Pixie .

Peaches yngre syster, Pixie Geldof, är minst lika cool som storasyster. Här har vi henne i natten i klädd en röd basker, mörkblå (?) kavaj och jeans med en aning högre midja. Väsken är också sådär galet snygg. She looks good, very good!

image1324
Pixie Geldof

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Det är lördag kväll och här sitter jag, hemma! Ikväll ska jag inte röra mig många meter, möjligen mellan soffan och min säng. Jag har visst gått och blivit lat på senare dar, förhoppningsvis är det bara en ny sorts fas. Tror nog allt att den kommer försvinna redan imorgon, imorgon ska en av mina kära bröder firas. Så det blir kalas hela dagen för den nyblivna 21-åringen! Föresten vad är det för kul med att fylla 21, kom igen tråkigt. 
   Något tråkigare kan möjligtvis vara att fylla 17 år, det är endast en tid då man väntar på att bli 18! Var i och för sig på en mycket rolig 17-års fest igår, så visst ska det med firas. Får själv fira när min födelsedag kommer. Har god tid att planera i alla fall. Eller vad säger ni, det är inte så långt till december. Är yngst i min klass, kul!
See ya

Agyness Deyn

Modellen Agyness Deyn är en mycket cool donna. Har dock inte lagt märke till detta föräns nu:

image1323image1322
Ja cool är väl bara förnamnet!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag och det verkar som påsklovet går mot sitt slut. Rättelse: det verkar inte gå mot sitt slut, det går mot slutet. Sorgligt men sant, snart skola igen och det är slut på sovmorgonar. Men det är lite kvar av ledigheten och den tid som gått på lovet har varit makalöst rolig. Igår blev jag stadsbo igen och det blev ett besök av Natha och Amanda. Dessa två stannade även över natten och så fort Natha är med på något blir livet till en fest och man slutar inte le. Det blir också fasligt massa skratt! Vi fick dock ett problem under kvällen (natten), att hitta sovplats till oss alla. Min lägenhet är inte särsklit stor, den är ju inte äns min! (Jag delar ju den med min familj). Men efter noga eftertanke beslutades det att Amanda allt vackert fick sova på soffan medans Natha och jag delade på min ofantligt stora 90-säng. 
    Dagens shoppingtur, med de där två, var mycket trevlig och att vår lilla stad har sina begränsningar gjorde oss ingenting. Som alltid när man är på stadstur med Natha blev det stopp på Kicks för att enbart lukta på parfymerna. Så fort den kära personalen tittar bort besprutar man sin sjal man bär och nu luktar man jämnt gott när man bär dessa sjalar. Vi stod nog längst vid Escadas nya parfym och det var då lite lustigt att när jag återvände hem fann jag just denna doft på mitt rum. Lilla mamma hade varit i farten igen och det kändes mycket bra. Man jag måste nog nämna att jag faktiskt delar den med mamma, jag är minsann ingen bortskämd liten snorunge! 
 -Bara ibland. See ya

image1321
 - Escada Moon Sparkle...

Shoppat .

Pengar har tillkommit i kassan och det är lika bra att konsumera dem med en gång! Det blev en runda i i lilla Karlskrona med Natha och Amanda, festligt. Det blev två mönstrade linnen, båda med blommönster faktiskt.

         image1319
           * Linne - Gina tricot, 129:-

               image1320
                  *Linne - Veromoda, 159:-

/Izabella, den blonda av oss^^

Hankypanky ,

Jag måste säga att Ashley Tisdales Louis Vuitton känns lite last season. Annars ser hon fräsh ut för att vara utan smink, och man känner nästan inte igen henne från förra näsoperationen.

image1318

// Nathaliesåklart

Hänt extra!

Hänt extra lyckas alltid få Nathalie & Danny på bild. Här är de på väg till en Chanel visning. Kanske har Danny äntligen börjat änga sig åt saker hans partner tycker om? Och han har till och med tagit på sig kostymen, allt för Nathalies skull?

Vi ser att Nathalie har färgat håret blond, vi måste säga att den mörka hårfärgen passar henne bättre.
image1314


Paret för två månader sen



Izabella Poynter visar sig flitigt ute på både visningar och fester, men det verkar som att Dougie får stanna hemma med William Valentine. För oftast ser vi henne själv eller med vänner. Men börjar hon inte bli lite mager? Hon har redan gått ner de babykilorna hon gick upp. Det räcker nu Bella.

image1317


Nästa vecka blir det intervju med Tom Fletcher och Dougie & Izabella Poynter! Och bröllopsbilder från Misha Barton och Pete Dohertys bröllop! Missa inte det!

// Reporter Jill Haraldsson

Kallemar

På fredag blir det Kalmar och då ska det handlas skor och jacka. Och sen kommer antagligen pengarna att vara slut. Så är det varje månad, jag lyckas alltid göra slut på pengar de tre första dagarna. Kul, verkligen kul. Men det är så att jag ska FÅ skorna av mamma, och då ska jag be om två par eftersom man får tre för två på skopunkten. Och där finns ett par skor jag bara måste ha, de är så jäkla söta! och jag kände mig så snygg i dem. Man ser inte så mycket på bilden, men sen när jag har köpt dom då ska ni få se. (Om jag får dom vill säga.) 259:- på Sko punkten (Jag vet inte varför mina fötter ser så läskiga ut ,)
image1312

// Nathaliiesåklart

Hankypanky ,

Det är lite extra roligt att unna sig fina underkläder, här hittade jag en massa fina och sexiga underkläder!
http://www.evasunderklader.se/trosor/stringtrosor/stringtrosa-smaa-roeda-blommor/


 

image1311
Bh:n 259:- Trosa 159:-


//Nathaliiesåklart


Lindsay Lohan.

Jag säger då det, Lindsay är förbaskat snygg! Det är dock inget speciellt med hennes outfit här men snyggt är det. Skinjackan hade jag själv gärna ägt och väskan är inte dålig den heller.
                                     
                            image1310

                               Miss Lindsay Lohan.

/Izabella, den blonda av oss^^


Redhead

Ojoj, Ashlee Simpsons mörka svall har nu gått och blivit rött. Själv vet jag inte vad jag tycker om det, bättre än det mörka i alla fall. Men snälla Ashlee låt ditt hår bli blont igen!
image1309
Vad tycker ni om Ashlee Simpsons nya hårfärg?

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Nu sitter jag här i en soffa ute i Bonnaland hos min kära far och det känns minst sagt chill! Här på landet är det alltid så lugnt och skönt, ingenting som händer, ingenting man behöver göra. Förutom hemtentan som jag fortfarande inte börjat på. Planen var att jag skulle göra klart den i fredags men så blev det inte. Den planen har nu blivit framflyttad tills imorgon, måndag.
   I fredags blev det istället middag med storasyster och senare på kvällen en fjortisfest. Jag och mina tjejkompisar kände oss minst sagt felplacerade bland alla 15-åringar och små fjortisar, som i princip var helt kalasgoa efter en stackars öl. Det var dock ganska underhållande att iakta dem, då de ramlade runt i den lilla lägenheten. Det var också trevligt att för en gångs skull få känna sig lite vuxen! Den känslan kommer inte ofta ska jag säga dig. För där satt vi och smuttade på vår dricka, diskuterade livet och spelade kort, medans de andra låg lite på diverse ställen och gjorde gud vet vad. 
   Något mer som gett mig känsla av vuxenhet är att jag detta år inte fått något påskägg, utan en "påskpresent" och bara en vanlig skål med godis. Man ska väl växa upp någon gång men att inte få ägna påskaftons morgon till att leta påskägg kändes mycket tråkigt. Fast jag blev så klart glad för min present , en topp ifrån Only, Veromoda. Påskmat fick jag i alla fall och det hade jag klarat mig utan...
  Söndagskvällen ska nu spenderas med en stor skål chips och en film! Jag säger då det, chill.
See ya

Gossip Girl

Hela Gossip Girl gänget var ute och festade till det i Hollywood, alla var där snygga som vanligt.


Här är Blake, Leighton & Taylor Momsen. Kan ni tänka er att Taylor är född 1993?
image1303


Det verkar vara så att Blake trivs alltför mycket i jeans eftersom hon är aldrig bär klänning. Men snygg är hon för det!



JAG TROR ALLVARLIGT TALAT ATT JAG ÄR KÄR. Hur hemskt det än låter så blev jag stört förälskad i Chuck när han höll på att våldta Jenny, helt sjukt. Men han är så farligt och underbar. Jag knäböjer för dej Ed Westwick
image1305


Två andra hunkar är ju Chace Crawford & Penn Badgley
 

Snyggast för kvällen är Taylor Momsen, hon är jätte snygg och klänning är skitsnygg! 

image1308


// Nathaliesåklart

TIPS!

Jag har varit inne och kollat olika webbsidors utbud av kläder. Och jag hittade riktigt bra sidor som:

http://www.asos.com/ Mitt självklara val, som du säkert redan kände till. Jätte bra sida!
http://www.zoovillage.com/ Mycket bra sida! Här kan du hitta märkes prylar med pris långt under de ordinarie. Sevärt!
http://www.mintandvintage.com/ Dyrt! Det ska du ha klart för dej, men ack så gulliga kläder, det finns massor av kläder som jag vill ha i min gardebrob! Det finns en massor av  vintage kläder och accessoarer.
http://www.josefssons.se/ Just nu är sidan avstäng p.g.a ny layout, men snygga kläder!
http://www.stellakei.com/ Cool sida med mycket att välja på, priserna varierar, men du kan hitta plagg till bra priser.
http://www.urbanoutfitters.com/ Urban Outfits hemsida. Kläderna säljs till bra priser som är snäppet billigare än i affärerna.
www.mrsh.se Här finns det märkeskläder av alla slag, du får leta för att fynda, för det mesta är dyrt.
www.Nelly.se Snygga kläder till bra pris! Sevärt

Lycka till!

// Nathaliesåklart

Hankypanky ,

SNYGGA DAMER


Lindsay Lohan lyckas alltid hålla stilen, trots rehab och alla skandaler. Hon kommer alltid vara på topp tre listan för mej.
image1296



JEJ! Peaches Geldof är tillbaka, snygg som få
image1298

Många dök upp på Pradas visning,
Och Nicky Hilton var förvånandsvärt snygg den kvällen, även om hon är alldeles för smal
image1299
Nic Richie dök också upp,
 
Kvällens sämst klädda, Juliette Lewis. Jag blev inte förvånad alls,
Rosa klänning med matchande rosa platöronhänge, basker och jacka i olika grått, nätstrumpbyxor och träskor med klack. Wow. När ska hon lära sej?
image1302

// Nathaliesåklart

Ladies in black.

Här har vi två snygga damer som båda klär fruktansvärt bra i svart! I och för sig ser de flesta bra ut i svart men Nicole och Lindsay är allt något extra.
 
1. Nicole Richie är nog en av de snyggaste mammorna man kan ha! LBD är favort hos många och även hos Nicole.
2. Lindsay Lohan i en hel svart kreation. För att sätta färg på tillvaron har hon ett rött nagellack. Hennes lackväska är inte dum den heller!

/Izabella, den blonda av  oss^^

Vill ha!

Denna blommiga kavaj från Topshop skulle hemskt gärna få komma hem till mig.  Man skulle kunna säga att jag gått och blivit kär! Det är banne mig dåligt att Karlskrona inte har ett vidare utbud på shopping, för att lilla jag ska få tag i denna får jag vackert bege mig till de "stora städerna".
image1293
Kavaj - Topshop

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag eller skärtorsdag. Idag kan jag med glädje meddela att förkylningen börjar gå mot sitt slut! Snörvlingarna må vara kvar men jag var tillräckligt frisk för att kunna bege mig till den sista skoldagen innan lovet. Det var dock inte mycket som gjordes i skolan, filmtittande och i engelska prövade vi på ett gammalt nationellt test. Filmen vi såg var Swing Kids och den var väldans bra. Mot slutet var det svårt att hålla tårarna tillbaka men på något mirakulöst sätt brast jag faktiskt inte ut i dessa tårar. Jag säger då det, hade jag sett den själv hade det inte varit nådigt!
  Efter den trevliga skoldagen blev det en liten runda på stan med Ivona. Det blev tyvärr inget köpt för någon av oss eftersom vi bara är två fattiga ungdomar. Ett par ungdomar i våra bästa år faktiskt! Trevligt hade vi i alla fall och det är väl ändå huvudsaken. Ännu lite senare fick jag besök av Natha och det är ju aldrig fel! Jag börjar dock misstänka att hon mest kommer hit för att träffa min mamma. De två har alltid så mycket att prata om nu för tiden...
   Ojdå, det var egentligen meningen att jag skulle spendera dagens lediga tid med att göra den där förbaskade hemtentan. Inser nu att jag inte ens lagt en tanka på den och att jag skulle bli klar med den nu är mer utav en dröm. Jag får helt enkelt skjuta upp det där tills imrgon, så enkelt är det. Det skulle också vara hemskt smidigt om jag blev klar med min engelska bokredovisning med, nu innan lovet har börjat på riktigt. Verkar som att hela fredagen kommer bestå av skolarbete, trots ledigheten. Vad roligt, en påsk-helg som helt går åt till att plugga...
Men nu är det nog dags för mig att dra mig tillbaka för dagen. See ya
                       -
Det där var visst dagens tankar och funderingar

Tre snygga damer...

Nu när jag själv sitter här och snörvlar i en gammal pyjamas kan jag bara drömma om att få se så fräsch och snygg ut som damerna: Leighton Meester, Camilla Al Fayed och Miranda Kerr.
image1289-Leighton Meester på promenad med en fyrbent vän. Gossip-tjejen kan klä sig må jag säga, converse in my heart liksom! Tröjan var lite speciell men jag gillar den, snyggt att kombinera den våriga tröjan med svarta stupisar.

                                                                 image1290
                                                                 Camilla är ruskigt snygg här, den grå kappan passar
                                                                  finfint med de turkosblåa pumpsen.
                                                                  Plus för det röda nagellacket med!


image1291
Modellen Miranda vinkar till sig en taxi och hon ser inte illa ut direkt.  Ankelboots må vara lite 2006 men jag är fortfarande ett fan av dem! En vit topp och en kavaj är så enkelt som det bara kan bli, men ack vad bra det ser ut. 

/Izabella, den blonda av oss^^

Chuck+Blair

Fy farao, vad jag är avundsjuk på Blair i Gossip Girl! Hon får ju jämt och ständigt hångla med Chuck, Chuck Bass som absolut är den hetaste av gossip-killarna... 
                                                                         
                                                                             image1285

                                        
  
                                            Snygga är vad man kan kalla dem, riktigt snygga!

/Izabella, den blonda av oss^^

Odd Molly

Idag har jag, Izabella blivit en stolt ägare av ett Odd Molly-linne! Fick det av min kära mor, tack tack.
Jag är väldigt lycklig, trots min härliga förkylning och som sagt sjukt stolt.
image1284
-Ljusblått linne ifrån Odd Molly, hemklickat från tradera.


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Det här då en lustig vecka, den har inte pågått i 2 dagar än men den har redan innehållit mer känslor än hela februari månad innehöll. Jag säger då det, så här skulle det vara jämt. Känslor som svallar, lycka och olycka, fint väder och fult väder... Allt är i en enda sörja!
   Dagen är icke slut än men jag tror och hoppas att inget mer ska hända. All den vackra snön från igår är puts väck men lyser solen för det? Nej, det blåser, är grått och det är någorlunda kallt. Att jag nu också är drabbad av den så kallade förkylningen gör inte saken bättre direkt. Förkylningen har täppt till min näsa så jag låter hemsk, jag känner dock inga äckliga dofter. Men det är i vilket fall som helst så lagom bra att låta så här när man hade redovisning. Mina åskådare fann det nog väldigt trevligt att lyssna på min "vackra" röst idag. För vilken stämma man har skaffat sig nu!
   Nu blir det att gå och lägga sig och sova en stund och det hade varit till min fördel att vara frisk imorgon. Har en väldigt lockande skoldag framför mig, idrott som första lektion och en liten trevlig franskaläxa. Vi ska nu inte gå händelserna i för väg, innan morgondagen är det bl. a. Gossip girl som står på schemat. Jag kanske lyckas friskna till med! Vilket liv man har. See ya

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Jag har ganska blandade känslor angående denna veckans början. Jag lyckades ta mig upp på morgonen och bestämde mig för att för en gångs skull bära klänning. Glad i hågen begav jag mig till skolan och när jag precis anländer började det snöa. Mitt leende på läpparna blev då ännu större! Väl inne i skolan upptäcktes ett hål i mina strumpisar, inte så lyckat. Men dirket efter detta misslyckande vände det, fick reda på att det blev VG på franskaprovet. Inte fy skam det ni! Här någonstans vände det ytterligare en gång med att det var kroppkakor till lunch...
   Eftermiddagen och kvällen har dock återigen varit väldans lyckade. Det blev en riktigt rolig hopplektion och som vanligt träffade jag på mycket trevliga människor i stallet. Under kvällen träffade jag på en annan trevlig prick Natha. Som ni förstår har dagen varit omväxlande kort sagt. Bra stunder till dåliga, dåliga stunder till bra och tillbaka igen! Det blir nog en toppen vecka... See ya
Åh nämnde jag att jag håller på att bli förkyld?
*Men mars är då bäst när snön glimmar*

Hankypanky ,

"Men du vet vad jag har sagt, inget HankyPanky innan träning" Tony, Andra avenyn.


Oh just det, jag tror jag ska beställa mitt hår idag, om Mami nu behagar att komma hem. Och så blir det Ellabella om en stund med. Jag har sytt ut hennes jeans, som jag skälv har skapat. Så nu får dom banne mej passa, annars slänger jag dom. Idag har det snöat som tusan, och Izabella gillade tydligen det. Om man nu får lov att göra det. Oh, jag hade nationellt prov idag, i Engelska. Muntligt, det gick väl bra sådär bra iaf . Aja , ska kila nu.


image1282


HA DE! // Nathaliesåklart

SNÖ!

Lyckan har kommit till hos i Karlskrona, i form av snö! Det är med ett sant nöje jag kan säga:

Rapport från ett snöigt Karlskrona

Visst är min bakgård ovanligt fin!

Tyvärr verkar det i nuläget som att snöandet avtagit, men bara för en liten stund sedan var luften full av snöflingor. Har vi tur fortsätter det imorgon!

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Helgen tar nu slut och solen går ännu en gång i moln. Nä, så dramatiska ska vi inte vara! En toppenhelg må vara slut men är det något som säger att veckan som börjar kommer vara sämre? Det kanske kommer att bli den bästa veckan jag någonsin upplevt. Ingen vet säkert, den kan också bli som alla andra veckor: småtråkig och allmänt ointressant.
   Dagen i all ära har jag städat mitt rum, som var i ett stort behov av det om du frågar mig. Har dock kommit fram till att jag är ganska pedant när det gäller mitt rum. Det är inte ofta det är stökigt men igår var det banne mig illa. Jag klandrar dock inte Natha, för hon är sjukt bäst. Men efter min kväll med Natha såg mitt rum ut så här:
 Lägg gärna märke till att lampan hänger på sne!
Idag ser det bättre ut och jag kan inte vara mycker gladare för det. Imorgon kanske jag till och med tar ett kort på mitt städade rum och visar upp det.  På så sätt blir det ett riktig "före & efter" inlägg!
  Klockan tickar på här hos mig och troligen hos dig med. Borde gå och lägga mig och få den där skönhetssömnen, den kan ju behövas. Städandet gjorde mig nog lite trött. Fast det är nog kvällens aktiviteter som har tagit knäcken på moi. Kvällen har nämnligen ägnats åt att göra klart bildarbetet, dock inte så jobbigt egentligen. Men ändå knäckande. Nu är det färdigsvamlat för mig, hoppas på att den bästa veckan i mitt liv ska börja. See ya

AMEN

Tack Nicole! Tack, för att du än har dina kurvor kvar . Våga inte gå ner ett enda kilo till !
image1276

// Nathaliesåklart


Pinsam

Jag tycker att Paris Hilton är för pinsam! Hon har gått så långt att hon har börjat dejta Joel Maddens bror Benji, i ett tappert försök att överglänsa ex-bästisen Nic Richie. Jag skämms rätt ut sagt. Varför skulle Paris annars dejta en småmullig rocksångare?

image1275


Eller ?

//Nathaliesåklart

Blake

Ja slå mig i backen, Blake Lively är verkligen min nya favorit! Det är inget direkt särskilt med hennes stil men attans vad bra hon ser ut. Hennes långa svall hade man inte tackat nej till heller. Jag vill nästan sträcka mig så långt och säga att hon är snyggare än Mischa Barton... Fast det gör jag nog inte, är helförälskad  i Mischa!image1274
Blake visar att enkelt är snyggt! Jeans och en krispigt vitt skjorta ser sällan fel ut. Det guldiga halsbandet gör looken ännu snyggare och vad är man utan en snygg väska!
Jag har absolut inget att klaga på här :)


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Hum, nu är äntligen den så kallade melodifestivlen slut men "Eurovision-yran" har väl antagligen bara börjat. Jaja, mycket synd att man inte kunde rösta vidare Björn Gustavsson, han är något vi svenskar kan vara stolta över. Ännu en gång bjöd han på en makalös show! I och för sig tycker jag nog allt att det var rätt att Charlotte Perelli vann, så jag ska icke klaga på att fela låt vann i alla fall.
   Som ni förstår har hela kvällen gått åt till att aktivt följa Melodifestivalens final, man vad har hänt resten av dagen? Morgonen spenderades med Natha eftersom hon övernattade här igår och vi hade lika trevligt på morgonen som vi hade under fredagskvällen. Äta frukost är ju alltid lika roligt! Vid halv ett begav sig Natha dock hem till Hasslö och jag fick ett kärt besök av storasyster. Med syster blev det en shoppingrunda, för mig blev det endast ett par pumps på grund av min ringa inkomst. Jag förälskade mig i ett linne från Veromoda men jag får väl vänta tills den 25:e på det... Syrran däremot köpte en massa, efter lite påtryckningar från mig. Halv fyra var hon tvungen att lämna mig och nu hade jag hela eftermiddagen för mig själv. Eller själv och själv, jag och två helgalna hundar. 
Ah, det underbara linnet!
*Lägg märke till prislappen som hänger fram fint.

   Nu är det nog dags att dra så... See ya

Skor - ett beroende

Mina pengar må vara slut men efter ett bidrag ifrån kära mor har ett par skor nu inhandlas. I och med detta köp har min skogarderob nästan blivit komplett, nu saknas endast ett par svarta bellerinor. Men tack mamma!!!
image1272
Svarta pumps - Din sko, 180:-
Rekommenderar starkt dessa pumps, de är inta bara snygga man kan till och med gå i dem! Nu har jag själv två par av dessa skor, de 
gula och nu svarta :)

/Izabella, den blonda av oss^^

SJP

Har aldrig varit något vidare fan av Sarah Jessica Parker men just den här bilden älskar jag. Måste faktiskt säga att hon är väldans snygg!
image1271 
Har har vi SJP i den ack så användbara LBD. Till den svarta outfiten valde hon till min lycka vita skor, det är någonting med mig och vita skor...

/Izabella, den blonda av oss^^

Pank.

Nu har mina pengar tagit slut, på något sätt försvann de. I tisdags begav jag mig ut på Karlskronas gator för att köpa mig en ny väska och det var nödvändigt eftersom min vardagsväska, som varit med i ur och skur har gått sönder. Jag hittade ganska snabbt väskan jag ville ha på H&M och så blev det en Dove bodylotion.
image1268
Väska - H&M, 198:-

Jag höll dock inte hårt nog i mina sista slantar, utan vips hade jag köpt en T-shirt och 2 BH:ar....
        BH - KappAhl, 129:- styck
T-shirt - Carlings, 99:-

/Izabella, den blonda av oss^^

Internetshopping

image1267

// Nathaliesåklart

Internetshopping

image1266

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Livet kan verkligen vara riktigt bra alltså, man kan säga att livet leker just nu. För första gången på ett bra tag har jag inga läxor/prov! Mina eftermiddagar har gått åt till att inte göra någonting, inget att plugga till och absolut inget att oroa sig för. Det enda som är nu innan påsklovet är den där bildredovisningen. Men jag har ju mitt gamla bildarbete från nian sparat, så det blir inte mycket arbete att göra ändå! I skolan gör vi heller inte så mycket nu eller rättare sagt vi har inte gjort så mycket idag. Lyssnat och arbetat lite med först världskriget, gjort ett engelskatest och kollat på film, Elling. Jag säger då det, gymnasieskolan är slapp den! 
   Nu ska jag inte sitta här och tala om gymnasiets fördelar, de har ju nackdelar de med. Som att veckan efter lovet är det först och främst en hemtenta som ska lämnas in, en engelskaredovisning och psykologiprov. I och med den här meningen drabbades jag av en plötslig depression. Suck, jag måset ju plugga trots allt. Inte just nu kanske men inom en snar framtid, en mycker snar framtid. Att jag låter mig tro att livet är så lätt, bistra sanning. Nä, nu är det slut med "dagens funderingar"! See ya

13 / 3

Torsdag

Den här dagen har varit soft. Jag började klockan 10, vilket innebar att jag fick ta bussen vid 8 här från Karlskrona. Så landar jag halv 10. Vi kollade på Gökboet på svenskan, chillchill. Sen blev det pannkakor, och sen FOTO.

Vi skulle fota VÅRTECKEN, så jag föreslog att vi kunde gå till jysk och kolla in lite svala duntäcken, men vi nöjda oss med blommorna och cyklarna på Staggnelius bakgård.


image1265


// Nathaliesåklart

Dagens Look

Jao, en helt vanlig onsdag har man nu gått till mötes och så här såg man ut:
image1264
En trevlig outfit à la Bella och den består av:
rutig skjorta - H&M
långt vit linne - Gina tricot
svarta leggings - H&M
armband - present
+att jag faktiskt har svarta knästrumpor, de syns tyvärr inte...


/Izabella, den blonda av oss^^


GRATTIS !

Grattis ÄLSKLING

Nu är du 22 , och jag är fortfarande dödskär i dej . Det finns inga ord för en sån som du .


image1263


You sad it perfectly , The heart never lies


// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Har haft en av de bästa tisdagarna på länge alltså. Livet kan inte vara mycket bättre när ens skoldag består av en lektion som börjar 11.20 och slutar 12.45. Att solen dessutom har lyst och att jag fått shoppa lite med gör inte dagen sämre direkt. Efter en snabbvisit hemma blev det en shoppingrunda med en gammal klasskamrat från vedeby, Eve. Väldigt roligt eftersom vi träffades sist i somras. Som ni förstår hade vi mycket att tala om men det hindarde inte mig från att slösa pengar.
-Jag är inte en shopaholic, jag har bar en böjelse för att handla kläder och accessoarer.
Det blev dock något jag egentligen inte skulle ha, en t-shirt ifrån Carlings. Skulle bara testa t-shirten men sen är ju han den snygge som jobbar där så trevlig och nämnde jag SNYGG! Jag är en mycket svag människa och på grund av min svaghet fick jag ytterligare en t-shirt...
 Gossip girl och Chuck, kärlek!
   Någon annan som är mycket snygg är Chuck Bass i Gossip girl, han är lätt den snyggatse i den serien. Avsnittet ikväll var riktigt bra. Så mycker snygga människor och ack vilka kläder. Att få vara Blair för en dag hade suttit fint, att få bära de kläderna och det bästa av allt: hångla med Chuck. Det hade varit trevligt!
  Nä innan jag ska sova måste jag hinna med att läsa lite till mitt franskaprov. Inte ens det får mitt humör att sjunka. För vilken lyckad dag det varit: kort skoldag, shopping med Eve, SOL, Gossip girl och ja just det något som gjorde mig sjukt glad- en tjej bara kom fram till mig och sa att jag hade en fin sjal och ville absolut veta var jag köpt den. 
                             Här ser vi allt sjalen:)
Tack du främmande tjej, jag blev så glad! Nu väntar franskan. See ya

Dagens Look

Denna tisdag har jag "sprungit" runt i Karlskrona som en galning och så här såg jag visst ut:
image1259
Ack så kreativ jag är när det gäller kläder. Tisdagens outfit bestående av:
jeans - Bikbok
vit t-shirt - Gina tricot
sjal - Indiska
+ vita converse, all star.

/Izabella, den blonda av oss^^ 


Lindsay!

Ja tänk den som kunde få dela garderob med denna donna. Jag säger då det, Lindsay kan klä sig.
image1258
LIndsay Lohan i en minklänning, (såklart), med en paljettöverdel, stora ringar i öronen och ganska enkla men väldigt tilltalande armband. Jag lånar hemskt gärna kläder från dig Lindsay Lohan!

/Izabella, den blonda av oss^^

Huvudvärksbot?

Måndagseftermiddag och jag har en fruktansvärd huvudvärk, jag som aldrig har huvudvärk. Men jag tror jag hittat ett sätt att bota den, alvedon i massor och James Blunt.
James Blunt - Same mistake

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. En trevlig söndag går nu mot sitt slut och det är inte mycket som gått fel idag! Min kära mor fyller år idag och självklart har vi firat det. På grund av firandet blev jag och min lillasyster stadsbor tidigt, redan vid halv elva hade vi lämnat Bonnaland. Dagen flöt på och vi allihopa tog det bara lugnt fram tills fyratiden då vi fick bråttom att göra oss iordning för kalaset. Detta kalas tog sin början vid femtiden och är ännu inte riktigt slut. Lugnt och skönt har det ändå varit, kan ha att göra med att det inte är så många här, endast VIPs. Till min mors ära har jag nu invigt mina nya jeans och jag måste nog säga att de verkligen är bekväma. Så bekväma och löst sittande att jag kunnat äta massa tårta!
   Eftersom det är min mors dag idag ska jag faktiskt låta henne få företräde till datorn för en gångs skull. Det är väl en snäll present! Kanske inte lika bra som den hon verkligen fick av mig och lillasyster, Norah Jones senast skiva. Den spelas just nu så jag antar att mor min är nöjd :) See ya
image1257
Grattis mamma! Här har vi en bild oss två, tyvärr är den ifrån i höstas men den får duga.

Good morning rockgirl

Varför inte starta morgonen med Lindsay Lohan och Sienna Miller, två rockers som lyser upp denna morgon.
image1254
                     Våran Sienna kan sannerligen klä sig snyggtsnyggt.

                   
 
                      Lindsay är minsann inte dålig hon heller.
En rockers garderob:
*ett styck par stuprörsjeans
*en svart skinnjacka funkar alltid
*T-shirtar med tryck
*svarta converse är väldans fina
*unika accessoarer à la Sienna
-Glömde jag bort något?

/Izabella, den blonda av oss^^


Prada

The voice håller på med en tävling just nu, de lottar ut 15 design väskor . Och titta vilken som finns med på listan, Prada Lambskin Fringe studded , som ägs av b.la MK Olsen.

image1253

Tänk att få ha den över axeln, jag har givetvis gått in och tävlat om just den här väskan.
 
Gå själv in på
www.thevoice.se och läs mer!


// Nathaliesåklart

Get it

Rachel Bilson & Hilary Duff

Två tjejer med sjukt bra klädsmak och båda är söta som få , dom är också Hollywoods
goodgirls
image1241

   

image1246

    

En av mina  absoluta favoriter genom tiderna ,
image1252




// Nathaliesåklart

Dagens Look

Ja varför inte visa hur jag ser ut denna soliga lördag ut i Bonnaland. Jeans med lätt bootcut in my heart och dessa är ett par favoriter. Det skadade inte heller att jag fick dem för 99:-!
image1240
En trevligt enkelt outfit idag, bestående av:
jeans - Veromoda
brun kofta - Gina tricot
svart linne - Gina tricot

/Izabella, den blonda av oss^^

10 orsaker att hata dig

Som en liten hyllnig till Heath Ledger kommer här ett klipp ifrån 10 orsaker att hata dig. I love you baby!
Heath Ledger - You're just too good to be true

/Izabella, den blonda av oss^^

Fredagsinspiration

Mischa Barton är verkligen min favorit.

image1239
Mischa ser helt enkelt urbra ut i denna lila klänning med en snygg blottnig av axeln. Vill heller inte klaga på armbande och väskan! Kuverväska in my heart liksom...  Här tycker jag verkligen Miss Barton är i sitt esse alltså :)

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Fredag! Så har äntligen helgen tagit sin början igen och livet kan inte vara mycket bättre. Nu ljuger jag, om det skulle vara så att jag hade haft t.ex. Dougie Poynter brevid mig hade det varit bättre... Jag har i vilket fall som helst haft en relativt kort skoldagen som inte började föräns kvart över tio, det är rätt behagligt. Tyckte till och med att skoldagen gick ovanligt snabbt och smärtfritt idag. Under sista timmen var dock tröttheten ett faktum, då det enda jag kunde förmå mig att göra var att sitta och skratta. Lite av mitt skratt var i och för sig ganska förståligt eftersom en hel del av mina klasskamrater har rätt speciell fantasi och humor.
  Eftermiddagen var tämnligen lugn och bestod till mesta dels av TV-tittande och självklart var det The OC jag tittade på. Jag är så kär i den serien! Appropå kär föresten, mina tvivel angående jackan är slut. Idag bytes den till en annan färg och kärleken till jackan är nu fullständig. Nu är den i precis rätt färg och sedan skadar det inte heller att den sitter snyggt med. Imorgon får jag nog slå till med att ladda upp en bild på den med.
   Nu sitter jag i alla fall ute i Bonnaland hos pappa och jag är allmänt nöjd. Nöjd med att vara fast ute i skogen och slippa alla männsiskor och allt oljud man träffar på i storstan. Allt som än så länge plannerats tills imorgon är att gå en långrunda med fars galna hunder. Ja vilket stilla liv man lever ibland, det är väl härligt!?. See ya


Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Sicken händelserik torsdag jag haft, en riktig rysare. Dagen började trevligt fem i åtta med ekonomiprov, trevligt. Till detta provet fick vi i alla fall en hel sidor och anteckningar att plugga in och eftersom detta skulle vara det svåratse provet i samhällskunskapen pluggade jag som en galning. Jag och så många andra var beredda på en riktig rysare och var övertygade om att provet skulle kräva både uthållighet och envishet. Sedan delas proven ut. En fjuttig sida med 7 frågor! (Okej, det första frågan hade a-h men ändå). Över hälften av allt man pluggat in var inte äns med. Det kändes uppriktigt sagt snopet. Snopet och frustrerande, en känsla som jag börjar känna oftare nu för tiden.
                                         
Jädrans ekonomilärare!
   Efter dagens härliga start fortsatte dagen bara med ännu mer trevligheter. Under engelskan skrevs grupparbetet om Mississippi klart och det är inte fy skam. Svenskan var heller inte så pjåkig, träning på att skriva en utredande text. Tyvärr var det ämnet jag skrev om en aning "pinsamt" och väldigt "pluggit" att skriva om. Evolution. Sedan X-Men filmerna är jag pinsamt nog rätt inne i detta ämne. Ja men man ska väl ha något man skäms över här i livet!? Skoldagen avslutades med psykologi och jag tycker faktiskt väldigt mycket om detta ämne. Det är absolut de intressantaste lektionerna under veckans gång.

   Helgen är snart här igen och så mycket har förändrats sen sist. Jag börjar tvivla på den jackan jag köpte i lördags eller jag tvivlar på om jag inte hellre vill ha den i den gröna färgen. Hmm, verkligen dagens i-lands problem! Med helgen kommer nu min kära moders födelsedag och det ska såklart firas på bästa sätt! Så nu vet vi att även min helgen kommer vara fylld av händelser. Jag säger då det, mitt liv som sextonåring i den halvtaskiga staden Karlskrona är så otroligt unikt! See ya

Mami Nicole

Våran älskade småbarnsmamma Nicole Richie är fortfarande en stilikon att räkna med! Det verkar som hon aldrig tappar stilen och tur är väl det. För var skulle vi annars finna inspiration!? ;)
image1237
Detta är väl något av en typiskt Nicole-outfit: ballerinor, stuprör, bas t-shirten och de coola accessoarerna. Balenciagas bikerväska är då aldrig fel, inte Ray-Bans (?) heller!

/Izabella, den blonda av oss^^ 

Lacktights...

Lacktights eller glansiga leggings blev en riktigt hit i höstas men det verkar som den trenden kommer hålla i sig ett tag till. Så länge de är svarta har jag absolut inget emot dem och jag funderar själv på att nu lite sent skaffa mig ett par sådana. Men frågan om det är någon vidare mening, de kanske försvinner helt innan våren äns börjat på riktigt!?
image1236

image1229
Det blev två bilder på våra favoriter Lindsay Lohan och Mischa Barton. Båda två är enligt mig utmärkta exempel på hur man bär upp lacktightsen, snyggt där tjejor! Jag säger bara: studera och kopiera ;)

/Izabella, den blonda av oss^^

Hankypanky ,

Sådär ja, ännu en ledig dag förbi. Men det kommer en till nu på måndag. Gutt är vad det är.
Jag var nyss med Mami och handlade, det blev en resväska till mej, och en massa mat till henne. Vi pratade om lägenhet idag med, jag får flytta med Emelie och Karin. Eller så blir det bara med Emelie, och då tyckte Mami att vi kunde bo i en etta. Men hallå ?? Bo i samma rum, no thanks. Det får bli en tvåa, så någon får ha vardagsrummet som sovrum. Intresseklubben antecknar ?

Världens mest godluktande parfym har kommit till världen, kan ni gissa vilken ?
Jo just det, Paris Hiltons CAN CAN. Den luktar så underbart, så man vill äta upp den. Jag visade den för pappas sambo, hon sa att om jag har den på sommaren kommer jag få alla getingarna på mej för att den luktar så söt. Så underbart.  
 


Den nya Escada parfymen har också kommit ut, liten besvikelse,
dom brukar lukta extremt, den nya var lite mesig.


Parfym har ju med Sommaren att göra känns det som , och den längtar jag fruktansvärt mycket efter. Efter Brighton. Åh tänk Izabella, vi två i England. Underbart blire. Och jag har redan plockat fram solisarna, våren är ju här.

image1234 image1235


Men hade!

// Nathaliesåklart

Tisdagsinspiration

image1227

 Hayden Penettiere passar vädigt bra i den höga pennkjolen och är som vanligt allmänt snygg. Svart och rött ihop är en favorit hos mig. Tyvärr är jag en sådan som är "rädd" för färg och min garderob består ca 90% av vitt, svart och grått.

Anne Hathaway verkar vara lite lik mig då hon väljer en mörkt grå kappa och svarta strumpisar. Anne ser både snygg och klassisk ut.
                                                               

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Vilken start jag fick på min tisdag alltså! Uppstigning halv sju och ut en runda i minusgraderna med mina två små vovvar. Frukosten som sedan åts vid sju bestod av Kellog's K-special, apelsinjuice och en banan. Behöver jag säga att jag kände mig ovanligt nyttig och duktig, för det var allt längesen jag hade en sådan här morgon. Att jag sedan också hade god tid att sminka mig var ingen nackdel det heller.
   Har haft en mycket givande skoldag idag, bildlektion och geografi. På bilden var jag så aktiv, jag ägnade en kvart åt att kolla upp lite fakta om min konstnär, William Turner, på fem minuter slängde jag ihop en halvtaskig bildanalys och den resterande lektionstiden gick åt till att fliosofera över livet. Under nästa lektion var det redovisningar för halva klassen och vi andra fick sitta och lyssna. Ja, det är väldigt hårt att gå på gymnasiet, ni hör väl hur krävande det är!?
Nä gymnasiet är enligt mig inte speciellt krävande men tvåan ska visst bli ett helvte.
   Nu har jag minsann delat med mig om mina tankar om gymnasiet och nu tänkte jag dela tankarna om något nytt. Tisdagar har numera blivit en TV-dag för mig med en eftermiddag med The OC och kvällen med Gossip girl och I huvudet på Gynning. Jag säger då det, tänk att få leva de liven karaktärerna i Gossip girl och The OC lever, det hade allt varit något. Verkligheten kallar och innan TV-tittandet får jag nog plugga lite ekonomi. Så hej då till de härliga dagdrömmarna och välkommen åter till verkilgheten. See ya
The OC, en av de få beroenden jag har... 

