Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Sådär ja, då var den tråkiga helgen slut och fram till nästa är det 4 härliga skoldagar kvar. Det hade kunnat varit lite bättre tycker man. Helgen som passerat var verkligen inte något att berätta om och ännu värre hade det varit för de stackarna som tvingats lyssna på det. Dagen som hittils varit har inte heller varit något vidare så jag ska icke gå in mer detaljerat på det heller.
   Kvällen som kommer lär i alla fall bli mer lyckad, för det blir nämnligen ännu en natt hos Alex. Kombinationen av oss båda är faktiskt ganska lyckat, så därav antagandet att kvällen kommer bli lyckad. Det är juh helt logiskt! Föresten om allt annat också hade varit logiskt skulle det i allmänhet varit lite lättare att existera. Som ni märker kretsar en del filosofiska tankar runt i mitt huvud nu och det beror självklart på den filosofilektionen som ägt rum idag. Det enda jag gjorde på lektionen var dock att skartta åt en klasskamrat vid namn Alexander. Han har en hel idiotiska tankar den pojken.
   Nu ska jag försöka få bukt på de dära onödiga filosofiska tankarna som plågar mig och det gör jag nog bäst med att städa upp lite på mitt rum. Det finns sannerligen inte någon bättre terapi än att städa rumet, den sysslan har verkligen hjälpt mig genom åren. See ya 

Jo visst, det är verkligen inte var dagen har varit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback