H&M .

Fy tusan vad jag tycker om denna bilden! Oh H&M är det till och med, det gör det hela mycket bättre. Snyggt och enkelt, helt i min smak.
/Izabella, dem blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Ahhh, denna dag har jag oturligt nog drabbats av en ofantlig trötthet och jag vet varken ut eller in för tillfället. Jag menar jag sitter ju här i mjukisbyxor för guds skull! Det är banne mig illa detta, jag har till och med ett rykte att tänka på här men jag är nu så pass förlamad av min trötthet att jag tillåter ett undantag. Ni förstår, jag har nämnligen en offentlig inställnig till mjukisbyxor och den är att mjukisbyxor absolut inte är något för mig men min privata inställning är dock inte alltid densamma som den offentliga. Jag har i alla fall inte brutit min policy, "jag bär icke mjukisbyxor i skolan" men här jag får jag nog ta och tillägga att jag inte brutit den än. Det verkar kritiskt nu.
 
Nu ska dock jag och mina mjukisbyxor knata iväg och göra oss lite te, te är förbaskat gott och det kanske kan få mina tankar lite klarare. Klara tankar är nämnligen något som kan behövas nu i denna tid av förvirring. See ya

Amanda Bynes .

Lilla söta Amanda Bynes brukar inte vara min favorit gällande klädstil men här tycker jag allt att hon har lyckats! Hon ser sådär härligt sommmarfräsch ut och ack vad jag tycker om det.


Söta Amanda strosar vägen fram
.


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Ack vad trött jag är nu, jag har just varit och simmat en timme. Jag känner mig så duktig nu och är ovanligt nöjd med mig själv. Det känns verkligen som att mitt och min storasysters projeket "att få magrutor tills sommaren 2009" kommer att gå vägen! Det kan jag dock inte säga om projektet "att bli brun", det går rent ut sagt åt helvete. Men jag har tänkt ut en revservplan nu som kan funka. Jag kallar den "solarie".
   Nu har tyvärr tiden sprunigt iväg från mig, som vanligt och min mor står här och väntar otåligt på att få ockupera datorn resten av natten. Så jag får helt enkelt ta och återkomma imorgon. Just det jag innan jag glömmer, det råder lite förändringar här och tyvärr är flickornasegnas framtid lite osäker just nu. Men vi ska inte vara ledsna för det, jag menar tänk på den fina tid vi haft hittills. See ya

Jag och Tilda, en skön skåning!

Avundsjuk .

Ja, det är just det jag är på denna människa:


Mischa Barton./Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Sådär ja, nu har ännu en helg passerat i mitt liv och som vanligt känns det ofantligt tråkigt att den är över och att det redan är måndag imorgon. För måndagar är då icke en utav mina favoritdagar, de brukar nämnligen innehålla en del otrevligheter som tidiga morgonar och olockande måsten. Den måndag som nu kommer innhåller för det första en lång skoldag och bara det räcker gått och väl för att inte vara förtjust i just den dagen.
   Nu ska jag dock sluta klanka ned på måndagar och istället börja tala gott om den gångna lördagen. Dagen började med att jag vaknade upp på Saltö i, ja gissa vems säng. Det var i vilket fall som helst en väldigt mysig morgon och framför allt lugn. Det där härliga lugnet som fanns på Saltö fanns dock inte i någon större dos hemma. Jag och resterande av familjen skulle nämnligen på kalas senare under dagen och så fort det vankas kalas är det alltid lite lätt panik som råder här. 
   Idag har paniken till viss del lagt sig och tur är väl det för nu är jag banne mig trött på panik, stress är jag föresten också trött på. Så för att nu ta och lungna ned mig en smula ska jag visa ett par bilder från kalaset igår. Det var min kära mormors kalas föresten och jag tror nog allt att gamla mormor uppskattade sitt kalas väldans mycket. Jag uppsakattade det i alla fall! See ya

Har var det minsann riktigt kalas!

Dagboksinlägg-Izabella

Back to school .

Fredag. Jaomen ni lästa rätt, idag började skoleländet igen och på grund av eländet var jag tvungen att pallra mig upp redan klockan sju och innan jag ens hann få i mig näring skulle de små monsterna (hundarna) ut. Med andra ord har det varit en ganska tuff morgon för min del och det tack vare den ack så älskvärda skolan. Okej själva skoldagen var väl icke så ansträngande men den tåls ändå att klaga på! Vad är det ens för mening med att börja 8.45 och sedan sluta 10.15, det är inte ens två timmar. Så jag tycker allt att dagen var helt och hållet obetydelsefull.
   Någat som inte är att klaga på i denna sorgsna stund är mitt schema, jag orkar dock inte rabbla upp hela här och nu men ett smakprov kan ni allt få. Mina fredagar kommer minsann bli väldigt slitsamma, börjar redan klockan 13.00 och slutar inte förän 14.05. För en gångs skull har verkligen schemaläggaren lyckats perfekt med i alla fall en dag.
   Nä nu ska monsterna ut igen och efter det ska jag ta mig ut till Saltö så tills vidare. See ya

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Så var denna onsdag nästan över den med. I och med dagens slut är det endast en dag kvar av sommarlovet och inte ens på den sista dagen kommer jag få någon lugn och ro! Imorgon är det nämnligen dags för mig att arbeta och jag är då inte så speciellt sugen på det kan jag säga dig. Sista sommarlovsdagen ska man väl inte jobba heller, då ska man njuta av den lilla friheten som återstår. För min del tar alltså sommarens frihet slut ikväll, sorgligt men sant. Allvaret kommer snart återfinnas och de gamla vanorna och rutinern återvänder de med.
   Denna "sista" dag i frihet har inte mycket gjorts, den mesta av tiden har spenderats med Alex och det är inte att klaga på. Det som dock varit lite negativt med mitt umgänge var att jag missade ett par timars solning på förmiddagen, mitt projekt försenas en liten tid till med andra ord. Allt det goda som kommer med den där pöjken överglänser turligt nog sorgen över mitt hittills ganska misslyckade projekt. Ikväll har jag dock ett projekt jag inte kommer misslyckas med, nämnligen: städa rummet! Det är en av mina bästa begåvningar det, det och skriva om mig själv. Så tills något nytt i mitt liv uppkommer. See ya

Mitt, ack så misslyckade projekt:
 "att bli brun".

2 önskelooker .

Jao idag hade det suttit fint i fall man hade haft Lindsay Lohans eller Peaches Geldofs outfits. Jag hade föresten helt och hållet kunnat se ut som Lindsay Lohan, det hade funkat rätt bra alltså!


Lindsay Lohan är ute och spatserar likt Peaches Geldof.


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Sommarlovets sista vecka och ack vad sorligt det känns. Lovet har susat förbi allt för snabbt och det borde vara minst två veckor längre. Jag har juh inte ens hunnt bli solbrun än! Projektet "att bli brun" går viserligen framåt men mer tid behövs dock. Jag har än bara blivit lite lätt brun och det är knappast det som är målet!
   För att riktigt njuta av denna sommarlovsdag har jag både badat och solat i alla fall. Man kan säga att det var tack vare lilla Belle som jag fick denna mysdag, för vi var nämnligen på "hennes" ö, Ringö. Trevligt ställe det där! Förutom våra uteaktiviteter hann vi med att fika på egenbakat bröd, det ni! Inte varje dag man bjuds på sådan lyx kan jag säga dig.
   Usch vad tiden springer iväg för mig, jag ska till Saltö ikväll igen så jag får ta ch öka takten här om jag inte sak bli allt för sen. Igår anlände jag vid Alex hus halv elva och det kanske var en aning sent. Så för att nu inte göra denna sena tiden till en vana ska jag nu springa iväg och snabbt ordna upp lite innan jag ännu en kväll traskar ut till pöjken. Hoppas nu innerligt att han kommer och möter mig med så jag slipper gå själv och ha det tråk. See ya

Ego, ego, ego, jag vet.

Blake .

Jao, Blake Lively är minsann en riktigt snygg dam. Alltid lika fräsch och hennes humör verkar vara på topp jämt, långt ifrån vad mitt humör brukar va! Men jag ska nu låta mig inspireras av henne och låta ett stort leende vila på mina läppar resten av kvällen.
 

Blake Lively .


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Öhh, vilken förbaskad morgon/förmiddag! Har haft huvudvärk och en mysig illamående känsla hela morgonen, jag mår pyton helt enkelt. Mitt tillstånd låter kanske väldigt likt den oh så fruktade baksmällan men det kan jag tala om för er att det inte är. Detta är faktiskt nästan värre en baksmälla och då borde det vara förståligt att jag inte mår allt för bra just nu. Men jag ska väl inte klaga, efter några alvedon och ett par glas vatten så är jag säkert på topp igen.
   Dagen som än så länge gått har ägnats helt åt städning, lillasyster fyllde 14år igår så idag är det minsann fest! Eller fest var väl en överdrift, kalas med familjen och släktingarna ligger närmare sanningen. Trevligt blir det säkert och har jag tur blir det lite "riktig fest" med Sara och Emelie efter det. Man kan i alla fall hoppas på att lördagskvällen blir lyckad och även hoppas på att söndagsmorgonen inte blir för kritisk för min hälsa. För om det nu blir fest är risken för en riktig baksmälla tyvärr ganska stor.
   Nu kan dock mitt struntprat inte fortsätta länge till för det är lite kvar att göra innan det ack så omtalade kalaset börjar. Nästa punkt på min "att göra lista" är i alla fall en mycket trevlig sysselsättning, nämnligen att göra chokladbollar. Chokladbollar är minsann aldrig fel och de kan göra de flesta på gott humör, förhoppningsvis kan de hjälpa mitt inte så muntra humör. See ya

Jag har städat mitt rum till min lillasysters kalas :)

Kelly Osbourne

Ursäkta ordvalet, men FAN va snygg Kelly Osbourne är! Här med pojkvännen Luke Worrell.// Lapplisa*

Dagens Look

Eller ja, gårdagens look men det har väl inte så stor betydelse hoppas jag!


Alltså onsdagens outfit bestående av:
jeanskjol - Veromoda
vitt linne - Indiska
scarf - mammas gammla
munkjacka (eller vad det nu heter) - H&M/Izabella, den blonda av oss^^

Utkast: Grattis säger ...

Grattis säger vi till Peaches Geldof som förra veckan blev Mrs Max Drummey i Las vegas. Hennes nya man är 23 år spelar i bandet Chester French.PÖSS // Lapplisa*

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. God morgon världen liksom, sitter här helt nyvaken hos min kära storsyster och tittar på det älskvärda MTV. Kan själv inte förstå att jag är uppe så här tidigt eftersom vi var uppe halva natten och kollade film. Sedan fick vi lite underhållning av systers kattunge. Katten heter föresten Svea och bara det är juh underhållning!
   Lilla Svea är bra söt hon, det är så man själv skulle vilja ha en liten katt igen. För en tid sedan hade jag eller snarare  min familj hade två katter och nu när jag träffat på Svea saknar jag dem allt. Två små golvmoppar till hundar räcker helt enkelt inte till, det hade allt varit passande med en liten kattunge med.
   Dagens väder är väldigt blåsigt och eftersom dagens sysslor planneras efter vädret blir detta nog en mycket lugn dag. Träffa Alex innan han drar till Göteborg, kolla lite film, ut och gå med "golvmopparna" och sedan träffa Sara en stund med. Oj, detta kanske inte blir någon lugn dag, upptäckte nu att dagens schema är ganska fullspäckat. Där ser man vad mycket som ska hinnas med under en ynka dag. Så för att nu hinna med allt får jag allt ta och börja med att stiga upp ur soffan och vakna till lite. Med vakna till menar jag föresten att jag ska få på mig kläder och smink, ni vet sådant livsviktigt! See ya

God Morgon

Vaknade runt 10.04 idag och kände att jag var tvungen att gå upp även om jag hade kunnat somna om väldigt lätt. För jag har faktiskt börjat tänka på det mamma sa med att vänja av kroppen lite. Idag händer det ingenting. som vanligt. Jag försöker unna mej lite chill nu när det bara är några dagar kvar.

Jag hittade en sida i morse där du kan få presentkort på Kicks bara genom att bli medlem och värva andra medlemar. Och det tackar inte jag nej till i första taget.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=75088


// Lapplisa*

Två favoriter i en .

Dagens inspiration kommer från Rachel Bilson och Nicky Hilton och de är minsann två favoriter. De har varsin riktigt snygg och enkel vardags-outfit som absolut tåls att inspireras av!


Rachel Bilson och Nicky Hilton.


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Ännu en vecka på det älskvärde sommarlovet är här och om det inte blir sol nu varenda dag som följer blir jag djupt besviken. Mitt projekt "att bli brun" har juh äntligen börjat göra lite framsteg men det är ännu en relativt lång bit till det mål jag har.
   Helgen spenerades nästan non-stop med Alex och det var väl trevligt. Under ett par minuter var det dock inte så kul eftersom min kära Alex fick mig till att åka ring, mycket dumt om du frågar mig. Absolut livsfarligt! Förutom den där incidenten har det varit en trevlig helg fylld av skratt. Måndagen som sedan följde var inte särsklit dålig den heller, solen var till och med framme och gav en lite glädje.
   Idag har det tyvärr än så länge inte varit en dag att hurra för. Det har varit regnigt, tråkigt och så var man tvungen att jobba trots att det var en ledig dag! Turligt nog jobbar jag inte mer nu förän nästa torsdag, bra bra enligt mig.
   För att nu försöka vända denna negativa stämning som råder ska jag nu tvinga ut hundarna på en långrunda i regnet och efter det träffa Alex igen. Kanske ska jag tvinga ut han i regnet med en stund?
Hmm, det får funderas vidare på... See ya


God morgon

Jag vaknade runt halvtolv idag, av min kära mamma som sa att vi skulle äta lunch(?) om en halvtimme. Så det vart bara att stiga upp. Hon antydde också att det är dumt att vänja kroppen till att sova så länge när det bara är en vecka kvar tills skolan börjar. Dah. Jag får väl avvänja mig dagen innan jag börjar.

Åh jag är så spänd! Jag håller just nu på att, eller okej jag ska börja att packa alla mina kläder tills jag flyttar, allt annat är klart. men, jag får inga pengar från csn förrän i september, hur hade dom då tänkt att jag ska kunna köpa mat oh annat? osmart osmart. Mamma får väl stå för underhållet. 

Åh jag bara måste lägga in den här bilden på Kelly Osbourne, hon är ju så rockchic!// Lapplisa*

Prada

Prada fall/winter

//Lapplisa*

Äntligen!

jag vet att detta är gamla bilder, men första gången jag såg Anne Hathaway på Oscargalan så tänkte jag på klänningen Kate Winslet bar på Oscarsgalan 2002. Jag ville bara jämföra likheten, så tack nu ha jag gjort det. och visst är dom lika?


// Lapplisa*

Uppsy

Hej! Jag är så ledsen att jag inte har hört av mej hit. Jag har massa av dåliga anledningar men dom sparar jag till ett annat tillfälle. Iallafall, Bella har redan berättat om livet i England som jag tyckte om väldigt mycket!

Moving an. Skolan börjar om lite mer än en vecka oh jag är PEPP! Ska ju flytta oh allt, och om allt går rätt till så kommer ligan upp på fredagen efter vi börjat, på inflyttningsfest. Mer om det sen.


Just nu sitter jag och tittar på "De näst bästa" med äckligt muskolösa Madonna. UH. Jag har jobbat lite idag med, i trädgården. Behöver pengar, men jag tänker inte säga till vad för då blir alla irreterade på mej ;) Och så flyttar jag nästa söndag, det ska bli spännande! Just det! Jag måste köpa trådlöst bredband, och kabeltv. Men mamma tycker att sånt är onödigt, så jag måste paya själv. Det ska bli så kul att inreda i mitt STORA rum. Förutom att jag ska ha med mej en väldigt ful rutigfotölj i alla färger som finns, men den är ju så skön! Äh, jag får sy till något överdrag. Måste skaffa mig en kamera eftersom min mobil inte längre går att lita på, så ni kan få se allt.

Nu ska jag fortsätta att titta på min film, med min nya laptop(<3) i knät och chilla resten av kvällen och tänka litye på vad jag ska packa etc. Jag avslutar med en bild på Izabella och mej på kastrupflygplats.PÖSS


Kavaj .

Den svarta kavajen har länge varit och kommer förmodligen förbli en av mina stora favoriter i klädväg. För att nu ge ett (eller två) exempel på hur snyggt det kan vara har jag tagit till hjälp av Rumer Willis och Rachel Bilson

Rumer Willis på shoppingtur iklädd en blommig
klänning och kavaj.Rachel Bilson kombinerar sin kavaj med en snygg
 kjol och en vit t-shirt./Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Ack vad tidigt det är men uppe är jag och humöret är på topp trots tröttheten. Det har än inte hunnit hända så mycket idag så jag får återkomma om denna dag lite senare eller imorgon. Nu ska ni istället få höra om den grillkväll som ägde rum igår ikväll.
   Sara, Matilda och jag bestämde oss för att trotsa det tråkiga mulna vädret och arrangerade  en liten grillkväll för att fira att onsdagen var kommen. Kvällen började med ett besök på Cityhallen för att inhandla det sista till kvällen efter detta bar det iväg till Saltö. Eftersom hungern var stor hos oss alla beslutade vi oss för att börja grilla så fort vi hade hittat den perfekta platsen. Men här startade också problemen. Varken Sara eller Matilda hade några erfarenheter av engångsgrillar och min erfarenheter av dem är inte särskilt goda. Efter en knapp timmes försök gav Sara och Matilda upp och åt rå korv i bröd. Jag själv däremot gav mig inte, för jag kunde väl knappast äta en rå hamburgare! Tur att jag är en sådan envis och optimistisk person för jag fick minsann igång den ena av våra 2 grillar och kunde äta min hamburgare. Lyckat!

 

   När vi fått i oss det mesta av våran, i Saras och Matildas fall halvfärdiga mat hade vi ett ganska intressant samtal. Ska dock inte gå in så mycket på vad samtalet handlade om. Känns bäst att inte lämna ut några vidare mer uppgifter om vad som hände under kvällen sen heller men jag kan avslöja att vi nästan badade, vi blev sura på ett par danskjävlar som tog vår perfekta plats och vi hade allmänt kul.
   Kring nio-snåret kom Alex ned till oss och gjorde oss sälskap en stund. När det sedan var dags att bege sig hemåt bestlutades det ganska snabbt att jag inte skulle sova hemma utan hos Alex igen. Det har juh blivit en hel del sovande där nu för tiden men jag klagar, trots att det innnebär att jag måste stiga upp vid sex. Nu måste jag äta frukost, magen kurrar. See ya

Triss i damer.

Tre riktigt snygga damer i varsin snygg outfit. Att börja dagen (jo min dag började nyss) med lite inspiration är ett mycket effektivt sätt att vakna till liv av.


Rachel Bilson är först ut med sin enkla och klassiska
outfit beståenda av vit skjorta och jeans, snyggt där.

 
Näst ut har vi Agyness Deyn klädd i vit linne, svarta shorts (?)
och röda converse. Röda converse ska absolut inhandlas
när nästa lön kommer!


Sist men inte minst har vi Peaches Geldof som trippar runt
 i en ack så snygg jeanskjol, väskan är verkligen inte dålig
den heller. Snyggt Peaches, snyggt!


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Oh, vad det blåser här i Karlskrona, är det bara för att det är tisdag mån tro. Under natten härjade till och med en liten storm eller liten och liten, den var väl lagom stor kan man tycka. Morgonens väder verkade dock bättre och när jag tittade ut genom fönstret såg det inte alls så blåsigt ut. Bra tänkte jag och tog på mig en snygg klänning, perfekt för en runda på stan. Så fort jag steg ut genom porten möttes jag dock av en mindre trevlig överraskning. Det första som hända var nämnligen att klänningen min blåste rakt upp och det är så typiskt att det skulle hända just mig. Den där damen som gick på andra sidan gatan verkade inte heller vara så förtjust i scenariot, för det var banne mig inte trevligt.
   Den shoppingrunda som sedan följde var dock trevligare än den ovan nämnda historien. Trots att jag endast inhandlade ett ynka linne anser jag att det var en lyckad shoppingtur. För det är ett väldigt fint linne. Att jag för en gångs skull kunde spendera lite pengar på en riktig lunch var också ett plus. Jag är nämnligen än mätt efter den där måltiden.
   Nä nu måste jag trots min lathet forsätta på den städning av mitt rum som påbörjades igår natt. Man kan väl säga att jag är halvklar, det låter i alla fall bättre än att säga att jag är oklar. See yaUngefär så här borde jag klätt mig idag för att slippa oväntade situationer...

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Det har nu gått en vecka sedan jag återvände till Karlskrona och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det fortfarande inte blivit någon vidare uppdatering. Idag blir det dock en rejäl uppdatering om vad som hänt under dagen och även lite information om helgens bestyr.
  Fredagen kan sammanfattas rätt snabbt kom jag på nu, nämnligen så här: jobb fram till sju, sedan sprang jag snabbt hem för att få ordning på utseendet till bion som jag sedan gick på med Alex och efter detta avslutades kvällen med en liten runda på Sailet. En mycket trevlig dag måste jag säga!
   Tänkte dock ge en lite längre inblick i vad som hände under lördagen: Från ett till halv åtta var det jobbjobb som gällde men det var faktiskt ganska trevligt. Träffade på 2 skåningar som var aningen speciella men hey, de gav mig dricks. Dagen gick och så fort jag fått sluta blev det till att snabbt ta sig hem för att göra sig iordning för den tjejkväll som sedan ägde rum.
  Runt nio-tiden var Natha, Amanda, Sara och Matilda hemma hos mig och kvällens roligheter kunde börja. Genom att leka "jag har aldrig" fick jag reda på ett och annat om mina kära vänner, särsklit om Sara! Ännu trevligare blev det sen när Emelie anlände vid tio-tiden och att Alex gjorde en liten snabbvisit gjorde inte kvällen sämre direkt. Men när mammi och Steffo kom hem igen kände vi tjejer att det kanske var bäst att vi rörde på oss så vi begav oss ut och vinglade ned till Sailet. Där fortsatte festen med att träffa på en massa trevliga människor, bland dessa var min syster Becca.
  Alla kvällar har dock ett slut men lördagen avslutades fint med att somna i Alex armar i han stora säng, mys!

Sailet...

   Söndagen var också en mycket fin dag, var ledig och allt! Hela dagen spenderades faktiskt med Alex och oj vad jag längtat efter en hel dag med just honom. Mer av dessa sorters dagar får allt komma snart.
   Nu till vad som hänt idag, måndag: Dagen började lite halvtaskigt med att en klocka ringde kvart i sex, behöver jag säga att jag var trött. Men eftersom Alex förbaskade jobb startar redan sju var det bara att ta sig upp och börja gå hemåt för att väl hemma fortsätta sova. Efter den trevliga sömnen blev det en shoppingrunda med Tove. Jag har upptäckt att jag är mycket duktig på det där med att spendera pengar. Trots allt som inhandlades i England lyckades jag ändå handla upp x antal kronar idag. Men ack vad nöjd jag är med mina köp!
   Jao förutom den där shoppingrundan har väl en hel del andra ointressanta saker också hänt under dagen men det behöver inte ni höra om. Jag vill icke tråka ut er allt för mycket! Så tills morgondagens nya och intressanta händelser, See ya


Strandsnygg.

Ja någon som verkligen är strandsnygg är favoriten Mischa Barton, här har vi  henne på stranden med pojkvännen Taylor. Snygg som attans är hon och ack vad jag önskar att solen kunde lysa lite över Karlskrona nu så jag kunde bli lite solbrun!

Skulle jag fått se ut som någon annan skulle det banne mig vara Mischa Barton!


Mischa och pojkvännen har det mys.


/Izabella, den blonda av oss^^