Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Sportlov, härliga sportlov, tre lovdagar har passerat och det har inte kommit så mycket som en snöflinga. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den saken, jag älskar snö men det är väldigt skönt att våren börjar tidigt i år. Idag har inte så mycket hunnits med men det blir snart ändring på den saken. På dagens schema står följande: Luncha med Emma, få en kroppsmålning (å så coolt) av Violett och sedan ska man besöka Sturkö. Det är nog det mesta jag kan säga om dagen än så länge. 

  I söndags kväll var jag återigen på Ringö och Natha bjöd på en romantisk middag och annat smått och gott. Det blev en film, She's the man. Under kvällen hade fick vi också sälskap av en trevlig prick, kallad Danne. Han tyckte mycket om tjejfilmen och snattade godis av oss. Vid tolvtiden blev Natha och jag ensamma igen men då var vi alldeles för trötta för att hitta på jävleskap så vi gick helt enkelt och lade oss. 
  Efter en god natts sömn hade det nu blivit måndag. Det tog en stund innan vi åt frukost, ja vi åt inte föräns halv tolv. Men den frukosten åts UTE, ja vi satt ute i solen och åt frukost. Behöver jag säga att det var underbart?
 Frukost i solen!
  När vi ändå var ute passade vi på att "sola", måla naglarna och diskutera viktiga saker - som att det faktiskt var februari och vi satt här i solen. Som ni hör var det ett intressant samtal. Vi fick ganska snart bråttom eftersom vi både skulle hinna med att fixa oss och städa upp efter gårdagens förödelser. Vid halv fyra var vi äntigen klara och kunde bege oss hem till mig.
  Och här börjar cirkusen om, fast nu var vi hemma hos mig, vi såg en annan film - Lilja 4-ever och vi var utan Danne. Det kändes som i somras då Natha och jag praktiskt var varenda dag!
image1147
Åh, härliga minnen från sommaren 2007. Denna blid får avsluta inlägget. See ya

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: tack så mycket :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback