Omaka par.

Ett ord för Nicole Richie och Joel Madden kan väl vara udda?

Nicole med sin snygga hippie influerade stil och Joel med sin halvtaskiga rock stil.
image14092 som ser bättre ut tillsammans är kollegorna Chace Crawford och Blake Lively:
image1410


/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag, Valborgsmässoafton är här och äntligen har Natha, Amanda och jag fått en bra ursäkt till att hålla en av våra berömda tjejmiddagar. Vid sex-tiden anländer dessa två damer till mig och då startar vår jakt på mat. När vi sedan fått tag på maten, låter vi nog Amanda laga till den och så får Natha och jag lite egentid. Nu när maj kommer är det också dags att återigen inviga den engelska balkongen! Bada får jag med ta och göra snart.
    Apråpå bada, igår kväll var jag otroligt sugen på att ta ett dopp. Gårkvällen spenderades på Långö med Alex igen och det var under får promenad hem badlusten kom. Tur var att jag hade någon med mig som stoppade mig! Antagligen kommer Alex få ha koll på mig ikväll igen och så får jag hålla koll på Natha. Amanda sköter sig så bra själv så henne behöver jag inte oroa mig för. Amanda, våran favorit bonde från Söderåkra.

   Nä nu måste jag ta hand om mina små hundar. Imorgon blir det förmodligen ett långt inlägg om kvällens bestyr. Om jag inte är allt för trött det vill säga. See ya


Mischa Barton .

Längesen nu det var en bild på Mischa Barton, för hon är banne mig fortfarande min favorit!

image1408
Mischa Barton kan hon, här har vi henne i en löst sittande klänning, snygga smycken och uppsatt hår.


 /Izabella, den blonda av oss^^


Shoppat .

I lördags fick jag äntligen lite pengar och självklart begav man sig då ut på en shoppingrunda. Kompaniet blev vårt första riktiga stopp och till min stora lycka var det halva priset på Diesels plagg.

image1404
Långt linne - Diesel/Kompaniet, 175:-


182927-1405182927-1406
T-shrirt/Klänning - Diesel/Kompaniet, 250:-

Det blev också en klänning från H&M:
image1407
Klänning - H&M, 198:-


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Jag kan visst inte sluta förundras över hur snabbt dagarna och framför allt helgerna går. Det är nu endast två dagar kvar till Valborg och ännu har jag ingen aning om vad ska göras. Men sådant löser sig alltid så varför skulle Valborg vara ett undantag?
   Helgen som gått har till mesta dels bestått av att jag umgåtts med Alex. Tänk att jag inte tröttnat på den typen än! I lördags blev  det dock under dagen ett litet uppehåll och jag träffade Belle i stället. Vi två ägnade oss åt den svåraste sporten: shopping.
  Lördags kvällen spenderads med Alex igen och efter mycket om och men gick vi ut till Långö för lite "grillning". I början var det lite stelt minsann eftersom majoriteten av de som var där var estetare och där passade kanske inte vi direkt in. Men men! Tillslut hade även vi kul och lämnade inte platsen förän vid ett tror jag. Den promenaden hem var något särskilt måste jag säga, lite vinglig men trevlig! 
  
Nä nu har jag nog svamlat färdigt för idag och snart får jag tänka på att sova lite. Det har inte blivit så mycket sömn dessa dagar som gått. Imorgon är det dags för ett nationellt prov i engelska och till det är det bäst att vara utvilad!See ya 

Dagens Look

Dags för dagens look igen, tyvärr lite halvtaskiga bilder. Det är för att min fotograf (lillasyster) vägrar vara hjälpsam idag. Men men, så här såg jag ut idag:
182927-1401182927-1402
Måndagens outfit, enkel kan man säga.
T-shirt - Jc
Jeans- Replay
Sjal - Veromoda
Skor - Din sko


/Izabella, den blonda av oss^^

Stilkoll

Rumer Willis klarar sig bra utan mamma oh pappa på röda mattan, skit snygg är hon med!
image1399


// Lapplisa*

EYY

Nu har söta Amanda bynes bytt hårfärg igen, själv tycker att hon är skitsnygg som vanligt! En annan snygging är Gwyneth Palthrow, som bär en skitsnygg klänning på Irom mans premiär i London
image1397 image1398

// Lapplisa*


Leighton Meester

Gossip girl är också något som nämns flitigt här men det brukar vara Blake Lively som får den mesta uppmärksamheten. Nu är det Leighton Meester som ska få lite publicitet:

image1395image1396
Leighton Meester är snyggsnygg!


/Izabella, den blonda av oss^^

Lindsay .

Jao Lindsay Lohan är sannerligen en favorit här på flickornasegna! Det går inte en vecka utan att vi nämner henne. Denna gång tänkte jag berömma henne för hennes enkla vardagsoutfit, vit T-shirt, svart kavaj och jeans, mycket enkelt men ack vad snyggt!

                                       image1394
                                                           Lindsay Lohan är ute i vårvädret!


/Izabella, den blonda av oss^^

Hankypanky ,

Förlåtförlåtförlåt! För att jag iunte har skrivit på en hel vecka! Men jag har varit lite upttgaen med Malmö, inte från helgen asså, jag var där i onsdags med ;) , oh så har jag gjort en hel del annat.

gårdagen tillbringades för det mesta i skolan , mamma kom runt 11, då jag skulle ha utvecklingssamtal. Gick jätte bra! Bara ett IG, men det kan jag lätt rätta till :D Jag har typ vgMvg i engelskan oh vg i svenska. JAG ÄR STOLT! Och bara för att jag hade så bra så var mamma oh jag oh tittade på lägenhet igår! Jag flyttar den 15 Augusti :)
Och jag kom nyss hem från Kevin, där jag har bestämt vilken färg jag ska på min hårförlängning som jag ska sätta i på onsdag, det blev brunt med typ blondaslingor i :) Det kommer bli Nice. Izabella,jag anropar, jag saknar dej FFS!
image1393


// Lapplisa*

Malmö .

  Helgen som passerat spenderade Natha och jag, Izabella i Malmö i en liten skabbig husvagn på en halvtaskig camping. En av de bästa helgerna på länga för oss två var det i vilket fall som helst och vi har till och med lovat varandra att vi ska återkomma till den lilla campingen mycket snart.

Fredag 18/4

  Efter en heldag i skolan kunde Natha och jag vid sex-tiden sätta oss i min kära faders och låtsasmammas bil och resan började! Det blev en härlig tre-timmars bilresa utan några stopp på vägen men jag måste nämna att vi två är otroligt duktiga på underhållning. Vi hade minsann inte tråkigt en enda sekund under resan!
                    

  Runt nio anlände vi på Malmö Camping och då var det mat som stod på schemat! Det blev grillad korv och det var väldigt behövligt eftersom Natha och jag inte hade fått i oss någon mat sedan lunch. 
    Resterande tid av kvällen och en bit in på natten spenderade vi nere vid vattnet och vi tog en brygga i beslag. Brygga F var det nog denna kväll. Där satt vi bara och betedde oss allmänt illa och lyckades nog störa en liten del av campingens gäster. Efter elva var vi dock i säng och lugnet la sig över området.

Lördag 19/4

  Dagen började kring elva-tiden för oss och det blev då en riktigt lång och seg frukost. Jag tror det tog över en timme för oss att bli klara och efter ytterligare en timme hade vi lyckats duscha. Så fort vi ansåg oss tillräckligt iordning för allmänheten att se oss begav vi oss ut. Ut och solade!
                
  Eftermiddagen bestod då som sagt av solning och då kvällen började komma belv vi plötsligt hungriga. Mina kära far och låtsasmamma fick då allt vackert köra in oss i Malmö och bjuda på mat. För min del blev det pizza, tyvärr var den inte den bästa jag ätit men men. Trevligt var det i vilket fall som helst att träffa min far lite eftersom han och min låtsasmamma varit iväg hela dagen (hundtävling). 
   Denna kväll och natt spenderades också på en brygga, fast inte på F utan på E. F-bryggan hade ett gäng skånska fjortisar tagit ifrån oss, illa. Vi hade det väldigt mys ändå och fint var det!
                                    
   Denna dag kom vi i säng runt ett-tiden och sömn var nu väldigt behövligt.

Söndag 20/4

  Så var sista dagen på helgen kommen och det var dags att bege sig hem till lilla Karlskrona igen. Lite hann vi förstås med att göra, som att sola! Vi var också tvugna att ägna oss åt att packa och städa upp den röra vi skapat.
                                                     
   Bilresan hem var minst lika kul som den ner och jag undrar om det existerar något sjukare kompispar än mig och Natha!? Vår helg var bäst, sjuk och alldeles underbar. Vad mer kan två galna 16-åringar begära...


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Dagarna bara går och går, nu går april med mot sitt slut och det är visst bara 7 dagar kvar nu. Allting går så fort och helgen som varit, var en av de bästa på länge men den tog slut alldeles för snabbt. Innan jag berättar om Malmö helgen kommer en liten inblick i min onsdag.
   Dagen började så där segt som det bara gör på onsdagar. Det kändes inte allt för lockande att gå upp halv sju och gå ut med två jobbiga små monster till hundar. Att sedan ta sig till skolan för en enda lektion beståenda av idrott och styrketest gjorde inte saken bättre. Morgonen tog dock en plötslig vändning med det där styrketestet. Första delen på testet bestod av armhävningar - något jag är otroligt dålig på, på grund av min brist av armmuskler. Men hör och häpna, jag klarade av att göra 40 styckna och där med få VG. Ojoj, snacka om att jag har blivit så mycket starkare än förra gången vi gjorde testet. Efter denna makalösa början fortsatte det bara och det visade sig att jag kanske inte är så jäkla otränad ändå. Lycka! Ja, det har sannerligen varit en lyckans dag idag, för efter den där idrottslektionen var skoldagen slut. Tur var det, annars hade jag nog svimmat av överansträgning.
   Som ni förstår har jag nu bara varit hemma och vilat upp mig. Jag har också fått en liten belöning i form av hallonsorbet! 
                                182927-1380
   Förutom att äta hallonsorbet har jag börjat förbereda mig inför den argumenterande uppsatsen som ska skrivas imorgon. Jag har nu en dag innan valt ämne och ikväll ska jag nog allt titta lite närmare på den bakgrundsfakta jag lyckats hitta. Nä nu ropar mamma på mig och det är dags för mig att gå. See ya
  
  

Vårflickor .

Solen skiner här i lilla söta Karlskrona och det är bara vår, vår, vår! Vårkläderna är framme och mycket snart är sommaren här. Visst känns det underbart?
Två söta vårflickor är Blake Lively och Rachel Bilson:

image1378image1379
Blake, än är det väl lite kallt att bara ha klänning men med en kofta och ett par leggings till kan vi Karlskronabor bära detta plagg.

Rachel, förlåt men jag hatar uggs. Förutom det tycker jag hon är snygg som vanligt, kappan är bara ett stort wow.


/Izabella, den blonda av oss^^

2 damer i svart .

Man är visst aldrig fel ute i den lilla svarta. Emmy Rossum och Ginnifer Goodwin ser båda två fantastiska ut i sina svarta kreationer. Att de båda två har ljus hy och mörkt hår gör det ännu snyggare.

image1376image1377
Emmy och Gininfer.


/Izabella, den blonda av oss^^


Tillbaka!

Under helgen som gått har Nathalie och jag, Izabella varit i Malmö så på grund av det besöket har bloggning uteblivet. Det var banne mig svårt att överleva en hel helg utan dator och TV! Men vi hade mycket trevligt ändå och lite senare idag kommer ett riktigt långt inlägg om Malmö-tripen.
image1374
Öresundsbron, utsikt från våran brygga i Malmö.


/Izabella, den blonda av oss^^

Amy McDonald .

En ny favorit hos mig, Izabella, är den engelska sångaren Amy McDonald. Förutom bra musik har hon en allmänt snygg klädstil men tyvärr finns det inte något vidare utbud på bilder på henne. Så det får helt enkelt bli en ut av hennes videor och en liten bild:
                         image1373
                                        Amy McDonald - This is the life
               

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag igen och veckan går visst med en faslig fart framåt! Det är nästan lite för fort det går nu men jag antar att det är meningen att det ska gå fort när man har roligt. För det mesta har varit roligt nu faktiskt. Dagen har varit väldans lyckad må jag säga och inte allt för många misstag har begåtts, bara ett enda nämnvärt misstag. Eller kan vi ens kalla det misstag! När jag och mina kära kvinnliga klasskamrater skulle bege oss ut en runda på stan missade jag bara att den där typen, Alex, var i närheten. Som tur var gjorde inte mina kamrater det utan skrek lite på mig: Där sitter ju Alex!
Nej, jag kan nog inte kalla det misstag ens.
   Skoldagen bestod idag av ett nationellt prov i engelska och det är ju alltid kul med prov. Efter detta blev det en lång håltimme och sedan en ca tre timmars lång musikal, The Wiz. Inte en så kämpig skoldag direkt men den där musikalen var en aning för lång och jag skulle haft mer godis med mig till den. Jag tror nog allt jag hade uppskattat att sitta där i konserthusen (där musikalen hölls) med mycket godis, dum som jag var köpta jag bara med mig en liten sketen klubba. Jag klarade dock av de där tre timmarna ganska bra och efter det kunde jag glatt träffa den där Alex igen. Med honom blev det lite filmtittande, This is England och vilken film det var. Lite annorlunda än The Wiz kan man säga.
   Som ni förstår har min dag varit ganska trevlig och vad mer kan man begära av en vanlig torsdag!?
Inte så mycket om du frågar mig för jag är banne mig väldigt glad idag. Att jag nu måste plugga gör mig inte mindre glad så. See ya

                                                                      

                                                                          

Skor .

Något de flesta tjejer älskar måste vara skor! Tänk er den lycka man känner när man kommer hem med en kasse som innehåller ett par nya skor, känslan går inte äns att beskriva. Det är så underbart.

Wedins

     - 399kr/paret
                                                
Din sko
  H&M                                    
Höga klackar är en fördel för oss under 1.70 ...                        
- 98kr
Till vardags är det nog mer troligt att man springer runt i dessa tygskor.


/Izabella, den blonda av oss^^

Kirsten Dunst

Det har gått ett bra tag sen vi sist hade veckans star så nästa vecka får nog damen, Kirsten Dunst, äran att vara vår star.
                    image1367

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Ännu en natt av alldeles för lite sömn gav dagen en ganska seg början kan jag säga dig. Uppstigning halv sju, ut med hundarna och sedan skola redan klockan åtta! Att den första lektionen bestod av tre timmars bild var tur det, för där är det inte mycket man behöver göra. Under dagens lektion ägnade jag mig åt att prata gamla minnen med Annie och Natha, som var på besök en liten stund. Vi hade det mycket trevligt och vi hann till och med rita var sin halvtaskig bild. Konstigt nog verkade bildläraren nöjd med vårt arbete, skumt.
   Den andra och sista lektionen för dagen var geografi och det var så lagom kul. Redovisning idag igen och ack vad jag hatar det. Denna gång gick det i och för sig bra men vad det tar på krafterna. Kombinationen av för lite sömn och en geografiredovisning kan visst ge en hel del konsekvenser. Under eftermiddagen spenderade jag nämnligen lite tid med en typ vi kan kalla för Alex. Under vår eftermiddag tillsammans lyckades jag nästan sömna och det är sådär lagom charmigt. Måste verkligen lära mig att sova på nätterna i stället för på eftermiddagen. Kanske skulle jag då också sova i min egna säng... See ya
                                                                         

                                                                     You're strange and beautiful

Måndag igen

Efter en natt av ungefär två timmars sömn känns inte måndagen så himla trevlig, men även om man är lite sliten kan man se bra ut. Lindsay Lohan ser en aning sliten ut, kanske fick hon heller inte någon vidare sömn?

        image1360
             Lindsay Lohan är en snygg donna, med lite dåligt löshår.

/Izabella, den blonda av oss^^

Hankypanky ,

Idag är det Söndag
Och det jag har att se fram emot är LA ink, Andra avenyn.

