Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Ännu en trevlig torsdag är här och nu har den en storm med sig. Har faktiskt haft en trevlig skoldag idag, började med att man fick lyssna på och ställa frågor till Lars Ohly som var och hälsade på i af Chapmans aula. Efter detta så vips var det håltimme fram till ett! Då gick man sakta hemmåt och var så där härligt seg och långsamm. Väl hemma fick man i och för sig gå ut med vovvarna men det orkade jag med. Sen gjorde man sig en riktig lunch, mums för köttbullemackor. Och sedan MTV till detta, jag säger då det livet kan inte vara mycket bättre. Tillbaka på skolan sedan hade jag engelska och psykologi. Psykologi är ett trevligt ämne alltså, proven kommer säkerligen bli svåra men det är bra intressant. 
   Nä nu har jag bara berättat om skolan, gud vad kul. Inte särskilt men just nu är mitt liv så lugnt och harmoniskt. Ja, som ni hör finns det inte så mycket att nämna. Men så fort det kommer något att berätta om, så blir genast dessa dagboksinlägg mer intressanta. Jag själv finner de gamla inläggen om 9b:s klassresa trevliga, något som skedde juni 2007. Suck, mitt liv är så galmouröst så! See ya
Hallo miss Glamour!

Dagens Look

image1072
Dagens lilla outfit, inte särskilt orginell men det får gå!
svart kofta - Veromoda
T-shirt - Only, Veromoda
jeans - JC, Crocker
amrband/halsband - julklapp!

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Efter 2 dagar av feber, halsont och huvudvärk har jag äntligen repat mig och jag är återigen pigg och frisk som en nötkärna. Det enda negativa med att vara just det, är skolan och just onsdagar är den absolut jobbigaste skoldagen. Jag ska berätta varför:
  Dagen börjar med idrott, idag var jag dock inte med eftersom jag haft feber. Efter detta är det geografi och jag är inte något stort fan av Janbanan. Han har en tendens att hänga ut folk, som igår när de gick igenom det förra geografiprovet så säger han rätt ut att jo det var 16 som hade ig och bara en som hade mvg, Izabella och en vg+, Frida. Jag var inte äns där och han sa det bara rätt ut! Jag tycker inte om att ha "pluggisstämpel". Nog om geografi nu, resten av dagen spenderas med en härlig mattelektion, lunch, franska och till sist svenska. Hade också en svenskaredovisning idag och jag har lite scenskräck, hjälp... 
  Nu ska jag sluta beklaga mig, för det kan inte vara så intressant att läsa om men det är sannerligen skönt att få skriva av sig alla aggressioner. Nu ska jag uppdatera mig inom modet och kolla på Velvet. See ya

Vecka 5

Veckans star är, big suprise:

Blake Lively
image1057
Född:
25 augusti 1987, Tarzana, Kalifornien. Blake är alltså snart 21-åring.
Familj: Blake kommer ifrån en "skådisfamilj" och har 4 äldre syskon. Hennes föräldrarar är skådespelarna Ernie och Elaine Lively.
Fakta: Blake är en amerikansk skådespelerska och fick sitt genombrott med rollen som Bridget i Systrar i jeans. Nu är hon aktuell i ugdomsserien Gossip Girl, där hon spelar Serena. Appropå Gossip Girl, serien har premiär ikväll faktiskt på kanal 5. Blake har dejtat skådisen Justin Long och sin motskådespelare (i Gossip Girl) Penn Badgley.
 Gossip Girl.
Stil: Blakes stil är lite sådär sockersöt à la girl next door men samtidigt klassisk och enkel. Hon är en stilikon att räkna med om du frågar mig och sedan är hon så söt så hon passar nog i det mesta.
    
Blake i Gossip Girl, inte dåliga jobbkläder.

 ........... Smile for the camera!

Blake tycker väldigt mycket om svarta jeans (?).
   
Söt i vit klänning och svarta strumpisar.

image1071
Favorit. <3

/Izabella, den blonda av oss^^

 

Dagens Look

Lördagens look för att vara sanningsenlig.
image1056
Så här såg lilla jag ut på lördagens tjejkväll:
svart väst - Only, Veromoda

rosa T-shirt - Only, Veromda

jeans - Cheap Moday

armband - julklapp


/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Jag är sjuk och har varit hemma ifrån skolan. Inte mycket har hänt, jag har jobbat på mitt svenskaföredrag, kollat TV, lyssnat på musik och knarkat värktabletter. Detta var min måndag så nu tänker jag berätta om lördagen istället.

Lördag 26/1

Efter ett flertal helgar av tråkigheter och lugna hemmakvällar var det dags för en liten tjejkväll! Den tjejkväll spenderades på Ringö med Belle, Natha och Amanda. Kvällen inleddes med att jag var sen, skulle kommit sex men kom halv sju... Men de var inte sura på mig så länge på grund av min exemplaraiska ursäkt, det var minsann inte jag som var sen utan min chaufför. Vi brjade ganske snart med matlagningen eller Amanda började. Vi andra tre tittade mest på Nathas McFly-dvd och lät helt enkelt Amanda göra grovjobbet. Men tillslut kom vi till insikt att vi kanske skule hjälpa till, sagt och gjort. Jag dukade bordet och med Nathas hjälp ordande vi lite "drinkar" (alkoholfri cider är grejer det). Till maten lyssnade vi självklart på McFly.
  Efter den finfina maten (crêps?) kollade vi ytterligare lite på McFly-dvd:en men vi bytte senare ut den mot Sandor/Ida. När filmen var slut gick vi ut på en liten nattpromenad, dumt gjort eftersom jag har gått och blivit sjuk. Tillslut var Natha och Amanda tvugna att gå hem och sova och då fick jag och Belle klara oss själva. Det blev lite mer TV-tittande och lite nattmackor innan vi också fick vår skönhetssömn.
   
image1053
  Vi hade en jätterolig tjejkväll hos dig Belle!

Knipehall

image1048
Denna bild läggs upp bara för att den är är helt okej snygg. Inte läcker kanske, men helt okej snygg.

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagens Look

Fredagens Look var denna:
image1047
Jag kallar den enkelt rock-chic ;) Eftersom vi har hemskt dåligt med bra speglar hemma hos mig kan vi bara se halva outfiten men det går väl bra ändå.
Svart klänning - Gina Tricot
Svarta leggings - H&M
+ en grå kofta - Lindex
Enkelt och väldigt bekvämt, kanske en aning tråkigt men men...

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Ännu en helg har kommit, den sista helgen i januari faktiskt och helghumöret är på topp! Denna helg ska spenderas med en riktig tjejkväll och med lite hemmaspa hade jag tänkt mig. Jag, som den pluggis jag är, måste också förbereda mitt svenskaföredrag och göra min franskaläxa. Läxor är inte det roligaste men jag kan lika gärna göra dem, det blir nog bäst om jag gör dem. Har nämnligen kommit fram till vilket yrke jag skulle vilja ha sedan: arkitekt. Så för att bli det behöver jag forsätta med att ha bra betyg, även om det innebär att jag måste ägna lite tid av min helg till att just plugga. Nog om det.
  Är just nu väldigt glad över att Tilde åkte ut ur Let's Dance, hon är inte min favorit direkt. Hennes danspatner, Alfred däremot blir svårare att glömma. Men kärleken till Alfred överväger inte mitt förakt mot Tilde. Den som näst borde åka ur denna trevliga danstävling är dock inte något av dansparen, utan programledaren, Jessica Almenäs. Hon är den som faktiskt förpestar detta annars så trevliga Let's Dance. Jag kanske är för hård nu, men hon måste bara vara nästa som åker ut!
  Så här kan jag inte avsluta mitt inlägg så det får bli en liten glad punkt med innan "läggdags". Snart min vänner börjar Gossip Girl, väldigt snart! Närmare betämt om 3 dagar, den 29 januari. Med denna smygreklam sägger jag god natt och See ya
image1046
Reklam, reklam mina vänner!

Sienna Miller

Ja nu när det är fredag ska man ju vara lite fredagsfin, som t. ex. Sienna. Vi kanske inte ska kränga på oss en sådan vacker blåsa som hon har här, men lite inspration kan man allt få. Håret är så där härligt slarvigt fixat och självklart ett leende på läpparna!
image1045
Snyggt Sienna, snyggt.

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Jag säger då det, mina torsdagsrutiner ifrån förra året är helt utbytta! Jag får inga trevliga besök av Natha varje torsdag längre (något med att hon inte kommer hem ifrån Kalmar)... Det finns dock en rutin kvar och det är den man egentligen hade velat byta ut. Jag måste fortfarande ägna en del av mina torsdagskvällar till att plugga engelska. Det är inte något man gärna gör...
  Det har varit en lång skoldag och alla lektioner har spenderats i vårt hemklassrum på fjärde våningen. Så när vi bytte ämne fick man vackert springa ned till skåpen på tredje våningen och sedan upp igen. Ett fasligt springande! Det är kanske inte så anstängande för idrottstöntarna i klassen men för oss kulturare blir det för mycket. Men oj vad vältränade vi (jag) kommer vara sedan i trean. Idag fick vi en ny klasskamrat, en till Jonatan. Han var visst stockholmare så vi förväntade oss en riktig brat med bakåtslickat å så, men nej. Han var en besvikelse, jag är nog mer brat än vad han är...
  Nu borde jag titta på handbollen men jag orkare inte förflytta mig enda bort till soffan. Så jag sitter kvar här och lyssnar på musik. Kent nu då va. Ja just det, jag ska kolla på Kent!!! Den 8 februari kommer Kent till skruttiga Karlskrona för att spela och jag ska minsann gå. Längtar väldans mycket. Nä, nu måste jag röra på mig. See ya
image1044

Heath Ledger. :(

Det är sjukt. Min favoritskådespelare, Heath Ledger är död. Heath blev 28år, 28! Någon jag inte alls kände har försvunnit och det känns kasst.
image1042

image1043

Nu när jag deppar lyssnar jag på Imogen Heap-Speeding cars . Den gör en knappast gladare men den passar så bra nu. Det är allt konstigt, så deppig som jag känner mig nu har jag inte gjort sen i början av förra sommaren. Jaja, kan inte sitta här och beklaga mig. Hoppas kunna skriva om något roligare senare. See ya

/Izabella, den blonda av oss^^

Lindsay Lohan

Jag älskar rutiga skjortor och den här på Lindsay är väldigt snygg. Fast den är nog en aning för kort för att ha leggings till, hade jag varit i miss Lohans skor hade jag haft ett par jeans till istället. Men hon ser ändå bra ut såklart. Ett snyggt rött nagellack där med!
image1041
Lite kort va?

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Ännu en tisdag i mitt liv har passerat och den har som de flesta andra tisdag bara flutit på och varit allmänt lugn och trevlig. Skolan var väldans bra idag, 3 timmars estetik verksamhet är kul! Det är då bild vi på af Chapman får ha som estetisk verksamhet. Har verkligen saknat bild och att ägna 3 timmar till att rita är inte något vidare ansträngande. Idag gjorde vi porträtt, inte min starkaste sida direkt men det blev rätt lyckat. Något annat som är bra med att ha bild är att man kan sitta och skavallra med tjejkompisarna och det är inte något man tackar nej till. Den lycka man kände försvann hastigt i och med att geografilektionen började. Jag är rätt säker på att vår geografilärare, Janbanan (tack Sarah för det smeknamnet) hatar mig. Fast det gör inte så mycket, jag är nämnligen inte så förtjust i honom heller.
   Efter den underbara geografin slutade skolan och klockan var då ett. Det är inte så dumt att gå på gymnasiet när man får sluta så tidigt och bra. Då spenderade jag och Emz lite tid ihop, det var alldeles för länge sedan vi hade "egentid". Vi drack te och umgicks fram tills att jag behövde gå hem och ta ut mina vovvar. Väl hemma sedan har jag inte gjort mycket får jag väl erkänna. Kolla TV är kanske inte den bästa sysselsättnigen men Gilmore Girls och The OC måste jag helt enkelt se på. Gilmore Girls kanske jag skulle kunna klara mig utan men inte utan OC ju. Jag har dock gjort en nyttighet idag, jag var ute en låång kvällspromenad med mina vovvar. Det är inte fy skam ;)
   Nä, nu är det snart dags för handboll. See ya

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Äntligen är det slut på den hemska helgen, det måndag igen och dags för en ny underbar vecka! Okej, underbar var väl att ta i lite grand men denna vecka lär (eller borde) bli bättre än den förra...
  Dagen började bra, väldigt bra. För en gångs skull gick jag i tid och kom inte äns nästan försent till samhälskunskapen. Det började med nutidsorienteringen och 9/12 är inte fy skam, reaktionen från Emz var "Har du bara kollat på nyheterna i helgen eller?". Nej, jag tittade inte bara på nyheterna jag varavde med att lyssna på musik som inte innehöll en endaste nyhet. Det finns inte så mycket mer som är värt att nämna från min skoldag. Att berätta i detalj om mina lektioner kan bli rätt tråkigt och enformigt för den delen också. Så jag struntar i det! Kan i stället berätta något annat.
  Var på min terapi (ridningen) idag som vanligt. Idag var det hopplektion och det är väldans trevligt. Hade en trevlig pålle vid namn Dr Hook och han visade sig vara ganska hyfsad på hoppning. Fick en hel del förvarningar om att Hook inte var någon vidare hopphäst men det gick finfint. Vid halv sju begav jag mig mot bussen för att åka hem igen. Den lilla promenaden var faktiskt underbar. Och med den fina avslutningen är det nu dags och gå och titta på Guldbaggegalan. See ya

HankyPanky ,

Jag har aldrig varit ett fan av Disney-ansiktet Ashley Tisdale. Men nu när hon har bytt sitt platinablonda hår till en mer naturlig färg der hon genast äldre och vackrare ut. Min dröm hårfärg.
image1039

Tillskillnad från Miley Cyrus som har gjort håret ännu mörkare, och plus all eyeliner blir det för mycket.
image1040


// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Det blev inga dumheter idag, inga alls. Den här helgen blev visst sjukt lugn, nästan tråkigt lugn. Helgen är i och för sig inte slut än men jag tvivlar faktiskt på att jag kommer hinna med dumheterna. Det har iaf hänt en hel del trevligheter idag, Belle har varit på besök. Vi var så pigga och glada att vi tog en promenad till Saltö. Blåsigt och kallt var det men det stoppade såklart inte oss! Innan vi promenerade kollade vi på det så (inte) välgjorda programmet Andra Avenyn. Det var en givande tid jag och Belle spenderade ihop, tyvärr var den tvungen att ta slut vi halv sex. Men det var ju lugnt för jag skulle ju iväg senare, trodde jag. Så blir det bevisligen inte. Det blir visst ännu en hemmakväll att ta sig igenom. Det ska jag nog klara av!
 Det är finfint på Saltö :)
 
Jag är så trött på den här "låtsasvintern" nu! Det är ingen snö, ingen snö alls. Det är inte heller sådär vinterkallt utan bara kallt. Det blåser också! I januari ska vädret inte vara så här, jädra växthuseffekt. Känner mig allmänt irriterad och deppig. Men jag har nog hittat något som får mig på bättre humör... Fick ett väldigt bra tips och sedan är jag rätt påhittig själv. Det som får mig att le i denna krisade situation är:
 och
Mike Vogel...                   Milo Ventimiglia...
Nu när jag är lite galdare ska jag proppa i mig onyttigheter och kolla film, eller har du någon bättre idé?
See ya
 



Hayden Panettiere

image1034

Idag kunde man gärna fått vara lika classy som Hayden. Livet är bra orättvist ;)

/Izabella, den blonda av oss^^

SOS

Nu snackar vi djupt seriöst stuff. Hultsfredsfestivalen närmar sig och man kan önska vilket band man vill ska komma. Och det finns runt 300 band med, nu till det viktiga . Den som vinner spelar på Hultsfred och McFly ligger just nu FYRA(!) på denna listan. De har alltså hoppat upp en placering sen i eftermiddags! Så snälla jag ber er att rösta på dem, SNÄLLA.

http://www.snarthultsfredsfestival.net/onska_band.php

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Helg då va. Ja, vilken fredagskväll det blivit. Har varit hemma hela kvällen med mamma och Steffo (bonuspappa), vi har ätit god mat och nu tittar vi på Let's Dance. Är det så här en normal sextonåring spenderar sina fredagar!? Ja, den här fredagen blev en riktig mysfredag och jag har inte hittat på en enda dumhet. Det mina vänner är ett framsteg. Imorgon blir det nog dock ändring på det, hoppas jag ;)
  Min skoldag har varit precis lika intressant som min kväll. Den började tjugo över tio med en härlig mattelektion, matte är som bäst på morgonen. Idag innehöll den faktiskt matte, tror jag räknade 3 tal (applåder). Sedan var det engelska som fick avsluta dagen. Skulle egentligen haft psykologi som sista lektion men så blev det inte. Läraren var sjuk, fast att sluta klockan ett är verkligen inte fel. Innan man begav sig hem blev det lite lunch med klasstjejorna, trevligt trevligt. Har ju en väldigt trevlig klass, tjejerna iaf. Killarna har sina brister men de växer väl upp de med. De är trevliga på fest iaf!
 
Något jag verkligen längtar efter nu är Gossip Girl, det börjar ju snart på 5:an, den 29 januari faktiskt. Böckern är ju helt underbara så TV-serien borde vara riktigt bra, men som sagt borde. Emmapemma sa att det var kasst men man tycker olika. Så jag hoppas verkligen att det är bra. Jag behöver något nytt att vara besatt av. The OC och Dougie Poynter räcker inte. Jag vill ha mer, jag vill ha Gossip Girl
  Snart sängdags men innan dess ska jag hinna med att dansa lite till Brittans Piece of me. See ya

Snart...

Det var ju ett tag sen vi hade veckans star, men nu kan jag upplysa er om att vi har en kandidat till nästa vecka! Vi får skärpa oss vad det gäller den här kategorin. Nu är det dock klart att nästa veckas star är:
Blake Lively
image1033¨
Mer om denna sötnos nästa vecka...

/izabella&Nathalie 

Lupe Fiasco-Superstar

Ny favoritlåt igen.

Gör dig själv en tjänst, lyssna och njut!

/Izabella, den blonda av oss^^

OMG

Det kan kan kan inte vara sant! Det får inte vara sant!

Danny kanske lämnar McFly .
Jag vet inte vad jag tar mig till om det händer! En sak är säker iallafall.
jag skickat efter dvd från deras senaste tour, The greatest hits so far . Nej Danny, om du beslutar dig för detta flyger jag personligen till England och smäller till dig. Du måste sluta med spriten Dannyboy , sluta deppa . Vi älskar ju dej.


image1032

Ni får inte lämna mig nu,

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Det har varit en ovanligt lång dag. Jag tror det kan ha att göra med att jag vakande vid fyratiden, jag blev nämnligen väckt då. Väckt av en hemsk kaffebryggare! Mitt rum ligger vägg i vägg med köket och det hörs rätt bra igenom väggarna har jag märkt. Lyckades ta mig upp och gå till skolan iaf och tur var väl det. 3 timmars blid är trevligt, för jag älskar verkligen bild. Efter det var det så lagom kul med geografi, det är inte favoritämnet direkt. Innan klockan slagit ett slutade jag och fick gå hem och sova lite. Nu när jag vaknat till lite igen har jag ätit och pluggat, duktigt.
  Nu måste jag snart plugga lite till och vid nio ska jag kolla på Gynning. Vilken kväll alltså, jag känner mig orginel. TV och plugga, en oslagbar kombination. Måste göra klart min svenskaläxa nu och franska med. Kanske skulle jag göra idrottsläxan med, det är ju bra att ha den gjord. Appropå idrott, vi elever ska ha få ha egna lektioner och gissa vad jag ska ha?! Ridnig. Det är något jag verkligen längtar till, att få se de stöddiga fotbollskillarna i en ridhjälm och säkerhetsväst på en riktigt stor häst. Tror inte det kommer vara lika stöddiga då! Nä, nu ska jag ägna mig åt pluggandet. See ya

Hänt extra!

Stooora nyheter, Nicole Richie har fått en bebis, Christina Augilera har fått en bebis och också Izabella Poynter har fått en bebis.

image1026
Parets lilla pojke ligger redan ute på wikipedia.
Han namn är William Valentine Romeo Falck Poynter, han föddes den 27 juni på sjukhuset i Corringham, Sussex, Dougie's hemmaort. 

De första bilderna har än inte tagits. När paret lämnade sjukhuset såg de väldigt lyckliga ut. Strax efter dem gick Tom & Giovanna, Harry, Nathalie & Danny.
Hänt extra! fick en liten intervju med Dougie Poynter.

Alexander: Hi Dougie, congratulations!
Dougie: Hi, well thank you.
A: First question, how do you feel?
D: I feel great, me and Izabella are so happy, and everything turned out great on the hospital and William is so pretty. I just love the feeling that I'm actually a dad, it's just so great!
A: We wish you all happyness.
D: Thanks mate!
A: How did you come up with the name?
D: It was Izabellas idea, and he really looks like an William.
A: Are McFly going out on a tour soon? Or are you waiting beacause of the birth?
D: We haven't really talked about it jet,
A: But if you have to choose,
D: I don't really wanna answer that question, because I don't know anything about the tours now, and the new album. Well, I can say it like this. I really do wanna be there for my soon and seeing him grow up. I wouldn't miss that. But I can't leave McFly, I belive I can have both.
A: Ok, thank you Dougie, congrats again and have a nice day!
D: Thanks, yo too!
image1027
Det blir nog en moderik liten grabb. Men för Nathalie och Danny's del blir det nog inte barn än på länge. De vill båda ta vara på ungdomen, kommenterar Danny.
image1028

Blivande gudföräldrar? Det återstår att se!

För Tom Fletcher och hans Giovanna går det bättre,
gifte mål på gång och kanske kanske ett barn?
image1029

Men Harry Judd är nu singel och ses ofta med Tom, Dougie, Danny ute på puben och raggar. Vill du bli uppraggad av snyggingen? Åk till Londons inneställe The Eve.
image1030 image1031

Hör av dej om du hör nått spännande på nummer 08-336528!

Köp även nästa nummer av Hänt extra! DÅ har vi de exklusiva bilderna på det nyfödda barnet William Valentine Romeo Poynter!

2007 i en enda lista!

Jag (Izabella) har ju lovat att jag skulle berätta om mitt 2007 och det är väl verkligen på tiden att göra det nu! Allra lättast är nog genom att bara svara på dessa frågorna:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, det gjorde jag. En massa dumheter faktiskt (kan inte gå in mer på det för jag vet att mamma kommer kolla). 

2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, det gjorde jag, för första gången! Löftet var att få bättre självförtroende och det har jag minsann fått :)
Mycket bättre självförtroende!!! :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nja, vänner min bror. 

4. Dog någon som stod dig nära? 2 i min närhet gjorde det. :(
5. Vilka länder besökte du? Jag stannade i Sverige faktiskt. Tyvärr.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Hmm, jag saknade en solig sommar och en snöig jul.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Det finns en hel del t. ex. 9bs klassfest 7/6, skolavslutningen 14/6, den 30/9 minns jag med.

  skolavslutningen kommer minnas!
8. Vad är det bästa som hänt dig år 2007? Det bästa, kan inte välja ut en sak direkt. Men att så mycket förändrats är bäst.

9. Största misstaget? Har inte blivit så många misstag, okey jag ångrar att jag under vår klassfest (SP1c) "klängde" lite på en klasskamrat. Men det var ju inte så farligt...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja lite feber och förkylning har jag allt haft. 
11. Bästa köpet?
Det var nog min balklänning, jag älskar den förbaskat mycket!

Jag i min älskade balklänning och Elin<3
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder såklart. 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, typ allt för jag har varit glad i princip hela året :) 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Imogen heap-speeding cars. 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var gladare! 
16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Jag skulle nog behövt sova mer. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Mindre sena kvällar...
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen, först hos mamma, sedan hos pappa och sedan hos mamma igen.

19. Blev du kär i år? Ja, men det gick tyvärr över rätt fort.

20. Hur många one night stands? Inga alls, jag är en fin flicka!
21. Favoritprogram på tv?
Alltid The OC.

Jag älskar The OC alldeles för mkt..
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nä, men det finns nog någen jag tycker mindre om nu. 
23. Bästa boken du läste i år?
Har mest läst i skolböcker, men jag hann med I en klass för sig och den var väldigt bra.

24. Största musikaliska upptäckten? McFly!!! 
McFly, McFly, McFly, McFly, McFly!!!
25. Något du önskade dig och fick? Ja, önskade mig fler roligheter och det fick jag banne mig!

26. Något du önskade dig men inte fick? Nja, kan inte riktigt svara på det, vet inte liksom.  

27. Årets bästa film? Linas kvällsbok?

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? På min faktiska födelsedag gjorde jag bip-test och franskaprov i skolan! Sedan blev jag lite firad av familjen.

29. De bästa nya människorna du träffade? Mina nya klasskompisar, Emma<3 

 Emma är brabra :)
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Lite copycat Mischa Barton kanske?

Ja, jag är en copycat, doda, doda!
31. Vad fick dig att må bra? Att jag äntligen blev 16år ;) 

32. Vilken kändis var du mest sugen på? Dougie Poynter.

Jag är minsann kär ;)
33. Vem saknade du? Saknar min gamla klass faktiskt.

34. Favorit månad? Augusti och oktober var trevliga månader.

35. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?  Att få resa lite utomlands med hade varit kul. Men nej! 2007 har varit ett riktigt bra år och jag kan bara hoppas på att 2008 iaf kommer bli hälften så bra.

Så, är det något du mer undrar över är det bara att kommentera!

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Då var denna helgen också över. Det är fasligt vad snabbt det går nu för tiden, börjar jag bli gammal tro!? Har haft en trevlig dag fylld av slapphet och lathet. Det enda vettiga jag har gjort är att jag jobbat lite med mitt historiaarbete och svarat på ett par frågor till idrotten. Ska dock avsluta min dag med att lära mig franskaläxan och det är rätt vettigt det med.
  Innan jag begav mig till in stan från Bonnaland gjorde jag en snabbvisit hos Natha. Den sötnosen syr ju ett par byxor till mig! Så jag var tvungan att komma och pröva ut dem och sedan blev det till att nåla in dem lite. För de var en anning för stora, iaf byxvidden. Jag litar dock fullständigt på att Natha fixar till dem. Känner på mig att de kommer bli så fina- och billiga. Väldigt billiga, ungefär 100-200kr sa hon. Det är tur att Natha ännu inte tar betalt per timme, då hade det nog inte varit så billigt längre...
  Nu måste jag lämna över datorn till min käre låtsaspappa. Jag har ju ingen egen än så jag får klara mig på att dela med familjen men jag överlever. Mer om mitt så (host) intressant liv imorgon! See ya

Dagens vill se...

Jag vill se Eragon, nu! Det var så längesen... Åh jag vill!!!
image1015

       
Snyggsnygg! :)

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Helg igen då. Den första skolveckan på det nya året gick förvånande fort, den är redan slut ju! Återigen är man ledig och glad igen. Har haft en väldans lugn och skön dag måste jag säga och den har spenderats i Bonnaland. Här finns det inte mycket att stressa över, här finns inte så mycket överhuvudtaget. Men jag tycker om att vara här, det är härligt att få vara lite bonne ibland. Jag har slappat mycket, kollat MTV och ätit en väldigt god paj. Har också varit ute och gått i det härliga vädret. Det börjar allt kännas lite som vår, dåligt! Jag ville ju ha en riktig vinter med massa snö. Men inte det.
  Kvällen kommer spenderas med lillasyrran och pappa framför TV:en, det blir filmtittande för hela slanten. Analysera mera blir det nog, den lockar nog mest. Eller nä, Sagan om konungens återkomst är ju bäst men den vill inte de andra se på, så jag får "offra" mig. Det blir säkert bra... See ya

Cherry blossom

Jag vet, jag är inte 18 år än, men dagen jag blir så ska de här underbara konstverket pryda min kropp. 
Fast i mindre skala dock, kanske hälften så stor, eller stjärnor men den trenden kommer nog att vara ute om 2 år, men Toms stjärna på foten, den ska verkligen bli av, bannemej.
 
             
image1014

Nicenice;)

// Nathaliesåklart


Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Lyckan är nu fullständig, mitt liv har en mening och jag kan inte sluta le, geografiprovet är avklarat! Klockan 14.05 var jag på plats i geografisalen för att skriva det fruktade provet. Där satt jag ända till fem i halv fyra! Jag satt i över en timma, så lång tid har jag banne mig aldrig suttit med ett och samma prov förut. Jag tror iaf att det gick rätt lyckat, så det var kanske inte så dåligt att sitta så länge. 
  Min eftermiddag och kväll har varit underbart lugn och jag har inte något jag behöver plugga på. Har bara kollat på TV och slappat. Och varit ute en långrunda med vovvarna med, men det är inte så ansträngande direkt. Åt sedan en nyttig middag bestående av pizza, mmm.
  Storasyster har också varit på besök nu och det var hemskt roligt. Har saknat henne lite faktiskt. Hon fick mig iaf till att baka muffins och det är rätt ovanligt att jag bakar. Men vad gör man inte för syrran!? Nu ska jag sova länge och ha sovmorgon ända till åtta. Det är hemskt att kalla åtta för sovmorgon men nu när skolan är igång igen är det en riktig sovmorgon. God Natt

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Jag säger bara panik. Panik inför det satans geografiprovet imorgon, ca 30 sidor och ett trevligt häfte att läsa på. Som ni hör har jag en riktigt kul kväll framför mig med vad jag kallar det panikpluggande. Ser verkligen framemot att få sätta igång men jag måste ju blogga lite med. Kan ju inte plugga hela tiden, det hade varit sorgligt och tråkigt.
  Vilken dag det varit. Skoldagen började med ett boxningspass och det var så kul att jag nu funderar på att ta upp min kickboxningskarriär. Kickboxning är lite coolare att säga att man går i än ridning alltså. Sedan var det håltimme och tid att ta det lugnt. Men inte för min del, hade ju lovat en klasskompis hjälp med geografin. Den är inte den enklaste. Efter detta var det matte, lunch och franska. Dagen avslutades med en av världens tråkigaste svenskalektion som aldrig tog slut. Lyckades dock ta mig igenom den och klockan blev entligen tio i fyra och jag fick äntligen komma hem.
  Väl hemma kollade jag på The OC och mitt humör blev på topp igen. Jag älskar verkligen den serien, hade jag fått skulle jag bara ägna mig åt att kolla på OC hela dagarna. The OC är nog mitt enda riktiga beroende. Ja och Dougie Poynter också såklart. Men man kan väl få vara lite beroende av två små saker?
 Nä, nu är det panikpluggande som gäller. See ya 

Mina beroende:

image1010
The OC

image1011
Dougie Poynter........

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Då var friden slut, skolan har börjat igen. Inga fler härliga sovmornar och inga sena kvällar, ingen tid till att göra ingenting helt enkelt! Skolveckan börjar ju lagom roligt med geografiprov på torsdag, ett prov jag trodde vi skulle ha nästa vecka. Lagom roligt att panikplugga till det. Har också fått franskaläxa och ett litet historiaarbete, ja skolan har börjat och det med råge.
Det blev dock en hyfsat lugn skoldag, lite franska och historia klarar man av. Idrotten var värre, fast bra mycket roligare. Fys-pass är rätt så kul ändå, där anstränger man sig iaf. Fy farao för bollsporter som vi brukar ha på vår måndagsidrott, det här var mycket bättre!
Eftermiddagen spenderades i stallet och lektionen gick så bra som den bara kunde. Rida är ju min terapi och idag var den väldigt givande. Om det nu ska finnas något som är negativit med ridningen är det "hjälmfrillan" man får. Den är inte att leka med kan jag säga dig. Nä nu ska jag sluta med att sitta här och svamla, det vore kanske bra att börja med geografin! Har haft en bra dag och humöret var som vanligt på topp :) See ya

3 wow.

Här har vi 3 tjejer som kan klä sig (eller deras stylist kan). Mischa är alltid min favorit, kommer alltid vara med och de andra 2 damerna är inte så tokiga de heller.
image1007
Mischa i en vanlig med ack så snygg outfit. Men hon borde färga håret, saknar din OC-tid.

Snyggingen Sophia Bush i en svart paljettklänning.

Åh till sist har vi Haylie Duff, som piffar upp de svarta kläderna med ett par gula skor. Snyggt, snyggt!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinägg-Izabella

Lördag. Sista lördagen på lovet och endast en dag kvar innan det är dags för skola igen. Måste erkänna att det känns sådär, det har ju varit så skönt med lov. Så idag förskökte jag ta vara på ledigheten på bästa sätt genom att ta det så lugnt som möjligt. Vid tretiden blev man dock tvungen att vakna till lite och klä upp sig lite för middagen hos mormor. Det var en väldans lång middag för vi åkte inte hem föräns tio. Storasyster var där med och henne har jag inte träffat sen nyårsafton så det var verkligen kul. Det blev en trevlig eftermiddag och kväll måste jag säga. Väl hemma igen har man inte hunnit med så mkt. Kollat lite på American History X och det ska jag nog fortsätta med nu. Detta var min lugna dag, det har ju inte hänt så många dramatiska händelser direkt men man klara sig rätt bra utan dem. Skolan börjar som sagt snart och då lär något hända, förhoppningsvis något roligt...

Grattis Emma!

image1006
17år är du nu min sötnos!

/Izabella&Nathalie

Veckans inköp

Mellandagsrean var ju inget för mig (Izabella) men "efterrean"  den du! Har ju ärvt  en braig gen från mamma, en shoppinggen :)
70% rea...                       halva priset...
Jacka - Veromoda, 210:-                                  Linne - MQ, 149:-

 70% rea...                     Halvareapriset...
Vantar - Veromoda, 21:-                                        Jordgubbe - Kicks, 32:-

GOTT NYTT ÅR SVERIGE!

Idag är det 2008 , wierd. Jag firade nyårsafton med Izabella,Amanda,Sophie och en massa andra , vilka jag inte kommer ihåg namnen på. Vi gav oss av vid 7 på kvällningen med buss till Mölletorp, vilken betydde att vi var tvungna till att gå typ 1,5 km till huset, där fick vi inte komma in för det var '"för mycket folk". Så vi fick gå tillbaka 1,5km till busshållplatsen, och bussen gick bara en gång i timmen. Men jag, Izabella & Amanda lyckades roa oss på ett eller annat sätt.
Just då såg det rätt mörkt ut, vi hade ingenstans att gå, och ingen att visa upp oss i våra nyköpta klänningar för. Då ringde jag till min kompis Sophie och frågade om vi fick komma in, och Sophie trodde bara att vi var två så hon sa att det gick bra, men då sa jag att vi var tre och festen var i en etta, sådet sket sig. Då var vi tre nära på att bryta ihop. Menm då ringde Sophie upp och sa att vi fick komma. Puh. Så, så här såg det ut,

Jag och Amanda hemma hos mej

image993

Amanda och Izabella på bussen

image994

Alla flickorna

image995

Sophie var på G

image996

SnyggIzabella

image997

    
Sedan bar det av in till stan för att kolla på nyårsraketerna, där träffade man nästan alla man känner, kul var det, tack för ikväll tjejer!                   


// Nathaliesåklart