Dagens Look

Idag har det varit en helt okej dag må jag säga, de två sakar det finns att klaga på är solen och det tomma huset på Saltö. Solen var som igår framme två timmar på eftermiddagen och det är banne mig för lite! Det tomma huset är Alexanders hus som jag besöker nästan dagligen för att ta in posten och ibland vattna blommorna. Det finns som tur är en bra sak i det där huset, helfigursspeglen!


Måndagens outfit bestående av:
jeans - H&M
svart kofta - Jc
grått linne - Åhléns
bikinitopp - Veromoda


/Izabella, den blonda av oss^^


Ball

England , here we come 

Nu känns det, att jag är redo alltså. Jag har handlat precis allt jag behöver oh lite till. Min resväska får väga max 20 kg, den väger typ 16kg. Och det innebär att jag har jätte lite plats för alla de kläder som jag kommer köpa! Jag vet inte hur jag ska lösa det, men men vi får se. Och givetvis kommer både Bella oh jag försöka blogga så mycket som möjligt under vår resa. Bilderna får nog vänta tills vi kommer hem, det blir lite svårt att ladda över dem där. Du förstår säkert. Iaf, just nu håller jag på att bleka luggen, jag blekte hela håret igår. Men hättan sitter inte ända in i hårbotten, så det ser ut som jag har utväxt, och det är inte acceptabelt, så jag håller på att färga hårbottnen nu. Men iallafall, idag har ja köpt mycket vill jag lova! iaf mycket för att vara inom loppet av 45min.

Jag har köpt Pumas parfym, underbar! 100:- det är en sån spray, det är billigare, luktar t o m godare!
 klänning Byooung 40% rea, 149:-
 solbrillor 70:- Lindex
I'm not a plasticbag wannabe, men en snygg en! REA! 150:- Lindex
En ekologisk kasse med texten som ovan, I'm not a plastic bag Oh min väska, som jag innan har nämt här på bloggen. I love it!

Men du, ha det gutt! Oh jag ska jobba vidare, 8 dagar kvar nu!
Pusspåre

/ Lapplisa*


Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Vilken underbar söndag det varit, lyckan har nämnligen varit på besök i form av hela två timmars sol under eftermiddagen och nu för bara en timme sen vann Spanien EM-guldet. Det känns mycket bra i hjärtat nu och trots att det blir ännu en ensam natt är humöret på topp!
   Helgen har för övrigt varit mycket bra för min del, trots att som nämnt solen bara tittat fram två timmar idag. Lördagen var extra fin då det blev en efterlängtad shoppingdag tack vara min första lön. Efter det blev det bara bättre med en tjejkväll med både Natha och Belle, behöver jag säga att vi hade sjukt kul?
-Nä!
   Imorgon ska visst solen titta fram en liten stund och förhoppningsvis kan min nu bleknande bränna återgå till nyansen den hade innan skolan slutade. Det är minsann lite dumt att så fort skolan tar slut kommer det dåliga vädret, mycket dumt. Som tur är verkar det vända nu och det hade ju varit för väl om jag kunde få vara solbrun när jag kommer till England. Det är mycket snart nu, 8 dagar kvar och nedräkningen har börjat. See ya 


Solen och flera drömmar om Brighton har gett mig ett leende idag.

Stranddagar .

En hel dag på stranden är väl mest bara att drömma om just nu eftersom lilla Karlskronas väder präglas av gråa moln och spridda skurar. Men drömma är fint, mycket fint!
   
    Lindsay Lohan ser rätt klädd ut för en dag på en trevlig strand:  
Blake Lively är finfin på stranden må jag säga:

Blake ser allt somrig ut!
/Izabella, den blonda av oss^^

Peaches

Ja! Ja! Ja! Peaches Geldof är tillbaka! Den här tjejen om någon vet hur man klär sig! Om Bella oh jag har tur så håller hon sig ute på Londons gator när vi är där, hoppas hoppas!
// Lapplisa*

Tillbaka från det datorlösa livet.

Jag, Izabella har nu åter en dator i hemmet och jag känner hur livet sakta men säkert kommer tillbaka. Tyvärr var det så att datorn inte bara hade ett litet förbaskat virus, den hade kraschat med. Det är lite illa men det ska man väl klara av!
   Så en liten uppdatering på vad som skett sen sist: Skolan är såklart slut nu och kvällen på Långö på skolavslutninsdagen var en mycket trevlig tillställning, närmare detaljer ska vi dock inte nämna eftersom det är möjligt att min kära mor läser detta och jag vill inte riskera den kommande Englandsresan.  Jag har också hunnit med en studentskiva hos, ja vem var det hos... Någon jag inte kände var det i alla fall men kul var det en stund, för slutet är tyvärr lite suddigt för min del. Behöver jag säga att jag lärde mig en läxa!
   För övrigt har inte så mycket hänt dessa två veckor som gått på sommarlovet. Jobba har jag ju gjort och jag kan nu meddela att jag börjar bli en riktig hejare på mitt yrke. Förutom att arbeta och tjäna pengar har mycket tid spenderats med Alex. Välbehövlig tid kan jag då säga eftersom han nu seglat iväg med sin familj och hem kommer han när jag precis åkt iväg till England med Natha. Så från att ha träffats nästan varje dag i över 2 månader ska vi nu vara ifrån varandra 5 veckor, inte så trevligt. 
  Nu ska jag dock avsluta på ett trevligt sätt genom att berätta att regnet öser ner i lilla Karlskrona nu. See ya


/Izabella, den blonda av oss^^


Topshop

Topshop är en underbar, färgrik butik som älskas av många! Och när Bella oh jag åker, (bara 18 dagar kvar :D) så ska jag besöka affären(a) flitigt. Oh en sak till! När jag esnast besökte London så var jag givetvis oh besökte Topshop, oh några dagar senare läste jag att Lindsay Lohan samma vecka hade besökt exakt samma affär!  Hur grymt är inte det? Hoppas bara det ligger en i Brighton med, hmm. Iaf tillbaka till ämnet,

Här har jag mixat ihop en underbar festoutfit, jag bara älskar koftan! Och om man skulle känna att man gömmer de fina detaljerna på klänningen är det bara givetvis att ta av sig koftan, det kan ju bli lite varmt när man ska dansa på borden!

Allt kommer som sagt från Topshop.com// Lapplisa*


Lager på lager

Jag vet, det vart ett tag sen jag och Bella bloggade, hennes dator är sönder, och jag har jobbat hela veckan. Jag har ingen bättre bortförklaring än det. Här kommer lite iaf,

Det har varit mycket snygga kläder den här veckan, och dom ska jag visa! Först ut är Kelly Osbourne, som verkligen har skärpt sej, inget mer rosa hår, inga fler tatueringar har gjorts och festandet har trappats ner. Och det syns verkligen,
Kell du är jätte vacker!Sienna & Keira


Den moderika duon har setts mycket tilssammans efter att dom spelat in filmen Edge of Love, och vi gillart!
Chloë Rihanna & Mischa


Finner inga ord, helsnyggt helt enkelt!Det var allt för denna gången, så kommentera järnet nu!
// Lapplisa*

God kväll .

Under flera dagar har nu blogginlägg från mig, Izabella uteblivit, detta på grund av något så avskyvärt som ett virus i datorn. Så det är med stor sorg jag måste meddela att jag inte har några vidare möjligheter att göra väsen av mig på en liten tid framöver.  Det känns tugnt i hjärtat men är turen på min sida och eran klarar vi oss igenom det här. Förhoppningsvis hörs vi inom en snar framtid, en mycket snar framtid till och med. Jag förväntar mig dock att våran älskade Lapplisa (Natha) tar sig i kragen och levererar något vettigt och underhåller er så länge. See ya


/Izabella, den blonda av oss^^

Hankypanky ,

SOMMAR! :D Många har kommenterat Mischa Bartons fransstövlar, om jag ska vara ärlig så är de riktigt fräna , oh så passar de hennes outfit :) Eller ?// Lapplisa*

FOTBOLL

Ja det gick ju inte jätte bra idag, men jag måste säga att svenskarna höll ut mycket längre än vad jag någonsin trott! Och vi har en match, ta nästa nu! Vi ska gå längre än bara vidare från gruppspelet! Fast jag är lite väl naiv om jag säger att vi ska vinna, MEN DET SKA VI TAMEJTUSAN!

Iallafall så ska jag börja jobba imorgon, det känns lite segt att börja på en söndag, men men. Det är pengar. Och jag ska ju jobba på sjukhuset, och då måste jag använda sådana tjusiga vita kläder. Haha, inga kommentarer
Ha det gutt :)
// Lapplisa*

Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Skolan har nu slutat för att ge plats åt sommarlovet och nu ska det banne mig firas! Efter den lilla avslutningen vi i klassen hade i morse begav sig x antal "klasstjejer" och jag oss till Hoglands park för att ha en trevlig och blåsig fotosession. Eftersom jag själv inte äger en kamera får uppläggning av dessa bilder vänta tills jag fått några av mina kära vänner.
   Förmiddagen spenderades sen med tjejerna och det blev fika och shopping (fönstershopping för min del i och för sig). Vår fika var verkligen inte snabb den, vi satt säkert över en timme vid samma bord och vräkte i oss onyttigheter. Jag måste dock påpeka chokladtårta inte borde ses som onyttigt då en bit av den skänker en så mycket värme och glädje. Något som gör en lycklig ska inte anses onyttigt!
   Kvällen som nu snart kommer blir nog ganska onyttig och busig den med. Kvällen ska nämnligen spenderas på Långö och under skolavslutningar och diverse högtider är det stället inte känt för sitt lugn. Förhoppningsvis blir det kul i vilket fall som helst, för nu ska det juh firas! Första året i gymnasiet är nu avslutat och nu återstår bara två år, två förbaskade år. Har jag tur blir det lika bra som detta, för skolåret har varit bra, riktigt bra! See ya

Oh Happy day .

Detta är visst något av en lyckans dag, för tillfället verkar allt vara i sin ordning och det ser ut som att känslan kommer hålla i sig till morgondagen. Jag vill bara hoppa av glädje och skratta högt precis som som Agyness Deyn.


Agyness Deyn.../Izabella, den blonda av oss^^

Håkan Hellström .

Ja varför inte lägga upp en video med "dagens låt" då.Håkan Hellström - För en lång lång tid/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. De sista dagarna i skolan är nu här och faktum är att idag var sista "skoldagen" innan den kommande avslutningen på onsdag morgon. Med andra ord känns det väldans trevligt just nu, otroligt trevligt! 
   Dagen har kortfattat varit en bra dag beståendes av en klassdag på Långö, lite shopping och terapi (ridning). Nu tänkte jag dock berätta lite mer detaljerat om klassdagen eftersom jag nog allt tycker den är värd det. Runt tio-tiden, efter en del missöden, anlände jag och några av mina kära klasskompisar på Långö och så började det roliga. Vi tjejer mjukstartade med solning och skitsnack. Tyvärr blev Sara ganska snart rastlös och jag fick då, snäll som jag är, gå och bada lite med henne. Eller vi ska nog inte kalla det bada, vi doppade oss bara. Sedan följde ännu mer solning och tänka sig att det blev ett dopp till! 
   Att ägna större delen av dagen åt att sola och bada låter kanske lite enformigt och tråkigt men inte då. Har haft det så kul att jag inte vet vad! Träffade ju också på lillebror på stranden med och det är minsann också kul. Shoppingen som sedan följde var lite av en besvikelse efter allt det trevliga på stranden men jag överlever nog allt tack vare terapin sen. Som ni ser har det som hänt idag för en gångs skull ett sammanhang och jag tror nog allt att vi kan finna en röd tråd.
   Nu är klockan allt för mycket för att jag sitta kvar här men imorgon tänkte jag följa upp detta inlägg och fortsätta den röda tråden. Denna tillfälliga avslutning som kommer nu är dock en liten avvikelse på temat men det ger väl lite spännig i vardagen antar jag. See ya  


Den där pöjken som raggades upp en glad torsdagsnatt är visst min, bara min.

Söndag igen .

Ännu mer söndags inspiration kommer här! Idag bjuder jag på två bilder på Rumer Willis och Michelle Trachtenberg, de är minsann två damer i sina bästa år och förtjänar att uppmärksammas.


Rumer rantar runt i natten iklädd en svartvitt outfit.Michelle på rantar runt hon med men hon gör det på dagen hon./Izabella, den blonda av oss^^

Fotbollsnytt

Jag sitter i detta nu och iaktar EMmatchen mellan Portugal och Turkiet, en ganska jämn match, men Portugal har ett litet övertag. Och i Portugal spelar som alla vet, Cristiano Ronaldo, Man Uniteds älskling och ett av mina största hatobjekt. Men jag kan inte annat än att tycka om honom på plan, och nu ska jag bekänna något. Ronaldo är faktiskt en av världensbästa fotbollsspelare, och det här har absolut inget att göra med hur han ser ut! Utan det enda jag tycker om är hans teknik! INGETMER! Men det finns en spelare han ALDRIG kommer att slå, eller ja två den ena är Steven Gerrard, och den han verkligen aldrig kommer att slå är min älskling, FERNANDO TORRES!Så nu vet ni nog vilket lag jag hejar på utöver Sverige i EM, ja såklart Spanien! Ferns hemland (: GO GO!

// Lapplisa*

ÄLSKA!

Jag har alltid älskat väskan, I'm not a plasticbag, men nu har Lindex gjort en cover på denna finurliga väska där det lite skämtsamt står "Paper, plastic or me?" Ett måste för mej just nu!Endast 199:-

// Lapplisa*

Chicy.se

Kolla in deras hemsida, sjukt söta och billiga kläder!


// Lapplisa*

Sommarplaner

Det kan nog inte bli bättre än vad det är just nu, allt är CHILL i skolan oh det är runt 25-30 grader ute oh nästa vecka är det sommarlov. Det enda som kan förstöra detta nu är sommarjobbet, hos Gynokolgen. Men massa strunt samma, inget kan förstöra denna fina stämning som jag skapat nu. Och snart gäller det Ellabella, snart är det England, om exakt 1 månad oh 2 dagar :D Det finns bara två saker jag need right now.

Chinos oh GladiatorsandalerOch som sagt innan så åker vi snart till England, oh jag fick precis reda på att det tar bara 1!timme att komma till London från vårat Brighton, så det får bli våran helgunderhållning Bellalella.


Förövrigt så ska jag efter Brighton till Göteborg eller Sunny Beach, Götet kanske hade passat sej bättre, men vi får se! Jag är i behov av att parta. .

Ha det sköningar!
// Lapplisa*

Ombytta roller

Snälla söta Lily Allen, vad FASEN har du gjort med ditt fina blonda hår? Och herregud så elegant Kelly Osbourne har blivit på senastetiden, det verkar som att dom har bytt roller med varann, för vad jag minns så var det alltid Kell som hade rosa.// Lapplisa*

Sommar .

Skulle bara för en sista gång meddela om att det nu är juni och sommar! Idag har det varit varmtvarmt och härligt soligt, humöret kan inte bli mycket bättre.

Utsikt från den engelska balkongen, denna soliga dag.

Ursäkta att mina gröna fina trosor syns men jag ville bara poängtera att jag solat idag med och jag börjar allt bli lite brun
.


/Izabella, den blonda av oss^^ 

Kimberly Stewart .

Kimberly Stewart här i en lila blåsa med lite volang upptill. Snyggt, enkelt och helt i min smak!


Kimberly Stewart.


/Izabella, den blonda av oss^^

Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Så var det en ny vecka och en ny månad med för den delen (eller mja, den började ju i söndags). Juni månad innebär i vilket fall som helst att sommaren är kommen och inom en mycket snar framtid spås skolan ta slut med. Faktum är att det endast är kvar 3 skoldagar tills avslutningen, det är inte dåligt det! Tänka sig att första året på gymnasiet gasat förbi så här snabbt. Jag är ju för tusan snart en tuff tvåa, en tuff tvåa med rätt att vara mindre trevlig mot de små ettorna...
Verkar jag lite hämndlysten nu?
I och för sig behöver jag inte vara särsklit hänmdlysten men det blir ju så mycket roligare andra året om man får plåga ett par stackars nykomlingar lite grand.
   Nu ska vi dock inte tänka så långt fram i framtiden utan hålla oss till allt intressant som skett en dag som denna. Jo, skolan bestod av en geografilektion där betygen avslöjades (ja, det gick mycket bra för min del), efter detta togs en promenad med Loppan, Ivona och hundarna, sen så, så... I ärlighetens namn har det inte hänt så mycket mer efter promenaden. Jag har jobbat 4 timmar men att berätta mer ingående om om vad jag gjort på jobbet känns inte vidare lockande. Eller vill nu kanske läsa om livet på Olles korvbar?
Låt mig veta, så får du veta. See ya

 
Sommar igen :)

3 favoriter

En dam i korall och två damer i svart, Liv Tyler, Anne Hathaway och Rumer Willis är damerna jag talar om. Så här såg de ut på MTV movie awards och enligt mig var det just dessa tre som var snyggast!


Liv Tyler bar en underbar korall färgad klänning.


Anne Hathaway och Rumer Willis valde båda två svart./Izabella, den blonda av oss^^

Söndags Lindsay.

Nu när det är söndag och allt, tycker jag vi firar med att få lite inspiration från Lindsay Lohan. Måste säga att hon ser mycket fräsch och pigg ut, en riktig snygging!


Ännu en gata att strosa på och ännu en snygg outfit à la LIndsay Lohan. Denna bestående av gråa stuprör, svart linne, randig kofta och rosa skor för att få lite färg på tillvaron.
/Izabella, den blonda av oss^^