Det har varit en ganska tråkig vecka, där det inte har hänt nått särskilt, den här tiden på året är då man bara väntar på sommaren. Och glassiären, måste ta en runda dit någon dag. Och idag har det varit soligt, jag satt ute med familjen på bakverandan och bara njöt, medens jag fick lite skäll av pappa för att jag och min syster hade haft sönder hans cykel, men Nettan försvarade mig, men inte Hanna. Hon sa : - Ja det måste varit Nathalie som har haft sönder cykeln, Michaela skulle inte göra det. Observera att min lillasyster är 5 år och tar alltid min andra systers parti. Gå och lägg dig skitunge. Men min lillebror Linus är den sötaste unge jag vet, han är just nu 1 år och avgudar mig. Idag när jag skulle åka hem så gick jag utanför ytterdörren och så fort Nettan stängde dörren så hör jag inifrån ett gallskrik.Jag känner mej nästan lite smickrad. 
Är han inte världens sötaste?
image1359


// Lapplisa*

Sommar .

Just så här vill jag se ut i sommar:

           image1358
 Mischa Barton är då en mycket snygg dam, jag hade inte tackat nej till hennes utseende för en dag alltså!

/Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Söndag och det är verkligen dags för en liten uppdatering från min sida! Sist det faktiskt kom ett inlägg från min sida var i torsdags och dagbok har jag inte fört sedan i måndags.
   En hel del har hunnit hända denna vecka, i skolan har har en viktig uppsats om andra världskriget skrivits och får jag icke högsta betyg på den vet jag inte vad jag gör. Kanske lägger jag mig raklång på skolgolvet och skriker rätt ut. Det blir nog inte så trevligt för mina klasskamrater.
  I torsdags var det ännu ett gymnasiedisco, fullt av fjortisar, man besökte. Det var egentligen inte tänkt att jag skulle dit men har man kompisar som vill ha dit en kan man inte svika dem. Sara, Emelie och jag hade väldigt kul och självklart lyckades jag ragga upp en liten pöjk innan kvällens slut. Trevligt!
Sara är min godbit!
                     Sara och jag .
   Helgen har bara susat förbi och inte så mycket har gjorts, umgåtts med kompisar och ett biobesök är i princip allt som hunnits med. Kul har det i alla fall varit och som vanligt är jag bara lycklig! See ya 

hum

Är det någon som helst uppgradering från förr oh nu ? OHJA

image1352

// Lapplisa*

Lapplisa*

Jag hade tänkt att lägga majmånads pengar på att gå till frissan oh slinga håret, oh så. Och det kostar 800:- , så tänkte jag att mamma kunde pröjsa 400:- av dom, men det hade jag inte berättat för henni då. Men så sa ho nu för nån dag sen: - Jag tänkte sen när jag får lön så kan jag bjuda dej på klippning på Cookie and I, oh va min mamma är bäst. Så istället för klippning tar jag färgning, för mitt hår är inte slitet än ;) så bra! Fast jag skulle vilja ha det urklippt så jag kan ha det som Nicole Richie. HMMM


// Lapplisa*

Fashion

Peaches Geldof är snygg i vintage, här är hon med coola pojkvännen  Farris Rotter i snygg gräddvit cardigan, som är medlem i engelska bandet The Horrors. Då lärde jag mej något nytt idag,
image1349


Här är snygga Lindsay Lohan i svart med likbleka fötter, det har blivit myckter mörka färger nu på sista
tiden, tur då att hon passar i de
image1350


// Lapplisa*

Hankypanky ,

Nickie


Nicole Richie är snyggare än nånsin! Hon har både bröst oh former, grrr.

image1348// Nathaliesåklart

Blondie

Lilly Allen har visst gått och blivit blond på senare dar. Tycker nog hon passade rätt bra i det och här ser hon allmänt snygg och fräsch ut.


               image1347
                 Lilly Allen :)

/Izabella, den blonda av oss^^

Vardagsfin .

En helt vanlig skoldag går man oftast bara runt i ett par jeans och en tröja men visst kan det vara snyggt! Rachel Bilson kan denna konst att vara vardagsfin.
     image1344image1345
         Inspireras av Rachels snygga stil!


Vill du i stället sticka ut lite kan man satsa på en stil à la Agyness Deyn.
image1346
        Cool donna!

/Izabella, den blonda av oss^^

Hippie ?

Nicole Richie är nog allt lite inspirerad av hippie-stilen, heller hur? Bra tycker jag hon ser ut i vilket fall som helst. Den inbakade flätan i håret är något av en favorit hos mig, jag passar dock inte själv så bra i det.

                 image1343
                   Nicole i ett par softa bootcut jeans och bara med en vit T-shirt till. Snyggt!

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag igen och det kunde inte varit bättre. Efter en natt av ungefär 4 timmars sömn kände jag mig konstigt nog otroligt pigg och utvilad då jag gick upp i morse. Kvart i sex är en mycket fin tid att gå upp på bevisligen. Ni ska nu inte tro att jag har några vidare sömnproblem här, för det har jag banne mig inte. Det som håller mig vaken under nätterna är mina kära vänner som ringer och behöver konversera med mig. Jag är så populär!
   Skoldagen var precis lagom tråkig som den ska vara. Idrottslektionen var dock i det hemskaste laget, över en timmes innebandy. Det är inte något jag jublar över direkt, tvärtom. Vet inte hur jag överlevde den där timmen men jag sitter ju här nu. Konstig dag det här. Efter skolan begav jag mig som alla andra måndagar till stallet! Ingen förändring här inte. Veckans terapi är nu avklarad. Denna vecka behövdes den verkligen med tanke på den trevliga redovisningen som väntar imorgon. 

  Nu ser jag ju här att klockan blivit väldigt mycket och i natt behöver jag nog mer än 4 timmars sömn. Vill vara på topp imorgon och för det behövs säkerligen sömn. Nästa stopp: sängen. See ya
                                                      

                                                          I brist på annat .
                                                          -Jag vill ju va EMO
;)

Hankypanky ,

Sommar/vårkänslor

image1341


// Nathaliesåklart

Hankypanky ,

Jo, idag kom min mobil, det är ren lycka. Men det är det att jag är sjuk, annars skulle natten tillbringas hos pyret. Men vi tar det nästa vecka bells :) Jag kollade lite bilder och så hittade jag de här, när jag hade super långt hår som en del tyckte om att kritisera. Jag nämner inga namn. Ni vet vilka ni är. Jag vill ha nytt men alla har det och det är dyrt för en fattig student som jag. Sponsorer?
image1339 image1340

// Nathaliesåklart

Lindsay Lohan

Lohan har än en gång färgat håret blondt, men jag kommer alltid föredra hennes brunröda mean-girls hår! Snygg är hon iallafall.
image1338


// Nathaliesåklart

Sienna .

Denna söndag hade jag gärna gått runt och sett ut som Sienna Miller. Inget vidare speciellt över hennes outfit men vad gör väl det. Visst är hon riktigt snygg?

image1336image1337
Sienna Miller under en trevlig vårdag.

/Izabella, den blonda av oss^^

Hänt extra!

HT! har fått äran att en än gång få intervjua Mcfly gänget, som är tidningens stora favoriter. Idag har jag pratat med Izabella Poynter och Tom Fletcher!

Jag, Cleo Vikström flög till London för att få en chans att prata med stjärnorna. Mötet skulle äga rum på Hilton hotell mitt i London city. Som vanligt fick jag gå och sätta mig i ett stort rum fullt med andra journalister från hela världen. Jag träffade två som var från Sverige. Jag väntade i drygt 2 timmar innan jag fick gå in. Två glada leenden mötte mig i rummet.

Tom - Hello!
Cleo - Hello! How are you?
Izabella - We are just fine, and you?
C - Thank you I'm fine.
C- So we only got 20 min, let's start! Isn't Dougie supposed to be here?
I - well yes, but he is ill I'm afraid.
C - ok, so Izabella you have finally finished your architectschool, do you have any plans?
I - Well, first of all it feels great to be finished, and I'm gonna start working as soon as posible, but I've got to be home with William, so I'm kind of buisy right now. But I have my plans.
C - Ok, so how is William?
I - He is great right now, I just hope Doug dosen't infect him. Haha.
C - And Tom, how are things going with you and Giovanna?
T - Oh, just great, we are getting married in June. I'm the happiest guy on earth!
C - And your new singel realse went out great?
T - Yes, I wanna say thanks to all our fans out there! We would be nothing without you guys! Precis när jag ska ställa nästa fråga kommer en presskvinna i rummet.
- I'm sorry but Mr.Fletcher it's an emergency, it's Giovanna. A car accident. Tom rusar upp till kvinnan, Izabella ber mig att gå ut. Jag går ut ur rummet och några sekunder senare rusar Tom ut till sin bil, med gasen i botten. Alla får sen veta att Toms fästmö Giovanna har varit med om en bilolycka och fick åka till akuten. Läget är kritiskt. Vi ber alla för G, som alltid har varit en favorit för alla. HT! har gjort allt för att få reda på så mycket som möjlig, sjukhuset vill inte säga något. Utom att hela McFly-gänget bevakar henne dygnet runt. Engelska folket är under extas. Tom & G:s nära vänner David & Posh Beckham har besökt sjukhuset flertal  gånger och hundratals med fans har samlats utanför med tända ljus och facklor.
image1335// N

NÄÄÄTIE

Imorgon blir det pyret, hon är ute i Nättraby nu, oh jag saknar henne massa. Men iallafall. Jag har varit köpglad denna månaden, det har blivit ny jacka, nya skor, två par tights, armband oh läppgrej. Oh så ska jag färga håret imon med :) Jag vill ju bli ljushårig till sommaren, men det är nog bäst att göra det hos frissan, men det är så jäkla dyrt! Så det blir väl brun imorgon då. Som vanligt. Vi får se också vad Hänt extra! har snappat upp den här månaden!

Här är jag, Nathalie Håkansson. Med vad som ser ut att vara en enorm sjal i ett blåttgrönt badrum.
image1333

Oh just det, jag har skickat efter en ny mobil med, jag känner att jag behöver lite variation. Jag tröttnar ju så himla snabbt, men erkänn det är lite status att ha två (;
image1334


// Nathaliesåklart

Hanky panky ,

Nu får jag skärpa mig, jag scrollade ner på bloggen och ser att det var minst 10 inlägg sen jag skrev, usch oh fy. Men nu är det fredag och jag är äntligen hemma från Kalmar. Jag måste berätta om min fantastisk entusiastiska bussresa. Den mest spännande på länge! det började så här, eftersom det är fredag är 500 bussen alltid full, men jag trängde mig fram och kom in allra först. Som vanligt då med andra ord. Bussen fylldes medens jag nöjt tittade ut från bussen på min vän Liza som försökte se allmänt cool ut. Oh DÅ hände det! för jag såg en sån jätte chic tjej i kön oh sa, hon kommer sätta sig bredvid mej! Men jag blev fullt distraherad av en cowboy som satte sig i sätet framför bredvid en tjej. Han sa med sin bonniga Kalmardialekt
- får jag sitta här? Tjejern nickade bara, och när han satte sig ner sa han:
- Tack, oh blinkade med ögat. Jag blev ganska äcklad, men det var ju lite gulligt. Men hon dissade honom totalt!

OH DÅ! Då kom den där chica tjejen och sätter sig bredvid mej! Och ett plus är, HON HAR ETT KINSESISK NAKENHUND i famnen, jag blev glad, glad, glad. Och på sig hade den en tröja där det stod, fabulous.
 Oh vet ni vad som hände sen? Jag somnade till Bergkvara. Slut, nä oh då så stannar bussen i några minuter, och då vaknar jag. Och hon tittar på mig och ler ocg frågar
- Kan du hålla honom lite? Oh jag blir ba:
- Ja, visst. Men igentligen skulle jag nog ha sagt - JAAAA! får jag honom med?
Så där satt jag med en kinsesisk nakenhund och kände mig allmänt jätte stolt!

Har du också en rolig resa att berätta om, well who cares .

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Idag har varit en vacker dag, solen har lyst och skoldagen var härligt enkel. En mycket lyckad torsdag med andra ord! Vet inte riktigt vad mer jag ska säga om dagen, det har ju bara varit bra alltihopa. Fick nog världens roligaste läxa idag med. Det var en psykologi läxa, som gick ut på att man skulle bryta en informell regel. Alltså en oskriven regel men som vi ändå följer. Några av klassens tjejer och jag beslutade oss för att ta oss an denna läxa tillsammans och ganska snart var den avklarad. Det vi gjorde var att traska ned till Hoglands parks lekplats och leka helt enkelt. För att ett gäng 16-åringar leker på en lekplats tillsammans och högljutt med, hör väl inte till vanligheterna. Läxan är i vilket fall som helst gjord.

Denna kväll ska som föregående spenderas med läxor, den där engelskaredovisningen ska banne mig bli bra. Kanske skulle man också försöka sig på att spela lite gitarr. Ja det vore på tiden att lära sig spela lite bättre på den eftersom jag fick den när jag fyllde 15 år. Jag har alltså ägt gitarren i snart 2 år men jag kan fortfarande bara spela lika lite nu som då. Plikten kallar. See ya
              
Femton år, det var tider det!

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Min önskan om att få återvända till skolan gick idag i uppfyllelse! Jag medverka dock inte på idrottslektionen men det beslutet var bara vettigt. Det är trots allt inte så smart att vara med på en lektion bestående av livrädding då man haft feber tre dagar i rad.  Jag hade i alla fall rätt kul åt att se min kära klasskamrater kämpa i det kalla vattnet medans jag själv satt varm och torr på land. Resten av skoldagen var dock inte så kul som jag hade föreställt mig, matte i en och en halv timme och sedan en lika lång franskalektion. Hmm, nästa gång jag önskar mig något ska jag nog tänka mig för lite.

Kvällen jag har framför mig ska jag glädjeligen ägna mig åt psykologi och engelska. För på fredag har jag en trevlig engelska redovisning och ett psykologiprov, det är alltid bra att vara förberedd för sådant. Det är sannerligen en helt vanlig onsdag igen. Ack vad jag redan saknar lovet! Tur för mig har jag fått en ny meningslös låt på hjärnan att nynna på medans jag pluggar. Denna låt är Kylie Minogues In my arms! Förstår inte alls varför just denna låt ska vara så "lättnynnad". Jag säger då det, nu är det tid nog att börja med kvällssysslorna. See ya

Ellen Page

Ellen Page, ni vet hon från Juno, är helt oemotståndligt söt. Jag har ännu inte fått äran att se filmen än, men har jag tur får jag göra det till helgen. Tills dess får jag hålla till godo med denna sockersöta bild på Ellen:

      image1330
           Ellen Page, tänk om man vore så söt.

/Izabella, den blonda av oss^^ 

Ännu mer shopping.

Förra veckan blev det en del shoppat för min del och detta inhandlades i fredags under min stadstur med den undersköna Belle. Egentligen skulle bara en tröja från Cheap Monday inhandlads, men vid detta laget känner ni mig. Det blev också en svart kjol!

image1328
T-shirt - Cheap Monday/Kompaniet, 160:-

image1329
Svart kjol - Åhléns, 199:-

/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag och ännu en sjukskriven dag för mig. Det var under söndagen jag drabbades av en mycket ovanlig åkomma, feber och en utebliven matlust. Gårdagen var likadan och det är inte mycke mat jag har fått i mig under dessa tre dagar. Inte ens choklad har lockat mig och då måste ni förstå att det är allvarligt. Choklad som alltid får en bättre humör! Nu är jag lyckligtvis på bättringsvägen och det verkar som att morgondagen äntligen kan spenderas i skolan. Ja att en helt vanlig skoldag kan låta lockande i ett par vanligtvis normala öron.

   Det har som bekant inte varit möjligt att blogga sen i söndags, detta har i sin tur bidragit till att man haft ovanligt lite att göra under sin vardag. Jag har visst fäst mig vid att blogga och vid att snoka runt i andras bloggar, läskigt hur snabbt man utvecklar ett beroende. 
   Nu sitter jag i alla fall här och ler åt att solen lyser och att aprilmånad har börjat. Snön har tyvärr smält bort, fast det är rätt bra eftersom det verkade bara vara jag som uppskattade den. Konstigt att det bara är jag som tycker om snö. Det kan dock ha något att göra med det faktum att snön inte föll förän i mars. Men att den var lite sen borde väl inte göra så mycket tycker man. Tydligen var dens försening inte särsklit uppskattad. Jag kan dock hålla med om att det är lite härligare med sol och plusgrader under våren. För nu är det minsann vår!
   Nu hör jag visst att någon kallar och jag tror nog det är sängen min. Så innan dagens repris av The OC blir det nu en tupplur eller ska vi kalla det power-nap?! See ya
             

                   Nu lyser solen och blommorna slår ut, även de som växer på min rygg!
                   För våren är verkligen här.