Dagboksinlägg-Izabella

Imorgon är det fredag! Den här veckan har verkligen gått med rekordfart. Idag var det en kort skoldag, började 9.15 och slutade 12.20. Skodagen började med franska men vi spenderade lektionen med att titta på film, ef¨ter detta var det SO. Under den lektionen gjorde vi inte heller något (eller jo, vi lyssnade). Men under sista lektionen blev det ändring, där jobbade jag iaf 60% av tiden med mitt arbete om mutationer. Efter att jag sett X-men har mutationer verkligen fascinerat mig. Det kan nog bli ett riktigt bra arbete. Hoppas jag.

Under eftermiddagen har jag köpt mig ett par skor att ha på balen (snart kommer bilder på både balklänning och skorna). Jag och min lillasyster köpte en present till vår storasyster, som fyller 25år på söndag. 25år, gud vad kul! Vill också vara 25år, tänk att få köra bil, vara klar med skolan och kunna göra vad man vill. Man kanske inte kan göra allt man vill men man kan göra mer än vad man kan när man är 15år. Jaja, min tid kommer med. Jag måste bara vänta på den.
image61
Jag på min 15årsdag-en rockstjärna!!!

Grekland - Imorgon

Hej , Imorgon åker jag till Grekland . Jätte kul ^^. Och så är det såndär al inclusive , Mums ;)

Ska se om jag fyndar nått där nere , hoppas det iaf . :D

Nu ska jag sova .

Ni får ha det så gott . Kommentera så mycket ni orkar ;)

PussohKram


Bella, Isabelle , Martha , Sophie & Parro , Tjejer ni är underbara <3

      

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Jag har aldrig varit ett fan av tisdargar. Den här tisdagen har varit förvånandsvärt bra. Det var lugnt i skolan och jag fick en liten överraskning kan man säga. Jag fick reda på resultatet ifrån förra veckans svenskaprov och jag fick VG! Att få VG av min surlärare är som att få MVG av någon annan lärare. Jag har också fått reda på att jag antagligen kommer få MVG i musik. Förlåt om jag skryter men jag är så nöjd med mina bragder att jag måste skriva om dem. Hemma har det också varit lugnt, ovanligt lugnt. Inte ett enda bråk!

Nu tillsist ska jag göre en kompis gald och skriva en hälsning till henne: Isabelle, tack för att du är en sån bra kompis och lysser upp mina dagar. Den här dan har i och för sig varit bra, men alla andra dagr då jag är deppig så är det ofta du som gör dem roliga igen.
image53
Isabelle och jag! November 2006.

Dagboksinlägg-Izabella

Åh vad glad jag är nu! Kollade just på hur många som varit inne på bloggen och igår var det 34st, rekord! Det kanske inte låter så mycket men för mig känns det helt sjukt kul! Nu till vad som hänt idag: Det började med att alla nior hade orientering ute i Bastasjö, det var rätt kul faktiskt. Jag sprang tillsammans med 5 andra tjejer. Men jag skulle haft med mig vatten! Där var vi, 6st tjejer mitt i skogen under en gassande sol, UTAN vatten! Vi blev så desperata efter näring att vi tuggade i oss massa harsyra (vet inte om det är rätt stavning, men ändå) och granskott. Men vi kom välbehållna i mål och hade lyckats ta 11 kontroller av 12, inte så dåligt av ett par förvirrade tonårstjejer.

Resten av dan har jag inte gjort så mycket. Nu under kvällen har jag sysslat med att göra en filmanalys av Flugornas herre. Det är verkligen en hemsk film! Men den är så pass bra att man bör se den. Jaja, den där filmanalysen är just nu på 10 sidor (handskrivet). Imorgon får vi väll se hur lång den blir på datorn, tippar på 4 sidor, jag kommer nog lägga till lite nya saker. Nä nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.
Tycker om dig med Nathalie. Isabelle med=)

Tyskland

Hej . Det var kanske en eller två veckor sen jag åkte till tyskland som utbytesstudent . Guuuud va kul det va . Bästa veckan i mitt liv måste jag säga . Vi hade kul , det blev lite fest och massa massa massa shopping . Men deg blev bara två tröjor och en underbar liten väska .

Jag bodde hos en tjej som heter Stina Lorson , hon bodde i ett fint hus lite utanför Lunen (med tyskt y ) . Hon bodde med sina föräldrar Marina & Ralf och sin hund Zicke . Mkt trevlig  familj . (:

Här är min fin fina väska som jag fyndade i den underbara butiken PIMKIE . ^^,
image39


Oh en grej till , Jag älskar McFly , så bara för att vara härmapa Izabella så ber jag er att lyssna på deras låtar på t.ex. youtube , de bästa är : Silence is a ascary sound, Too close for comfort, Five colours in her hair & i've got you . Kolla in dem, snälla ! Ni kommer inte att ångra er .

Här är lite bilder från tyskland , oh så vill jag säga , Izabella, Isabelle , Martha , Maja & Sophisan , jag tycker väldigt mycket om er ska ni veta <3

                        
  Jakob & Anton är ledsna för att vi ska hem ; ) . Det kommer mer sen , looovar (:

Puss & kram // Nathalie

Dagboksinlägg-Izabella

Ja, då sitter man här igen. Idag har inte hänt så mycket, eller jo det har det. Jag har gjort mitt sista No-prov på vedebyskolan. Det är nu man börjar fatta att det är slut med vedebyskolan, snart är det dags för ny skola. Eller det kanske inte är så snart men ändå. Det känns inte sorgligt direkt men det känns som att mycket kommer förändras på gymnasiet. Jag gillar egentligen förändringar men jag har vant mig så vid min klass och vedebyskolan att det nog kommer kännas tomt att sedan inte ha det.

Nu till något annat... Jag har fått en ny favoritlåt- Tiestos In the dark. Den är så bra att jag får gåshud! Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den nu. Den får mig att glömma bort allt tråkigt (se ovan).  Tycker verkligen att ni ska ta och kolla in videon på youtube. Nä nu ska jag lyssna på den en gång till och sen ska jag sätta igång med mitt sista svenska arbete. Ja, snart är det slut men inte riktigt än.

Tiesto eller Dj Tiesto.

Dagboksinlägg-Izabella

Ja då var det tisdag, en ganska bra dag faktiskt. Det har egentligen inte hänt så mycket men det har vart så lugnt och skönt. I skolan hade vi ett svenskaprov på satsdelar och det var förvånadsvärt enkelt, jag hade förberätt mig på ett stort och jättesvårt prov. Det enda dåliga var nog att Nathalie slog till mig på rumpan-och det gjorde ONT! Det låter säkert väldigt fånigt men det gjorde verkligen ont, fatta inte hur hon kunde få till det slaget så bra. Hon kanske kan lära mig hur man gör så jag kan använda det som självförsvar. ja nu måste jag nog gå och plugga lite elektrokemi, sista NO-provet!!! Snart är det slut, snart är det sommarlov.

Vecka 21

 Dags för veckans star....

Mischa Barton!
image18
  Född: 24 januari, 1986 i London
  Familj: Pappa Richard, mamma Nuala, storasyster Hania och lillasyster Zoe, (Mischa är altså mellan barn som mig-Izabella).
  Allmän fakta: Mischa fick sitt genombrott med tv-serien "The OC" där hon spelade Marissa Cooper. Hon har även spelat i "Sjätte sinet" och "Notting hil". 2003 blev Mischa utnämd till årets It-girl och 2004 var hon med på Peoples lista över världens vackraste människor. Förtom skådespeleri har Mischa modellat för bl.a. Jc och Bebe. Nu sysslar Mischa med ett par nya filminspelningar.
  Stil: Jag tycker att Mischa har en ganska mixad stil, hon brukar blanda både sött och rockigt. Det är dessa kontrasterna som gör hennes stil, tycker jag. Några favorit plagg är slimmade jeans, minikläningar och söta toppar. Mischas absoluta favoritväska är chanels berömmda 2.55
 
   
 
Chanels 2.55            Mischa för Jc
  Sno Mischas stil: Hur gör man nu för att sno Mischas underbara stil? Helt ärligt tycker jag inte att man ska kopiera hennes stil rakt av, utan bra inspireras av den, (det är roligare med en egen stil!). Men om du nu vill kopiera den så är mina tips att blanda, tänk inte att det måste vara en bestämd stil utan gör som Mischa, ha både sött och rockigt. Men nyckelplaggen är väll stuprörsjeans, minikäningar-både flickigt söta och rockiga T-shirtsmodeler, söta toppar och vackra festkläningar.
 

Dagboksinlägg-Izabella

Ja då var det söndag igen. Tiden går så snabbt ibland, jag har fortfarande inte fattat att det är eftermiddag. den här dagen har än så länge inte varit så bra, men det beror nog mest på att gårdagen var så lyckad: Under dagen gick jag och Nathalie på en shoppingrunda och jag införskaffade två nya miniklänningar. Vi spendrade kvällen i min systers lägenhet och vi hade verkligen kul!

Idag därimot, hmm. Det ända jag gjort hittills är att städa, diska och slappa. Och efer maten ska jag återigen städa! Måste också plugga. Inte konstigt att man känner sig trött. Jaja det händer en bra sak ikväll sista avsnittet va "The OC". Äntligen ska det sluta, den här sesöngen har verkligen varit botten. Hoppas bara att slutet är lika bra som början var. Nä nu vår jag ta tag i det som ska göras och pigga på mig lite. Det är ju en dag imorgon med!

image19
Jag och Nathalie!


Ny kategori!

I veckans star kommer vi skriva om en ny star och dess stil varje vecka. Vi kommer inte bara skriva om kändisar utan också om vanliga människor som vi tycker är stjärnor.


Åh, vill ha sommar

?h, vill ha sommar
Rachel Bilson.

Så här hade jag velat se ut imorgon, en lös miniklänning med ett par fina sandaler och bara en tunn kofta som ytterplagg. Tyvärr går det inte, jag måste matcha med ett par leggings, ett par ballerinor(kanske med strumpor i!) och en jacka. Detta tråkiga väder, det ska kanske till och med regna imorgon.

Dagboksinlägg-Izabella

Ja, nu får jag ta tag i mitt bloggande! Det var ju jättelängesen jag skrev nått.  Nu har jag bestämt mig, jag ska ta mig i kragen och blogga minst en dag i veckan. Det borde jag väll klara av, så lat är jag inte... hoppas jag.  
   
Idag är jag verkligen trött och jag förstår inte varför. Igår tog jag det bara lugnt, ok jag var uppe länge men jag steg inte upp förän vid elva. Jag spenderade min valborgmässafton med ett par tjejkompisar hos Nathalie. Vi hade riktigt kul och vi var duktig som inte gjorde som alla andra -vi söp oss inte fulla. Jag var fin i min miniklänning med leggings till, men när vi gick ut ångrade jag bittert att jag inte tagit jeans på mig, det var så kalt! Uttrcket "vill man vara fin, så för man lida pin" stämmer verkligen. Jaja, man lär sig av sina misstag och snart kommer jag nog skriva om ett nytt!