Vecka 31

Åh veckans star blir...

Rachel Bilson
image332

Född:
Den 25 augusti 1981, Los Angeles, California, USA...
Familj: Rachels föräldrar är skilda och hon har en halvsyster: Hatti
Pojkvän: Just nu dejtar Rachel snyggingen Hayden Christensen. Var tidigare förlovad med Adam Brody, som hon spelade mot i The OC.
Adam och Rachel...
Fakta: Rachel fick sitt stora genombrott med tv-serien The OC, där hon spelade Summer Roberts. Nu har hon synts i filmen The last kiss och syns snart i Jumper, där hon spelar mot just Hayden ChristensenSom ni märker gillar Rachel att dejta sina manliga motspelare...
 Hela "OC gänget"
Stil: Rachel har en flickig, söt "girl next door"look, kan man säga. Hon blandar dyra märkeskläder med Vintage fynd, men hennes look är alltid lika rätt och söt. Nyckelplagg: Klänning såklart! Till vardags går hon ofta runt i slappa jeans och linnen.
Avudsjuk på Rachel Bilson? JA!!!
                           
                             
 snygg i jeans.
   

                         Lovely Rachel Bilson
Favoritbild:
image347
Den här bilden är ju bara såå underbar!!! Jag vet att jag inte kan se ut som dig Rachel, men kan jag få klänningen iaf!?

/ Den blonda av oss, Izabella^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag, den sista juli, PANIK!!! Sommarlovet är ju snart slut, hjälp! Nä nu ska vi inte tänka så, det är ju iaf typ 4 veckor kvar... Så vad har man sysslat med idag då. Ja det är inte så mkt man kan göra, för här i Karlskrona regnar det ju jämt! Typ...  Jag har rensat lite i min garderob och städat lite, inte så roligt.
Men det har inte bara varit tråkigt idag, nä! Jag har nämnligen fått mina efterlängtade Cheap Monday jeans!!! Och ja, jag fick dem! Tack mamma<3 
Ahh, Cheap Monday! Det stämmer att det är cheap...
Pris: 400:-

Nä nu ska jag skriva om veckans star... See ya
 Nathalie, du e min bästa vän<3

Shopping!

Idag har jag-Izabella precis som Nathalie shoppat! Det blev en klänning från Vila. La också undan ett par Cheap Monday jeans, jag har faktiskt inte några sådan! Men imorgon ska de bli mina...

Här är jag min nya klänning, man blir så glad av nya kläder...
image328
Den här klänningen är ett riktigt kap faktiskt, "Ordinarie" pris: 299:-, Reapris: 90:-

                  
Här leker jag fotomodell XD

Ser du mamma, den är Låång!

En dag på stan .

Med mamma och Michaela . Det blev en del inköp till skolstarten, givetvis var det mamma som betalade ;) det är så bra att ha henne med. Eller ja, hennes plånbok iallafall.

Jag inhandlade en kofta, träningsbyxor, handbollsskor, addidasLinne & världens snyggaste bag.
Provade givetvis andra kläder, men jag ska in och köpa dem nästa vecka.

Jag hittade två fina klänningar på Lindex faktiskt, och på gina .
     

Och här är träningskläderna jag köpte , + ett måste , en svallertidning :D
image327

hihi ,

Izabella , du är min babe <3
// Nathaliesåklart

Kimberly Stewart .

Kimberly Biatch Stewart . En otroligt vacker blondin som lyckats med mycket i sitt inte än så långa liv . Hon är designer, modell & skådespelerska .
Här är hon med från och till bästisen Ms Paris Hilton
image308
Och det kommer från Paris Hilton ? :O
      
      
image320
Med pappa Roddan . Som mamma nyligen såg StockholmStadion .

Kimberlys karriär önskas också i julklapp .

// Nathaliesåklart


Det blir aldrig samma sak , bara minnen kvar .

Hej -

Det är jag . Lousie Nathalie Håkansson , i egen hög person .


FOTOGALLERI (:

 
    
    
   

Puuh . 
Vad gör man om man glömmt nykeln och ingen kommer hem förrens 2 timmar ? Jo , man hoppar i luften och sunrrar huvudet och försöker ta kort samtidigt . Och så skrattar man så mycket åt korten så grannarna kollar mystikst på en . (:

 
hihi ,.

Just nu lyssnar jag på Peter Jöback - Snön föll . Jag vet att det är en jullåt men den är så jäkla bra . 
Nu ska jag lägga upp den absolut hetaste bilden jag har på min dator . 

image300

Förlåt Dannyboy , men Freddan är så het . 

     

 .

// Nathaliesåklart

McFly - On my own


I brist på annat kan man ju ladda upp en McFly video.
Videon kanske inte är något mästerverk, men det är låten! Den är alldeles, alldeles...
Underbar!


Dagboksinlägg-Izabella

Så var det lördag... Idag har det, ja gissa, regnat! Så jag har varit inne i princip hela dagen, jag var ute en liten stund på förmiddagen fast den räknas knappt. Så har nästtan bara kollat TV och varit på datorn idag, det känns inte så kul ska jag säga dig. Det är nämnligen bara 4 veckor kvar på sommarlovet och det är inte äns sommarväder!!! Jag börjar lite panik här ju. Jag vill ha sol jag kan bada!!! Jag vill bada... Nä nu ska jag sluta sura och gå in på youtube. Och vid nio är det dags för film: Casnova. Med den underbara Heath Ledger.
 
                                              The one, the only: Heath Ledger

Dagboksinlägg-Izabellla

Fredag!!! Hurra, äntligen! Trots att jag och Nathalie (jag sov ju hos Nathalie) somnat ganska sent var vi uppe relativt tidigt, redan halv elva! Vi gick nästan upp direkt för att få i oss lite frukost. Sedan var det ju dags att vara lite aktiv, alltså göra sig iordning... Vi rensade också Nathalies kläder och gjorde det fint i hennes "garderob".  Men vi hann med annat också, eller Nathalie. Hon sminkade nämnligen mig och det blev verkligen fint! Så fint att jag var tvungen att ta kort på mig själv för att visa det:
image275
Tack Nathalie!!! I love it <3
 
Vid halv två var det dags att bege sig hemåt, till Bonnaland. Min eftermiddag har gått åt till att sola och lyssna på big suprise: McFly... 
  
Visst ser det lite läskigt ut!?     
Tänk vad lite effekter kan göra...                                           Sommar!!!
Som ni förstår har jag haft en riktigt lyckad dag!
See ya...

Filmkväll


Torsdag:
Denna torsdag spenderade jag med Nathalie! Vid ett var jag hemma hos min bästa vän (!) Ringö. Vi åt lite mat och sedan bar det iväg på Nathalies lilla moped till MicMac och hyrde 2 filmer: The new world och Basic Intsinct 2. Sedan bar det iväg i hela 40km/h (oj, oj , oj) till Willys för att inhandla lite godis. Så fort vi kommit hem till Nathalie började vi titta på Basic Instinct 2 och den, tja förvånade oss lite... Men den var helt ok!  The new world däremot var inte så ok, den var rätt kass faktiskt. Tro nu inte att vi bara latade oss vi var ut och gick med i iaf 1h, så vi var aktiva! Senare på kvällen blev det en film till: Raise you're voice. Vi hade det mkt kul!!!

Nathalie du är min bästa vän, lova att du aldrig försvinner!

Ännu en bild på Lindsay...

Jag bara måste publicera denna bild på Lindsay också, jackan är ju underbar! Vill ha!
image274

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Idag har jag faktiskt varit lite mer aktiv idag än igår. Jag har varit på 1-årskalas nämnligen, mitt kusinbarn Bianca är nu 1år! Och hon är såå söt! Så när jag säger att jag varit aktiv idag tyder jag på mina förberedelser för kalaset. Då borde ni förstå att jag har haft fullt upp ;D 

Nu är det filmkväll med pappa, Helene och Simon som gäller! Vi kolllar  på Hot Fuzz, en action-komedi om poliser... Inte min typ av film egentligen - tycker bättre om drama eller thriller. Men man ska ju inte ha fördomar så nu ska jag fortsätta kolla på filmen, jag har ju inte somnat än. See ya<3
image273
Hot Fuzz, hmm det låter bekant... Jo just det: The Killers debutplatta heter något liknande - Hot Fuss

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag... Sedan igår kväll är jag hemma hos pappa ute i Bonnaland. Men det är riktigt trevligt är ute faktiskt, det är så slappt, man behöver inte oroa sig för någonting. Så vad har man sysslat med ida då? Jag har mest suttit i TV soffan idag för här ösregnar det hela tiden. Fast här kan jag ju inte sitta hela kvällen så jag ska nog ut en runda lite senare så jag får röra på mig lite, det är ju bra för hälsan säger de...

Nä nu ska jag titta klart på Uwish på MTV, I love MTV!!! Kan också rapportera att under min dag vid TV:en har jag fått ett till favoritband (jag är dock inte lika galen i dem som jag är i McFly-tack gode gud!). Detta band är Hard Fi, vet inte riktigt varför jag inte lagt märke till dem förut för jag älskar deras musik.

Nä, Uwish väntar på mig så... See ya


The Hottie of the week is.-

Mr Chad .

image265
Chad Michael Murray, född den 24 augusti 1981, i Buffalo, New York är en amerikansk skådespelare, mest känd för sin huvudroll i serien One Tree Hill där han spelar basketspelaren Lucas Scott.

Chad gifte sig med sin motspelerska från One Tree Hill, Sophia Bush, den 16 april 2005, men dem gick skilda vägar redan efter fem månader. Skillsmässan gick igenom den 26 december 2006.

Andra projekt han har deltagit i är filmerna En askungesaga där han spelar mot Hilary Duff och House of Wax där han spelar mot bl.a Paris Hilton. Chad har precis avslutat filmen Home of the Brave där hans kollegor var bl.a Samuel L. Jackson, Jessica Biel och 50 Cent.


Och han är heeeeeet .
    Riktigt het!!!                       

                  
Ah, favvobild!?
image269
 
                         Mmm, shirtless!
                                                              
                                                             Underbara Chad...

/ Nathaliesåklart
                och Izabella, den blonda;)


Vecka 30

Veckans star är...

Lindsay Lohan
image248

Född:
Lindsay Morgan Lohan föddes 2 juli, 1986 i Nem York.
Familj: Förutom mamma Diana och pappa Michael har Lindsay tre yngre syskon, två lillebröder och en lillasyster. Pojkvän är Calum Best (för tillfället).
Allmän fakta: Lindsay är mest känd för att vara skådespelerska men hon är också sångerska. Fick sitt gebombrott med Föräldrafällan 1997. Lindsay brukar också modella lite och det är ju förståligt-så som hon ser ut, avundsjuk!
Stil:
Lindsays stil är väldigt varierande men hon är ju alltid såå trendig! Till vardags brukar hon vara lite "smårockig" - skinjacka, mörka stuprörsjeans eller leggings och sotiga ögon. Till fest är hon alltid riktigt glammig och ser helt enkelt perfekt ut!

       I regnbågens alla färger! 
Elegant och cool i svart...


                         
Rockig i skinjacka <3

                               Cooling.
Svart och guld matchar faktiskt...
                  
                                                                       
  Sommar!
                           
  
2 Favoriter:
image263
Cool på festen: Metallic linne matchat med stuprörsbyxor, pumps och liten partyväska. Den här outfiten tänker jag j**** kopiera!

image264Åh, jag älskar denna klänning! Svart, kort, over-sizad klänning... 
Så enkel, så underbar
 
 /
Den blonda av oss, Izabella!                    

Dagboksinlägg-Izabella

Så var det regn igen... Det är söndag och det regnar - Kan det bli mer deprimerande!?
Nä det kan nog inte det... Så vad har men gjort idag, tagit det lugnt. Gud vad tråkig jag känner mig, inte något speciellt händer ju! Nä så här får det inte fortsätta, måste göra något kul innan det är dags att sova.

Jag kan berätta att jag lärde mig något nytt igår: Igår, lördag var jag och min familj på Östersjöfestivalen och där fick jag syn på någon flagga eller nått där det stod "Unga örnar" - Vaddå unga örnar?! Unga örnar är ett miniparti kan man säga, först är man med i Unga örnar sedan i SSU och sedan socialdemokraterna, förklarade mamma. Okej, men varför kallas de Unga örnar!!! Mkt lättare om de hette "småsossarna" eller mest politiskt rätt "minisocialdemokraterna". Då fattar man ju vad detb är för något...
Men nu vet man det Unga örnar är alltså samma sak som "småsossar" - om du frågar mig! ;)


Olsentwins .

Ja , de är nog de med bäst stil i hela Hollywoodeliten .

De kör med svallande lockar, over-size kläder & secondhand smycken .
image230

       

       

image247

Jag önskar mej systrarnas kindben i julklkapp .

// Nathaliesåklart


Shoppaholic, jag? Inte då!

Två dar har jag ägnat mig åt shopping denna vecka, bara två! Det är väll inte så mkt...Eller?
Äh, strunt samma, jag är ju knappats någon shoppaholic ;D

Tisdagsshopping:
image224
Ahh, my new derss! Lite suddigt men det får gå XD
                                        
Tubklänning, Veromoda/Only - 100:- 
                                                 Halva priset!
Halsband, Indiska - 49:-

Lördagsshopping:

Linne, Jc - 75:-       
Halva priset här med!

 Sweety!            
T-shirt, Veromoda/Only - 40:-   
    
Som ni märker är jag en fena på att fynda ;) Det är något jag kan tacka mamma för! Jag och mina systrar har nämnligen ärvt en speciell gen från mamma, en mkt bra gen, den har gjort så vi har blivit riktigt duktiga på att shoppa - precis som mamma XD...


Vad är en dag på stranden...

Ja, en dag på stranden är helt underbart! Det verkar som om det fina och framför allt soliga väder har kommit för att stanna. Så idag kunde jag återigen vakna upp till solsken och då ska men ju självklart bege sig till stranden! Isabelle och jag begav oss till Saltö vid halv två med fullpackade väskor- Nä de var inte så fullpackade men men...

image218
Saltö badplats, mkt trvligt ställe...

Saltö träffade vi på min mamma, lillasyster och Stefan. Så vi fick ju spendera lite tid med min lillasyster, men det gjorde inte så mkt-hon var snäll idag.
Isabelle och jag-med solsken i blick ;D
                       
           
                                Syster yster...                         Ah!!! syster
                                                                                    å jag
..
Vid fem var dags att åka hem för att fira min, systrarnas, mammas och mormors namnsdag- vi heter nämnligen Margareta i andra namn allihop!     
See ya! Nathalie älsakr dii<3                                                                                     

Londonresan .-

Jag kom på att jag inte har skrivit om min London resa, förfärligt. Det var nog det mest utmattande jag någonsin gjort . Och så var det kul också . Jag fick resan i födelsedagspresent. Vi var där i 5 dagar och shoppade drygt 90tim av den tiden. Vi var mest på Oxford street och runt Picadilly Circus (Som gjorde mej väldigt besviken, eftersom det bara var en fontän, inget mer - Men de storslagna skyltarna var bra dom - ).

På den tiden kanske jag såg McFly, jag kände alltså inte nes till dom då, jag har sett en 15åring spy på en spårvagn, jag hann se någon typ dö, sen massa höga människor, massa fulla människor, massa uteliggare oh en massa massa konstiga människor. Alltså detta var verkligen The time Of My Life . Vi var och såg The Phantom Of the opera, det var verkligen häftigt. Det kändes som om man tittade på filmen. De gjorde allting så bra. De fick det tillochmed att se ut som om det var svartvitt på scenen . Vi var och kollade runt towern, Tower Bridge, och BigBen. Som jag trodde skulle vara större än så. Jag ville så gärna åka The London Eye, men Jeanette, min låtsasmor är så höjdrädd.  Man skulle tydligen se en stor del av London därifrån. Och så åkte vi tunnelbana hela tiden, vi behövde inte gå 100 m för vi kunde ta tunnelbanan dit.

När jag känner lukten av friterat tänker jag direkt på London, jag måste säga att jag har inte varit sugen på nått sånt sen jag var där. Det är nog deras favoritmat. På en gata låg drygt 10 restaurangen, så det var inte så svårt att välja. Men på kvällen när vi skulle leta efter ett ställe att äta på kunde inte Nettan bestämma sej. Vi gick kanske 45min och letade och tänk då att vi kanske hade spenderat 8tim på stan så man var trött. Min syster och jag gick där och ville bara skrika - Välj något förfan . När vi kom hem från London fick vi reda på att vi skulle få ett syskon till. Det var därför hon inte kunde välja, allting luktade så illa sa hon. Så nu har jag en underbar liten lillebror hemma. Laaajnuuus heter han .

Vi bodde på King's Cross , där dom för något årsen hade bombat tunnelbanan. Den blev precis klar när vi var där . Den delen av London består mest av restauranger, Oxfordstreet oh Picadilly är de största shopping ställerna.

LONDON : D              PicadillyCircus .        Picadilly igen .         TowerBridge
    
  Plånbok, 25£ I love it                                Underground tickets .
        

image219

Grymt va ? : D

Hoppas att jag får åka på språkresa dit nästa år (:
Oförglömligt .

Bella , my love <3

// Nathaliesåklart

McFly-Don't know why

Dags att ladda upp ännu en McFly video. Ja vet jag är galen i dem, man jag kan ju inte hjälpa att de är helt underbara!


Sommar .

Min käre far bor på en liten ö, där jag tillbringar c 4 veckor i sommar. Vi har ett stort gult hus precis vid havet. Här kan man koppla av, bada oh sola så mkt man vill . Marcus, Sophie, Klas & Karina är här, det vill säga min låtsasmammas bror +fru&Barn. Roliga oh Trevliga människor, skånska dessutom. '

image200     image201

image202 image203
 
 
 
    



Bella , Lämna mej aldrig skitunge <3

Stilikon-Mischa

image199
Mischa, Mischa, Mischa!!! Vill ha din garderob, vill. Din slappa men ändå så coola look funkar alltid.
Sno looken: för att sno looken behöver du: minishorts, mönstart linne, kofta eller huvjacka med antingen broderi eller tryck på. Fullborda det med ett enkelt halsband-det mönstade linnet gör så att det inte krävs så mkt mer detaljer. Släng gärna upp håret i en slarvig knut och där har du looken som funkar utmärkt att ha på beachen och after beachen.


Dagboksinlägg-Izabella

Så var det onsdag. Har hunnit med rätt mkt idag, jag har varit ute med mitt sommarjobb-Hampus, varit och badat och sett på Fröken Sverige, jag har alltså varit igång hela dan.
Jag har också varit himla fin idag med, haft klänning faktiskt...

Ja nu kanske det inte syns på bilden att det är en klänning, men det är det!
Det har varit en tuff dag XD Men det har varit kul så det går jämt ut kan man säga. En sak som gjorde dagen ännu mer lyckad var att jag fick syn på en riktigt snygg kille på bussen, mums! Jag tog tyvärr inget kort på honom, det kändes som om det räckte med att jag stirrade ut honom under hela bussturen... Han kände sig nog redan rätt uttittad, så varför plåga honom med att ta kort med! Jaja, han kommer nog över det. Hoppas jag...

Nä,  min lillasyster ska få lite kvalitetstid med datorn nu så see ya!


Semester i Habo

Förra veckan var jag (Izabella) på semester med min pappa, Helene och Ewe. Vi begav till Habo, som är en liten håla utanför Jönköping.

Måndag 9/7

Vid ett-tiden satte vi oss i bilen och vår resa till Habo börjar. Vid halv fem var vi framme hos Peter och Lottie, vi bodde hos dem, eller inte riktigt. Vi bodde på deras tomt i vår husvagn.

Vilka är dessa Peter och Lottie då? Jo, så här är det: Min pappa och låtsatsmamma-Helene har varsin Schäfer hund från en kennel vid namn Beathalandet (ok, namnet är knäppt). Denna kennel ägs då av damdam daaam: Peter och Lottie! De har förutom massa hundar: 2 hästar och 3 barn-Sebbe, Emil och Millan.

Tisdag 10/7

Tisdagen började med att jag blev väckt av Matilda som är en mkt bra vän ;D Under dagen var det rätt lugnt och skönt. Jag och Matilda tog en ridtur på eftermiddagen och det var så jäkla härligt!
 
här galopperade vi<3
Kvällen forsatte och vi hann med att basta och bada i poolen. En ganska lugn och trevlig kväll helt enkelt, fast inte för alla. Inte för Emil. Vid halv tolv var Matilda och jag sömniga och tänkte gå och sova i Sebbes rum eftersom han var borta den kvällen. Men när vi kommer till hans rum är Emil där inne och spelar X-box eller nått! Så vad skulle vi nu göra!?  "Äh han är väll klar snart" tänkte vi, så vi gick och lade oss i Emils säng så länge. Ganska snart hade vi somnat...
Stackars Emil, han ville inte väcka oss vid tre på morgonen så han gick och lade sig i Millans säng.

Onsdag 11/7

Shoppingonsdag! Det bar av till A6 köpcentrum i Jönköping.

Där strosade vi runt ett bra tag och hittade massa roligt.
 
Mina Bikbok fynd.
image187 

Åh, favorit! Hittade denna fantastiska tunika på HM för endast 149:-                                                      Älskar mönstret

 
My new shoes! Skopunkten-199:-
Denna eftermiddag blev det också en ridtur- fast barbacka (utan sadel!).
Kvällen blev ganska lik gårdagen, för... Suck även denna kväll somnade Matilda och jag i fel säng. Matilda, Sebbe och jag låg och tittade på film i Sebbes säng och självklart somnar vi!

Torsdag 12/7

Dagen började lite trögt för Matilda och mig-ingen av oss hade nämnligen sovit så bra. Varför? Jo, jag ska säga varför: Sebbe tog upp mer än halva sängen!!! Så vi fick ligga och trängas...
Jaja, det var hans säng men ändå.
Trots att vi var trötta gav vi oss iväg på en långtur med hästarna vid tolv. Vilken ridtur det blev... Vi red lite fel, eller mkt fel! Vi var inte hemma förrän halv fem, som tur var hade vi haft med oss fika-annars hade vi nog varit döende.
Vid kvällningen var det dags att säga "Hej då" till Matilda som skulle hem till Mullsjö. Vårat äventyr må vara över för denna gång-men snart ska vi nog kunna ställa till med något jäkelskap igen!

Fredag 13/7

Shoppingfredag! Ja ni hörde rätt ännu en shopping dag. Vi var på A6 igen men vi besökte också rusta!

Min lillasyster (Ewe) vill inte visa sig på rusta, men ha! På parkeringen syns du iaf!!!
Även denna dag hittade jag lite grejer:
Ribbat, grått linne från Jc - 99:-

Metalliclinne från Åhléns-249:-

Lördag 14/7

Dags att säga "Hej Då" och bege sig hem till Karlskrona.
 
    Hästarna                        Millan
I bilen satt jag självklart och lyssnade på McFly! Som ni märker är jag fortfarande helt galen i dem XD


Hade en riktigt rolig semester men det är skönt att vara hemma igen!

Rea-tips

image181
En klädaffär som har en riktigt bra sommarrea är Bikbok.
Så mitt tips till dig som är ute efter sommarfynd är att bege sig till närmsta Bikbok och kolla in in deras sommarrea!

Mina fynd från Bikbok:
   
Pris före:149                  Pris före:149
Pris nu:99                       Pris nu:74.50


Dagboksinlägg-Izabella

Hmm, söndag en härlig hemmasöndag. Det är vad det varit idag, så himla skönt att vara hemma!
Tog sovmorgon och steg inte upp förrän vid elva och upptäckte till min stora förvåning att det var sol ute! Nu har det regnat så mkt på sistone att man får en chock om det är sol. Dagen löpte på och jag hann med att ta ett dopp i Själajölen (liten insjö i Bonnaland). Under eftermiddagen åkte pappa, Helene, Ewe och jag hem till Helenes föräldrar för att få lite mat i magen. Där fick jag också mig en liten överaskning: jag fick en söt, liten kuvertväska av Helenes mamma. 

Den lilla fina kuvertväskan<3

Vid halvsju-tiden var det dags att åka hem till mamma. Måste säga att det är riktigt skönt att vara hemma igen!
Nathalie och Isabelle, har saknat er! Älskar er<3

Imorgon kommer en rapport om vad som hänt under min semester... See ya!

Back in town!

Jajamen, ni har hört rätt, Izabella är tillbaka från sin semester. Efter 6 dagar är jag äntligen tillbaka vid datorn som jag fått vara utan allt för länge om du frågar mig! 
Jag får skriva mer imon!! see yaa 

Hej hopp gummi ballong (:

Idaag har jag varit ute i trädgården oh jobbat, rensat ogräs oh skit . Men vad gör man inte för pengar, right ? Så när jag satt där på berget och rensade ogräs så ser jag plötsligt en stor slända komma mot mig, mina reflexer tar fart och jag skriker som en gnu efter mamma. - Hur skulle jag kunna arbeta på en plats med kryp? Min mamma svek mig, när hon hörde mitt tjut började hon skratta. Efter en stund hade jag och sländan börjat känna varandra och han blev min arbetskamrat. Jag kallade honom för Vespa, för att jag trodde det var en vespa, men sen kom jag på att en vespa är en moped. Men det passade honom utmärkt sa han. Vi pratade om allting som man kan prata om. Men efter en tid blev jag klar med mitt arbete , då tog jag och Vespa farväl, men vi har planerat att ta en fika på tisdag.

Det är inte varje dag man lär känna nya vänner : D



/ Nathaliesåklart

The Hottie of the week is ..

Mr Paul Walker !


Paul Walker,
född 12 september 1973 i Glendale i Kalifornien, är en amerikansk skådespelare.

Walker medverkade bland annat i Välkommen till Pleasantville och She's All That innan han fick sitt genombrott i The Fast and the Furious och uppföljaren 2 Fast 2 Furious. Därefter har han bland annat medverkat i Running Scared och Eight Below. I Into the Blue spelade han mot bl.a Jessica Alba.

(Själv fastnade jag för honom i The Fast and the Furious.)

    

image175 


/ Nathaliesåklart


It's just a mather of time before he finds another morfine .

Hej .

Jag är i dag deprimerad, eftersom det är Söndag . Jag har varit i Småland i vårat tråkiga sommarhus, det är så tråkigt så man spyr. Men så finns det små underbara kusiner som räddar min vardag. Men annars är stället helt dött. Men mamma säger - Äntligen ska vi åka till stugan och ha kul. Yeah right. Och jag och min syster MÅSTE följa.
Pissof .

Men istället för att bara skriva tråkiga grejer så ska jag ägna resten av kvällen att lägga upp bilder .

               
           
             

           

      


image170 
I wounder what it's like to be loved by you .

Danny du är min man <3 oh Dougie, Harry & Tom är mina älskare ;)

Tjenis ! 

/ nathaliesåklart. 


Dagboksinlägg-Izabella

Söndag... Ännu en lugn söndag!
Så skulle man kunna beskriva denna dag, men inte har jag bara tagit det lugnt idag. Nä, medans mamma, Stefan och Ewe var på loppis var jag hemma och tog hand om hundarna och städade. Okej, jag tog det lugnt med, jag har ju tittat lite på TV med, samt fått min dagliga dos av McFly:s silence is a scary sound- Jag har alltså lyssnat på den ca. 2000ggr idag med. 

Lite senare bär det iväg hem till pappa (hem till Bonnaland) och imorgon bär det iväg till...?
Vet inte vart vi ska, jo lite vet jag ju: Det ska vara någonstans i Sverige där det är soligt.
Detta innebär tyvärr att jag inte kommer kunna uppdatera bloggen något nu under nästa vecka, men Nathalie fixar det säkert själv ;D See ya! Saknar er redan: Nathalie och Isabelle


Vecka 28

Vecka 28:s star är.....

Nicole Richie!
image138
Född:
Nicole Camille Richie föddes 21 september, 1981 i Berkeley, Kalifornia.
Familj: När nicole var nio adopterades hon av Lionel Richie, Michael Jackson är hennes gudfar(!).
Pojkvän: Jajamen! Good Charotte sångaren Joel Madden, det sägs att Nicole väntar deras barn!
Stil: Bara för några år sedan var Nicoles stil trash, men nu är den riktigt trendig! Alltid så rätt och inne, men ändå ganska enkel. Nyckelplagg: Tajta stuprörsjeans, enkla toppar, Minikläning (såklart) och roliga accessoarer som sjalar och persoliga armband.

Vardagscool i tajta stuprör

  
Favorit accessoar?

Festfina klänningar
   
Jag själv (-Izabella) fullkomligt älskar Nicoles stil men hon är lite för smal tycker jag. Kom igen Nicole du behöver inte väga som en mygga för att bli omtyckt! 

McFly-silence is a scary sound

 
Ja, det är väll lika bra att jag dlar med mig av denna underbara låt...

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdags rapport: Idag har jag ängnat mig åt att hmm, lyssnat på musik. Då har jag lyssnat på Fall out boy och framför allt: McFly... Som jag skrivit tidigare har jag nu blivit helt förälskad i dem, lite för myket kanske... Ex:
Antal gånger jag lyssnat på silence is a scary sound idag: tja, 2000 kanske...
Som ni märker är jag inte mig själv, visst musik är mitt stora intresse men jag brukar inte gilla små söta pojkband såå mycket. För McFly skiljer sig ganska mkt från mina andra favorit and: 30 seconds to mars, Nirvana(!) och Fall out boy... Men det är väll bra att man kan variera sig lite.
Nä nu ska jag lyssna på silence is a scary sound en gång till (så det blir 2001 gånger jag lyssnat på den nu) och sedan ska jag se om jag kan sova av mig lite av den här jobbiga förälskelse...

Hoppas att detta förbannade regn slutar snart så man kan ha lite sommarkul, min sommarglädje har nämligen kommit nu!

McFly-yra

Åh, gud vad ska jag göra med mig själv!
Efter min dag med Nathalie igår har jag blivit galen i McFly, precis som Nathalie... Nu har jag sutit här vid datorn och lyssnat på deras silence is a scary sound om och om igen! Så nu är jag med beroende av dem, suck. Trodde jag var stark, men jag hade tydligen fel.
image136 

Gud, vad söta de är!

A walk in the sun

Idag har jag och Nathalie äntligen fått träffas och skriva ett gemensamt inlägg!

Vi har promenerat , ehh , hela dan. Först var vi ute och gick med bellas sommarjobb - Hampus .
På vägen blev det stopp hos våran f.d bildlärare  Lasse på björkholmen . han är en väldigt stark man för han var mkt bakis sedan ett 50 - års kalas dagen innan - stackars Lasse . Sen fortsatte våran promenad öster ut , mot Ekholmen , Saltö .
Vid den tiden var nathalie redan slut, det värkte i fötterna och hon ringde efter sin chaufför som kom med limmon .
Ehh , skoja bara, Det var Nathalies dröm just då .
sen kom vi hem,lade oss på sängen och var rent utmattade , (Nathalie då alltså, som själv hade tänkt sig en shoppingrunda på stan) .

Sedan vid halv sju var det dags igen! Men nu skulle Bellas hundar ut. Denna promenad bar ut till Stumholmen.
Det blev en del avbrott på vägen för kamearans skull, som älskar just oss XD
image132
Izabella och Nathalie
                     
Izabella                                                                                                    Nathalie-en
Dagens look:                                                                                            rockstjärna
jeans-hm
linne-indiska
halsband-?
skor-din sko


Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag...  Ännu en regnig tisdag i Karlskrona, gud vad tråkigt det är! Nu när man spenderat en solig helg i Kristianstad vill man ju inte ha regn. Jag vill sola och bada, inte tvingas sitta inne. Okej jag kan vara ut, men då MÅSTE jag ha på mig regnjacka(!) jag hatar regnjackor! Stövlar däremot tycker jag om, särskilt mina egna prckiga söta. Nä  det har hänt några bra saker idag med: mitt intagningsbrev till gymnasiet kom, Jag kom in! Det var inte en så stor chock men ändå (jag lyckades skrapa ihop 280p och det är ganska mkt). Men det var ju kul ändå ;D

Nä nu ska jag gå och... Och. Hmmm.... Jag ska, nä. Äh jag vet inte! Jag ska iaf göra något annat nu..!

Hottie of the weekend is .. -

Mr Harry Judd . !

Namn: Harold Mark Christopher Judd.
Född: 23 December 1985, Chelmsford
Annat intressant: Han spelar trummor i bandet McFly, han är otroligt het. Han kan få vilken tjej han vill, ( han hade en flirt med Lindsay Lohan under inspelningen av ''Just my luck''). och hans hobby är .. - Tjejer.

image129      image128   image127




image130


Kristianstad-Izabella

Fredag 29/6

Vid femtiden sitter jag och Belle i bilen påväg till Kristianstad. Belle skulle hälsa på sina morföräldrar och ville inte åka själv, så jag följde med!
Nästan så fort vi kommit tillrätta hos Belles morföräldrar gick vi och badade! Det kalla vädret och den gråa himlen hindrade minsann inte oss, vi skulle bada. När vi tillslut kommit i vattnet efter en liten stunds tvekan började det  regna, men sånt trams stoppade ju inte mig;) eller Belle.
image111
Jag på den fina stranden, iklädd ginakläning, tights och min lillasysters(!) jeansjacka.


Redan hemlängtan? Nä, var bara lite uttråkadXD

Lördag 30/6

Shoppinglördag! Vid elvatiden var vi inne i själva Kristianstad och shoppingen kunde börja, hurra! Vi vimsade runt där och hade riktigt kul, och hittade fina grejer också! Vi pausade också lite med att fika på Du vanders, mycket trevligt café. Vi roade oss också med att gå på Clas Ohlson! Där hittade vi bl. a. en personlig märkningsmaskin, vad det nu ska vara bra till...
image115
Jag och Belle inne på Jc, där hittade vi varsin likadan over-sized t-shirt. Jag hittade den först!


Åh, mina shoppingfynd
T-shirt: Jc 99kr(!), halva priset
CD:Nirvana-Nevermind 99kr(!)
Väska: Wedins 169kr, även den halva priset

Söndag 1/7

Åhus, here we come! Vi åkte till Åhus på förmiddagen med Belles morföräldrar och vi hade det riktigt trevligt. Det var nästan inga som badade, men för det var det inte lite folk där, det var Beach-volley boll... Fast det var ju rätt skönt att inga badade, då fick vi havet för oss själva. Nä, vi badade faktiskt inte så mycket vi heller, vi solade mest! Vid fyratiden packade vi ihop och begav oss till Kristianstad igen. Det första jag och Belle gjorde då var att lägga ut våra handukar på gräsmattan och fortsätta med solandet=)
 
Utsikt från stranden i Åhus...
image119
Belle och jag! Visst är vi bruna och fina!?

Söndag kväll

Sista kvällen, snyft!
Jag och Belle ängnade oss åt att flamsa och ha roligt vid sjön. Jag säger bra stackars dem som hörde oss, vi var verkligen helknäppa! Men vi hade kul så strunt samma!
    

Måndag 2/7

Hemresa med tågbuss till Karlskrona. Dags att säga adjö för denna gång!

Här bode vi (ni ser också Belles mormor).

Tänk vilken lyckad helg det blev, skaffade mig nya kläder, väska, CD och en riktigt snygg solbrännaXD

Dagboksinlägg-Izabella

Åh, gäsp! Ja då var det måndag och jag är hemkommen från Kristianstad. Så det ända jag har gjort idag är: åkt buss i tja, 1h och typ 45min, packat upp lite saker och varit ute på långrunda med mina små hundar. Nä nu ska jag skriva om min helg!  See ya<3

Sooooooooommarlov (:

Så underbart bra . Sommarlov , men .. jag är utan sommarjobb. eller inte helt, jag sk tvätta huset och så, men det blir inte så mycket pengar.

Jag har missat två eller tre samtal från Izabella, sorry, men telefonen var urladdad. och så har jag inte kunnat svara på dina sms , förlåt igen. Men jag har inga pengar . Buuhu .

Jag kommer verkligen att sakna min klass, vi var helt klart den värsta klassen på hela skolan. Vi skolkade mest, var bråkigast på lektionerna men ändå så underbart bra.

Bella ska börja på Samhällkulturlinjen på chapman och jag på Mediaprogrammet på törnströmska , så vi kommer inte ens gå på samma skola : / . Men vi träffas ju på fritiden trots allt.

Jag ska rekommendera bandet McFly - De har världens sjukaste humor och deras låtar är bara , mums.

Här är min favorit i bandet - Danny jones

-
             


  Nej men Tommie ^^,


Byebye <3