Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Jag säger bara panik. Panik inför det satans geografiprovet imorgon, ca 30 sidor och ett trevligt häfte att läsa på. Som ni hör har jag en riktigt kul kväll framför mig med vad jag kallar det panikpluggande. Ser verkligen framemot att få sätta igång men jag måste ju blogga lite med. Kan ju inte plugga hela tiden, det hade varit sorgligt och tråkigt.
  Vilken dag det varit. Skoldagen började med ett boxningspass och det var så kul att jag nu funderar på att ta upp min kickboxningskarriär. Kickboxning är lite coolare att säga att man går i än ridning alltså. Sedan var det håltimme och tid att ta det lugnt. Men inte för min del, hade ju lovat en klasskompis hjälp med geografin. Den är inte den enklaste. Efter detta var det matte, lunch och franska. Dagen avslutades med en av världens tråkigaste svenskalektion som aldrig tog slut. Lyckades dock ta mig igenom den och klockan blev entligen tio i fyra och jag fick äntligen komma hem.
  Väl hemma kollade jag på The OC och mitt humör blev på topp igen. Jag älskar verkligen den serien, hade jag fått skulle jag bara ägna mig åt att kolla på OC hela dagarna. The OC är nog mitt enda riktiga beroende. Ja och Dougie Poynter också såklart. Men man kan väl få vara lite beroende av två små saker?
 Nä, nu är det panikpluggande som gäller. See ya 

Mina beroende:

image1010
The OC

image1011
Dougie Poynter........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback