Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Ännu en vecka, ännu en skoldag...
   Något väldigt glädjebringande idag var sovmorgonen man fick då alla samhällskunskapslektionerna är instälda denna vecka. Lycka är då man inte börjar skolan föräns halv tio och sedan har håltimme till halv ett! Den där lektionen vid halv ett vet jag inte äns om jag vill kalla lektion. På schemat står det idrott men idag var det ingen vanlig skolidrott utan typ, ishockey. Med andra ord var det mest trams och lek och jag hade väldigt kul. Måste säga att mina hockeygener från pappa kom väl till hands idag. Tyvärr  tog roligheterna på isen slut efter endast en timme, då vi var tvugna att bege oss ifrån ishallen. Men sicken lyckad timme vi hade!
   Eftermiddagen har också varit väldigt glädjebringande då jag var i stallet och fick rida en stund. Idag reds ett lätt B program (dressyr) och det gick oväntat bra. Var beredd på det värsta men det visade sig att det inte var någon fara. Detta lös då upp min redan soliga dag ännu mer!
  Som ni hör har min dag varit fylld med glädje och humöret har minsann varit på topp hela dagen! Att jag nu måste gå och plugga ekonomi stör mig inte ett dugg. Att läsa om högkonjunkturer och lågkonjunkturer passar rätt bra nu och inget är väl så intressant som inflation!? See ya
                          Denna filur träffade jag idag:)
Oh, happy day :D                                       Tove!

Kommentarer
Postat av: Cassi

åhh, fin bild! kraam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback