Hemma igen!

Sådär ja, tre veckor har nu gått och igår kväll klockan halv elva anlände jag och Natha på Karlskronas tågstation. Där väntade min kära mor, syster, låtsaspappa och pojkvän på mig och det var ett mycket kärt återseende kan jag meddela! Men jag måste säga att det kändes lite ovant att nu idag vakna upp hemma igen och sedan prata svenska till frukosten. Tror nog allt att jag vant mig lite för mycket vid det engelska språket. Men jag ska nog snart kunna återgå till min vanliga utmärkta svenska, istället för den här halvtaskiga jag bevisligen har nu!
   Dessa tre veckor som nu gått har varit minst sagt intensiva, bra intensiva såklart men ett par gånger var det allt precis så det inte kokade över. För tillfället räcker inte tiden till för att berätta om det där som nästan kokade över och den övriga Brigthon resan men så fort tiden och orken tillåter kommer en djupdyknig i vad som hänt under dessa tre veckor i skuggan.
   Denna första riktiga dag hemma i lilla Karlskrona ska spenderas på en solig strand och kvällen kommer gå åt till att träffa den där Alex. Tänka sig att det kan kännas så bra att vara hemma! See ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback