Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Veckans enda lediga dag börjar tyvärr gå mot sitt slut och jobbet lockar mig verkligen inte nu! Solen har nämnligen återvänt och har tydligen kommit för att stanna och självklart har den lediga tiden gått åt till att sola. Imorgon hinner jag tyvärr inte med att ägna mig åt denna fantastiska sysselsättning men torsdag, fredag och söndagen ska det banne mig endast solas, badas och såklart jobbas.
   Dagarna börjar minsann gå snabbt nu och det är visst bara en vecka tills jag kommer sitta i England med Natha. Det känns som det var igår jag och Natha började drömma om Brighton. Igår, hmm det är snart ett år sen vi började plannera detta. Som ni förstår har tiden gått snabbt för min del. En vecka kommer snart ha gått och då sitter jag där äntligen i Brighton! Ett års väntan är snart förbi, om 7 dagar är vi där.
  Innan jag smiter iväg för att få i mig lite chokladkakor måste jag berätta att jag nu har fått ännu ett jobb, i en glasskiosk. Jag är alltså nu försäljare av två saker: korv och glass. Nu får jag också ännu ett nytt smeknamn, glassbella, som är aningen bättre än krovbella. Eller vad tycker ni? See ya

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: tack ska du ha :D

Postat av: maria

allra allra bäst :)

2008-07-02 @ 11:47:59
URL: http://marialundqvist.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback