Underbart.

Fredag. Jag sitter här hemma i min lägenhet i sketstaden Karlskrona och lyssnar på musik, högt! Jag är ensam hemma :) Tre dagar, en hel helg är jag hemma själv, utan föräldrar eller hundar, bara jag-UNDERBART! Så vad ska jag hitta på nu då? Jo, självklart blir det en redig, jävla fest senare ikväll, vi blir runt en 30 per eller kanske 50 mamma. Det är ok va..? Imorgon blir det att ta det riktigt lugnt på dagen och så blir det ju en hel del att städa och renovera men det ska väl hinnas med. Kvällen kommer spenderas med le boyfriend och så blir det att crasha någons fest och sedan hem, spy och dela med sig av sin säng till le boyfriend. På söndag får vi sova riktigt länge och se till att renovera det sista och ojdå, måla om lite med ser jag. Innan mammma och steffo kommer är lägenheten som ny, le boyfriend borta och mitt medvetande kommer sakta men säkert tillbaka.
Ha en kul helg, det ska jag ha!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Det har varit en tung dag idag och flera ändringar på programmet. Eller en ändring, jag har inte fått träffa min älskade Natha idag!! :( Det är ju det som är ljuspunkten på torsdagarna.
   Skoldagen var ju inte så jättekul den heller, fram till två jobbade vi med grupparbeterna och det gick väl sådär. Jag är enda tjejen i gruppen och jag är den enda som är klar med mitt. Arbetet kan nog bli rätt bra om mina kära gruppkompisar ville anstänga sig lite. Eller två av dem, Erol jobbar faktiskt. Så fram till två gjorde jag ingenting, för jag har inget att göra!
   Här hemma har jag, big suprize inte gjort någonting. Det känns väldigt bra att inte göra någonting, typ bäst. Men nu blir det tyvärr ändring på det. Jag måste plugga engelska (som vanligt) och kanske skulle jag läsa lite till franskaprovet med. Som ni hör är det nog dags att sätta igång nu.. See ya

Sommar, någon?

Kimberly Stewart...
image891
Finns det ingen därute som kan ordna så det blir lite varmt och soligt? Nu är jag trött på hösten, så antingen blir det snö och riktig vinter imorgon eller så är det jag som önskar mig en resa långt, långt bort till sommaren!

/Izabella, den blonda av oss^^

HEJ HÅRFÖRLÄNNING

Nu är det i, det känns lite konstigt, men fint blev det allt. Lite för långt så jag ska klippa upp det, Men jag är helnöjd, oh så är jag ledig imon och det är jag också väldigt nöjd med :) Och Iz tvingade mej att ta kort så ursäkta för ofräshheten. Kommer säkert mer imorgon.



hejdå .

//nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Kalmar, here I come!
Tisdag. Idag var en stor dag, jag har nämnligen skolkat för att vara med Natha i Kalmar. Eller jag skolkade inte, jag var ju *host, sjuk. Dagen började mkt bra för oss med att Natha missade bussen in till stan och det resulterade i att Kalmarbussen missades. Men det finns ju tåg! Så det blev att ta tåget istället...
image885
 
Innan vi kom fram blev det ett stop i Emmaboda! Vi var ju tvugna att byta tåg och det blev då 50minuters väntan i wow, Emmaboda. Det är ett mkt trevligt ställa, där finns flera sevärdheter t. ex. Time, som vi besökde för att äta en liten mackilimacka...
        Mums!
Som sagt, sevärdhet
Vid elvatiden var vi efter mkt om och men, framme! Måste säga att Nathas skola är väldigt trevlig och fin (ser mer ut som en galleria). Hennes klass verkar inte så fel den heller, det enda problemet för mig var ju saknaden efter några idrottshunkar... 
Natha är dock inte så aktiv på sina lektioner har jag märkt ;) Men idag var hon ju tvungen att underhålla mig och hon hann faktiskt med att ta mina mått (till byxorna hon ska sy till mig!!!).
Nu måste jag nog sova lite, men gud vilken dag det varit! En lyckade dag tack vare Nathalie!
Dududududu är bäst!

Rachel Bilson

Rachel vet hur man ska klä sig för att se riktigt höstfin ut :) Hmm, jag måste verkligen börja använda mina stövlar lite mer, så jag kan vara lite höstig (eller vintrig)...
image884
Snyggt, snyggt Rachel!

/Izabella, den blonda av oss^^

Hänt extra!

I den här veckans nummer får vi se Nathalie och Danny Jones heta förhållande byggs starkare.
Som ni tidigare har läst så har Nathalie och Danny inte haft det så bra , paret brukade dyka upp ensamma men nu kommer de alltid tillsammans. Danny kommenterar det att - vårt förhållande har överlevt en kris och efter det här klarar vi allt. Som ni ser låter det bra, Hänt extra! hoppas det bästa för paret. Vi slänger in bröllopsbilden som faktiskt är den enda papparazzibilden från bröllopet. Det var många vakter på bröllopet ändå lycklades Hänt extra! få det på bild.
image881
 
Bandkompisen Dougie och izabella Poynter har det bra, Izabella är just nu i 3:e månaden och är lyckligare än någonsin. izabella går och shoppar hela dagarna i London och ser alltid lika lycklig ut.
image882
Dom talade ut inför kameror.
image883

Ring om du hör eller ser nått!


Sommar...

image879
Någon som har lust att göra så det blir sommar igen? Iaf för idag...

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Fredag! Den efterlängtade helgen är kommen och fy farao vad kul det kommer bli imorgon. Om nu bara Natha med kan komma, då blir det perfekt.
 Hade två trevliga lektioner idag, matte och engelska och det är ju alltid lika kul. Vi fick iaf sluta tidigare, tack Ingrid. Sedan fick jag passa Emma en stund, det vill säga jag fick ge henne mat och se till att hon fick se på rätt TV-kanal, MTV! Det var trevligt men vid tre tiden var "Emma- och Bella-tiden" slut. Våra pojkvänner behövde tas hand om, de var mkt trötta efter deras långa skoldag... Så det blev lite "Ola-tid" innan jag begav mig ut till Bonnaland för att träffa pappa. Här har jag latat mig och kollat Idol, mkt trevligt.
 Nu blir det nog att spendera resten av kvällen (natten) med en bra film, eller ska jag kolla lite på The OC.?
Anyway, nu ska lillebror få sitta och chatta lite med sin flickvän ;) See ya!

Nicky Hilton

The cool one, Nicky Hilton.
image875

                      
  

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Hur kommer det sig att alla torsdagar är så lika!? Jag går i skolan, efter det träffar jag Natha och sedan pluggar jag engelska... Hmm, det är lite misstänksamt men jag får väl leva med att mina torsdagar är likadana, de är nämnligen rätt bra. Något som var annurlunda idag var att Emma var med oss :) Vi tre var ute med vovvarna och åt kladdkaka!
  Har gjort bort mig lite idag med... När Natha och jag väntade på att Emz skulle komma kollade jag ut genom fönstret efter henne, men jag får inte syn på henne. Utan en riktigt schnygg pöjk, ropar genast på Natha och så står vi där och spanar tills Emz kommer. Så fort hon kommer in säger hon:
-Ditt ragg står där ute! (ifrån klassfesten...)
Ehh, ok... Det var han ja, hmm det blev en hel del skratt efter det. Kanske skulle skaffa mig lite bättre koll på saker och ting, *suck!
  Nä, nu ska jag göra den förbaskade engelskan och grunna lite på mitt misstag. See ya!

-Kan inte jag få en puss? ^^

Skolaskola

Jag sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli 12 . som vanligt . Det är ju torsdag . Här blir det mer Dannyboy bilder . :)
    
   

Hej hej McFly , what's up London city ?

Hej McFly . Jag och Izabella är fans.

image847

Ni är så underbara så att man dör.
   
image852
    
image860 image861
   

Hejhejhej Underbara McFly , tack för era bilder ;) haha . Ni ser stjärnan som Tom har på foten där uppe, det är min tatuering, eller ja, snart.

// Nathaliesåklart

Nicole Richie

Jag bara undrar om det finns någon coolare blivande mamma?!
image845

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Ok, har man en lektion på hela dagen känns det jäkligt onödigt att gå upp men det var man ju tvungen till. Det var iaf en och halvtimmes naturkunskap och sedan var det slut, att den ynka lektionen kan få en att bli så trött. Efter dett hade jag iaf hela dagen på mig att plugga inför mitt prov imorgon och tid att träffa le boyfriend. Men det blev mest av den sist nämnda saken, på gott och ont... Men vid sextiden blev jag ensam och då var det lite svårt att undvika pluggandet. Med ursäkten "jag måste ju städa lite" försenade jag dock pluggandet lite :)
Det var min dag i korthet och nu är det dags att sova, jag behöver all energi jag kan få, för första lektionen imorgon är idrott och då behöver jag vara pigg^^
God natt!

Mischa.. igen!

Ja ännu en gång har Mischa Barton lyckats med att se helt perfekt ut. Hon är verkligen "rockchic" i sina smala jeans, sin coola t-shirt och i sina Keds skor. Sedan är ju hennes långa svall rätt nice med :)
image844

/Izabella, den blonda av oss^^


Belles kväll!

Lördag 17/11

Äntligen var det dags för Isabelles födelsedagsfirande, hon fyllde den 16/10... Men lilla Belle var iväg i två veckor i Kalifornien, då var det lite svårt att fira henne. Men innan firandet kunde börja behövdes en del handlas till maten. Så efter mkt om och men tog jag mig ut till coop för att träffa Natha, det blev lite bråttom där du. Vi kom dit kvart i sju och det stängde visst sju. Men vi hann och tur var det, för annars skulle det inte blivit någon mat till Belle. 
 
Da födelsedagsbarn :)    Natha & Belle, vackra... 
              Middagsbordet.
Efter shoppandet bar det med moppe hem till Natha. Där lagde vi en festmåltid åt Belle och det blev kyckling, potatisbollar, abc-sallad och bearnaisesås.
                                                                         
När vi blivit mätta och glada begav vi oss ut för att sprida skräck över Ringös befolkning. Vi lyckades dock inte sprida så mkt skräck... Men kul hade vi!
Vid elvatiden blev det kallt så vi gick hem till Belle och kollade på En kärlekshistoria, den var väl sådär men väldigt facinerande. Vid ett var Natha tvungen att lämna oss men vi överlevde som tur var.
 Kvällen blev iaf väldigt lyckad!
image843
Belle, jaog (Bella) och Natha <3

/Izabella, den blonda av oss^^

Perfekta bandet (efter McFly)

Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me & You)

Gosh, låååååång låttitel!


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag.  Dagen började sådär med att jag tvingades gå upp redan (!) klockan tio, för Belle var hungrig (sov hos Belle). Det var bara att stiga upp för Belles skull men det tog en stund innan hon fick sin frukost. För vi bakade scones och de blev inte brända! Stort framsteg där, att inte bränna dem ;) Vi segade oss igen morgonen men vid halv två var vi tvugna att vakna eftersom bussen hem gick kvart över två. Åå ja, jag hann med bussen. 
Resten av min dag då, nä har bara varit hemma till skillnad från igår då det var ett jäkla flängandes. (Mer om lördagen kommer imorgon). Har ägnat mig lite åt att plugga naturkunskap med, det är ju alltid så roligt. Att läsa om alla olika energiformerna är facinerande t. ex. lägesenergi, wow. 
För att avsluta denna perfekta söndagen så ska jag nu återgå till att plugga lite och lyssna på det perfekta bandet Fall out boy. God natt

shoppelipopp

Jag har varit i stan och handlat vinterskor. Det blev ett par från Din sko , 380:- .
 
 Jag var inne på Kompaniet och provade en konstig kreation från cheap monday . Det var som en overoverover-size jacka , om du är intressaerad , 600:-
image837

Och nu väntar jag på Iz att hon ska komma från rödeby till Amiralen , så vi kan handla , din segis ! ;9 Jag har ringt typ tre gånger oh stört henne , men hallå , hon svarar ju inte på sms , man blir ju helt orolig !! , Men förlåt . Aldrig mer störa igen ! Om det inte är nödsitution förstås :) Ikväll är det Isabelles kväll och det firar vi med mat (what?) för att hoon vill det , tror jag :) . Idag la jag mitt lös hår rakt på huvudet så att det såg ut som en peruk , samtidigt som jag pratade med Sophie, resultat :
image838

erkänn , det ser ut som mitt hår ? ;) Men skit , va stor hand jag fick där :D haha . det ser ut som en stor aphand xD haha . Kom nu Bella din prutt.

Dagboksinlägg-Izabella

Fredag! Helg :)
Ja, då har det blivit helg och ingen tråkig skola på två hela dar. Men lite att göra har man ju, som att träffa le boyfriend, fira Belle och ha en massa kul. Belle fyllde ju egentligen år i oktober, den sextonde oktober, så det är verkligen på tiden att hon blir firad nu. Hon ska iaf få en festmåltid lagad av mig och Nathalie, eller ska vi gå ut och äta? För Belles skull kanske vi skulle gå ut och äta, om ni förstår vad jag menar^^

Idag har jag, da,da, da dam: SHOPPAT! Har inte shoppat på hur länge som helst och gud vad jag har saknat det. Det blev lite julklappar och en klänning till mig :) Men innan jag fick slösa mina pengar var det skola och grammatikprov. Hmm, vet inte riktigt hur det gick, fick ju ingen "lyckatilkyss".
Detta är vad jag sysslat med idag, oj jag glömde jag har varit ute med mina vovvar med. Ja, jag har ju tittat lite på TV med efter shoppandet och så glömde jag att berätta om min mattelektion (men den vill ni nog inte höra om).
Nu ikväll blir det bara att vara hemma och ladda inför morgondagen!
Dagens...:
Grå tröja-Indiska
Svart linne-H&M
Jeans-Cheap Monday (självklart)
Halsband-Indiska............................ÄLSKA!

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag.
Då har den stora dagen för geografiprovet kommit... och gått.
Denna torsdag har spenderats som så många andra torsdagar med skola, träffa Natha och plugga engelska. Men det var lite speciellt i skolan idag, det var dags för första geografiprovet. Det kändes riktigt bra när jag gick ut genom klassrumsdörren, det var ju inte så svårt. Men det som gjorde att det gick så (förhoppningsvis) bra var nog att jag fick en "lyckatillkyss". De kan verkligen göra susen :)
  Efter provet var skolan slut och Natha kom till mig! Vi hade det bäst som vanligt. Nu har tyvärr Natha lämnat mig och jag måste spendera resten av kvällen med min älskade engelska. Varför lägger man proven precis efter varandra? Det är kasst! Men det blir väl att lyssna på One Republic - apologize en massa med. Har en ovana att "lyssna sönder" låtar och nu är det apologize som ska lyssnas sönder. Ja, jag har ju lite att stå i, så.

image833
Tänker på dig... :)

Hår (:

Det är så att jag inte orkar vänta flera år på att mitt hår ska växa så jag tar till kirurgi :) LÖSHÅR :D Jag fick håret idag och det ska sättas i kanske nästa eller nästnästa vecka, det vill säga om två veckor då. Jag tog en bild på det , men det kommer inte att bli exakt så här långt , aningen kortare.
image832

Idag har jag gått upp klockan 7 för att ta bussen vid 8 för att sen komma till Kalmar vid 9.30 och sen gå till skolan och vänta till 12.05 och sen sluta vid 13.05 och för att sen ta bussen 14.15 och vara i tillbaka i Karlskrona 15.40 och sen gå till Izabella. Där var det trevligt som vanligt och jag träffade hennes kära familjeliv. Sen vid 7-tiden åkte jag hem och då träffade jag mitt hår :)

Ha det brabra !

// Nathaliesåklart 

Livet by Lapplisa*

Mitt liv är väldigt bra just nu, i dom hära minuterna. Förutom att Izabella inte svarar på sin mobil, men det är smällar man får ta. Bara för en timme sen trodde jag att min värld skulle falla samman. Minneskortet i mobil satt fast fel och jag trodde att att bara var skit, men nu är det så att minneskortet sitter på plats jag har alla asaballa bra låtar med McFly på den och jag får mina extensions imorgon . jippi så kul :) Håret kostar bara 300:- av Michaelas kompis för att hon ångrade sig när hon rean hade köpt det, alltså det är inte använt så det är brabra. 300:- , fattar ni?!!45cm med . Coolt mannen .
 wooohoo :D

Nu lyssnar jag på ''A walk in the sun'' med Dannyboy Jones.
image831

Jag hade tänkt byta min nya mobil mot Emelies finfina handdator med jag vet inte, jag har fäst mig vid mobil faktiskt . Men Elgiganten är inte bra alls !

Jag köpte mobil för exakt två veckor och en dag sen. När jag fick den då så satte jag i batteri och så försökte jag få upp minneskortluckan först försiktigt sen MED VÅLD! puuh . Men iallafall, jag provade med allt ifrån pincett till kökskniv ! . Så på Onsdags morgonen stod jag där klockan 9.50 på morgonen och ville byta telefonen. Men nejnej , han i kassan sa att mobilen skulle skickas till Sony ericsson för att byta lucka (?!). Men snälla ge mig en ny mobil tänkte jag. Gubben sa att det kommer att ta en till två veckor, va?? Tänkte jag fort.

Det var då min deprisson började, det är väll hemskt eller hur? Att när man precis har fått någonting nytt ska man behöva vara utan det? Precis den känslan, men jag fick alltså tillbaka telefonen igår, men då var inte jag hemma utan mamma hämtade den. ( intresseklubben antecknar )

så jag bad om att få gå tidigare för att jag skulle kunna komma hem idag, annars hade jag fått stannai Kalmar och sovit på en parkbänk, det gör jag två gånger i veckan. Det börjar bli kyligt nu på natten men man vänjer sig ganska snabbt. Jag har ett särskilt ställe vid skvallertorget där det finns en trevlig grön bänk, jag brukar lägga lite tidningspapper på den så att den ska bli lite bekvämare. Jätte skönt faktiskt. Jag har döpt bänken till SVENNIS , då blir det jag SVEA då och  SVENNIS :) men iallafall, Handla inte på Elgiganten! Det var det som var mitt budskap! Nu ska jag smsa Izabella och berätta om mitt löshår :) Och om allt annat antar jag. Jag golddiggar den här funktionen på telenor , 30 gratis sms i månaden alltså. Aja men vi syns ploerzzz . Pusselipuzz

// Nathaliesåklart

Dagens önkskelook...

Lilla söta Kate Bosworth är lite sådär bohochic, but I like it! Klänningen är riktigt vacker och scarfen, wow. Så här hade man gärna gått runt idag
image829
Kate Bosworth

/Izabella, den blonda av oss^^

Vill!

Bokserien Gossip Girl har ju blivit TV-serie och det började sändas i början av hösten, i USA. Inte här i lilla Sverige. Men gud vad jag hoppas att det kommer börja sändas här med! Åh, vad jag redan nu längtar :)
image828
Gossip Girl!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Koholmen, tomorrow I come!
Yeah, imorgon tisdag är det specialdag och den ska jag och min kära klass, SP1C spendera på Koholmen. Ja, det ska bli mkt trevligt... Som tur är är det bara en timme vi behöver vara där och efter det är vi lediga! Kanske ska berätta varför jag inte har lust att spendera en timme på Koholmen, det är ett reningsverk. Så det känns inte så lockande precis.

Men nu till vad som hänt idag, måndag. Nu börjar vårt stora grupparbete i svenska, historia och samhällskunskap (ja, i alla dessa ämnen). Och jag blev ju såklart den enda tjejen i gruppen, självklart... Men med lite envishet kan jag nog få mina "gruppkompisar" att jobba en hel del, jag är ju inte gruppledare egentligen men men. Sista lektionen var det idrott och hjälp, FOTBOLL! Jag hatar fotboll, jag kan inte fotboll, jag är kass på fotboll. Det som fick mig att överleva lektionen var att Jimmy var lagkapten för mitt lag, tack Jimmy :) Som ni hör har jag haft en ganska jobbig dag så nu behöver jag sova en massa. God natt 

Nicole richie & Sienna Miller

Jag var ungefär väldigt nära på att klippa Nicole Richies page för en-två mpnader sen. Den här bilden är så fin på Nicole, med utvuxen page, likt Sienna Miller. jag tycker fortfarande att det är så snyggt.
 

Sienna Miller, född 28 december 1981 i New York City, New York, USA, är en amerikansk-brittisk skådespelerska.

Hennes far är från England och hennes mor från Sydafrika. Miller medverkade i Lasse Hallströms film Casanova, och är även med i Factory Girl.

Sienna har ett otroligt sinne för kläder och räknas som en av 2000-talets hetaste trendsetters.

2005-06 var hon förlovad med Jude Law.

Sienna Miller har gjort en nakenscen i filmen Alfie där hon spelar mot sitt ex Jude Law.


Wow , Sienna ser verkligen fantastisk ut , ingen kan glänsa som hon.

image807

    

     
Det här är den finaste klänningen jag någonsin sett, allvarligt talat, vi ska inte tala om hennes hår.
image820

    

//Nathaliesåklart

Skolaskolaskola kjol

, min buss går Jag är klar med min kjol, eller ja det var jag förra veckan förstås. Det ska komma in bild på den iväll hoppas jag. Kjolen blev brabra och jag har den på mej idag. Så jag är nöjd, imorgon ska jag börja skissa på Izabellas jeans, vi får se hur det blir. Stuprör right?

Jag sitter i skolan och väntar på att min buss ska gå, Rebecka och Jasmin sitter bredvid mig och gör samma sak. klockan är nu 15.00 och min buss går 16.15. Jippi Kay yay mf .

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag och Fars dag! Så var det en tråkig söndag igen. Men det har varit lite kul idag med, träffat mina kära bröder (Robin och Andreas) och sedan har jag varit hos pappa och Helene. Så visst det har varit trevligt idag, men jag kan nog komma på något som hade varit lite mer intressant.

Det hade ju varit kul ifall man skull fått en suprisetrip till, ja varför inte Kalifornia eller nått. Det hade varit någonting, bott i L.A och lekt med alla kändisar och så. Självklart skulle jag haft med mig Nathalie :) Väl i L.A skulle vi träffat våra mannar (Danny och Dougie) som också semestrade där och de skulle då inse att vi var deras framtida fruar. Vi skulle genast börja planera inför vårat gemensamma bröllop men efter ett par drinkar (alldeles) för mkt, blev det en resa till Las Vegas och bam, man och hustru. Sen lever vi lyckliga i alla våra dagar.
Eller vad tycker du Nathalie, vad det lite för vardagligt och kortfattat?!

Filmtips...

                                           SE DEN!
image803
Denna underbart roliga film med Lindsay Lohan och Jamie Lee Curtis i huvudrollerna.
Lindsay, i denna och i Mean Girls är du bäst!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Det blev inte den lördag det skulle ha blivit. Nä, jag tänkte att den älskade Belle äntligen skulle bli firad men den sötlöken har gått och blivit sjuk." Då kan jag ju kanske träffa Ola", nä han skulle vara iväg hela dagen. Så det blev en lördag  av ensamhet, nä inte det eller. Storasyster är ju på besök:)
Storasyster...
Men ikväll blir det att kolla på Freaky Friday och det hade ju varit bra om jag pluggade lite på geografin och grammatiken. Har 2 prov nästa vecka men det ska man väll klara av. Det blir en helg fylld med pluggande, nästan. Det brukar inte bli så...
Måste erkänna att jag är ganska uttråkad, inget har hänt idag. Nu för tiden är jag van vid att saker och ting händer hela tiden, till skilnad från förra hösten då mina lördagar såg ut ungefär så här jämt. Saker förändras:)
"Men nu får det fan ta och hända något innan jag ruttnar å dör"

Tack Linas kvällsbok för det!

America Ferrara

Sötlök!
image801
Så fin så, i hög pennkjol och svart blus. Verkligen inte Ugly!!!

/Izabella, den blonda av oss^^

Underbar...


Imogen heap-Speeding cars

/Izabella, den blonda av oss^^

grrrr

Jag är inte bara lite sur . Min mamma oh Lars ska till NEW YORK!! utan mej. Och min syster har förlängt håret, som jag också vill. Mitt liv är inte bra just nu. Och så orkar jag inte åka till Kalmar längre, det känns som de roliga är över. Men jag mår bra iallafall, jag ska snart inskaffa hår och jag har fått en ny mobil och jag har en ny vinterkappa , nu är det bara skor som fattas, men det löser sig.

jag pratar i telefon med Iz , hon är social som vanligt . mer kommer sen ;)

/Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Idag har jag åkt skridskor!!! Det var riktigt kul att få se alla klasskompisar ramla runt på isen, nä så var det ju inte riktigt. Typ hälften av oss som var där var riktigt bra på att åka och bland dem hörde inte jag, utan Emma. Men jag ramlade inte och var inte dålig på något sätt (enligt migsjälv) :) Ska ju inte peka ut någon eller så, men Jimmy ramlade! Resten av skoldagen ska vi inte tala om, för den var vääldigt dryg men jag överlede iaf.
 Resten av min dag har jag ägnat mig åt att plugg historia, historia och historia. Och nu är det dags att plugga ännu mer historia.. Måtte provet gå bra så mkt som man pluggat! See ya

Varför är jag bara 15 år!?

Underbara Scarlett

Scarlett vet verkligen hur man ska klä sig för röda mattan, alltid så kvinlig och vacker!
Älskar att hon är lite mer "kurvig" och har lite mer former, till skillnad ifrån de andra i "Hollywoodbrudarna". Kan bara drömma om Scarletts vackar kläningar denna mörka novembernatt.
image797

                  
  

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Då var tisdagen slut den med! Har haft en mkt trevlig dag (igen) och fått en del överraskningar. Kan ju berätta 2 av dem :P Fick reda på hur det gått på mitt kemiprov och mitt matteprov och det gick himla bra! Är så nöjd så. Skolan slutade vid 12 och då blev det fika med Emma på Grevagården. Vi har infört en liten tradition hon och jag, nämnligen att någon dag före ett viktigt prov fikar vi och pluggar ihop. Det har hittills funkat bra, får se på torsdag om turen håller i sig. 
Har haft en riktig TV-kväll med Ugly Betty och Desperate housewives (ursäkta om det är felstavat). Nu är jag dock en aning trött så jag ska nog sova så jag orkar upp imorgon. Ska ju åka skridskor!
God natt!

Lite lika?!

Har upptäckt att jag (Izabella) faktiskt hade passat rätt bra i kort hår, jag liknar t.o.m Peyton i One Tree Hill, lite grand... Men än ska jag inte klippa av mitt hår, men någon gång kommer det klippas av. Vet bara inte när...?
image795
Hmm, Izabella eller Peyton? ;)
image796
Alltså vi är ju inte så lika men håret liknar lite..

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinllägg-Izabella

Måndag, höstlovet bara swoschade förbi och det är nu vanlig vecka. Men ganska snart är det ju jullov, bara 6 veckor till, det är inte så mkt. Idag var det iaf rätt trevligt i skolan, det visade sig att jag kunde min franskaläxa riktigt bra och vi (jag och mina kära klasskamrater) lyckades prata bort hela historialektionen, lyckat! Sen var det dags för idrott och volley boll (hur det nu stavas?). Jag är inte den bästa på detta men det gick väl bra ändå, hade ett roligt lag så det gjorde inte så mkt att jag gjorde bort mig. Men man kan inte vara bäst på allt och jag är bevisligen inte bäst på bollsporter men det får jag leva med tills någon lär mig att sluta vara bollrädd. 
Efter denna trevliga skoldag var det dags att åka till stallet för veckans ridlektion, det är något jag är bättre på:) Nu ikväll blir det att plugga historia igen... Men med McFLY i bakgrunden klaras det av idag igen. 
Låt morgondagen också bli så här bra den med! Eller varför inte ännu bättre?

