Dagboksinlägg-Izabella

Redan torsdag?! Ja, det är redan torsdag, dagarna har bara flugit iväg. Har haft en lååång skoldag idag, började 8.55 och slutade 15.35, inte så kul. Men det var god lunch!!! Första goda lunchen på veckan och det var köttbullar, mkt gott. Efter lunchen hade vi engelska och det är ju bara såå roligt. Nathalie och jag tycker ju så mkt om engelska att vi har en "engelsk balkong"- Jag kanske ska förklara vad det är för något. Jo våran "engelska balkong" är min vanliga balkong men när vi sitter där ute måste vi prata engelska med varandra. Låter det knäppt!? Nä, det är det inte, jag medger att det är lite ovanligt men absolut inte knäppt!
Så tillbaka till vad som hänt idag. Min eftermiddag spenderade jag med en trött Isabelle, men det lika trevligt för det =) Nu tror jag inte att det hänt något mer idag, så.. See ya


Mode design , Kalmar

Jag vill så jätte gärna bli mode designer, och min dröm kan bli sann, om jag kommer in. Det får jag veta imorgon. Jag tror inte att det finns platser kvar, isåfall får jag fortsätta på samhäll eller på media.
Men jag önskar verkligen att jag får komma in där i Kalmar. Det är mitt dröm. Linjen finns på Jenny Nyströmsskolan. Snälla Gud gör så att nån hoppar av eller nått så jag får komma in ! Amen.

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag... Tredje dagen på gymnasiet och det är faktiskt rätt kul, det har iaf varit det idag. Vi började dagen med idrott, men då hade vi "bara" genomgång och det var ju inte så jobbigt. Sedan Naturkunskap och där fick vi sluta tidigare eftersom vi var tvungna att prata med vår mentor om schemat, det var lite fel nämnligen. Naturkunskapen är också väldigt enkel (än så länge!) så då sysslar men med lite annat medans det är genomgång. Som att få en fin blomma ritad på sin handled, av Nathalie!
image516

 Sista lektionen var franska (för mig) och där fick man sig en glad överraskning. Jag går i samma franskagrupp som gamla klasskamraten Fredrik (från Backabotiden...) mkt roligt! Läraren, Astrid tycker jag redan om, hon är så där härligt virrig XD Fick också en trevlig "bänkkamrat". Nu måste jag nog städa lite, för det är himla stökigt i mitt rum och det klarar jag inte av.
See ya<3

Ray Ban .

Älskade solgalsögon, nu har jag fem :D
Jag frågade mamma var han hade sina gamla solglasögon då, så sa hon att dom fanns i en låda i köket, så tog jag upp dem. Jag trodde inte mina ögon, TVÅ par äkta ray ban ! Jag blev typ, lycklig :D
image512

Jag har städat mitt rum, puuh . Tog nån timme för jag fastnade i tidning och annat. Resultatet blev:
  

Imorgon är det skola, vi har gått i tre dagar och jag känner redan att jag vill ha lov.
Dannyboy, det är du Sophie & Izabella ;) <3

// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Andra dagen på gymnasiet. Idag har jag varit lite med aktiv, jag har t.o.m fått anteckna lite och göra en diagnos på första mattelektionen... På lunchen stack jag, Natha, Emma och Louise ner till Hoglands park för att få i oss lite näring, glass alltså! 
 
             Nathalie <3
Hoglandspark...                       Emma in da park! 

Efter skolan var det dags för shopping med Nathalie. På  Kompaniet hittade vi världens vackraste kofta/tröja och mössa, från Svea. Jag hittade en skjorta på H&M och en hoodtröja på Cubus (!). 
 Nathalie på kompaniet!
                       
                                Mina shoppingfynd:
                        
                                                                                                  And here I am....
Nathalie du är bäst!!!


Andra dagen i stora skolan

Väldigt dryg dag, men umgänget är superbra ;) Om man bara räknar dom bra ;)
Jag och Izabella tog en shoppingrunda på stan efter skolan. Jag hittade världensvärldensvärldens sötaste kofta på kompaniet, och en sveamössa såklart ;9 Mössan ska jag köpa nästa månad för 150:- Men koftan kostade 1450:- så det kan bli lite problem. 
image492
Jag ser ut som en daläning . Mitt mål :D
Bella var vacker som vanligt , hon köpte en jättejätte fin skjorttröja på HM . Kolla in snyggingen ;)
    
Själv köpte jag en klänning på Breeze för 150:- , 70% rea. Det lustiga var att jag hittade samma klänning som nyhet på både Jansens och MQ . För 400:- Snacka om fynd ;)

Här är Emma, min och Bellas nya klasskamrat. Och Daniel oh jag , oh annat intressant.
    

Pussohhej gummiballong
// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Back to school...
Ja, då var man gymnasieelev på af Chapmanskolan. Skoldagen började 9.15 i aulan med "upprop"  och indelning av klasserna och ja!!! Jag och Nathalie kom i samma klass, mkt bra =) Vårat hemklassrum var liten av en besivikelse för det låg på översta våningen och det är ingen hiss. Våran nya klass består av samhäll-kultur förstås men också av typ 4 samhäll-samhäll och det bästa av allt... Samhäll-idrott, alltså massa sportkillar! Me like;-)
Vi fick ett rätt hyfsat schema, det enda dåliga med det var att vi börjar fem i åtta varje dag. Så vad gjorde man egentligen idag då? Man fick träffa sin klass, fått en guidad tur på skolan av min "fadder", Ida, ätit lite äcklig pyttipanna och fått sitt skåp. En mycket givande dag...
Nä, nu är jag trött och vill nog sova ganska snart.

Godnattvisa


Imogen Heap-Goodnight and go

Mischa Barton...

Tänk om man kunde få svassa omkring i Mischas klänning imorgon. Det går ju inte, för här är det alldeles för kallt att ha klänning överhuvudtaget!
image491

/ Izabella, den blonda av oss^^


Dagboksinlägg-Izabella

Sista dagen på sommarlovet...

Imorgon börjar gymnasiet, GYMNASIET!!! Helt plötsligt är jag gymnasieelev, jag är inte så liten längre och jag får ju t.o.m snart börja övningsköra (okej, det är inte såå snart eftersom jag inte blir 16 förrän 5/12). Samtidigt som jag är livrädd ser jag fram emot det, skräck blandad förtjusning helt enkelt! Jag vet inte alls vad som ska hända imorgon, det är det jag är rädd för, att inte veta. Nä, nu ska jag sluta oroa mig för en stund. Jag ska nämnligen lyssna på McFly nu, är säker på att det lugnar mig!

Dougie Poynter, bassist och sångare i McFly, min man XD   :
image490
Det blir bara EN, liten bild av dig nu.
Men nästa vecka då, då blir det fler^^

Kirstens fullträff!

Kirsten Dunst gjorde en riktig fullträff då hon slängde på sig denna enkla svarta klänning  och sina vita Ray-Ban's, she looks good!
image488
Snälla Kirsten kan jag inte få klänningen?! Jag tar gärna solglasögonen med!

/ Izabella, den blonda av oss^^

I told you with a smile, It's all about you .

Småland. Mormor 73år. Moppe in till Stan, Izabella, fotbad, dusch.

Everybody want's to know my name. dudududdududu . You are all I think about. The girl I couldent live without.
Tack Tompa, det berörde.

Plain White T's - Hey there Delilah

Återigen sviker jag Nathalie med att ladda upp ännu en video som inte är med McFly. Strunt samma XD
Detta är iaf Plain White T's låt Hey there Delilah, hope you enjoy it!



Glöm inte att kommentera!

Älskade Danny Jones .


Han har allt och lite till . Jag får äntligen skriva om min man.
Han har stil , han har humor, han har den underbarheten.

Danny Alan David Jones är född 12 mars 1986 i Bolton, England. Han är medlem i bandet McFly och spelar gitarr, sjunger och skriver låtar. McFly spelade in en film med Lindsay Lohan under 2005 som heter Just My Luck, där de spelar sig själva. Filmen hade premiär i Sverige 16 juni 2006, i samma veva som deras singel Please Please som handlar om Lindsay Lohan och deras trummis Harry Judd kom ut. Danny var i Uganda 2005 med McFly och Comic Relief för att hjälpa barnen där och nu har de spelat in en av Queens gamla låtar Don't Stop Me Now för Sports Relief.

Dom övriga medlemmarna i McFly är: Tom Fletcher som sjunger, spelar gitarr och skriver låtar, Dougie Poynter spelar bas och skriver låtar, och Harry Judd som spelar trummor.
Om c två år ska han gifta sig med Nathalie Håkansson, som kommer ta efter namnet Jones. Mrs Danny Jones.
image476
    
        
image487

Dannyboy . 

// nathaliesåklart


Dagboksinlägg-Izabella

Det är fredag! Men tyvärr den sista fredagen på sommarlovet för på måndag börjar det. På måndag ska jag börja på gymnasiet, GYMNASIET!!! Ja, plötsligt har man blivit stor XD
Så vad händer händer idag, jo idag ska Nathalie och jag umgås igen, hon är hos mig nästan varje dag nu men det är bara trevligt. Vi ska fira den sista fredag på sommarlovet med att gå på bio, Ciao Bella. Äntligen ska jag få se den! Den hade Sverigepremiär 3/8 men inte här i lilla Karlskrona! Nä den har premiär idag, 24/8 alltså 21 dagar efter den riktiga premiären. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller...
                                 
Ciao Bella... Hej på dig med :p

På tal om väntan, igår fick jag mitt hår klippt och det är också något jag väntat på. Det blev väldigt lyckat och jag är nöjd, det är jag i och för sig alltid efter en klippning...
            Före:                                         Efter:                                   
............                         
                                                                                                                     My hair...
Som ni ser är min lilla fläskläpp (nästan borta) och jag kan nog inte vara så mycket mer lyckligare!

Dagboksinlägg-Izabella

Rapport från mig och min fläskläpp...

Ja, det är sant jag har fått en ful och hemsk fläskläpp... Men hur gick detta till då? Jo igår var det första ridlektionen för mig och det var hoppning, allt gick väldans bra tills det sista hoppet. Tappade ena stigbyglen och min lilla häst började skena, självklart rammlade jag av. Nere på marken sen fick jag en hov i ansiktet, men jag hade turen på min sida... Jag fick bara näsblod, en fin fläskläpp och blev lite svullen under vänster öga. Som ni hör hade jag verkligen turen på min sida, men jag hade gärna sluppit fläskläppen.

Så vad har jag och min fläskläpp gjort idag då? Inte så mkt, vi har mest försökt hålla oss inomhus eftersom jag skäms över den hemskt mkt!!! Men min bonuspappa, Stefan säger att den kommer försvinna tills nästa vecka och jag får nog tro Stefan för han har nämnligen varit sjuksköterska XD 
Nä nu ska jag och min fläskläpp gå och sova, god natt!

Peaches Geldof

Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof född 16 mars 1989 i London, dotter till rockaren Bob Geldof (som nu för tiden antagligen är mest känd för att ha räddat Afrika med sina Live 8-galor) och Paula Yates (kändis-groupie och programledare). Hon har en storasyster, Fifi (1993) Trixibelle, lillasyster Pixie (1990)och halvsyster Tiger Lily (1996).  Hon bor i Chelsea, London med sin pappa och går på Queen's collage i London.

I mina ögon är hon en söt rockprinsessa med många namn, dotter till rockaren Bob Geldof.

Hon får därför bli veckans star.
 Häftig outfit , glittrande miniklänning med sneakers.
image459
Jag vill ha hennes underbara väska. När jag var i London hittade jag en sån i helsvart, varför köpte jag den inte ?
        
         
image462

// Nathaliesåklart



Jessica Simpson

Jag ska nu försöka hålla mig till den vackra Jessica Simpsons träningspass.

Jag planerar kanske inte att bli lika fitness som hon men slipa lite på kurvorna kanske.
Dricka mycket te, (även om det smakar bajs). Träna c 45 min 5 dagar i veckan.
Äta stadig frukost, lätt lunch och Middag med mycket grönsaker. Avstå från godsaker, (svåraste delen). Istället för att unna mig något gott, spara jag de pengar så kan jag istället köpa saker jag behöver.

image455 

// Nathaliesåklart

Mode

Jag tycker om hösten av en enda orsak: KLÄDERNA! I mina färger. Underbart.
Den lilla svarta blir än en gång en hit i höst/vinter.

image443

  Herrarnas .
Damernas
image447

Den här väskan önskar jag mig i julklapp mamma.
 Som bland annat övercoola Lily Cole har.
     

image453

// nathaliesåklart

Veckans hetaste 10-åring!

Lowe!!!
image438
Född:
Lowe föddes den 25 juli, 1997 i Karlskrona.
Fakta: Lowe är bonuskusin till Izabella och är en rolig liten prick ;) Han bor med sin mamma , pappa och storebror i Karlskrona. Lowe är ju som sagt 10 år och ska snart börja fjärde klass. Akta er alla fjärdeklassare för Lowe kommer snart och han kommer bli en riktig "brudmagnet" !!!

Tio år och redan het! ;) Eller vi säger nog söt som socker!
                     
               Let's pose^^
                                             
/Izabella, den blonda av oss^^


Fredag 17/8

I fredags var jag, Izabella på bröllop. Det var dags för min favvokusin Magnus att gifta sig med sin Helena! Vid tre bar det iväg med båt till själva vigseln, som var mkt fin, jag grät nog lite till och med... Sedan skulle man åka till Marinmuseet där festen var. Det var mkt kul! Väldigt god mat och efterrätt... Det var också roligt folk där så man kan nog inte klaga på nått! Eller jo det kan man. Champagnen var äcklig, riktigt äcklig!
Men det var ett mkt bra bröllop!
                                                        
                                                                 Båtresan:
             
Ewe och jag...                        Ewe och mamma.       Storasyster...             Steffo och lilla
                                                                                                                                          Viktor!

Nygifta!
image436
Magnus, Helena och deras lilla Bianca

image437
Här är de igen ....

/Izabella den blonda av oss^^


En väldigt bra helg .

Det har blivit en blandning av Isabelle, Nathalie, Izabella, Studsmatta, sovsäckar, varma mackor, mkt kyla, film och en massa annat. En helg helg med Isabelle oh Izabella, mums.

Från Lördag till söndag sov jag hos Izabella i stan. Vi hade skoj hela tiden och fick väskor och satt i parken oh gungade. Precis som vi brukar göra ;) på lördagskvällen tittade vi först på The Holiday med nästan hela Bellas familj, sen tog vi in Ewelinas tv i Bellas rum och tittade föst på Linas Kvällsbok och Systrar i jeans. Vi somnade runt halv fem den natten. Och så kom underbara familjen Falck in och väckte oss vid kvart i elva eller nått sånt. Sådär lagom pigg. Vi gjorde oss i ordning och sen tittade vi på våran ''klassiker'' Mean Girls.

Här är de underbara väskorna jag fick av den underbara Falck Familjen.
   
 
Här är lite teckningar, igen .
       

image431


// Nathaliesåklart



 

Prada

Prada - en flickas bästa vän.

image399
 
vissa säger, slå ett slag för turbanen. Själv har jag förälskat mig i minikjolen, här för Pradas visning

.

image400
 

               
                        

// Nathaliesåklart

Styleguide Sienna Miller

image398
Hon är en favorit, lyckas alltid klä sig snyggt. Och bra val av pojkvän gör hon också. Eller, Jude Law var kanske inte så bra men snygg iaf.

// nathaliesåklart

Blink 182 - I miss you

Som ni alla vet älskar jag (och Nathalie) McFly, men en av mina absoluta favoritlåtar är inte en McFly-låt... Utan en av Blink 182:s låtar: I miss you . Denna undrbara låt är skriven av Tom DeLonge som nu har bandet Angels and Airwaves, mkt bra band! Bättre en blink faktiskt... Men nästan inget slår denna låt:


Skola snart igen -

Samhäll kultur med Izabella. Jag fick idag av den underbara damen Izabella min drömväska, från Vero Moda.
Tack mitt hjärta !
Idag sov Sophie hos mej, vi vaknade 11.40 och började städa upp i min systers rum, sen åkte sophie och jag var helt ensam hemma. Underbart är det. och så ska Bella oh jag baka 250 chokladbollar vid våra födelsedagar. Och Isabelle ska få en jätte stor chokladboll när hon fyller år.  Och så ska vi ha kräftskiva oh så ska vi laga mat åt isabelle.

Bella, vi ska till england ! : D <3

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag... Och det är som sagt min systers födelsedag!!! Så man steg upp vid sju för att alla skulle vara med och väcka Ewe på morgonen, jag var ganska trött men det var bara att stiga upp. Så idag har man fixat inför Ewes kalas nu ikväll. Jag har alltså städat och tagit hand om hundarna mest idag. Men vad gör man inte för sin äälskade syster. Det har varit fullpackat här, bokstavligen! Vi har varit 22pers på 90 kvadratmeter!!! Men det har varit väldigt kul, det är väldigt kul.
  Åhh, vilken fotomodell man är =P
   Man klär ju upp sig för syrran
Nä nu får man ju gå och fortsätta fira, klockan är ju bara halv tio!

Vecka 33

Veckans star är...


Ewelina!
image388
Född:
Ewelina (min, Izabellas syster) föddes 15/8 1994 i Karlskrona.

Familj: Ewelina har 2 systrar och 3 styvbröder, föräldrarna är skilda.
Pojkvän: Ja du, vem vet! Man vet inte säkert om har någon för tillfället, Oskar kanske...
Fakta: Ewelina är tretton år (fyller idag!!!) och ska snart börja på högstadiet, självklart ska hon gå på Vedebyskolan där hennes älskade syster gick! Hon tycker mycket om kläder och mode och har som hobby att designa egna kläder. När hon blir stooor vill hon bli modedesigner, fotomodell (ja, du ser väl rätt okej ut) eller skådespelerska.
Stil: Hennes stil är ganska varierande och hon klär sig efter humör. Men man kan väl säga att hon är en glammig och trendig pop-prinsessa som älskar att synas.

                              En bal på slottet...
     Ewelina på skolavslutningen.

                                                                                        
  
                                                                                                En liten stjärna^^                  
                   
Mindre lyckad bild ;p
                                                                          Födelsedagen!
                                                

/ Izabella den blonda av oss^^


GRATTIS EVELINA !

Idaug fyller Izabellas lillasyster Evelina år . Grattis Grattis .

Igår var jag hos först hos Sophisan så kollade vi film och hade kulkul . Sen vid sex tiden så kom jag till Bella, då satt vi och ine gjorde så mycket i början, Sen ringde jag till min mamma eftersom hon skulle prata med Bellas mamma, om språkresan alltså. Så vi ska nu officielt till England . - Brighton, London by the sea , Lilla London. Åh gud, vi ska London ! En helt underbar stad. I resan ingr nämligen två dagar i London . Med shopping på Oxford street, det är verkligen den bästa gatan i världen att shoppa på. Eller ja, bra är det iaf .

       

image387
Vackra Brighton .

  // nathaliesåklart

En perfekt lördag!?

Hur spenderar man en lördag på bästa sätt? Jo, man umgås med Nathalie! Nathalie kom hem till mig på eftermiddagen och vi hade mkt roligt. Vi planerade inför nästa sommar då jag (Izabella), Nathalie och hennes kusin Amanda ska åka på språkresa!!! Vi ska åka till Brightton, England och vara där i 3 veckor, så jäkla kul =) Längtar .
Förutom att drömma om nästa sommar var vi ute en runda och hittade en ångvält (?) Den hade vi kul med XD 
    
 Nathalie!       Lilla jag...
                  
                                             

                                                   The one, the only,
                                                            Nathalie!!!
Som ni ser kan man ha mkt roligt med nästan ingenting... På kvällen satt vi lite vid datorn för att lyssna på lite, ja gissa vilka: McFy... Ja, vi är galna i dem! Söndagsmorgonen var dock inte lika kul, Nathalie skulle iväg så vi var tvungna att pallra oss upp vid 08.00 . Men det var bara att ta sig upp XD

/ Izabella den blonda av oss


Izabella in Stockholm!!!

 Söndag 5/8
 
Denna dag bar det iväg till  Stockholm ! Vi (mamma, Stefan, Ewe och jag) var mkt duktiga som steg upp vid sju på morgonen för att åka! På vägen stannade vi i Söderköping för att köpa glass!
Genom Söderköping rinner den "berömda" Göta Kanal...
Vid femtiden var vi framme i Nacka där vårt hotell låg. Kvällen spenderade vi hos min och Ewes kusin, Anna och hennes familj och det var mkt trevligt!
Utsikt från hotellet, inte så dåligt va?!

Måndag 6/8

Dags för shopping! Vid halv elva var vi inne vid slussen och där träffade vi Anna som guidade oss in till Gamla stan och sedan in till Innerstan. Där hittade jag världen underbaraste butik: Urban Outfiters
Det var så fina kläder och själva butiken var bara wow!! De hade en kristallkrona i taket, en KRISTALLKRONA!!!
          Stureplan..
Urban Outfiters...                   Drottninggatan.       Här hängde vi ;)

Shoppingfynd från Bik Bok!
Hittade också en stickad tröja från Indiska, men jag glömde att ta kort på den nu XD
Även denna kväll var vi hos Anna, mycket trevligt denna kväll med!

Tisdag 7/8

JAAA, ännu mer shopping! Fast nu var vi på Södermalm och shoppade. Där hittade vi Monki!!! Och jag kan bara säga att Monki har underbara kläder!!!
       
 Tröja från Monki: 75% på 250:-                       Linne från Monki: 75%på 100:-
Som ni märker hade monki rea, en väldigt bra rea!
På kvällen körde vi ut till Saltsjöbaden och tittade på alla rikemanshus...  Vi såg också ett mkt fint Grand Hotel..
Jäkla dyra hotell, jag ville ju med bo där!!!

Onsdag 8/8

Sista dagen i Stockholm, snyft... Men gissa vad, det blev shopping idag igen!!! Nu var det Sickla som fick besök av oss! När vi gick där inne på köpcentrumet fick jag syn på världens vackraste tunika, bara ett problem: Det var H&Ms barnavdelning... Okej tänkte jag man kan ju testa om man kan få på sig en 170, sagt och gjort. Jag fick på den! Jag fick på mig en barnstorlek!!! Sedan bar det iväg till Jc och där hittade jag en söt kofta på rean, så den fick också följa med hem! 
                      
                   Kofta, Jc: 199:-                 Tunika, H&M: 198:-
Jag hittade en sak till innan vi åkte hem: Två tändsticksaskar med Ernst på!!!!
Här är de! visst är de vackra! På baksidan står det också ett citat av honom!!!
Vid tre begav vi hos hemmåt och det var en låång resa, men rolig!

Mina lilla shoppingweekend i Stockholm var väldigt lyckad och jag längtar tills nästa besök!

/ Izabella den blonda av oss XD

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag och jag är hemma hos pappa! Ute i Bonnaland ;) Detta innebär att jag inte kan ladda upp några bilder från Stockholm idag... Men jag kan berätta om min dag! Vid halv tolv kom min kära far och hämtade mig och lillasyster och det bar av till Willy's för att handla lite. På Willy's så träffade jag på min bror (styvbror), Andreas eller vi hälsade på varandra. Hemma sedan tog vi en lunch/fika och efter det var det dags för kroppsarbete! Jag hjälpte pappa med att stapla ved och jag kan upplysa er att jag är riktigt bra på det ;P Så jag har fått motion idag med! Jag har också hunnit med att kolla på Tjejen som visste för mycket, som är en väldigt trevlig film! Nu ska jag vara lite onyttig och äta en massa chips och kolla på en till film! Det har jag faktiskt förtjänat efter mitt hårda arbete med staplingen. Så... See ya

Dagboksinlägg-Izabella

Tillbaka igen! Nu är jag hemma från mitt besök i Stockholm och jag har haft det jättekul :) Shoppat en masssa och hälsat på min kusin Anna och hennes familj. Nä, mer om Stockholm imorgon. See ya

Saknat er: Nathalie och Isabelle<3


Vill ha!

image365Ge mig Mischa Bartons lilla skinjacka och ljusblåa klänning!!! Nu, jag vill se ut som Mischa Barton, avundsjuk....

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag!!! Men först ska jag skriva om gårdagen... Nu under helgen är det ju som sgt sailet här i Karlskrona, det är då markand, båtrace, uppträdanden och en massa. Så igår så var jag och Isabelle och kollade in årets sailet... Vi hade mkt roligt, träffade en massa folk och var väldigt sociala. Det roligaste var nog när jag träffade på Fredrik och Ossian-ett par gamla klasskompisar från lågstadiet! Var så kul att se hur mkt de hade förändrats, för de var verkligen förändrade, det var typ ju 6 år sen jag såg dem sist!!! Som vanligt tog jag inga bilder... Måste bli bättre på det. Vid halv tolv var det dags för Isabelle och mig att gå hem.

Så vad händer idag då?! Jo idag sak jag och Nathalie vara på sailet! Där kommer vi nog vara under kvällen och en bit in på natten. Imorgon, söndag kommer bli en hård dag... Ska nämnligen upp till Stockholm och måste upp klockan sex, det kommer bli jobbigt. Nä nu måste jag packa inför resan. See ya på onsdag...

image364
Vackra Karlskrona... Bye bye, nu drar jag till Stockholm!!!

Ett litet tips...

Här kommer ett litet tips till alla er som älskar att shoppa men tyvärr inte har så mkt pengar: loppmarknader eller Second hand... Det kanske inte låter så roligt men har man tur kan man hitta riktiga godbitar. Jag har faktiskt inte varit i så många Second hand butiker, men loppmarknader är verkligen underskattade! Mina favoritskor kommer från en loppis och det kostade 10kr och de var aldrig använda! 

Favvoskorna!
                            
                                                          Vintage...
                               
                                       Två par skor jag fått.. =)
Annars så kan du kolla in din mormors och farmors garderober och be snällt om att få "låna" något... XD

/ Izabella, den blonda av oss...

Köpenhamn imorgon .

Kul kul , med lillasyster, lillebror, pappa oh Nettan . Och en annan massa folk, skåningarna alltså .
Vi ska gå på tivoli och kolla stan . Mkt skoj .

Just nu är jag ensam hemma med med Hanna, hon tittar på Disney Channel , förvånande .

    
Lite magra . :P


// Nathaliesåklart

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Förut var onsdagar mina favorit dagar... Varför? Jo för att på onsdagar sändes The OC, när det var bra (1:a och 2:a säsongen). Nu är nog fredagar favoritdagarna. Fast onsdagar är inte så dumma ändå, inte denna onsdag iaf. Tog det riktigt lugnt på morgonen, duschade och fixade lite. Vid 12 tog jag en promenad med mina olydiga hundar och de uppförde sig någorlunda bra på vår promenad... 

                      
  
                                Här är jag, nyss hemkommen från min promenad.
Vid tvåtiden var det dags att ta en shoppingrunda med Tove! Ja, jag vet jag, jag är en shoppaholic...
Fast det blev bara två nya köp:

                    Ett litet paket till lillasyster
                                                                             -du vet inte vad det är :P
 
Linne från H&M, 29.50:-
Min kväll har jag ägnat mig åt datorn och självklart - lyssna på McFly. Nu tänkte jag att jag skulle se en liten film... Det blir nog Tuck Everlasting, mkt fin film!
See ya!

På fredag smäller det: Dags för sailet att få besök av Nathalie, Isabelle och Izabella!

                                                    

Nicole är gravid...

Japp, det är sant. Nicole är gravid och far är Joel Madden(sångare i Good Charlotte)..

Blivande föräldrar
image348

Ska detta benrangel ha barn?
Ja...