Dagboksinlägg-Izabella

Fredag. Ännu en helg har kommit, den sista helgen i januari faktiskt och helghumöret är på topp! Denna helg ska spenderas med en riktig tjejkväll och med lite hemmaspa hade jag tänkt mig. Jag, som den pluggis jag är, måste också förbereda mitt svenskaföredrag och göra min franskaläxa. Läxor är inte det roligaste men jag kan lika gärna göra dem, det blir nog bäst om jag gör dem. Har nämnligen kommit fram till vilket yrke jag skulle vilja ha sedan: arkitekt. Så för att bli det behöver jag forsätta med att ha bra betyg, även om det innebär att jag måste ägna lite tid av min helg till att just plugga. Nog om det.
  Är just nu väldigt glad över att Tilde åkte ut ur Let's Dance, hon är inte min favorit direkt. Hennes danspatner, Alfred däremot blir svårare att glömma. Men kärleken till Alfred överväger inte mitt förakt mot Tilde. Den som näst borde åka ur denna trevliga danstävling är dock inte något av dansparen, utan programledaren, Jessica Almenäs. Hon är den som faktiskt förpestar detta annars så trevliga Let's Dance. Jag kanske är för hård nu, men hon måste bara vara nästa som åker ut!
  Så här kan jag inte avsluta mitt inlägg så det får bli en liten glad punkt med innan "läggdags". Snart min vänner börjar Gossip Girl, väldigt snart! Närmare betämt om 3 dagar, den 29 januari. Med denna smygreklam sägger jag god natt och See ya
image1046
Reklam, reklam mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback