Dagboksinlägg-Izabella

Lördag. Åh den jäkla melodifestivalen är på i bakgrunden! Det finns ju en anledning att kolla på skiten, Björn då ja. Fast lilla  söta Björn Gustavsson har bara pausunderhållningen så jag får vänta på honom och medans jag väntar kan jag underhålla mig med det här: bloggande.
   Jag fortsätter lite till med temat melodifestivalen. Jag sitter nu och frågar mig själv hur man kommer på att man ska sjunga på bosniska? Jag menar majoriteten av tittarna kan väl inte bosniska. Fast man får ju sjunga på skånska så bosniska är väl okej det med. Nä jag ska inte sitta här och beklaga mig längre.

Vilken dag det varit, här i Bonnaland är det så härligt lugnt och skönt och tiden nästan står still. Det som gjorts idag är inte äns värt att nämna, så lugnt har det varit. Har haft en massa tid till att bara tänka och självklart var det Dougie Poynter man tänkte på ;) Ja och sedan har man börjat längta till Brighton igen. Sommaren 2008 kommer nog bli väldans lyckad, språkresa med Natha och sedan har en resa till Göteborg med Belle och Natha (?) bokats in. Ah, sommar...
   Nu snart måste ju pausunderhållningen börja, jag står inte ut längre. See ya  
image1168
Dougie :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback