The OC-girls

Tjejerna från den "gamla" serien The OC är minsann riktiga snyggingar båda två, Mischa Barton och Rachel Bilson. Man kan nog säga att de är mina favoriter!
image1197
Rachel reser verkligen med stil, som man uttrycker det. En slapp otufit bestående av en stor tröja och leggings. Till detta matchar hon med ett par mc-inspirerande stövlar, Ray-Bans, en grå sjal och en väska med en snygg blå nyans. Hon har ju också Hayden Christensen brevid sig, inte illa.

image1198
Mischa eller ska vi kalla henne för blomsterflickan!? Glasögonen sitter kvar på näsan och likaså den mönstrade klänningen, denna gång har hon ett par bekväma skor (ifrån Keds kanske?) till. Tycker att hon ser väldigt fräsch ut i alla fall.

/Izabella, den blonda av oss^^

My new hair

Ja nu i veckan har jag (Izabella) fått mitt hår både klippt och slingat, min kära mamma ju är frisör och det är väldans praktiskt.
image1195
Kanske inte syns så jättebra men det är slingat och lite mer uppklippt.
Här ser vi lite mer av slingorna: überblonda, blonda och ljust kopparbruna. Jag är som vanligt nöjd med resultatet :)

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Frustrationen ifrån igår är idag som bortblåst men jag har återigen drabbats av en förfärlig trötthet. Den där tröttheten kan dock bero på att jag sover en aning för lite... Nu ska jag inte klaga, för det har jag inget för men det är nog allt skolan som tröttar ut en lite med.  Dagens skoldag ska vi inte ens tala om, det är alltför uttråkande.
   Något som piggade upp mig denna dag var min eftermiddagsfika med Belle. Te och chokladkakor är aldrig fel och sälskapet var inte så dumt det heller. På grund av denna fika är jag tyvärr ruinerad, Wayne's är alldeles för dyrt för min begränsade ekonomi. Idag var ett undantag för Belles skull! Undantaget var i alla fall värt det eftersom det var så trevligt.
Här hittade jag en liten bild på oss två från i sommras. Det är väl en trevlig bild, vi ser så där lite lagom fjortis ut men jag tycker om den!
  Klockan tickar på här och det är nog bäst att jag beger mig bort från datorn för att kolla igenom psykologiläxan. Skulle också pröva att sova lite mer så slipper jag kanske vara så trött. See ya

Lindsay!

Äh, vi slänger in en bild på Lindsay Lohan idag med! Här går hon gatan fram med solsken i blick och en ny hårförlängning.

image1193
Vad kan man säga om Lindsays outfit, jo att den är rockchic, det vill jag nog kalla den. Ett par slitna jeansshorts med ett svart linne och en väst till och det som gör looken komplett: Conversen. Hennes väska är också rätt kaxig, eller?!

/Izabella, den blonda av oss^^

Portman & Miller

Hittade nyss 2 bilder på de vackra människorna, Natalie Portman och Sienna Miller. Bilden på Natalie är så snygg att jag får gåshud! På Siennas bild är det dock något som inte stämmer.

image1191
Att man kan få en svart kappa att bli så snygg, Portman skulle man vara som...

image1192
Sienna är cool, hon har en cool stil och den här bilden är cool. Finns dock en liten detalj som jag inte tycker så värst mycket om, hatten. Men det jag stör mig på är att jag varken tycker den är snygg eller ful, den bara är. 

/Izabella, den blonda av oss^^ 


Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Idag kan man säga att det varit en frustrerande dag, väldigt frustrerande. Att behöva gå upp tidigt för att börja skolan klockan åtta med en idrottslektion är inte speciellt roligt. Man lyckades dock långsamt ta sig till skolan
- Men när man kommer dit och är redo för den där idrotten är den inställd!
Det som gör denna situation ännu bättre är att andra lektionen också är inställd. Så skolan började visst inte förens kvart i elva. Det kändes lagom bra att veta att nu kunde man egentligen vara hemma och sova. Frustrerande. 
    Under denna håltimme blev i alla fall geografiläxan gjord och vi tjejer är rätt bra på underhållning. Vi hann med en liten tur upp till gina tricot, där en kär klasskamrat, Sara, handlade upp sina sista slantar. För mig var det alldeles för tidigt för att shoppa men trevligt var det allt.
   Efter denna tur började skolan med matte och sedan lunch. Det var här någonstans det hände, jag drabbades av en förfärlig trötthet och den ville inte försvinna! Så på de resterande lektionerna, franska och svenska var jag rätt borta och så pass trött att det skrattades åt det mesta. Att jag skrattar åt ingenting är ett säkert tecken på att jag är obeskrivligt trött. Frustrerande.
  Dagen har avslutas med en blåsig långprommenad med djuren och en psykologikäxa. Ja, ni hör att det varit en frustrerande dag. Nu är det bara att hoppas på att bättre tider ska komma. See ya

Vårkänsla!

Det är knappt att man känner igen henne men visst är det Mischa Barton som döljer sig under det überblonda håret och de coola glasögonen!

image1190
Här ser vi min favoritflicka, Mischa, i en mönstrad klänning, med en liten jeansväst över och ett par gula klackar till. Vårigt och snyggt snyggt där Mischa, västen är kanske inte min favorit men det funkar. Ser ut som det är varmt och skönt där med, till skilnad ifrån Sveriges oemotståndliga väder.

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag eller ska vi kalla dagen för "lillördag"? Ni förstår tisdagar är i regel väldigt slappa, endast två lektioner att gå på och till onsdagar är det bara en liten franskaläxa att göra. Idag var det härligt nog ingen geografi och alltså bara en lektion, i och för sig är den lektionen (bild) tre timmar. Jag var i alla fall hemma redan vid elvatiden! Så nu har jag haft en hel eftermiddag till att göra behövliga saker. Jag ägnade mig en timme åt att skrota runt på stan i jakt efter ett sommarjobb. Så nu finns det 7st butiker i Karlskrona som har mitt killer-CV, lycka för dem. I år är ett sommarjobb absolut nödvändigt för min överlevnad ekonomiskt.
   Efter min "jobbsökar-tur" blev det en fika med mamma som just själv kommit hem från en runda på stan. Hon letade dock inte jobb utan hade köpt upp hela Bokias bokrea. Det blev två böcker till mig, En shopaholics bekännelser och Berdorfblondinen.
Mina nya trevliga böcker :)
   Det enda "tråkiga" som behöver göras idag, denna lillördag är just franskaläxan men det ska väl kunna gå ganska fort. Resterande på dagens program står en långrunda med de små hundarna och slingning av håret. Kanske skulle jag också passa på att måla naglarna nu när jag äntligen verkar ha tid. Jag lever ju ett så hetsigt liv, not. 
  Detta var allt för mig idag. See ya 

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag och återigen en skoldag som passerat. Inte så mycket att säga om denna första skoldag, den var helt okej trevlig. Det var dock en liten detalj som näst intill förstörde dagen, fotboll på idrotten. Denna så kallade sport förstår jag mig inte alls på och jag finner den abolut inte underhållande. Det var minsann tur att vi fick sluta tidigare för annars hade jag nog brutit ihop fullständigt, förbaskade fotboll
   Eftersom det är måndag spenderades såklart eftermiddagen i stallet och detta var som tur väl mycket roligt och underhållande. Måste säga att ridningen går vädigt bra nu och det har nog faktiskt aldrig gått så här bra innan. Trevligt!
   Kvällen har bara bestått av middag, sittande vid datorn och en dusch, måndagar är alltid så lika. Jag gör och det händer i princip samma saker. Detta gör dock inte mig så mycket för jag tycker i allmänhet om mina måndagar, vilket är ganska konstigt för jag brukar oftast tröttna på "vanor". Ja där ser man, jag kanske håller på att växa upp!?

Ska bara berätta en sak till. Idag var dagen då jag för första gången (!) lyckades lura Natha och världen bara måste få höra om det. Jag träffar tyvärr inte inte Natha dagligen på grund av hennes modeskola i Kalmar, men detta medförde att denna kupp kunde utföras. Jag klippte mig som nämnt igår kväll och till den kära Natha sa jag att det nu var kortklippt. Hon trodde mig förstås inte först men efter en övertygande bild:
-------------->

Gav hon äntligen med sig. Det gick inte en lång stund föräns jag själv avslöjade bluffen genom en bild på hur det Verkligen blev på den omtalade bilddagboken. Haha, Natha du trodde mig, jag lurade dig! Lyckans dag må jag säga. See ya 

Hankypanky ,

Oscarsgalan 2008

Storvinnarna blev ju såklart bröderna Coen , inte helt otippat

image1182



Miley Cyrus glänsde ikapp med mamma Leticia
image1171

Anne Hathaway
var där, med en tveksam klänning, Jessica Alba, Och Jennifer Garner var riktigt snygg
   

Heidi Klum glänsde ikapp med maken Seals panna
image1175

Annat snyggt ,
    

Mitt ex var där , dansktalande Viggo Mortensen
image1181

Jag blev väldigt besviken på Cameron Diazs klänning
    

Ha de!
// Nathalieklart


Dagboksinlägg-Izabella

Söndag och med denna dag tar det underbara sportlovet slut. Imorgon är det bara att pallra sig upp kvart i sju som vanligt och börja skola igen klockan åtta. Visst låter det som att det kommer bli en härlig morgon! Skoldagen är som tur väl ganska kort och franska skulle utebliva, så det blir en håltimme med. Nu låter det minsann inte så hemskt att börja igen.
   Idag har jag återvänt ifrån Bonnaland för att bli stadsbo igen och här inne i stan har det hänt grejer alltså! Efter en hellugn helg med pappa återvänder jag till en fartfylld lägenhet och möttes som vanligt av mina galna hundar. Ja det är alltid sådan aktivitet här på Prinsgatan. Bara nu ikväll har min snälla mamma klippt mig och mina risiga hårtoppar är äntligen borta! Sedan har lite TV-tittande hunnits med och för första gången har jag varit uppe på ett besök på vinden. Det tog bara ett år för få upp mig dit. Ett år exakt idag, tänk nu har jag banne mig varit stadsbo i ett helt år. Skulle nästen ta och fira det, vem fixar galan?
  Nä nu ska jag inte sitta här och svamla, måste få min skönhetssömn idag med. See ya

image1170
Ja här har vi lilla Nättrabyån, sommartid då. Tycker det är en trevlig bild :)

Lindsay!

Miss Lindsay Lohan strikes again! Lindsay är åter igen på topp och hon ser bättre ut än någonsin, hårfärgen är riktigt snygg och vem kan klaga på hennes klänning!?
image1169
- Vem vill inte se ut som  denna donna :)

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Åh den jäkla melodifestivalen är på i bakgrunden! Det finns ju en anledning att kolla på skiten, Björn då ja. Fast lilla  söta Björn Gustavsson har bara pausunderhållningen så jag får vänta på honom och medans jag väntar kan jag underhålla mig med det här: bloggande.
   Jag fortsätter lite till med temat melodifestivalen. Jag sitter nu och frågar mig själv hur man kommer på att man ska sjunga på bosniska? Jag menar majoriteten av tittarna kan väl inte bosniska. Fast man får ju sjunga på skånska så bosniska är väl okej det med. Nä jag ska inte sitta här och beklaga mig längre.

Vilken dag det varit, här i Bonnaland är det så härligt lugnt och skönt och tiden nästan står still. Det som gjorts idag är inte äns värt att nämna, så lugnt har det varit. Har haft en massa tid till att bara tänka och självklart var det Dougie Poynter man tänkte på ;) Ja och sedan har man börjat längta till Brighton igen. Sommaren 2008 kommer nog bli väldans lyckad, språkresa med Natha och sedan har en resa till Göteborg med Belle och Natha (?) bokats in. Ah, sommar...
   Nu snart måste ju pausunderhållningen börja, jag står inte ut längre. See ya  
image1168
Dougie :)

Danny Jones - Not alone

Danny, Danny, Danny :)


Nathas favorit, Not alone.

/Izabella, den blonda av oss^^

Mischa...

Ja, det är ett jäkla tjajt om Mischa Barton på denna blogg men så får det va. Det verkat iaf som hon nu har färgat tillbaka sitt hår till det naturliga. Äntligen!
image1166
Bortse hennes myskläder och kolla in håret, det är bra mycket snyggare än det långa blonda.


/Izabella, den blonda av oss^^

Gossip Girls

Blake Lively och Leighton Meester från Gossip girl är visst alltid lika snygga, här har vi dem på ett event för Reebok.
image1164
   Blake i en helsnygg svart outfit, väldigt enkelt och få accessoarer. Blake är ett ypperligt exempel på att sparsmakat inte alls behöver vara tråkigt.

image1165
   Leigthon valde en axelbandslös klänning och ett par höga heels för kvällen. Här är det också sparsmakat på accessoarerna men vad gör väl det!

/Izabella, den blonda av oss^^

Ibra

Whatah ? Zlatan , zlatan , jag trodde att du hade bättre smak än så . Han blir ju snart tvåbarnspappa , och mamma till hans barn är ju Helena Seger . Hon ser ut som en jeans vulkan som håller på att få utbrott .

image1163

Am I right ?

//Nathaliesåklart


Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Så nu är det riktig helg, det har känts som helg varenda dag nu på det underbara sportlovet. Men nu är det helg på riktigt i alla fall och det ska banne mig firas! Jag ska fira med att åka till Bonnaland för att bo hos pappa över helgen. Det har ju varit "party" varenda dag nu så jag antar att det blir lugnt i helgen men man vet ju aldrig.


  Men lovet är ju mycket snart slut, så vad har man gjort egentligen under dessa dagar av ledighet?
Ja, jag har faktiskt hunnit med en hel del förutom att shoppa, fast det har väl mer att göra med att jag försöker spara... Tillbaka till vad som hänt: I måndags sov den bästa (Natha) hos mig och vi hade ännu en trevlig och galen kväll tillsammans. Under tisdagsmorgonen var den bästa tvungen att skynda sig hem till sin mami som just kommit hem, jag hade ändå en rolig dag och gick på bio med Belle. Sedan på onsdagen var det ju Sturkö som gällde och vi tjejer hade det kulkul som vanligt (och som vanligt glömde jag att ta bilder). Igår, torsdag var mamma, Steffo och jag på spa, bubbelbad är nog det underbaraste som finns alltså.
    ............ Sturkötjejerna
Vi dåva <3
                      Bio med Belle.                                         eller en del av dem!

image1162Spa in mitt hjärta.
  Jag har också hunnit med saker som att städa min älskade garderob och leta efter ett förbaskat sommarjobb. De där sommarjobben, jag får panik på dem. Varför i hela fridens namn ska man behöva vara 18år för? Jag fattar nada. Så till senare, See ya


wannabe

Vet ni hur skrämmande lika Dougie Poynter är Tom Delonge är . Det kan förstås bero på att Dougie vill vara som Tom. Men jag menar , kolla .
image1155   image1156
 Dougieboy ?                                                          Tompa ?

 image1158    image1157
  Tompa ?                                                           Dougieboy ?

aja .

// Nathaliesåklart


In the dark

Dessa tre, Rihanna, Hilary Duff och Rumer Willis är perfekta insprationskällor för hur man ska klä sig till fest. De håller sig också till det älskade vårmodet som kommer. Här i lilla Karlskrona har det ju nästan blivit vår nu så det är bara att snatta deras stil:

image1151 
   Rihanna - miniklänningen håller i sig i vår med, metallic tycker jag fortfarande är snyggt och axelbandslöst är en festfavorit. Tycker dock att hon kunde valt ett nagellack med lite färg eller vad tycker ni?

image1152
  Hillary Duff - svarta, slimmade satinbyxor (?) kan vara svårburna men Hillary bär upp dem med bravur, volanglinnet kommer tillbaka nu i vår och ännu en
gång väljer hon ett par färgglada skor.

image1153
   Rumer Willis - Rumer är lite av en rocktjej och till fest väljer hon en svart klänning, modell übertajt och matchar med en skinjacka som jag VILL HA! Rumer har precis som Hillary en färgglad accessoar, en röd väska.

/Izabella, den blonda av oss^^

Vad har hänt??

Vad har hänt med min favorit Mischa Barton, kan någon tala om det för mig? Hon är en av de snyggaste människorna på jorden och nu pötsligt ser hon ut så här:
image1148
Vad fan Mischa, kommer du inte ihåg hur du såg ut i The OC?
Färga tillbaka dit hår till det naturliga, klipp dig gärna med och börja klä dig vettigt igen. Tack på förhand.
 
Så här vill iaf jag se Mischa igen.

/Izabella, den blonda av oss^^ 


Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Sportlov, härliga sportlov, tre lovdagar har passerat och det har inte kommit så mycket som en snöflinga. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den saken, jag älskar snö men det är väldigt skönt att våren börjar tidigt i år. Idag har inte så mycket hunnits med men det blir snart ändring på den saken. På dagens schema står följande: Luncha med Emma, få en kroppsmålning (å så coolt) av Violett och sedan ska man besöka Sturkö. Det är nog det mesta jag kan säga om dagen än så länge. 

  I söndags kväll var jag återigen på Ringö och Natha bjöd på en romantisk middag och annat smått och gott. Det blev en film, She's the man. Under kvällen hade fick vi också sälskap av en trevlig prick, kallad Danne. Han tyckte mycket om tjejfilmen och snattade godis av oss. Vid tolvtiden blev Natha och jag ensamma igen men då var vi alldeles för trötta för att hitta på jävleskap så vi gick helt enkelt och lade oss. 
  Efter en god natts sömn hade det nu blivit måndag. Det tog en stund innan vi åt frukost, ja vi åt inte föräns halv tolv. Men den frukosten åts UTE, ja vi satt ute i solen och åt frukost. Behöver jag säga att det var underbart?
 Frukost i solen!
  När vi ändå var ute passade vi på att "sola", måla naglarna och diskutera viktiga saker - som att det faktiskt var februari och vi satt här i solen. Som ni hör var det ett intressant samtal. Vi fick ganska snart bråttom eftersom vi både skulle hinna med att fixa oss och städa upp efter gårdagens förödelser. Vid halv fyra var vi äntigen klara och kunde bege oss hem till mig.
  Och här börjar cirkusen om, fast nu var vi hemma hos mig, vi såg en annan film - Lilja 4-ever och vi var utan Danne. Det kändes som i somras då Natha och jag praktiskt var varenda dag!
image1147
Åh, härliga minnen från sommaren 2007. Denna blid får avsluta inlägget. See ya

Dagens Look

Söndagens look för att var sanningsenlig men det gör väl inget!? Var hos Natha i söndags, därav är jag i hennes badrum.
image1144
Söndags outfiten:

oversize T-shirt - Jc
strumpisar - Lindex
halsband - Gina tricot
Tänk att man kan få ihop en hel outfit på två plagg;)

/Izabella, den blonda av oss^^


Lindsay Lohan

Den braiga låten Please Please av McFly tillägnades denna stilikon . Men är hon värd den ? Nej är min åskit . Men klä sig kan hon .
Denna gång bär hon upp en babyrosa ballongklänning med svarta tights, ny hårfärg har hon också inskaffat sig .
image1143

// Vi två .

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Så var den härliga helgen slut. Eller vänta, det är den inte alls den har bara börjat. Sportlov då imorgon och hela nästa vecka, fy farao vad underbart livet kan vara.  Jag har också gått och blivit kär, sedan förra veckan ioch för sig men jag hat inte nämnt det. Dougie Poynter får dela min kärlek med Björn Gustavsson. Det är på grund av honom jag helt frivilligt tittar på Melodifestivalen. Han var precis som förra veckan suverän igår och bara jag hör han namn ler jag stort.
Här har vi Björns kärleksdikt:

Dougie Poynter är dock mannen i mitt liv <3
   Idag har inte mycket gjorts, långrunda med de små vovvarna och TV-tittande är nog det som gjorts idag. Men ganska snart ska jag ägna mig åt en favoritsyssla, städa garderoben. Det verkar dock bara jag som finner den sysslan underhållande.
  Kvällen ska spenderas hos Natha på det så trevliga Ringö, tjejkväll alltså. Imorgon får vi väl gå in lite närmare på kvällen men lite av kvällens händelser kan avslöjas nu. Det blir först inhandling av mat, efter detta blir det självklart tillagning och tjejkvällar brukar inehålla minst en film. Nu måste jag gå, See ya

huh ?

Va tusan har Scarlett satt på sej? Det ser ut som hon har gått upp 20Kilo, tänk om Scarlett.
image1140

Gravida Jessica Alba ser soft ut på en shoppingrunda , oh jag gissar att Ewelina tycker om väskan.
image1141

Är det någon annan än jag som ogillar Nelly Furtados nya hårfärg?


// Nathaliesåklart

Lindsay Lohan

Jag älskar Lindsay Lohans stil. Hon släpper inte miniklänning oh tightsen, tack gode Gud, för det är dom skönaste plaggen  som har givits oss.
image1139

// Nathaliesåklart

Shoppat

I torsdags, Alla hjärtans dag, var jag (Izabella) som nämnt på en shopping runda med Belle. Jag hittade då mina drömbyxor, ett par svarta stuprör som sitter som en smäck helt enkelt!
image1137
Här ser vi dem, mina älskade nya byxor. Jag är så kär att jag vet vad!
Svarta stuprör - H&M, 198:-

Hittade också något på Indiska:
                         

Jag tänker mig den till min ljusa skinjacka, det blir troligen snyggt snyggt :)
Palestinasjal - Indiska, 79.90 :-


/Izabella, den blonda av oss^^


Hillary, Rihanna och Peaches

image1134
Det verkar verkligen som våren är här, iaf för Hillary Duff. Här prommenerar hon runt i ett par vita klackar och en mönstrad miniklänning. För att vi vanliga ska kunna gå runt i något liknande får vi matcha med ett par svarta leggings och möjligen byta ut klackarna mot bellerinor.

Rihanna i en lagom rockig outfit. De gråa jeansen, T-shirten med tryck och svarta skinjackan är något som de flesta kan bära upp. Märk också slitnigen (eller tvätten?) på jeansen, vårtrend.

Åh tillsist, Peaches Geldof! Inte lika vårig som Hillary men i en outfit som skulle passa här i vårat väder. Skinny jeans, en jacka med trekvartsärm och en svart basker, inte speciellt komplicerat men så snyggt så.

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Ojoj, Natha har kommit ut ur skuggan och skrivit hela tre inlägg! Vad bra för mig, nu behöver jag nämnligen inte skriva så mycket. Men det blir minst ett inlägg från mig med idag eller ska vi säga i natt!?
  Har som vanligt haft en bra fredag och skolan var som vanligt helt okej trevlig. Fick reda på vilket betyg (snarare vilka betyg) jag ligger på än så länge i svenskan, vg/mvg. Detta är jag sjukt nöjd över och väldigt stolt över, för jag gick ju ut nian med ett svagt vg. Jag måste verkligen besöka min gamla svenskalärare och visa att hon verkligen felbedömde mig. Min förra svenskalärare var inte min favorit alltså.
  Nu till hur den lilla teatern i psykologin gick, det gick bra. Vi var kanske inte de bästa skådespelarna men vi gjorde inte bort oss så mycket. Det var rätt kul faktiskt, något att satsa på kanske?!
-Nej.
 
  Nu i veckan har min käre styfar varit i det främmande landet, USA. Han är nu hemma igen och det är skönt att ha honom tillbaka, han hade till och med presenter till oss (mamma,syrrorn och mig). Jag är nu en lycklig ägare till ett par vita, låga converse-all star och ett Levi's linne.
 Presenterna!
Något ytterligare som gör dagen så fantastisk lyckad är att storasyster är här och ska sova här hemma tills imorgon! Fredagar är verkligen mina favoritdagar :) See ya 
                                                                
                                                                          Storasyster :)

Veckans OMG

Veckans OMG går till Chaka Khan på 2008 års upplaga av Grammy i Beverly Hills.
image1130

// Nathaliesåklart

En obra dag

Eyy, Mischa är bara så himla söt i reklamen Smacky Glam , gult klär henne perfekt. stort tumme upp till den nya hårfärgen!
image1117

GRR på David Beckham och hans softa stil. VI VILL HA MER BECKS!
image1119

Snygge Jesse McCartney har släppt surfar stilen, grymt snyggt med gympadojjor till slips, skön outfit. Keep going Jess.
image1120
Tumme ner för Scarlett Johansson, hon ser rent ut sagt hemsk ut, tillskillnad från Natalie Portman. Jag har aldrig fastnat för Scarlett och hennes utseende. Jag kan heller inte förstå varöfr världen utser henne till världens sexigaste kvinna. Vad händer ?
image1118

Jag hade mer än gärna tackat ja till Rachel Bilson söta kappa.
image1121



// Nathaliesåklart


Lyckat .

Torsdag: Glad valentine :) En farfylld dag av kärlek. En massa kramar oh pussar från alla håll. Ibland mår man bara så bra!
image1116

Nu äre lov, för jag var ledig idag. Så jag vaknade vi tolv av min Kusin Amanda, som är sjuk idag. Jag hade en världsbäst dröm; Det handlade om Danny / John Travolta, alltså ibland var det Danny ibland John. Så det var en blandning av dem. han var då vampyr och visade mig en massa, för jag hade dagen innan sett en reklam på MTV om den där serien på söndag, ROOM 141 eller var det var.

Och där sa dom att dom leker med syner så man vet inte vad som är sant. Och då visade han mig en bilolycka där någon dog men det var inte riktigt . Got it ? Och då skulle sen han göra mig till vampyr, och Harry Judd sa åt mig att äta en bit porslin så jag började blöda i munnen och så skulle jag svälja blodet, och då blev jag vampyr. Men när jag skulle göra det började jag tänka på Mami. Att henne kunde jag ju inte åka till om jag var vampyr, jag behöver ju blod. Men Danny / John odlade eget blod. Så jag kunde ta av det. Men jag tänkte så mycket på vad mami. Men precis när jag skulle börja tugga på talriken vaknade jag. Hahha , men drömmer var bra, Danny var ju med !

Nu till resten av min dag. Jag vaknade tolv, skulle ta bussen från söderåkra vid halv tre, sedan ta bussen till Karlskrona från Gökalund. Så jag tog bussen från söderåkra, hamnade jag i Bergkvara. Såg bussen komma och hoppade på. Så ser jag Emelies pojkvän där, för han bor i Karlskrona, så jag tänkte att de måste ha bråkat så han åker hem från Kalmar, så kollar jag på skylten i bussen, där står det Kalmar. Och då tar det inte lång tid innan jag förstår att jag sitter på fel buss. Så jag börjar springa mot dörren men den stängs. Så jag satte mig ner igen och fick åka ändå till Kalmar igen. Sen fick jag vänta 45 min i Kalmar för att vänta på bussen tillbaka. Kul, verkligen kul. Så jag har tillbringat hela dagen på en buss.


Aja, hoppas ni har haft det bra. Ha det gutt .

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Alla hjärtans dag har nu kommit och snart gått och jag har haft det oväntat bra! Alla var på trevligt humör i skolan och det var ganska trevliga lektioner. Lite genomgångar bara och ja just det, grammatikprov. Det var dock inte så farligt och man klarade sig igenom det utan några större problem. Psykologin var dessutom riktigt rolig idag, vi hade grupparbete om försvarsmekanismer. Detta grupparbete är lite specielt för det vi ska göra är att spela upp en liten teater. Hamnade i en helt okej grupp men tyvärr verkar det vara jag som är ledaren, en sits jag inte är så förtjust i. Vi får se hur det går imorgon då den ska spelas upp för klassen, hjälp!
 
Efter skolan blev det en runda på stan och fika med min valentin - Belle. Jag slösade lite pengar på ett par nya byxor och en scarf (skulle kanske visa dem...). När vi sedan var och fikade gjorde vi en lustig upptäckt, det var minsann bara par som var och fikade. Hmm, lika bra att spela med tänkte vi och för några minuter hade vi ett fint förhållande. Vi tröttnade dock rätt snabbt på skådespeleriet och gick tillbaka till att vara våra vanliga jag. 
  Det blev ochså en kväll med klasstjejerna-Ivona, Loppan och Sara, vi åt en massa våfflor och hade så trevligt så! Det blev verkligen inte något krossat hjärta idag för detta var nog en av de bästa alla hjärtans dag jag haft :) Fick faktiskt en present med från mamma, ett nytt favorit halsband.
  Nu är det dags att sova så See ya  

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Snart, mycket snart är det dags för ett kärt återseende. Grey's anatomy börjar igen och det är som vanligt på trevliga kanal5. Jag tycker nog allt att kanal5 borde skicka mig något bidrag för all den gratisreklam de får här! Men nu vet ni, kära läsare, att jag ska spendera kvällen framför TV:en. Den allra bästa sysselsättningen ikväll borde vara att plugga till grammatikprovet, som ska göras imorgon. Jag känner mig dock inte speciellt lockad av det, dessutom har jag inga direkta svårigheter med grammatik.
   Den här dagen har varit allmänt ointressant och med en väldigt kort summering kan man nog säga att det varit som vanligt ;) Skolan var som vanligt helt okej, förutom att den inte tog slut förens tio i fyra. Det tar verkligen på krafterna att vara i skolan så länge. Nog om skolan.

  Imorgon är det, som i princip all vet, alla hjärtans dag eller vad jag kallar den - alla krossade hjärtans dag. Det kanske låter bittert men jag har allt en poäng med det. Men jag surar såklart inte på alla hjärtans dag, för förhoppningsvis blir det middag med de andra singeltjejerna i klassen! Det kan nog bli en mycket rolig dag. Mer om detta imorgon, nu måste jag springa till TV:en. See ya

Snattat

Ett bevis på att man lever genom sin blogg:

Person 1: Hur mår du?
Person 2: Läs min blogg så vet du...
Person 1: Men vadå..? Har det hänt något?
Person 2 (upprört): Men läs min blogg bara!


Tack så mycket
http://tjuvlyssnat.se ! Som föresten är en av de roligaste sidorna du kan läsa.

/Izabella, den blonda av oss^^


Mischa Barton

Mischa is back!
image1115
Efter en lite strulig tid nu - ni vet den där historien om rattfyllan, är Mischa tillbaka och hon är sitt vanliga snygga jag. På denna bild, då hon besökte Viper Awards, är hon nästan snyggare än vanligt. Hennes uppsättning är också en favorit, bara en slarvig knut i nacken. Enkelt och mycket snyggt, fortsätt så här Mischa!

/Izabella, den blonda av oss^^

WOW!!!

Wow är den rätta rubriken för det här. I sommras införskaffade jag mig en tunika från H&M som jag bara älskar idag fick jag syn på en till som verkar älska den, Lindsay Lohan. Mina damer och damer (?) vi har likadana tunikor! Eller ja, vi ser ju inte riktigt hela Lindsay men visst är de slående lika! :D
image1112
Lindsay!
image1113
Me, myself and H&M tunikan!!!

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Det har allt varit dåligt med uppdatering av vår lilla blogg på sistone - kommer inte äns ihåg när Natha bloggade sist ;) Nu ska det minsann bli ändring på detta, ska se om man kan lyckas göra 2 inlägg var dag. Vi är ju två som bloggar så det borde ju hinnas med. Natha är ju i och för sig en mycket upptagen och fullbokad person så något löfte kan kanske inte utlovas. 
  Innan ni får höra om min otroliga måndag kommer ett litet stycke om söndagen

Söndag 10/2
  
Dagen spenderades hos pappa,  Bonnaland alltså. Här var det väldigt chill och inte mycket blev gjort. Att idrottsprovet var redan nästa dag oroade mig inte nämnvärt.
 - Jag pluggar på det ikväll hos mamma, tänkte jag. Så blev det inte. Framåt tre-tiden hör jag av Natha, som berättar att hon har huset för sig själv och vill inte sova ensam! Vid sju-tiden bar det därför inte av hem utan ut till Ringö. Det första vi gjorde var att åka till Willy:s för att inhandla godis. Hur kan man klara av en söndagkväll utan godis!? När vi kommit hem till det tomma huset igen var det dags för Andra Avenyn och sedan I en annan del av Köping. När detta var slut var klockan nio och för tok för tidigt att sova. Det blev nu film-tittande fram till halv tolv. Nu var det dags att sova. Det var i detta ögonblick jag kom ihåg, PROVET! Det vara bara att börja plugga... Efter en knapp timme gav jag upp, jag måste ju sova.

  Så nu hoppar vi tillbaka till måndag. Dagen startade ovanligt tidigt, gick upp redan klockan sex. Kvart över sju satt jag sedan på bussen och för första gången var jag i skolan en hel kvart innan lektionen började. Dagen gick och det blev dags för det jäkla idrottsprovet. Trots mina bristande kunskaper i ämnet är jag säker på att jag klarade  provet iaf. Trevligt!
  Resten av min dag har gått åt till att vara i stallet och nu har lite tid framför datorn spenderats. Det är inte mycket idag som inträffat utanför skolans väggar. Lite synd men mycket snart är det sportlov och då kommer det definitivt hända saker och ting! Hoppas jag. See ya
Ibland är det bara för bra!

KENT!

Igår den 8 februari spelade Kent i Karlskrona. Jag, Izabella, var självklart där men mer om det senare när jag fått bilder från Belle!

Kent-Colmubus

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Snart helg igen och väldans snart fredag. Och vad förknippar vi med fredag nu?
-Jo Kent!!! Förbandet är inte heller så dåliga, Familjen, säger bara att det kommer bli bäst. Idag är inte heller någon dålig dag direkt, hyfsad trevlig skoldag och nu ikväll är det först lite "förfest" hos Emma och sedan piraten. Där ska vi dansa en massa och förhoppningsvis ha jättekul.Så nu sitter jag här och ska alldeles strax byta om och lite mer smink kan behövas. 
  Jag  undrar allt när jag ska komma till Emz, hon och några av de andra tjejorna är på Girls night på Karlskronas egna galleria: Wachtmeister. Häftigt! Men det borde ju vara slut snart så jag kanske skulle börja göra mig iordning alltså... Gha, jag önskar så att inte Natha skulle behöva bo i Söderåkra nu - eller var hon nu bor! Det skulle varit så kul om hon med skulle varit med ikväll. Då skulle hon varit här nu och jag skulle säkert fått en fin uppsättning med. Men men, nu är det som det är. Innan jag drar mig så kommer här en bild på snyggingen som spelar Nate i Gossip girl. Gaor, See ya
image1110
Attans vad han är snygg här!!!

Vad ska man säga...

Snygga brudar alltså! ;)
image1106
Cameron Diaz är alltid lika fräsch - ja det är verkligen rätt ord för vad hon är!

   
1. Ellen Page (spelar i Juno) i den klassiska LBD.
2. Mandy Moore ser bra ut i den gråa kappan och den röda väskan är allt snygg.
3. Lindsay Lohan i en miniklänning, snygg som vanligt.

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Oj, det var längesedan jag skrev ett hederligt gammalt dagboksinlägg, så det är väl bäst att skriva ett sådant. Den roligaste skoldagen har slutat och den 3 timmars bilden var lika kul som vanligt, idag var det dags att välja konstnär till konstarbetet som så smånigom ska göras. Jag ska ännu en gång skriva om William Turner (nej inte karaktären i Pirates of Caribbean), skrev om honom i nian med. Så jag behöver faktiskt inte arbeta något vidare med texten om konstnären, bara ta den gamla och skriva om och fördjupa mig lite. Man kan alltså säga att halva arbetet redan är klart! 
-Ibland är jag bra listig... 
  Skolan slutade idag halv ett, Janbanan var snäll och lät oss gå tidigare. Eller snäll och snäll, han var tvungen att sluta tidigare så då fick vi bra "hänga med". Lugnet varade inte länge, för halv 3 var man tvungen att ta sig tillbaka till skolan för att skriva ett matteprov. Det var dock ett hyfsat enkelt prov och det klarades igenom utan några större problem. Så vid fyratiden kunde jag återvända hem och till mina nya kläder!
  Ja, ni hörde rätt jag har äntligen införskaffat mig nya kläder. Både idag och i lördags fick jag shoppa lite, jag får väl lägga upp bilder på det imorgon. Det har iaf blivit en ny T-shirt och 2 nya hmm, skjorttunikor (?). Mer om dem imorgon. Appropå imorgon, för en gångs skull har vi sovmorgon.
  Nu är det snart dags för att sova men innan dess kan jag nämna att jag fullkomligt älskar Gossip Girl! Inget slår The OC men jag har fått något nytt att vara besatt av. Nä nu är det banne mig dags för mig att dra mig så långt bort från datorn som möjligt. See ya
Listig är jag allt, Listig med stort L ;)
Jag saknar Natha så otroligt mycket <3 

1 år!!!

Grattis bloggen!

Ett år har passerat och denna lilla blogg har varit med om både det ena och det andra. Mycket har hänt och det är inte mycket som är sig likt. Det enda som verkar bestå är min och Nathas vänskap och tur är väl det. Det blev tyvärr ingen gala, det blev översvämning i lokalen för någon timme sedan.  Någon fick för sig att vi skulle ha en pool, det visade sig vara en väldigt dum idé. Istället skjuter vi upp det riktiga och stora firandet tills helgen. Fast det är ju idag den fyller år. Jag firar det med att lägga upp en del bilder som ni säkert sett tidigare. Känner mig riktigt nostalgisk nu och jag fylls av minnen, trevligt!
   
     
     
  Den första raden får representatera vintern och våren 2007, vi tog Melody Club till våra hjärtan och Natha föll pladask för McFly.
  Rad nummer  två är sommaren 2007. Det var bal, skolavslutning, sol och bad och vi fick nys om Brigton.
  Sista raden, hösten och vintern 2007. Gymnasiet började, Natha drog till Kalmar, Emz kom, vi ritar fina blommor till Nathas ära, Amanda börjar följa med mig och Natha på våra dumheter och till sist blir det ett nytt år!
Och bloggen blir ett år :D

/Izabella, den blonda av oss^^ 

Dagens Look

Detta börjar allt bli en vana, är det en trevlig sådan eller ska den bort? :)
image1086
Måndags outfiten kommer här:
svart kofta - Veromoda
vit linne - Bikbok
jeans - H&M
halsband - Kicks

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. För första gången på iaf. ett halvår har det gått 3 dagar utan att jag har uppdaterat bloggen. Dåligt av mig, inte ett bra sett att börja det nya året på. Men vet ni vad! Något som jag faktiskt upptäckte för bara någon minut sedan, bloggen fyller snart ett år. Närmare bestämt: Flickornasegna fyller ett år imorgon. I ett helt år har jag och Nathalie med för den delen berättat för er läsare om vår vardag och så har vi försökt ha lite om mode och kändisar. Det är sjukt vad tiden går fort. För ett år sedan då bloggen startade var vi 15 år, nian började gå mot sitt slut och det var inte så mycket drama i vardagen. Nu är vi minsann gymnasieelever och dramatik är lika vanligt som TV-tittandet.
 Those were the day's...  
-Det kanske var en liten överdrft där om dramat i vardagen men den är definitivt vanligare nu och TV-tittandet mindre.
  Så hur ska denna födelsedag firas då? Jag kan tänka mig en liten gala, det hade varit trevligt. Jo, gala får det nog bli. Nu är det bara att fixa lokal, ordna mat och dryck, fixa inredning, gäster måste ju komma och en ny galaklänning. Fick jag med allt? Allt detta tills imorgon, Natha får en hel del att göra ikväll alltså. Jag med för den delen så jag får säga hejdå nu och börja med förberedelserna! See ya

Nykeln till ett rikare studentliv !

Hej! Idag vare kalas för Mami , hon fyllde 48 i veckan. Grattis pårej, mina kusiner var alltså här idag och en annan massa foks. Jag, Amanda & Ellenfjällen kollade McFly typ hela tiden ;) och var ute oh gick till badstranden. :)
   
    
Mami & Lars åker till Afrika imon. De kommer hem om 1 år, :'(. Okejokej, om två veckor. men eyy, jag är en Mamipig. Jag har upptäckt ett band,
Mayday Parad , dom är brabrabra . tack för det Liza! Här är hon bara för det, sötastepoparen jag vet ¨, 

                         image1074
.
Jag har inte bloggat på ett tag, jag ber om ursäkt för det. Har varit mycket annat. Som skolan, oh just de. Jag hade nationellt prov i engelska förra måndagen, för att se om jag klarar av att läsa Eng A snabbt, vi har alltså inte börjat ,med kursen än. Oh jag fick VG, gutt :) så jag får läsa engelska C, så jag kan jobba utomlands. Jag ska ta något diplom som säger att jag är bra på engelska, men skiten kostar 1500, Mami ? Givetvis, det här är min framtid mammalilla. Som sagt hon åker till Afrika och lämnar mig ensam. Det är så man får tårar i ögonen, och så ska hon åka till NEW YORK!! Ja jag menar allavr, hon ska dit med Lars i sommar. Fy tviven va orätt. Ja lallafall så löser det sig. Jag ska bo hos mina kusiner i Söderåkra i två vecks:) . Funkar bra de.

Mitt minneskort har inte kommit, Mami skyller på stormen, för den skulle ha varit hos mig senast onsdag, fy tviven. Men det blir väl att åka till Sophisan ikväll, det är trots allt Lördag :) .

Ha de

// Nathaliesåklart