igår gick simningen jättebra och jag har nu faktiskt räknat ut ett cirkatal på hur långt jag simmar egentligen. Jo på 10 minuter simmar jag 15 längder, en längd är i detta fall 25 meter. Så under en timme hinner jag med 2250 meter eller 2,25 kilometer. Det är väl inte fy skam men nu åter till varför jag endast har hälften av turen med mig idag.
   En gång i månaden darbbas ju vi av det kvinnliga släktet av den oh så hatade mensen och det är just det som drabbat mig idag. I vanliga fall brukar det icke vara så farligt men just idag, idag av alla dagar har jag haft en så förbannad mensvärk att jag inte vet vad! Det är så jäkla frustrerande, särsklit för mig som inte alls är van vid det här. Jag ska nu dock inte klaga för mycket för det finns allt de som har det så mycket värre än jag. Så nu tycker jag att vi tänker på de andra som har dessa smärtor. Jag antar att det är lika bra att vi tar en tyst minut för dem med när vi ändå är igång.
   Så nu var minuten slut, nu ska här duschas och efter det prommeneras ut till Saltö. See ya  

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Ännu en underbar dag har kommit mig till mötes och är nu turen på min sida ett litet tag till är det mycket möjligt att morgondagen den med blir så här härligt bra. Så vad är det för underbart som hänt idag då?
Ja, i ärlighetens namn har icke så mycket spännande hänt idag men det kanske är just det, en lugn och behaglig dag kan visst vara helt i sin ordning. Mitt humör är föresten på den goda sidan nu förtiden med och det ska man verkligen inte klaga på! Nu till exempel är jag helt slut efter en timmes simning men leendet på läpparna försvinner ej för en sådan petites.
   Nu är klockan alldels för mycket för att jag ska kunna sitta kvar här och svamla. Jag måste hinna med en hel del nu innan jag kan krypa ned och somna gott. Det är banne mig hetsigt att vara i mina skor. Just nu har jag dock inga skor på mig men jag är helt säker på att ni förstår vad jag menar med det fina och hederliga uttrycket. Gamla klassiska uttryck är bra användbara de, jag är ett stort fan av dem som ni kanske har förstått. Borde förstått i all fall. See ya

Miley Cyrus .

I ärlighetens namn har jag aldrig varit så förtjust i lilla Miley Cyrus eller Hannah Montana heller för den delen. Men på nått jäkla vänster älskar jag denna bilden på henne, det är bara snyggt helt enkelt. Håller ni med?


Miley Cyrus i en bohemchic outfit beståenda av en löst sittande tunika, jeans i bootcut modell,
gladiatorsandaler (?) och ett sedan par armband kring handleden.
/Izabella, den blonda av oss^^


Dagens Look .


Dagens ack så enkla outfit! Tisdagskläder:
oversize T-shirt - Cheap Monday

leggings - H&M

 + tygskor från Brighton och en ljusblå palestinasjal./Izabella, den blonda av oss^^ 


Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Jag kan ju först och främst börja med att berätta att jag tycker så mycket bättre om tisdagar än måndagar. Gårdagens kväll var i och för sig lyckad som väntat men överlag var måndagen en mindre trevlig dag och bara dålg för hälsan. Idag däremot, vad härligt och bra det har varit! En lugn morgon på Saltö med pojkvännen sedan en kort skoldag fylld av skratt med tjejerna, kan det bli mycket bättre?
  Jag kan inte heller påstå att kvällen har varit något att klaga på. En långpromenad med Ivona och hundarna följt av en kopp varm choklad inne i värmen, mys. Mitt goda humör verkar för tillfället vara helt oförstörbart och ack vad jag trivs med det. Att jag nu snarast måste ägna mig åt lite skolarbete stör mig inte alls, det ska nästan bli kul att göra lite nytta. Men märk nu ordet nästan, jag tycker för guds skull inte det är kul med skolarbete! Innan jag dock sätter igång med nyttogöran ska det bli lite fika med familjen. Tänk att ens lilla mamma kan bli så glad över att man bara är hemma en kväll. För det är just det min mor är, glad över att jag för en gångs skull är hemma. Ja, jag kan väl hålla med om att jag har varit ute och ränt runt en hel del nu den sista tiden. Men oh andra siden har jag för det mesta varit på den där förbaskade Saltön, så det är icke så illa. Nä som sagt nu är det skolarbete! See ya

Min pöjk, Alexander.


Saknad .


Ack, vad jag saknar The OC! Det är som att en del av mig försvann då det sista avsnittet visades.
Någon som känner igen sig?/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Sådär ja, då var den tråkiga helgen slut och fram till nästa är det 4 härliga skoldagar kvar. Det hade kunnat varit lite bättre tycker man. Helgen som passerat var verkligen inte något att berätta om och ännu värre hade det varit för de stackarna som tvingats lyssna på det. Dagen som hittils varit har inte heller varit något vidare så jag ska icke gå in mer detaljerat på det heller.
   Kvällen som kommer lär i alla fall bli mer lyckad, för det blir nämnligen ännu en natt hos Alex. Kombinationen av oss båda är faktiskt ganska lyckat, så därav antagandet att kvällen kommer bli lyckad. Det är juh helt logiskt! Föresten om allt annat också hade varit logiskt skulle det i allmänhet varit lite lättare att existera. Som ni märker kretsar en del filosofiska tankar runt i mitt huvud nu och det beror självklart på den filosofilektionen som ägt rum idag. Det enda jag gjorde på lektionen var dock att skartta åt en klasskamrat vid namn Alexander. Han har en hel idiotiska tankar den pojken.
   Nu ska jag försöka få bukt på de dära onödiga filosofiska tankarna som plågar mig och det gör jag nog bäst med att städa upp lite på mitt rum. Det finns sannerligen inte någon bättre terapi än att städa rumet, den sysslan har verkligen hjälpt mig genom åren. See ya 

Jo visst, det är verkligen inte var dagen har varit.