The twins....

image1225
Olsensystrarna är verkligen ett par stilikoner! Jag skulle hemskt gärna vilja ha de där två som mina kompisar, tänk att få låna kläder av dem. Ashley och Mary-Kate, in kan väl höra av er till mig :)

/Izabella, den bonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Ännu en vecka, ännu en skoldag...
   Något väldigt glädjebringande idag var sovmorgonen man fick då alla samhällskunskapslektionerna är instälda denna vecka. Lycka är då man inte börjar skolan föräns halv tio och sedan har håltimme till halv ett! Den där lektionen vid halv ett vet jag inte äns om jag vill kalla lektion. På schemat står det idrott men idag var det ingen vanlig skolidrott utan typ, ishockey. Med andra ord var det mest trams och lek och jag hade väldigt kul. Måste säga att mina hockeygener från pappa kom väl till hands idag. Tyvärr  tog roligheterna på isen slut efter endast en timme, då vi var tvugna att bege oss ifrån ishallen. Men sicken lyckad timme vi hade!
   Eftermiddagen har också varit väldigt glädjebringande då jag var i stallet och fick rida en stund. Idag reds ett lätt B program (dressyr) och det gick oväntat bra. Var beredd på det värsta men det visade sig att det inte var någon fara. Detta lös då upp min redan soliga dag ännu mer!
  Som ni hör har min dag varit fylld med glädje och humöret har minsann varit på topp hela dagen! Att jag nu måste gå och plugga ekonomi stör mig inte ett dugg. Att läsa om högkonjunkturer och lågkonjunkturer passar rätt bra nu och inget är väl så intressant som inflation!? See ya
                          Denna filur träffade jag idag:)
Oh, happy day :D                                       Tove!

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Efter en lång dag fylld med massor av pluggande kan jag äntligen slappna av lite.Det där var nästan sant, jag har faktiskt läst igenom allt till ekonomiprovet och skrivit klart engelskaarbetet. Men jag tycker nog det räknas som mycket eftersom det faktiskt är helg!
   Det har ännu en gång varit en lugn helg. Fredagen spenderades hemma vid TVn och datorn och det var allmänt chill. Lördagen var lite mer händelserik då det blev en shoppingtur till Kalmar. Denna kvällen spenderades också hemma fast nu var det film och kvalitetstid med lilla syster yster som gällde. 
   Borde väl skriva om den förbaskade Melodifestivalen som höls här i Karlskrona igår men det enda jag har att säga är: Som vanligt var det Björn Gustavsson som gjorde hela programmet och jag älskar honom nu ännu mer. Man kan nog säga att han är ett geni - Vart får jag allt ifrån, Glöggen!
Ja, Björn är minsann en riktig man, det är han och Dougie Poynter alltså. Det verkar vara så att det är just de två som förgyller dagen.
   Nä nu är jag alldeles för trött för att sitta här längre och yra. En dusch, lite mer pluggande och sedan sova är att göras nu. See ya

Modevisning

Chanel

Chanel
har haft visning i Paris för deras höst/vinter kollektion . Karl Lagerfeld valde dova eleganta färger och visningen blev en succe.


image1204

    
    


Min personliga favorit ,
image1216

    

Visninges BIGFAT NONO ! Snällasnälla säg att långkjolen aldrig kommer tillbaka! Det är ett av historiens fulaste plagg .
image1222


Vad tycker du ?

// Nathaliesåklart

Shopping i Kaaalmar

Jao, idag blev det visst shopping i Nathas hemskolstad, Kalmar. Det blev lite smått och gott, inte så mycket kanske men vad ska man göra när man är en fattig liten tjej som jag. Jag är otroligt nöjd med mina små fynd och jag tackar mor min för T-shirten.

image1201
Det blev en ny jacka ifrån H&Ms barnavdelning-stolt!
Jacka - H&M, 298:-


T-shirt - Bikbok, 149:-
Jeans - Bikbok, 199:-

/Izabella, den blonda av oss^^


The twins...

Olsensystrarna har ju ett rykte om att klä sig bra och det verkar ju stämma bra! Här ser de minsann så coola ut så, tyvärr kan jag inte se någon skillnad på dem...

image1200
Kära Mary-Kate och Ashley Olsen, ni ser bedårande ut men jag tycker nog allt att ni borde börja med namnskyltar. Elller finns det någon som kan ge mig ett tips på hur man skiljer dem åt??

/Izabella, den blona av oss^^

Hankypanky ,

Ikväll gäller re , delfinal i Karlskrona . Jag åkte förbi arenan innan och där var fullt med bilar oh folk . Men själv är jag inget för melodifestivalen , det är Björn Gurra som jag vill se , för det är ju trots  allt han som gör shown . oh vet ni vad , min hlavbror var med i melodifestivalen tv igår ;) haha han stod inne på båten där kändisrna hade mingelfest :) koooooooolt . (; Men jag hoppas på perelli oh den dära gruppen , jag kommer inte ihåg vad dom heter . :)
image1199


// Nathaliesåklart