Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Så var det bara en liten dag kvar till nyårsafton, inte äns det. 2007 har ju varit helt bäst, men 2008 blir nog inte så dåligt det heller. Som sagt har jag hittat på en massa dumheter detta året fast det är just de dumheterna som "gjort" året. Skulle egentligen skriva lite kort om året men jag tror det får vänta tills nyårsdagen, jag är alldeles för lat nu. Idag har jag varit hos farmor och fått god mat, massa mat. Fick också lite försenade julklappar och ja, de var kuvert som de flesta av min klappar varit. Vid fem for vi tillbaka hem till Bonnaland, fast där stannade jag inte länge. Nästan direkt skjutsade pappa in mig och lillsyrran till mamma, stadsbo igen. Det känns rätt bra att jag har möjlighet att byta från att vara stadsbo till bonne. Att vara bonne har sina fördelar ;)
Kvällen har ägnats åt att tänka ut en outfit tills morgondagen, fest ju! Jag har kanske inte kommit så långt med det eftersom det fortfarande står mellan 4 outfits. Jag har också för första gången i mitt liv "provsminkat" mig för festen, det är kanske inte så tokigt att göra det. Nu vet jag iaf hur jag ska sminka mig och nästan vad jag ska ha på mig, men jag har ju hela dagen på mig imorgon med så jag hinner väl ångra mig X antal gånger. 
Nä, man ser inte jättemycket av själva sminkningen men det är gråsilvrig skugga och den älskade svarta kajalen jag tagit nytta av. Lite läppglans med och bam, klar! ;) 

Ses vi nästa år? :) 

Mellandagsrean.

Ja, den omtalade mellandagsrean. Den är överskattad, iaf här i lilla Karlskrona. Jag hittade en T-shirt, en!!!
image989
T-shirt - Veromoda 50:-

/Izabella, den blonda av oss^^

Grr.

Den här jäkla låten är ztv:s hitvarning, den spelas alltså en gång i timmen, en hel vecka! Den går mig så på nerverna men det som stör mig mest är att jag sitter och nynnar med när jag hör den. USCH!!!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Jao, då var det lördag då. Det har varit en dag fylld med spänning och aktiviteter. Eller inte :) Sen igår är jag ute i Bonnaland (hos pappa) och det ligger ett sorts lugn över det här stället. Så idag har jag helt enkelt tagit det lugnt, kollat TV, lyssnat på musik och varit ute med pappas hundar. En väldigt härlig dag utan någon som helst stress. Igår (fredag) däremot, då blev det hetsigt! Natha hade spenderat natten hos mig (trevligt trevligt!) och vi skulle ju gå en runda på stan, fast vi kom inte på det föräns en timme innan pappa skulle komma och hämta mig. Så det blev lite panik där, men jag hittade det jag sökte på mindre än en halvtimme! Det ni. Det blev ett metalliclinne, som jag troligtvis kommer bära på nyårsafton. Det är ju bara 2 dagar kvar nu till det nya året :) Må 2008 bli lika bra som 2007, för vilket år det varit. Så mycke dumheter man hittat på, så många härligheter!
Nä, nu ska jag nog fortsätta min kväll med att titta på MTV eller ska jag kanske hitta på lite fler dumheter innan året tar slut? Hmm, vi får se hur det blir. See ya!

Dagens Look

image988
Jao, så här såg man ut idag då (okey, igår).
Svart kofta - H&M
Vitt linne - Indiska
Jeans - Jc, Crocker
Smycken - Presenter :)

/Izabella, den blonda av oss^^

Scarlett Johansson

image987
Vacker är väl det rätta ordet för denna bilden på Scarlett, (Calvin Klein reklam).

/Izabella, den blonda av oss^^

The Hottie of the MONTH !

Is Fernando Torres . Jag är villig att säga att Fern är snyggare än Beckham himself.

Fernando Torres (f. 20 mars, 1984 i Madrid) är en spansk fotbollsspelare från den engelska Premier Leagueklubben Liverpool FC(!).

Torres blev historisk då han blev den yngsta någonsin att spela en A-lagsmatch för Atlético Madrid och dessutom den yngsta att bli utsedd till kapten (19 år gammal). Han är också känd som El Niño (Barnet) på grund av sitt ungdomliga utseende.

image978
What a man, or boy :) Oh så här ser han ut precis nu, flr Liverpool splear just nu mot Derby. Torres gjorde det ändå målet i matchen än så länge.
   
   

Motivering
Han har alla rätt, halv långt hår, bruna ögon, pannband när han spelar, FRÄKNAR !!, fina tatueringar oh han är en fotbollsspelare. Hello dreamboy :)
image986
GROOAR

// Nathaliesåklart


Dagens Look

Eller gårdagens Look. Suddigt och fint, men det får gå.
image976
Detta var min julaftons-outfit:
Stickad silverklänning - Vila

Armband - hmm, Veckorevyn

+Svarta strumpisar - Lindex
        
Älskade silverklänning!

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Julafton. Kravlade mig upp ur sängen vid halv tio, tio och fram till att jag hade duschat kände jag mig halvt död (alldeles för lite sömn). Sedan blev det julefrukost med mina mkt kära "bröder". Vilken frukost det blev. Eftersom lillasyster, Ewe, och jag skulle iväg till pappa en stund blev det lite julklappsutdelnig med. Det blev ett fint litet kuvert till mig^^
        Brodern Robin-
                                    Favvobrodern och Ebbe...                                 Modebögen^^
Sedan firade jag och Ewe julen ut i Bonnaland hos pappa. Vi firade med att äta julgodis, nötter och helt enkelt umgås. Även här blev julklappen ett kuvert, älskade kuvert. Vid tre åkte vi hem till mamma igen. Nu hade storasyster, Becca kommit och så var den lilla familjen samlad. Självklart kollade vi på Kalle Anka och på Kan du vissla Johanna?. Efter TV-tittandet blev det julbord och det är enligt mig ganska överskattat, men några köttbullar går alltid ned;) Beccas kille kom också förbi en sväng och han är ju en trevlig prick.
Becca. Vår "stora"  gran...     
Nu till det bästa: Julklappsutdelningen!
Det blev ju inte så mkt till mig för jag ska ju få den där språkresan till Brighton men några små klappar fick jag.
En hel del av det jag fick:
    Lite kläder:)
Smycken från Ewe och mamma.                                       Allt detta från Becca!
Det tog sin lilla tid att öppna klapparna och sedan var man tvungen att vänta in de andra. Vi avslutade kvällen med att leka en sorts jullek, den var underhållande måste jag erkänna. Den gjorde mig så uppjagad att jag spillde ut ett glas cola. Runt två sov jag så sött så och var så nöjd!
Hoppas du med haft en lyckad jul för det har minsann jag haft.

God jul!

Julafton!!! Från oss alla (Natha & Bella) till er alla, en riktigt god jul.

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Imorgon är det julafton. IMORGON!!! Jag fattar fortfarande inte hur det kunnat gå så snabbt , det var ju nyss sommar. Fast visst känns det som jul, jag är iaf verkligen på julhumör och jag älskar det.
   Idag spenderade jag hela förmiddagen med att slå in alla julklappar (och det var en hel del) och lyssnade på julmusik. Fast det var rätt tröttsamt och mot slutet funderade jag ärligt på att strunta i att slå in dem- De ska ju ändå öppnas! Men istället tvingade jag lillsyrran att slå in några åt mig. Men jag lyckades bli klar och de blev så fina så, finast blev nog Robins eller Rubens som jag och lillsyrran nu ska kalla honom.
  Vid tre kom mormor och Nils (mormors älskare) till oss för att fira julen i förtid. Det blev julfika och lite julklappsutdelning. Storasyster kom också och det är ju alltid trevligt när hon kommer på besök. Fast av henne fick man ingen julklapp, men jag kan nog vänta på dem tills imorgon. Brukar faktiskt få de bästa klapparna av just storasyster (och mamma såklart), så den som väntar på något gott... Så idag har det varit "minijul" kan man ju säga. Och nu på kvällen klädde vi vår lilla gran och Jöbacks julskiva spelades för fullt. Det är en fin liten gran vi har, en aning liten (den är runt en meter hög). Julklapparna får ju inte precis plats under den men det löser sig nog.  2 timmar och 30 minuter till jul nu.  See ya

Dagens Look

image967
Det här hade man på sig idag då när man yrade runt på stan:
Stickad tröjklänning - Gina tricot

Svart linne - H&M

Armband  - ?
Strumpisar - Lindex

+Gråa knästrumpor - Julklapp

/Izabella, den blonda av oss^^


GalaKväll

Ja, det är lördag ochjag vaknar som vanligt av min älskade lillebror, hund och lillasyster. Vi ska fira jul redan imorgon, och sen fira med mamma på måndag. Så det blir MASSA JULKLAPPAR.

Det har varit galakväll i New York, och de kvinnliga gästerna skulle bäralånga klänningar men MK har väl aldrig varit mycket för regler? Men ursnygg var hon iallafall, inga lättar klackar att ta an.
image959
Dita von Teese och Eve var där, Dita klädde sig i stilig långklänning med guldbrideri, Eve hittade hem i sin korta blingblingklänning.
image960
Coola Michael Stipe var där, också Kate Moss, Ashley O & Margherita Missoni
   
Kvällens sämsta lyckades Liv Tyler och Agnyess Deyn kamma hem
 

//nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Så var höstterminen slut! Det har äntligen blivit jullov och om två dagar är det julafton, helt knäppt. Det har forfarande inte kommit någon snö men julkänslan är på topp ändå och det är ju bara två dagar kvar. Snön kan ju tänkas komma nu imorgon, det hade varit bra. För det är det jag önskar mig allra mest (efter Brighton då såklart), snö på julafton! Det är bara att hålla ut och hoppas ett tag till.
Haft en trevlig dag idag, som igår. Och för första gången denna vecka försov jag mig inte! Vilket framsteg. Skolan började tio och det var julavslutning i aulan och sedan fika och julklappsutdelning med klassen. Fick med mig en mkt fin julklapp hem, eller vänta det fick jag ju inte! Gav bort den till Emma. Jag fick kåtpiller nämnligen och de smakade lakrits och det tycker jag inte om, så Emma fick dem. Det var ju en väldans otur!
Har inhandlat de flesta julklappar nu idag, fast 2 har jag allt kvar. Var på stan med storasyster och jag köpte en julaftonsklänning med ju. En silverig sådan :) Nä, nu kan jag inte sitta här och blogga mer! Är ju väldigt upptagen, jämt. See ya

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Sicken trevlig dag det varit! Eller nja... Dagen började med att jag försov mig, jag vaknade halv nio och jag började nio. Men vet ni, jag hann! Inte en minut försenad. Skoldagen var inte så krävande heller precis, att kolla film är visst inte så jobbigt. Inte när det var en så bra film iaf, American History X. Fast vi kunde ju skippat de där uppgifterna om filmen, eller fått göra dem hemma. Som tur var blev jag klar till två och kunde äntligen gå och möta Nathalie. Vi har som de allra flesta torsdagar umgåtts och haft det trevligt. Natha och jag har det trevligt vad vi än gör, det är nästan kusligt så trevligt vi har ;) Runt halvsex snåret sades det adjö till Natha och så var hon borta för dagen.
  Sedan kom min kära kusin, Helena och lilla Bianca för att fira mig lite, de kunde ju inte komma på det riktiga kalaset. Det var kul att träffa kusin vitamin och hans familj och  Bianca är nog den sötaste lilla saken jag sett!

Nu är det bara en dag till jullovet, fy farao vad det har gått snabbt! Det var ju igår jag var en liten femtonåring som skulle börja på gymnasiet. Tiden bara går och mkt har man hunnit med under denna termin kan jag säga dig, mkt trevliga saker. Fast alla de saker nämner jag nog inte nu, det blir så jobbigt då! En annan dag, See ya.

Eve

Åh, jag har verkligen en crush på Eve, hon är så förbaskat cool. Och här ser hon bara wow ut :)
image956
Åh, så fin man kan va då!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag, åh denna härliga onsdag! Varför ska du ta slut? Har varit ledig från skolan, lycka. Fick sova ända till nio och sedan ha hela förmiddagen för mig själv. Förmiddagen blev extra bra eftersom en viss sak kom med posten, skolkatalogen :) Den underhåll mig en bra stund och vid ett fick jag sälskap av Belle. Jag skulle ju egentligen fått min födelsedagspresent från Belle, men den slarvmajan glömde den. Men strunt samma vi hade kul iaf. Framåt två blev vi hungriga, så vi skaffade oss lite mat och det blev pizza, mmm. Eftermiddagen spenderades med att kolla på The OC-Älska! Efter OC var det tyvärr dags att säga adjö till Belle och så var man ensam igen. Nu ska jag lyssna på en massa musik hade jag tänkt mig, måste ta det lite lugnt nu-jag har ju städat ;) Hoppas det blir en så här härlig torsdag med. See ya
Snart jul och nyår, fy vad jag längtar!
Ni e vla bäst-Natha, Emma åh Belle! <3

Lindsay Lohan

image954
Wow, Lindsay! Vilken bild alltså, där fick du till det. Kanske skulle skaffa mig en paljettväska? Det ser rätt tufft ut.

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Jag har nog aldrig varit med om en bättre måndag! Eller, vänta det har jag kanske men strunt samma. Hyfsat trevlig skoldag, jag är ganska förkyld så det var inte så kul... Fick en trevlig överraskning på franskan, jag har VG, lycka. På grund av min härliga förkylning (jag har en "boll" i halsen) var jag inte med på idrotten. Istället var jag hemma och laddade upp inför ridningen, det behövdes. Så fort man kommer in i stallet lägger sig ett lugn över en och allt känns så enkelt. Fast så fort "lektionen" började försvann lugnet, vi hade ju tävling! Lite av en tradition att man har "lektävlingar" sista gången. Kan ju bara upplysa er om att mitt lag van, vi var bäst. Man kan då säga att den här vinsten gjorde mig riktigt lycklig och lyckan tycks inte släppa. Nu ikväll ska jag, mitt lyckliga jag, städa rummet och lyssna på en massa musik, förhoppningsvis på The academy is... See ya


Dagens Höjdpunkt

Jag har skaffat mig en bilddagbok, wow. Jag är sen som vanligt. Detta är det som lyst upp min dag, det var dagens höjpunkt.

/Izabella, den blonda av oss^^


Kimberly Stewart

Ja, Kimberly strikes again! Hur kan man inte tycka om svart, miss Stewart verkar älska just svart. Det enda negativa att säga om denna outfit är att bh:n syns igenom lite, men det är smällar man får ta. Hon ser bra ut ändå:)
image952
Snygg i håret är hon också, grr... Avundsjuk?

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagens Look

image951
Ja, det var då så här jag sett ut idag.
Tröja från Veromoda, (en bortglömd)
Stickad sjal även den från Veromoda
Jeans från Replay
Armband, present :)

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Innan jag berättar om min så händelserika lördag blir det lite om gårdagen.
  Fredag. Skolan "bestod" av en härlig mattelektion och nej, jag räkande inget. Det var också svenska och det var dags för romanredovisningen. Den blev på humm, nio sidor tror jag och jag ville egentligen skriva mer men hur långt som helst kan det ju inte vara! Ok, jag är väl lite pluggis då, men det var en riktigt bra roman. Eftermiddagen och kvällen spenderades, till Emmas stora förfäran, i Jämjö. Kanske skulle jag förklara vad två stadsbor har att göra ut i ödelandet, Jämjö. En kär klasskompis, Frida skulle vara med i kyrkans julmusikal och det var ju jag och Emma tvugna att kolla in och utge vårt full stöd till Frida. Vi kom ut till ödelandet vid femtiden och då besökde vi gatuköket för att få lite mat, tänka att det finns ett gatukök... Vi var färdigätna vid halv sex men det fanns en hake, musikalen började ju klockan sju och man fick inte gå in i föräns vid halv sju. Så i en timme underhöll vi oss med att sitta och prata i kylan. Nä, vi var inne en sväng på Ica med, det var sannerligen en upplevelse. Klockan blev tillslut halv sju och vi fick komma in i värmen, där fick vi ju sitta och vänta en stund men det överlevde vi. Musikalen var iaf bra (lite mkt gud för min smak) och Frida var bäst :)
  Det var slut kvart över åtta och då skulle vi precis hinna med halv nio-bussen. Men ojdå, det gick visst inte någon halv nio-buss, den gick kvart över och nästa gick tjugo över nio. Så nu var vi fast i ödelandet. I vår väntan träffade vi på en vän, Jessie (stavas det så?) och vi hade en trevlig stund av väntan tsm, iaf en kall väntan. Bussen kom till slut och vi överlevde kvällen. Vid tio var vi äntligen inne i stan och vi kunde äntligen känna oss som hemma!

 Lördag. Idag har kort och gott inget hänt. Jag är nu ute i Bonnaland hos pappa och kvällen har spenderats vid TV:en och nu är det visst Pirates of the Caribbean. Skulle egentligen fått åka hem till Natha men tyvärr blev det inte så. Vi får överleva ändå. Nu ska jag lägga in "dagens look" för att reta Robin. See ya


HankyPanky ,

Krydd flickorna är Back in business , snyggare än någonsin. Jag hade mer än gärna kollat in deras konsert.
image939
Snygga människor på ingång, Lindsay håller hårt i tightsen, JAG HÅLLER FULLSTÄNDIGT MED HENNE.
   
Här har vi Brittan, Mandy Moore, Hayden Panettiere, Fergie .
   
Nicole Richie har blivit en favorit, just nu är hon Jätte Gravid, som Posh24 uttryckte de. Och vilken tidning är det i väskan?  ;)
image949

// Nathaliesåklart


Hejhej födelsedag

Jag fyllde år i Onsdags och jag har ju önskat mig England så det blev inte så många presenter. Men det blev iallafall:
- Tre grytor , jippi.
- En morgonrock, så mys.
- En plånbok, brabra.
- Underkläder, jätte bra, jag slipper köpa själv.
- Påfyllningskort, jätte bra!
Oh , så här såg jag ut på min födelsedag :) Och mina älskade grytor
 

Tack Ellabella för alla tre grattis, + ett till där på kvällen ;)

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Wow, äntligen en torsdag som är annorlunda! Har varken träffat Nathalie eller pluggat engelska idag, så det var verkligen stora förändringar. Att inte träffa Natha var ju en tråkig förändring :(
 Åh, det är ju lucia idag och det är kallt, men ingen snö. Imorse på väg till skolan var det bara snön som fattades, annars var det riktig fin julstämning. Skolan segade sig fram och den där geografilektionen var tuff. Fick lyckligtvis sluta en hel kvart tidigare, ännu en julklapp av JanBanan!? 
  Har idag kommit fram till att jag inte alls är "julstressad" utan snarare "jullugn" och det är ju en positiv upptäckt. Kanske borde jag vara lite stressad eftersom jag bara har köpt någon enstaka julklapp än och det är ju jul om, (ojdå) mindre än 2 veckor. Så ska se om jag kan bli lite stressad, så jag hinner med att ordna med alla klappar. För det är inte långt kvar nu, snart är det jul och i år känns det verkligen som jul. Förra julen var inte alls "julig" och det kändes mest jobbigt. I år däremot! Det är jul i luften och jag älskar det. Men som sagt, snön saknas. Så nu ska jag gå och skriva min önskelista och överst kommer det stå SNÖ. See ya

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Det är Nathas födelsedag! Jag har grattat henne 3 gånger nu och det blir nog ett fjärde grattis innan klockan slagit tolv. Nu är vi-Jill och Gunsan 16 år båda två, tänk vad stora vi är nu ;)
  Onsdagar är nog den absolut tråkigaste skoldagen, iaf denna onsdag var det. Började med idrott och styrketestet och det är ju sådär kul. Vill inte gå in mer på hur det gick, för jag får så hemska minnesbilder. Efter detta var det naturkunskap, följt av ännu en trevlig mattelektion där man gjorde allt förutom just matte. Lunchen var ganska trevlig, väldigt trevlig faktiskt, hade sådan bra utsikt. Dagen avslutades med franska och det var ett under att jag klarade av läxan för så jäkla trött jag var då.
  Skulle ju egntligen träffat Natha idag, men den gamla gnun kunnde ju inte. Så jag och Belle gick och fikade istället. Det var den fikan som lyste upp min så mörka dag. Den och tanken på att det är Nathas dag idag!
  Har fått en ny favoritlåt (ja, igen) och nu ska jag lyssna på den och kanske skulle jag göra min engelskaläxa med?
THE ACADEMY IS...-Everything We Had

Grattis Nathalie!!!

Grattis min älskade Jill på födelsedagen. Nu e du sexton år å snart gammal å grå, precis som jag! Hoppas du och dina kastruller haft det bäst idag.
image935
Du e så fin, du e så underbar, du e banne mig bäst.

Alltid du och jag, alltid Jill och Gunsan-Men aldrig mer en sådan här bild!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Så har det blivit skola igen, tråk. I och för sig var det rätt slappt idag, hade ju bara två lektioner med en härlig håltimme mellan dem. Det var ju inte så extremt jobbigt men det var fortfarande "skola", euh. En av dessa lektioner var idrott och det var badminton! Det var väldigt underhållande och jag har kommit fram till att jag faktiskt inte är så dålig på det. Vill ju inte sträcka mig så långt och påstå att jag är bra på det, men okey är jag. Det känns riktigt bra att vara "okey" på badminton. 
Annat trevligt som hänt idag är att.. att.. Hmm, jag kommer inte på något sådär nu. Nu har jag massa trevliga läxor att göra. Eller det är ju en läxa och en bok jag kanske skulle hinna läsa klart. Lycka till med det!

AV MED HÅRET, AKTA SÅRET !

Ja, nu ska löshåret bort och det blir dags för ny frisyr, håret ska bli exakt som Nickies, :) Jag skulle väldigt gärna vara honungsblond som Nicole, men jag tror att det är omöjligt :/ . Det sliter så fruktansvärt på håret, men jag ska fråga frisören om det går.
image927

Ingen är snygg som Mischa, även om SoloG skrev att hon tråkar ut alla, DET ÄR INTE SANT. Hon är skit snygg och alla kommer alltid att vara avundsjuka på henne.
  

Jag tog kort på mitt hår när det långa var uppsatt, det kommer bli längre än så här men så länge :) . Och så handlade jag min tröja som jag så gärna ville ha. Gina tricot 199:- . Det har blivit en del julklappar med.
  

Woho, Det finns ingenting att klaga på M-K . Din stil är helt enkelt underbar.
image933

Och tro det eller ej, Jag fick alla rätt på Matteprovet idag. wohoo.

Nu ska Izabella få blogga.

// Nathaliesåklart

Love em!

Här har vi dem, mina nya skor som inhandaldes förra helgen. Jag är redan nu väldigt fäst vid dem.
image926
Din sko. 180:-

Kolla inte nathalie!!! ;)

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Helgen är nu äntligen över! Näe, det är verkligen inte äntligen, snarare sorgligt. Helgen har bara svoschat iväg och den tog ju slut lika fort som den började. Men mkt har ändå hunnits med på denna korta tid. Igår, lördag var det kalas för mig hos mamma och idag kalasades det hos pappa. Det har varit två väldigt bra dagar, de har gjort mig rik^^ Fast tyvärr måste alla slantar sparas till Brigton. Eller lite kan väl gå till julklappar? Och lite till nya kläder ;) Möjligenvis blir det lite som kommer gå åt till julklappar.
Så det blev bara en massa kuvert jag fick, eller av mina kära bröder fick jag ett träd (gren, rättare sagt) med väldigt speciella blad... Det var Robin som "odlat" trädet och han ger snart ut en bok om hur man odlar dessa mystiska träd. Som ni förstår var Robin lite trött i lördags. 
Nu ikväll måste jag som vanligt plugga lite, den här gången franska och svenska. Fast med musik klarar man sig igenom det mesta. Måste erkänna att musik är en riktig "räddare i nöden" och den har gjort mycket för mig, hjälpt mig igenom flera trevliga läxor. Så nu ska James Blunt börja spelas på ja, näst högsta volym (så inte grannarna klagar). See ya

Senaste nytt

Det här är senaste nytt med Nathalie Håkansson, jag heter Nathalie Håkansson. Fyndigt, eller hur ? Jag är inne på Posh24 och letar bilder, kolla in Mk här, sååå snygg. Fast posh menar att det ashley, NOT.
image917

Eva Mendez, Lindsay Lohan, Emma Watson, Mischa Barton.
   
Kolla in Christinas söta mage .
image922
Andra gravida kändisar
  

// Nathaliesåklart

The devil wears Prada

Bra handling, bra skådesplerare och världens snyggaste kläder. The devil wears Prada eller Djävulen bär Prada är en film du ska se bara för att titta på alla kläder, för de är verkligen fantastiska. Skulle det vara så oturligt att du inte kan se filmen kan du ju kolla in lite bilder från filmen här ;)
image908

    image911
  Svart är då aldrig fel...                           Ge mig den där väskan nu!!!

                          
                                  Favoriterna. Grön kappa, wow!
 
  Ja, man kan verkligen inspireras av Andys (Anne Hathaway) stil :)

/Izabella, den blonda av oss^^


GRATTIS

Så var hon sexton. 
Grattis min sköna, på din födelsedag får du stöna
 och hoppa och framför allt dricka nyponsoppa.
För du är den bästa vän jag har, och i england ska vi besöka en bar
och bara dricka läsk och äta jordnötter, som födelsedagspresent ska jag massera dina fötter.
Ty jag älskar dej av hela mitt hjärta, för mej får du rapa och fjärta.
 Du är som min syster, du muntrar upp mej när jag är dyster.
Grattis på födelsedagen hjärtis .

:)

// Nathaliesåklart

NEYO-So Sick

Varför har den här låten glömts bort? Den är ju typ, bah bäst :)



/Izabella, den blonda av oss

Dagboksinlägg-Izabella

16 år!!!
  Ja, då var äntligen jag med 16, som alla mina kamrater-förutom Nathalie :P Blev väckt av mammas, Stefans och Ewes vackra stämmor vid sju och så fick jag presenter! Fick två munkjackor en grå med vovvar på och en vanlig svart och av Ewe fick jag en basker :)
Älska!                 Jag i min basker
                                                                                                       eller svampmössa^^
Ska ju faktiskt få språkresa till Brighton med, den är väl den bästa presenten! 
  Sedan var det dags för skola och dagen började med bip-testet, mkt trevlig start på dagen. Den blev dock rätt snabbt bättre genom att min älskade Emma bakat muffins till mig (och de andra tjejorna), fick lite sång av dem med... Efter muffinsen gick dagen väldigt snabbt och plötsligt var det franskaprov, hjälp!
Skoldagen avslutades med ett "genrep" på grupparbetet och det var ju ett bra avslut.
  Fick ett oväntat och roligt besök av Nathalie efter skolan! På så sätt blev dagen ännu mer lyckad. Tyvärr var hon tvungen att åka hem till sig redan vid sju... Men det fick ju inte förstöra dagen ;) Det som "förstör" dagen är att jag har redovisning imorgon, men ach!
                              Det har iaf varit en lyckade födelsedag!
image907
16 år, wow^^


Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. En dag kvar, en dag! 
  Dagen började rätt trött kan man ju säga, geogarfi är inte den rätta lektionen att starta dagen med. Naturkunskapen var bättre, då hade man vaknat till lite och så. Fick reda på hur det gått med det där provet här om veckan,  det gick bäst :) Är så nöjd! Sedan var det dags för sista lektionen, matte och vid tolv var denna skoldag slut. Efter skolan tog Emma och jag med vovvarna på en riktig långpromenad, det var ju soligt (!) idag så man får passa på. Nu har jag bara sysslat med att plugga på den här jäkla franskan och gjort naturkunskapläxa, inte så roligt men men.
Nä, nu är det bara en dag kvar och jag längtar så! Sexton år, inte femton längre. Det jag inte kan fatta är hur mkt som har hänt sen min femtonårsdag, bra saker. Ok, något dåligt har väl inträffat men det räknas inte ;)
 Gårdagen!          
                                                                     Hmm, i mina nya skor :)

Dagboksinlägg-Izabella

Ok, idag känner jag mig lite ego, så det blir lite bilder på mig.... Ibland har man sådan här egodagar och då får man (iaf jag) lust att lite egobilder, det är rätt underhållande faktiskt. ;)
image899
 Hoppas inte att mitt egohumör är för fjortis.. 
  Jag har sysslat med annat idag med, jag har varit i skolan, varit i stallet och jag SKA plugga. Ja, jag måste verkligen plugga. Franskaprov och redovisning denna vecka och det är inte helt enkelt.
   Nu är det bara två dagar till jag fyller år, två dagar-det är snart :)

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Så var denna helgen slut den med. Haft en väldigt lugn dag, det blev inte så mkt att renovera och måla som jag trodde ;) Dagen har spenderats med le boyfriend och det var ju mys som vanligt. Kan upplysa er om att jag har lyckats med en en enastående sak idag, jag har fått le boyfriend att kolla på OC med mig! Och det bästa av allt, han tyckte om det eller han klagade inte på det, men det är ju nästan samma sak (?). Måste erkänna att jag känner mig riktigt stolt över mig själv.
  Det är ju första advent idag och det innebär att snart är det jul. Men en ännu större händelse innan jul är ju min födelsedag ;) Om tre dagar blir jag-Izabella 16 år... Hunnit med en hel del på dessa åren, men mer om det kommer på onsdag tror jag. Vad annorlunda jag är nu ifrån vad jag var får ett år sen, bra annorlunda.
  Nä, nu är det slut med funderandet. Jag måste sova, god natt!

Det här trodde jag inte emma..:)

Rachel Bilson

Ja, hon är en riktig snygging!
image892

   -Party, anyone?
Miss Bilson i 3 fina festblåsor..

  Wow!
Lite mer vardagligt här...

/Izabella, den blonda av oss^^

Hankypanky ,

Igår var det tjejkväll* igen , det var kulkul, vi tittade på film och hade allmänt kul. Emma bröt ryggen under föreställningen och fick tillbringa resten av tiden på golvet. Hysteriskt roligt. Men jag tyckte allt lite synd om henne. Vi tog en nattpromenad för att kolla på fulla människor, vilket det inte alls fanns så mycket av. De kanske redan har rest söderut. Bättre lycka nästa gång. Det var bara Amanda jag och Izabella som sov sött tillsammans i Iz lägenhet, charmig kåk det där. Vi gick upp runt halv tio, för att den ljuvliga Isabelle skulle besöka oss. Stan vid tolv, vilket innebar kläderkläderkläder. Men nu när jag lämnat av undgrna på fritids får jag äntligen vara förmig själv. Slutet gott, allting jäkligt gott.

// nathaliesåklart