Keira Knightley

Tänk om man själv kunde få bära en klänning som Keiras, wow!
image794
Vacker....

/Izabella, den blonda av oss^^

My happy sunday!

Ja, det blev en trevlig söndag till slut! Och det tack vare att jag stökade lite i min garderob :)
Hittade en bortglömd tröja som jag nu absolut tänker börja använda, den är dock lite kort men det är inga problem. Jag får helt enkelt ha ett linne under...
       
Min fina bortglömda tröja...
Hittade också en fin jeanskjol som jag tänkte ha så här: Tyvärr ser jag likblek ut på denna bild.
Det blev ju rätt fint!? Älskar iaf mitt silverlinne...
Har fått en ny favortitröja med. Det var mammas tunika men efter en tvätt i 40 grader blev den något mindre. Men tur var väl det, för den är min nya favvo! Tänker nog med ha den till jeanskjolen och med svarta strumpisar och mina älskade converse<3 Hmm, det kan bli bra.
image793

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Höstlovets sista dag har kommit och snart skola igen. Med den nya veckan kommer också en massa skolarbete: historiaprov, franskaläxa och engelskaläxa, inte det roligatse i världen...
 Söndagar är alltid sådana "tråkdagar" man tar det lugnt och pluggar, inte så speciellet direkt. Nä, ska göra denna söndag lite mer intressant genom att kolla igenom garderoben och se om jag hittar något bortglömt, tänkte också pröva lite nya outfits-det är alltid kul :) Ska nog göra en ansiktskmask och kanske fixa naglarna. Nu låter det som att dagen kan bli lite roligare, jag måste ju såklart  plugga lite till men med lite trevlig musik kan även det klaras av utan problem.
image790Nej Becca, det blir ingen blid på le boyfriend än.. Det blir en på min framtida man istället:P

Men vilket lov det har varit, lyckats skaffa mig en pojkvän(!), inföskaffat 2par stövlar och haft tjejfest :) Tyvärr blev det ingen Haloweenfest men det klarade jag ju mig bevisligen utan.

Favorit

Tjejkväll i fredags med Izabella och Emma. Vi hade jättekul som vanligt, eller jag hade ;) Men det hoppas jag att ni också hade flickor. Det blev en blandning av Sexyback, godis oh chips . Och dom sov hos mej och på morgonen var vi ute och gick i Soliga Lyckeby. Först gick vi till Lyckåvallen, sen gick vi till ÖB för att kolla på speglar, sen gick vi till Willys och sen till Elgiganten och sen runt Maxi och hem igen. Puuh.



Idag är det söndag, depressionsdag. Jag vet inte varför men man känner att imorgon är det skola. Fast för en gångs skull längtar jag till skolan (?!). Helt sjukt. Men det är så kul där, alla klasskompisar och allt trams. Imorgon är en lätt dag, tre eller fyra lektioner. Underbart. En pizziggrej är att jag har ett stort arbete till på Onsdag, jag har inte kommit nånvart och jag orkar bara inte. Men det ska bli gjort!


//Nathaliesåklart

Tjejkväll

Fredag 2/11

Dags för tjejkväll igen, nu var det Natha som var kvällens host. Det bjöds på taco (denna gången med) och såklart godis och chips! Vi (jag, nathalie och emma) behöver verkligen inte mkt för att ha kul, det räcker med en klunk alkoholfri cider och så är vi på topp :D
image778

Under kvällen kollade vi på En prinsessas dagbok 2 och Idol, men vi tittade ju inte så mkt egentligen. Som vanligt fick vi förstaklassig underhållning av Natha, tänk vad kul det kan vara att dansa till Justin Timberlake^^
                               
Nathalie...                             Izabella...                                            McFLY!!!!!!!!!!!!
Som alltid hade vi det bäst och längtar till nästa kväll vi ska spendera tsm, nästa gång hos mig :)

/Izabella, den blonda av oss^^


Mischa Barton

Åh, jag vill se ut som Mischa! Jag vill, vill, vill, vill!!!!!!
                        image775


image776

image777

/Izabella, den blonda av oss^^