Dagboksinlägg-Izabella

Fredag igen och korvbella här! Japp nyss hemkommen från det fin fina jobbet på Olles Korvbar och saker och ting känns väldans bra. Slutade nämnligen 2 timmar tidigare än beräknat, av min kära arbetakamrat Tessan fick jag höra att vi inte stängde förän elva men nio var det minsann. Så nu sitter jag är alldeles ensamm i lägenheten och försöker ta mig upp för att ta mig en tur ut till Saltö. Jag tror dock det kommer ta en liten stund innan jag traskar ut.
   För att nu bjuda på lite underhållning kan man ju tänkas berätta lite om gårdagens bestyr och tankar. Efter en långtråkig skoldag kom jobbet till min räddning och torsdagen blev fram till klockan sju riktigt jävla misslyckad.
Obs, de där sista var en överdrift.   

  När sedan solen börjat gå ned kan man säga att lyckan kom. Först lite förfest med 2 tjejkompisar, en förfest som innehöll en hel del skratt och annat smått och gott. Efter mycket om och men stapplade vi in på Piraten för sista gymnasiedicot för terminen. Här var jag på jakt efter en ny pöjk, men det sket sig när Alex var där. Denna pöjk jag letade efter var dock till Emelie. Mycket dans med damerna Emelie och Sara blev det, även en och annan med Alex. 
   De som representerade SP1C denna Piratenkväll var Wick, Erol, Anton och jag. En klass som har över trettio elever borde ha haft fler representanter. Men vi fyra fick oss allt en trevlig pratstund och lärde oss nog ett och annat om varandra. Jag lärde mig också något en läxa men det mina vänner är inget jag talar högt om nu!
   Nä nu ska jag toffla lite och för en gångs skull tänka på Alex. See ya 

Fashionista

Skål för sommaren oh röda RayBans!


//Lapplisa*

Posh

Viccan är nu ett av de ansikte utåt för Marc Jacobs, och just den här bilden blev allt annat än lyckad! Poshi lyckades få till en ovanligt ful pose!// Lapplisa*

Modevisning

Modevisning 2008


Ja, nu har HV:s visning varit, och det gick jätte bra! Dajana agerade modell åt mej och hon var så duktig! Jag har inte de bästa bilderna, men det får duga för tillfället.Det här är Dajana, min modell, den här klänningen har hon gjort:)Här är lite av bilderna, mer kommer sen om så önskas:)

// Lapplisa*

Peaches Geldof .                   Det är inte mycket att säga, förutom att Peaches Geldof är snyggsnygg!
/Izabella, den blonda av oss^^Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Ännu en vacker vårtisdag här och det känns allt annat än dåligt! Förstår bara inte att jag kan vara på detta goda humör egentligen, för jag har tvingats sitta två timmar med ett matteprov och nu måste jag sätta mig ned med en geografiredovisning och franska. Man tycker nog allt att detta borde ta ned en lite på jorden, men inte då. Fy farao alltså, att vara på bra humör tar på krafterna!
   Som nämnt gjordes ett trevligt matteprov idag i skolan men såklart hände mycket mer. Jag hade också bild i tre otroligt långa timmar, fast det var minsann värt att sitta där. Betygssamtal kräver visst inte så mycket koncentration och anstängning. Något de dock kräver är tålamod, tålamod att vänta på sin tur. Efter det lilla trevliga samtalet satt man dock helt sysslolös och tristessen kom. Tristessen försvann sen lagom till geografin men där verkade övriga klasskamrater bemanna den där förbaskade tristessen. Detta var i och för sig fullt förståligt eftersom hela lektionen bestod av redovisningar och i längden blir detta en aning tråkigt.
   Nästa för mig nu blir att leka duktig och lära mig allt jag har i läxa. Förhoppingsvis får jag också träffa den där typen Alex ikväll med, senast jag såg honom var juh vid lunch! Det är alldeles för länge sen enligt min åsikt. Appråpå åsikter, nu anser min mami att hundarna måste ut. See ya

Ut och gå ännu en runda i solen.

H&M .

Just på H&M:s barnavdelning lever en liten T-shirt med trycket "Little miss sunshine", den är mycket vacker och älskvärd. Mycket snart kan den tänkas byta bostad till min garderob och förhoppningsvis gör den det då nya pengar ramlar in på kontot!

T-shirt - H&M, 129:-
Jag och den lilla T-shirten trivdes mycket bra ihop den lilla stunden i provrummet vi spenderade tillsammas!


/Izabella, den blonda av oss^^


Minnen minnen.

Som en liten paus i pluggandet har jag nu hittat bilder från Irlandsresan som gjordes år 2005 med mamma, Steffo och lillasyrran. Det är minsann en resa som är värd att minnas. Det var under det årets sportlov vi beökte den gröna ön Irland och där stannade vi 4 dagar, 4 regniga dagar. Men glada var vi ändå!
   Redan på den tiden var jag en shoppinggalning, men min smak då var inte den samma som nu. Så det jag inhandlade där var en blå volangkjol, ett limegrönt linne och ett par skor med båda rosa och limegrönt på för att matcha kläderna. Denna finfina *host stass bars sedan på skolavlutningen, 7:ans skolavslutning.
   Trots de där missköpen kollar jag tillbaka på resan med ett leende på läpparna och visar därför upp några bilder därifrån. Ni får dock ursäkta hur jag ser ut, för vacker var jag inte men jag var ju bara 13 år.

Vi reste med familjen... Ja vad hette de nu igen, Hansson?


När vi damer ägnade oss åt shopping ägnade gubbarna, Steffo och Peter, sig åt guinnessdrickande.

                                                                Irland var finfint:

Det här väcker minsann minnen :D


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Ännu en söndag är kommen och för ovanlighetens skull har dagen varit mycket trevlig och givande. Söndagar brukar oftast vara mycket trötta dagar som framför allt spenderas i sängen eller i soffan framför MTV. 
   Morgonen var en solig sådan och väldigt tidig för den delen med, vaknade redan vid åtta. Att man var vaken så tidigt berodde nog mest på den personen som låg brevid, Alex. Han har nämnligen en tendens att väcka mig tidigt, förstår inte varför men så är det. Som tur var fick jag stanna kvar i sängen till tio och idag var det inte så mycket tjat om att någon var hungrig. Lycka! Vid halv ett lämnade jag dock Alex och begav mig hem till mami. På Mors dag får man banne mig ställa upp lite och fira.
   Så nu sitter jag här mätt och belåten efter en middag med mamma, Steffo, båda systrarna, mormor och låtsasmorfar. Faktiskt väldigt trevligt att umgås lite med de där gamlingarna. Att men sedan också får godis av mormor är absolut ingen nackdel, tvärtom!
   Tyvärr verkar det som att trevligheterna begår mot sitt slut nu när jag måste sätta mig ned med den där förbaskade franskaläxan. Borde också öppna matteboken till provet på tisdag. Det låter som en mycket vettig idé i mina öron så jag får bege mig nu. See ya

Ja sommartider minsann!

Fredag .

Nu den sista tiden har jag tjatat mycket om söndagsinspiration men jag har nu insett att vi (eller jag) behöver denna inspiration även på fredagarna. Denna dag är dock till skillnad från söndagen veckans höjdpunkt!

Mischa Barton träffar helt rätt med en skimrande sminknig och stora vackra örhängen.
 

Lindsay Lohan ser ut att vara på toppen humör och det har hon allt rätt att vara, för den klänningen var inte direkt någon man hade tackat nej till!


Visst var det trevligt med lite fredagasinspiration med?/Izabella, den blonda av oss^^ 

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Idag är en sådan dag då allt bara har varit rätt, ja rätt. Solen har lyst och det har varit sådär härligt varmt som det ska vara i slutet av maj. För det närmar sig allt juni nu och jag tycker mig allt höra hur sommaren kallar på mig. Faktum är att det endast är 12 skoldagar kvar att klara sig igenom. Men om de skoldagarn åtminstånde blir hälften så bra som den idag blir det nog inte några vidare problem. 
   Ni förstår idag höll jag en liten svenskaredovisning och för första gången i hela mitt liv kände jag att jag hade gjort bra i från mig. Redovisningar är verkligen inte min grej men för en gångs skull lyckades jag! Livet kan vara allt härligt och när sedan eftermiddagen kom och skolan slutade blev det ännu härligare.
    Efter skolan spenderade jag en efterlängtad tid med min kära vän Belle. Vi tyckte att det var lika bra att utnyttja det fina vädret till max, så vi köpte oss varsin glass och begav oss ut till Stumholmen för att sola.   

Som ni ser var det en aning blåsigt men inga sura miner för det!

   För att fullborda en sådan perfekt som idag begav jag mig senare på kvällen ut på en långrunda med mina små  vovvar. Detta var för mig ett mycket bra slut oh så underbara dag! Har jag tur blir morgondagen nästan lika bra. See ya 

Shoppat .

Jao för två veckor sedan nu var jag på ett besök i Kristianstad och införskaffade mig lite nytt. Har dock inte fått för mig att visa upp det förän nu!
 
Bikini - H&M, 98:-/del


Solglasögon - H&M, 59:-


Ett svart ribbat linne köptes med men just nu saknas en vettig bild på det!


/Izabella, den blonda av oss^^

Snygg, snyggare, Lindsay .

Ett ord för Lindsay Lohan: snygg. Så enkelt var det att beskriva en människa fåordigt och helt sanningsenligt. 


Lindsay strosar gatan framåt med sitt nyfixade hår, leggingsen är på som vanligt ock skinjacka är också med. /Izabella, den blonda av oss^^ 

Ett par gamla Levi's .

Jao, nu har mina halvtaskiga Levi's jeans genomgått en liten makeover, de har klippts av. De har nu blivit ett par faktiskt rätt snygga jeansshorts, ett par som plannera att använda mycket. Jag lovar,  i dessa shorts och i den ryggringade Dieselklänningen kommer jag bo i sommaren 2008.


De blev vla bra!?/Izabella, den blonda av oss^^

14 år .

Taylor Momsen, denna flicka lever banne mig ett drömliv! Hon är fjorton år, FJORTON, alldeles för snygg och hon får umgås med Ed Westwick på jobbet. Sådär bra hade banne mig inte jag det när jag var fjorton. Så är vi avundsjuka på henne, ja?!


Snygga Taylor Momsen....
/Izabella, den blonda av oss^^


Vilket par .

Mischa Barton och hennes pojkvän Taylor Locke ser minsann väldigt stylish ut tillsammans! Här har vi dem i Cannes och visst är de snygga som få!?


Mischa Barton och Taylor Locke på promenad...


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Så har man ännu en skolvecka framför sig, denna innehållandes en svenskaredovisning och en historia läxa. Alltså behöver jag inte gå sysslolös, för jag har banne mig saker att göra i veckan! Hade jag varit aningen mer ambitiös skulle jag börjat med pluggandet redan i den gångna helgen. Så blev det dock inte men oh andra sidan hade jag riktigt rolig helg fylld med festligheter! 
   Fredagens kväll och natt spenderades efter mycket om och men med Natha. Hon tog sig ut till mig vid tio-tiden och i brist på en riktig fest fick vi två sätta oss själva på Stumholmen. Vi hade en så kallad legistfest! Men det är trevligt det med och vi var faktiskt inte hemma förän vid halv tre, det ni. I och för sig kan det ha något att göra med att jag tvunget skulle träffa Alex en liten stund. Saknade honom minsann lite under nattens gång! Vi kom i alla fall hem välbehållna och nöjda och mor min var inte allt för sur.
  

   Under lördagen blev det till att ta sig upp i tid och ta sig till jobbet (ni vet Olles Korvbar) klockan tolv. När jag sedan slutat vid fyra fick man skynda sig hem för att sedan få besök av Alex och ännu senare, runt sju, bli hämtad av pappa. Jag och Alex sov alltså ute i Bonnaland den natten. Det var mycket intressant natt, eftersom någon pratade väldigt mycket i sömnen. (Denna någon var Alex). Han tyckte bl .a. att de fyra timmar jag jobbat innan på dagan var för tok för länge och så mycket skulle jag väl inte jobba imorgon.
Ja, fyra timmar är verkligen en evighet lilla du!
   Under söndagen blev det ännu mer jobb och slit för min del och plötsligt var helgen över. Snopet men sant, det är ju till och med måndag idag. Måndagen i alla ära har varit ganska enformig och tråkig så den är inget vidare att berätta om, för jag vill inte tråka ut er här. Men imorgon är det tisdag och då blir det allt äventyr! *Host. See ya

Ännu en söndag .

Ännu en söndag är kommen och som vanligt behövs lite inspiration denna tråkiga dag. Idag får söta Willa Holland stå för underhållningen!


Om det hade varit väder till det skulle jag hemskt gärna spenderat dagen på stranden. Ett par svarta stuprör, en tröja med tryck och ett par solglasögon på det är allt som behövs för att sno stilen av Willa Holland.Jao, som på förgående bild har Willa valt en överdel med tryck på, här var det dock ett linne.


/Izabella, den blonda av oss^^

Förbaskat

Izabellas byxor är färdiga :) Jag känner mej riktigt stolt, fina blev dom med. Det var till och med en tvåa som berömda mej för dom. Oh det händer inte varje dag! Dagen har förövrigt vart bra, och jag har jobbat på som nästan tusan, iallafall på slutet. Det blir bättre bilder sen när Izabella har fått på sej dom! Oh lägg märke till Lapplisa* L:en, som var Mamma Åses ide! Creds till henne!
 


Men det är så att jag är himla sugen på att sy något, så har vi givetvis inte några som helst tyger hemma, sånt är så typiskt! Jag får väl ha sönder nått oh göra något nytt av det. Men vad? Jag vill sy en klänning, som jag kanske tom kan visa upp på modevisningen, ettorna har ett tema som vi kallar "Röda mattan" där man kan sy en klänning eller liknande oh sen visa upp den/det.

Och så blev det inte Malmö den här helgen, Marcushjärtat får vänta till om några veckor, till han tar studenten. Men jag har ju hans röst så länge. Gör mål ikväll snygging!

//
Lapplisa*

Rachel Bilson, igen .

Ja, här kommer ytterligare två bilder på Rachel Bilson, kan visst inte få nog av henne.

image1458

image1459Att en så enkel outfit kan vara så snygg, jag säger då det! Rachel Bilson ser förbaskat bra ut...


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Torsdag. Ännu en ledig dag har passaret mitt liv och jag känner mig gammal. Gammal, hur kan jag känna mig gammal?
   Jo jag ska berätta varför: Hela dagen har jag varit fri från skolan men inte ett enda bus har man hittat på! Inte ett. Det jag har ägnat mig åt är städning, ja ni läste rätt städning. Vad har hänt med mig, under min lediga dag har jag gjort någonting så tråkigt som att städa. Nu när jag tänker på det i efterhand förstår jag att jag måste skärpa mig och skaffa mig en vettigare sysselsättning. En sextonårig tjej som frivilligt städar hela lägenheten. Jag är besviken på mig själv. Mycket besviken!
   Jag hoppas nu innerligt att morgondagen blir mer inntressant och full av bus. Det blir ju skola imorgon och där händer alltid något och efter det är det helg igen! Ja imorgon blir det nog allt bus för min del, börjar nästan längta lite här.
  Nu innan jag sova ska jag ägna mig åt en annan tråkig syssla, nämnligen läsning av en ganska värdelös bok. Nä jag ska inte säga värdelös men den tilltalar inte mig och mitt behov av innehållsrik handling. För det blev visst en riktigt ohändelserik dag för min del och än är den inte slut. Men tills vidare, See ya

image1457
Det var i alla fall fint väder idag...

Mischa Barton .

Cannes filmfestival har tagit av stapeln för i år och snyggast på röda matten (enligt mig) var favoriten Mischa Barton!
image1455
Sotig ögon make-up och en naturlig hy, snyggt som få.

image1456
Mischa Barton på den röda mattan...


/Izabella, den blonda av oss^^

Rachel Bilson .

Denna torsdag hade jag, Izabella gärna snott  Rachel Bilsons slappa outfit. En stor svart tröja med leggings till, en sjal slängd runt halsen, sedan en gul väska och håret slarvigt uppsatt. Snyggt!?

image1454
Rachel Bilson strosar gatan fram...


/Izabella, den blonda av oss^^

Modevisning

Modevisningen 08 från HV:s duktiga elever

Ja, nu är det dags. Det är nu Izabella kommer in i bilden, hon ska agera fotomodell åt mig i modevisningen. Detta året ska jag dock bara visa 2-3 plagg, men nästa år blir det fullrulle med både vinter och vårjacka på schemat, och då ska vi inte tala om tredje året. Då får man i uppgift att skapa sin egen minikollektion, som består av 5 plagg, och så ska man sy en balklänning med. Det ser jag mest fram emot.

Visningen äger rum den 27/5 i Kalmar runt klockan 19.00, I någon av Jenny Nyströms/Staggs gympaarena, ska ta reda på mer specifikadetaljer.
Inträdesavgift Vuxen 50:-
Barn under 15år 25:-

Visningen består av alla tre årseleversplagg, så vill du se Lapplisa * in action så får du komma titta!

//Lapplisa*

Kimberly Stewart .

image1453
Ja vad ska man säga, Kimberly Stewart kan konsten att klä sig snyggt.
Till premiären av Sex and the City filmen valde hon den lilla svarta och det var ett bra val!


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Dagen är inte slut än men jag tror nog detta är en av de bästa tisdagarna på länge, ledig från skola oh allt ju. Dagen startade med ett fint telefonsamtal från Alex klockan tio, vid den tiden var jag sådär lagom pigg. Men upp kom jag! Efter frukosten blev det en kall dusch för att jag verkligen skulle vakna till och vakna gjorde jag.
   Vädret har varit soligt idag igen, dock något blåsigt och något kallare. Trots detta har jag badat idag! Ja minsann, äntligen har jag tagit årets första dopp och Alex med föresten. Det var inte mycket sanning i hans uttalande om att han inte skulle bada förän vattnet blivit minst 20+. För vattnet var verkligen inte 20+! När vi kom upp sen var det kallt vill jag lova, nu efteråt ångrar att jag inte stannade längre i vattnet.
                                               
                                        Bada, bada, bada...
   Kvällen som nu kommer ska spenderas med Alex och jag gissar nog på att det blir en film ikväll med. Kanske kan tvinga ut Alex en runda för att se på solnedgången, det hade varit mysigt. Så får det bli, först ut och se solnedgången och sen film! See ya 

2 damer .

Denna måndag skulle jag gärna sett ut som Hillary Duff men Lindsay Lohans look hade funkat minst lika bra!

image1450
Hillary Duff shoppar i det fina vädret i klädd svarta stuprör,
over-sizad tröja, en snygg sjal och Chanelväska.


image1451
Lindsay Lohan uppträder i klädd paljettop och jeans,
jag måste också säga att hennes hår är ack så snyggt!


/Izabella, den blonda av oss^^ 

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag igen och helgen är definitivt över, en helg som var överraskande rolig. Ni förstår det var egntligen tänkt att den lediga tiden skulle gå åt till att plugga till franskaprovet som gjordes idag men planerna ändrades, kan man säga.
   Lördagen startade redan klockan åtta och halv tio satt man visst i bilen på väg till Kristianstad. Det var en och en halvtimmes bilresa och trevlig var den banne mig! Kanske kan bero på att jag hade så trevliga reskamrater, mamma, Steffo, lillasyster och Alex. Väl i Kristianstad sen börjades spenderandet av pengar och efter en knapp halvtimme hade jag vissta införskaffat mig en ny bikini, tänka sig. Lyckades också äntligen köpa mig ett par svarta ballerinor, det var verkligen på tiden. 
   Kvällen spenderades först en liten stund på Saltö badplats men ganska snart lämnades platsen och det blev istället filmkväll med Alex. Filmen som sågs var bra den, Remember the Titans. Som ni förstår var det en lyckad kväll med, fast ovanligt lugn måste jag säga. Lungt är dock ganska bra med tanke på alla de dumheter man kan hitta på.
                                                                                

   Gårdagen, alltså söndagen, skulle jag egentligen plugga franska hela dagen men så blev det inte heller. Det fanns så mycket annat att göra och en solig dag ska man väl inte sitta inne med en franskabok?
Det  tycker inte jag i alla fall. Framåt kvällen tvingades jag dock öppna den där franskaboken och det var tur att jag gjorde det, för provet idag var svårt. Det var mycket svårt till och med, lyckligtvis klarade jag mig igenom det.
  Ja och nu har jag snart klarat mig igenom hela måndagen med och jag antar att man nu borde se framåt morgondagen. See ya

Ebay

Jag surfade in på Ebay efter lite inspiration, och först hittar jag en super söt sommarklänning i min storlek, så kollar jag på budet, 0.99 £ och det tar slut om 25 sek. Jag får lite panik men inser snabbt att jag inte hinner logga in och lägga ett bud. Så den fina sommarklänningen gick för 13 kr. Men jag letade vidare och så hittade jag denna underbara klänningen, som jag starkt funderar på att köpa. Man kan hitta så himla myckket där, så kolla in Ebay!
image1448

Eller? Kommentera gärna!

// Lapplisa*

Söndgstrött .

Nämen är det redan söndag?
Denna soliga men trötta dag kan man må bra av lite inspiration, jag vet att jag i alla fall mår bra av det. Så här kommer söndagsinspiration à la Peaches Geldof och Rachel Bilson:

image1445
Peaches Geldof är minst sagt cool...

image1446image1447
Rachel Bilson kan sannerligen klä sig, jag säger då det.


/Izabella, den blonda av oss^^

En till favoritlåt .

Jag bara måste lägga upp min nya favoritlåt som jag håller på att lyssna sönder! Jag säger då det, gör dig själv en tjänst och lyssna på den:

MGMT - Time To pretend

/Izabella, den blonda av oss^^


FÖRLÅT

Dag 5 - Jag ska vara ärlig, jag har ätit! Tre knäckebröd, men jag var så jäkla sugen på nått! Så jag ansåg att det var bättre att äta knäckebröd än något annat. Kanelknäcke med , åh va gott! Oh så har jag bara druckit en shake idag, måste dricka en till sen! Annars blir min kropp konstig! Menmen, Life goes on. Och så bara MÅSTE jag berätta om en sak!

Igår på gympan så skulle vi paddla kanot då, oh jag hade glömt mina kläder, men jag var med ändån(jag hade klänning den här dan). Så då sätter sig jag och Emelie i en kanot då och börjar paddla ut mot Kalmarslott, och vi har jätte kul oh det är varmt oh vi solade oh allt. Men så bestämmer vi oss för att vända, och Emelie hade suttit bak hela vägen, så vi tänkte att vi kunde paddla till nån kant för att byta plats. Så paddlar vi till under en tunnel, där det fanns lite mark vi kunde hoppa upp på. Och precis när jag ska ställa mej upp då så börjar kanoten att gunga och jag tänkte bara: - Nu är det kört. Och det vart att . Vi åkte i, med huvudet före på flera meters djupt vatten. Och jag får panik för att jag har sån fobi för vatten oh hajar oh sånt. Men så ser jag att mina skor inte är kvar,och så tittar jag ner, och då singlar ena skon ner, så ja. vad ska skulle jag göra? Jag dök ner efter den, mysigt verkligen! Men så hittar jag inte den andra, men den låg i den vattenfyllda kanoten. Herregud, jag oh Emelie börjar skratta oh försöker kavla oss på kanten, men kanoten flyter iväg och ingen av oss vill hoppa i och hämta den. Men då kommer Katerine oh Hanna oh hjälper oss, sen kan vi paddla tillbaka. Och det värsta är att vi trillade i precis vid stationen där alla ungdomar väntar på bussen, och vi såg hur alla glodde oh skrattade. Pinsamt? JA! Så sen fick jag åka hem med lite mixade kläder, eftersom min klänning oh tights oh kofta var dygnsura. Haha . det var banne mej dagens!

Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv , här är jag idag ,
image1444


Hadet!
// Lapplisa*

Dagboksinlägg-Izabella

  Torsdag. Det är fasligt vad humöret svänger för mig nu för tiden! Jag är nu åter på toppenhumör och ännu en gång leker livet för mig. Skoldagen som bestod av ett besök på BLT (Blekinge Läns Tidning) är redan avklarad och det som nu är kvar på schemat är städning, solning och övning på franska. Sen ikväll är det också dags för mig att göra min debut på Olles Korvbar, det blir nog en upplevelse som heter duga! En helkväll bestående av att servera korv med bröd, vilken kväll. Jag hoppas innerligt att jag får detta jobb nu, för kan jag inte få ett jobb i en korvbar vart kan jag då få jobb?
  Det hänger mycket på mina axlar ikväll och för en gångs skull tänker jag verkligen anstränga mig. Något jag kanske skulle göra lite oftare. Ah, i och med förgående mening fick jag nu ett nytt mål i livet, jag ska anstränga mig mer! Det ska jag tänka på nu framöver vad det än gäller. Så jag får nog börja med en gång med städningen, då blir mamma glad.
   I skolan är det dock inte mycket ansträngning kvar, endast 4 veckor sen är man fri från dess problem. Sommaren kallar och det gör mycket annat med  så. See ya
 
image1443

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag, vilken jäkla skitdag! Att jag igår var på toppenhumör kan man inte tro nu, för denna onsdag i all ära har det varit kasst. Jag tror vi börjar med att jag först av allt inte sovit en blund i natt och därför spenderades morgonen och förmiddagen i sängen i stället för i skolan. Runt tolvtiden begav jag mig dock upp för frukost och halva dagen hade visst susat förbi när den var klar! 
   Det jag hunnit med idag förutom att vara trött är följande: solning/sovning på den engelska balkongen, ätit mat och gå ut en och en halv timme med hundarna. Det är allt. Jag har också fått reda på att det tyvärr inte blir något med hårmodellandet, ännu något som förgyllde min dag. I och för sig var det ganska bra att det blev inställt eftersom jag har både prov och läxor den dagen. Men det hade varit så mycket roligare att leka modell!
 

   Nu ska jag inte klaga mer utan hoppas på bättre tider och se framåt morgondagen. Saker och ting kan säkert vara mycket värre men för mig var detta en värdelös dag. En dag att glömma bort och nu inte tala om mer, för jag har redan sagt för mycket om den. Glöm det här. See ya  

Mischa Barton .

Avundsjuk, jag?
Inte alls...

Jo, det är jag visst det, på Mischa Barton. Saker är minsann som vanligt, sitter här och lyssnar på musik, letar bilder och självklart fastnar jag för två bilder på Mischa. Dessa:

image1439
image1440
/Izabella, den blonda av oss^^

Miranda Kerr .

Orlando Blooms flickvän, Miranda Kerr vet hur man ska klä sig snyggt och avslappnat minsann. Här har vi henne i mörka jeans, en skjorta i lite större modell (Orlandos kanske?) och ett par guldballerinor som pricken över i:et. Snyggt! 

image1438
Miranda Kerr är ute och far.


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Så har ännu en härlig och solig dag passerat i mitt liv och jag undrar om den skulle kunna ha  varit bättre?
Nä, jag skulle inte tro det. Först av allt det fina vädret och sedan en skoldag bestående av en bildlektion, där man inte gjorde någonting och sen självständigt geografiarbete. Det där självständiga arbetet innebar inte heller någon vidare anstängning och jag kom visst hem redan kvart över tolv.
   Den soliga eftermiddagen spenderades med Alex och det blev en liten promenad ut till Stumholmen. Där stannade vi en knapp halvtimme. Jag ville ju sola men det var inte någon vidare populär sysselsättning hos min käre Alex. Så det var bara att ta sig upp och gå vidare!
                        
Detta är dock solskenet från igår...
   Kvällen har bestått av något otroligt underbart, lyssna på musik. Musik, musik, musik! Ja och sedan till musiken har jag längtat till sommaren. Åh sommaren 2008 måste bli så bra så. Att jag nu antagligen införskaffat mig ett jobb medför att jag kommer ha pengar, pengar till mina 3 veckor i Brighton med Natha och innan skolan börjar igen planneras det en liten trip till Malmö. Jag säger då det, det kan inte bli mycket som blir fel i sommar.
   Har också kommit fram till att jag under de varma sommardagarna som väntar kommer jag bo i min Diesel klänning:

Nu ska jag nog gå hela vägen till sängen. See ya

Hankypanky ,

Dag 2: - Ännu en hård dag är förbi, men den har gått bra oh jag har lyckats att hålla mig till ändast dryckerna. Det är inte så svårt, för att jag mår så illa av dem så att jag inte blir hungrig. Så jag tror/hoppas att detta kommer att gå bra! Jag har gått ner 1 kilo sen igår! hallå? Låter det inte lite väl bra? Men jag ska hålla på med det här i iallafall 4 veckor till. Vi får se :)

Här är Nadja, en störd jätte söt kompis. Henne tycker jag om.
 
image1433

Men ha det!

// Lapplisa* ( ditt personliga val )

Lindsay .

Det verkar som vi i lilla sketna Karlskrona också fått sommar nu och vi kan som Lindsay Lohan strosa runt i leggings och ballerinor. Jag går dock runt i en aning längre klänningar än denna dam men jag ska inte klaga på henne. Lindsay ser ju så bra ut ändå!

            
image1431image1432
  Lindsay Lohan...


/Izabella, den blonda av oss^^

Rapport

Dag 1: Kan vara en av de värsta dagarna i mitt liv, allvarligt talat. Men å andra sidan känner jag mej duktig. Men iaf, jag gick upp vid fem imorse som vanligt, tog mej en drink, höll på att spy, klädde på mej oh gjorde iordning mej. Hämtade Emelie i Lyckeby. Vi satt på bussen till klockan 20 i 8. Kom till skolan, tog en drink till. Den här gången smakade det trots allt bättre, nog för att jag var hungrig.

Men vet ni vad påfrestande det är att sitta i matsalen oh se alla ens vänner sitta oh äta godmat? Det är fruktansvärt frustrerande! Men va fan, jag hoppas att det är värt mödan.

För övrigt har det varit en fin dag, soligt och varmt. Vi satt ute största delen av skoldagen, i lera och mudd. Mysigt. (demostrativt) Oh just nu sitter jag hos Izabellaella, oh jag har precis tagit mej en drink, oh hon en rostmacka med nutella. Jag anser fortfarande att mitt alternativ smkar så mycket bättre! NOT. Oh en liten dos av Mcfly oh Son of drok skadar aldrig heller. Nu ska ella bella få datorn! 

// Lapplisa*(så personligt som möjligt) 

Långhårig

Ja, just det. Jag är långhårig igen, det känns skönt. Jag satt i c 3 timmar på en stol, det känndes allvarligt talat som att nån skurit bort rumpan, jäklar vad det sved! Men värt de vare iallafall :) Det har hänt en del den här veckan med, som att jag har köpt ny ballerina, helt vanliga oh gudomligt söta Din sko 149:- Oh så ville bara jag säga hej till mina ögon:)
 
  


Ja, idag cyklade jag (observera, CYKLADE!)bort till Coop oh köpte sånna hära grejor, för att Marcus, mina kära skåning, har provat det här en vecka. Oh han gick ner 4,5 kilo, på en vecka! Så imon börjar jag, föresten så smakade jag på en såndära bar, fy tusan vad äckligt! Det smakade mjöl rakt igenom! Men, om man vill vara fin får man lida pin.
image1430


Just det här paketet innehåller 25 påsar med pulver (som man ska späda ut med 2dl vatten) och kostar 199:-, och man ska dricka 5 om dagen om man är kvinna, och 6 för männen. Låter otroligt bra för de maskulina ;) Och det här ersätter ALLA mål om dagen, så man får inte äta någonting annat! Bara dricka vatten, 1,5 L per dag. Åh herregud, hur ska detta gå? Jag ska göra dagliga raporter om mitt projekt, önska mig lycka till!

// Lapplisa*

Fåordig

Nu är det dags att säga adjö..


Utan Big, ingen Nathalie. Du har följt mig i ur oh skur i snart två år, jag har många fina minnen med dej, du är en riktigt vän. Du har funnits där till hands när ingen annan kunnat, du förstår mej. Lämna mej inte, snälla. Vem ska nu leda mej på rätta spår, så att jag inte kommer vilse och blir ensam? Jag trodde att du skulle vara mej trogen livet ut, men nej. Tiden har en rätt att förändras när den går, oh jag liksom visst att en dag kommer det att bli så här. Det finns en speciell plats för oss, dit kommer jag gå när jag saknar dej, där är himmeln liksom lite närmre för mej. Så ta dina minnen oh försvinn ur mitt liv!
Älskade älskade du ...


R.I.P

//Lapplisa*

Natasha Bedingfield .

Just nu hade jag velat se ut som Natasha Bedingfield, mitt hår skulle gärna få vara så blont, ögonen hade passat bra med lite sotig makeup och jag hade då inte tackat nej till den enkla outfiten.

                  image1419
                     Natasha Bedingfield, en tänkare?


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Ja nu sitter man här igen hos pappa ute i Bonnaland och lugnet är obeskrivligt. Det är så stilla och det enda ljud som hörs är musiken jag spelar, underbart. Dagen har bara gått åt till att gå runt och filosofera över livet. Detta kommer jag nog ägna kvällen åt också, ska även umgås med pappa framför TV:en. Det är ju ishockey för tusan! Viktigt att se nu när jag är med pappa...
  
   Ni får nu inte tro att min lördag bara varit lugn och behaglig, nej där tar ni fel. Kan meddela att morgonen var tuff, väldigt tuff. Natten spenderade jag hos Alex (ännu en natt hos rikemanspojkvännen) och just denna natt var hans faster och hennes familj också nattgäster. Så på morgon runt halv sju snåret blev man väckt av härliga barnskrik och spring i trappan, som råkar vara placerad utanför Alex rum. Vi kunde dock ganska snart återgå till att sova en liten stund till, tur det.
   Idag plannerar jag i alla fall att komma i säng relativt tidigt för att bryta den trend som har uppkommit nu under all dessa dagar av ledighet. Nu är det bara kvällen och morgondagen kvar och sedan blir allt som vanligt igen. Jag längtar verkligen efter de prov och redovisningar som är kvar nu i tråkskolan. Det är nästan så man blir lite deprimerad av att bara tänka på det. Får sluta upp med att tänka på sådant nu, ishockeyn kallar! See ya
  

Hillary Duff

Till min stora lycka verkar Hillary Duff börjat gå tillbaka lite till att vara den söta girl next door hon egentligen är. Hoppas hon fortsätter så här, för visst ser hon bra ut?

image1418
Hillary Duff i den lilla svarta.../Izabella, den blonda av oss^^

Gossip

 
 Gossipexpress, lite nytt om den pågående inspelning av detta underbara program. Just denna dagen lyckades verkligen inte stylisterna att sätta på Leighton Meester något snyggt alls! Men däremot så var min (om jag får lov att säga det) sexsymbol Ed Westwick supersnygg!

Hottie                                                     Nottie
image1417 image1416// Lapplisa*

Dagboksinlägg-Izabella

Rapport från mig, en jobbsökare.

Fredag. Dagen då jag nästan helt ägnat mig åt att söka jobb och jag kan meddela att det inte går något  vidare i stundens hetta. Av sex möjliga har jag fått ett "jag återkommer", de andra fem har varit NEJ! Det känns så där bra att jag letat jobb sedan februari och jag har fått nej till i princip allt. Nu ska jag dock inte deppa för jag fick ett "jag återkommer" idag ju. Så om jag har tur blir det ett jobb och inte vilket jobb som helst utan i Ristorgskiosken eller Olles korvbar. Det är inte dåligt det!

  Mitt humör är på topp just nu trots bristen på  jobb (och pengar). Det har mycket att göra med att jag har blivit erbjuden att följa med till Malmö och vara hårmodell! Va hårmodell kan nog vara ganska soft så jag kanske skulle satsa på en karriär inom det området istället. Så trots alla nej jag fått idag är livet rätt bra ändå och för att göra det ännu bättre ska min kära mamma få sitta vid datorn nu. See ya  
                182927-1415
                  Klart jag ska leka modell...

Nelly Furtado

Är vanligtvis inte något vidare fan av Nelly Furtado men hennes låt Try är förbaskat bra. Det var nog allt under hemresan från Nathas och min helg i Malmö jag förälskade mig i låten och här kommer den:


Nelly Furtado - Try


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Valborg, fan vilket misslyckande det blev!

Torsdag. Igår var det Valborgsmässoafton och jag måste få säga att denna högtid är jäkligt överskattad. Kvällen började bra och som förväntat med att Natha och Amanda kom till mig och vi startade med jakt på mat. Vi lyckades hitta en familje pizza att dela på, synd bara att jag var den enda som åt upp min bit. Efter vår nyttiga måltid fixade vi hos iordning och oj vad livet lekte! 
          
Natha, Amanda och jag.

   Runt nio-tiden kom Alex och så begav vi oss iväg till bussen, för att hälsa på i Bergåsa. Bussresan innehöll en hel del trevligheter eftersom Natha var på sitt bästa humör och oj vad det smittade av sig. Väl framme i Bergåsa kan man väl säga att det vände. Det var brist på roligt folk och annat behövligt. I ett försök att få kvällen lite roligare "bestämde" vi att vi alla skulle prommenera till studentviken och fortsätta festen där. Det gick väl sådär, Natha, Amanda, Alex och jag gick i förväg för att fixa en liten brasa. Men vad hände sen?
   Jo, efter ett par tappra försök att få igång brasan gav vi upp och vi fick reda på att alla andra åkt in till stan. Så där satt vi själva utan brasa. Om det endast varit Natha, Amanda och jag hade det nog inte varit några problem men det var allt synd om Alex.
   Vi började i vilket fall som helst gå in mot stan i regnet vid halv elva. Tur var att vi inte behövde gå hela vägen hem, min kära storasyster kom nämnligen och hämtade Alex och mig! Natha och Amanda lämnade vi dock kvar på en busshållplats.
   Det var i stort sätt min Valborg, ett jäkla misslyckande! Fast den fick ett bra slut, film med Alex och sedan en lång natts sömn. Så jag ska väl inte klaga men jag hoppas på att nästa gång blir mer lyckad. See ya


Nicole Richie .

Maj, månaden då våren verkligen är bäst och Nicole Richie vet minsann hur man ska klä sig för att se vårig ut. Ballernior på fötterna såklart, en ljus blus och ett par solglasögon, enkelt men åh vad det funkar bra!                                    

                                       image1411
                                         Nicole Richie.


/Izabella, den blonda av oss^^