Önskan .

Idag vill jag se ut som Lindsay Lohan.  Någon som kan ordna detta åt mig tro?/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Så här tidigt har nog aldrig ett dagboksinlägg från mig skrivits förut! Dagen i all ära var jag i alla fall uppe redan vid sex och jag har en känsla av att detta kommer bli en ovanligt lång dag. Oh planerna för dagen är väl inga vidare heller, att börja jobba igen är inget att längta efter. Förhoppningsvis blir kvällen lika fin som gårdagen, för jag ska få spendera lite mer tid med Alex nämnligen.
   Solen lyser idag med så nu innan arbetet börjar borde jag ta mig i kragen och sola lite. Igår började som nämnt projektet "att bli brun" men det var väl igen vidare start. Trots att jag var ute hela gårdagen i solen är jag inte ett dugg brunare, känner mig snarare blekare. Hur det nu går ihop vet jag dock inte för enligt fakta kan man knappats bli blekare av att sola. Jaja, projektet har ännu bara börjat och jag får inte ge upp än. Nej, jag ska vara stark och nu gå ut och sola en stund innan allvaret börjar. Önska mig lycka till, See ya

- Solbrun?
- Ja, tack!

Fascination .

Jao för att nu verkligen visa att man är hemma kommer "dagens låt".


Alphabeat - Fascination
/Izabella, den blonda av oss^^

Hemma igen!

Sådär ja, tre veckor har nu gått och igår kväll klockan halv elva anlände jag och Natha på Karlskronas tågstation. Där väntade min kära mor, syster, låtsaspappa och pojkvän på mig och det var ett mycket kärt återseende kan jag meddela! Men jag måste säga att det kändes lite ovant att nu idag vakna upp hemma igen och sedan prata svenska till frukosten. Tror nog allt att jag vant mig lite för mycket vid det engelska språket. Men jag ska nog snart kunna återgå till min vanliga utmärkta svenska, istället för den här halvtaskiga jag bevisligen har nu!
   Dessa tre veckor som nu gått har varit minst sagt intensiva, bra intensiva såklart men ett par gånger var det allt precis så det inte kokade över. För tillfället räcker inte tiden till för att berätta om det där som nästan kokade över och den övriga Brigthon resan men så fort tiden och orken tillåter kommer en djupdyknig i vad som hänt under dessa tre veckor i skuggan.
   Denna första riktiga dag hemma i lilla Karlskrona ska spenderas på en solig strand och kvällen kommer gå åt till att träffa den där Alex. Tänka sig att det kan kännas så bra att vara hemma! See ya

Språkresa .

Jao som sagt åker vi imorgon till vårt älskade England för att spendera 3 veckor i Brighton. Så det blir ett avbrott i bloggandet men vi har ju en hel del gamla intressanta inlägg som minsann kan läsas igen i brist på annat. Så ha det så bra nu dessa 3 veckor, för det ska vi ha. See ya


/Izabella, den blonda av oss^^

Mer Agyness .

Jao ännu en blid på Agyness Deyn! Den här gången är hon i full färd med att cykla gatan fram. Snygg är hon i alla fall, eller vad säger ni?
/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Ännu en dag i arbetslivet har gått och nu sitter jag här i Bonnaland och kan äntligen andas ut. Det är minsann ingen barnlek att arbeta, det är för tusan krävande. I ärlighetens namn förväntade jag mig inte att jag skulle bli så här trött av att jobba. Fast det är väl bra att jag är trött det visar i alla fall att  jag anstänger mig och det är juh ingen vana direkt. Idag har jag nog rätt till att vara trött med, för idag har jag jobbat alldeles själv!
   Jao, nu är det minsann bara 3 dagar tills vi åker och det känns bra, mycket bra. Redan förra sommaren började vi plannera inför denna resan och det är så overkligt att det nu är dags. Dags för ett nytt äventyr, ett riktigt äventyr för en gångs skull. För nu när det ska va, ska det jäkla va ordentligt.
   Nä nu finns det nog inget mer intressant att säga om dagen som gått. Tankarna börjar försvinna nu med och jag märker själv att jag börjar bli lite tråkig. Så nu ska jag se slutet på The Banger Sisters och lämna er ifred för ett litet tag. See ya
Meddelande.

Det är fredag en i ungefär en timme till nu och det är alltså mindre än 4 dagar tills vi åker till England.
Skulle bara meddela det. See ya


/Izabella, den blonda av oss^^

Utgång!

Den underbara fredagen är kommen och självklart är det utgång! I alla fall för dem som inte har jobb då vill säga. Nicky Hilton har i alla fall tid med det.


Den bättre och snyggare Hilton-tjejen, Nicky Hilton./Izabella, den blonda av oss^^

Agyness Deyn .

Jag är väl knappats ensam om att tycka Agyness Deyn är cool?

Agyness Deyn.


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Rapport från den ensammaste flickan i världen...

Torsdag. Just nu känner jag mig som underrubriken nämner, som den ensammaste flickan i världen. Egentligen är jag inte alls så ensam och borde absolut inte klaga eftersom jag har det ganska bra när man tänker efter men nu är ädå inte humöret mitt på topp. För här sitter jag själv framför datorn, alldeles själv utan pojken och vännerna. Den där pojken, Alex, saknar jag föresten förbaskat mycket. Ursäkta mig för mitt deppiga humör men skriver jag inte av mig nu kanske jag blir ännu deppigare och det vill vi inte riskera! Mer depp klarar jag inte av, inte nu på det självaste sommarlovet.
   Nä nu ska jag berätta om något fint och roligt, istället för fördjupa mig i mina sorger. Mitt hår som fick en makeover igår blev finfint och som vanligt är jag nöjd efter ett besök hos min mamma frisören. Kan också meddela att efter två timmar i solen med Sara börjar solbrännan komma tillbaka igen. En mycket fin och efterlängtad återvändan om ni frågar mig. På tal om att återvända måste jag nog återvända till mitt rum för att förebereda packningen till mina 3 veckor i Brigthon. För det är bara 5 dagar kvar nu och tiden flyger allt snbbt förbi. See ya

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Det är redan sent så detta blir inte mycket till inlägg kan jag börja med att meddela. I vilket fall som helst har en hel del hunnits med i dag: jobb, shopping, långpromenad med hundarna, vattning av Alexanders blommor, klippning av håret och nu slingning av håret. Ja just det ja, Natha är här med och var självklart med på de flesta aktiviteter som skett idag. Hon var såklart inte med mig och jobbade utan var på gyn som vanligt. Hon får föresten håret färgat nu av min kära mor. Så imorgon då blir det att dokumenter vad detta spektakel som mor min utsätter oss för får för följder. Förhoppningsvis bra och fina följder.
  Det har i vilket fall som helst varit en fin dag och jag är mycket glad trots min ensamhet. Nu ska dock lämna er och vara något som jag inte alltid är, social. See ya

Duff .

Hilary Duff kan verkligen bara hon vill, här ett exempel på när hon vill. Ute i natten och snygg som attans!

Hilary Duff är ute och ränner som vanligt./Izabella, den blonda av oss^^ 

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Veckans enda lediga dag börjar tyvärr gå mot sitt slut och jobbet lockar mig verkligen inte nu! Solen har nämnligen återvänt och har tydligen kommit för att stanna och självklart har den lediga tiden gått åt till att sola. Imorgon hinner jag tyvärr inte med att ägna mig åt denna fantastiska sysselsättning men torsdag, fredag och söndagen ska det banne mig endast solas, badas och såklart jobbas.
   Dagarna börjar minsann gå snabbt nu och det är visst bara en vecka tills jag kommer sitta i England med Natha. Det känns som det var igår jag och Natha började drömma om Brighton. Igår, hmm det är snart ett år sen vi började plannera detta. Som ni förstår har tiden gått snabbt för min del. En vecka kommer snart ha gått och då sitter jag där äntligen i Brighton! Ett års väntan är snart förbi, om 7 dagar är vi där.
  Innan jag smiter iväg för att få i mig lite chokladkakor måste jag berätta att jag nu har fått ännu ett jobb, i en glasskiosk. Jag är alltså nu försäljare av två saker: korv och glass. Nu får jag också ännu ett nytt smeknamn, glassbella, som är aningen bättre än krovbella. Eller vad tycker ni? See ya

Miss Lindsay Lohan .

Jag får då aldrig nog av Lindsay Lohan, hon är banne mig en stor favorit.


Vardagsenkel i jeans och vit T-shirt, snyggt som få.


Lindsay Lohan på promenad i solskenet.
/Izabella, den blonda av oss^^