Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Så där jag, veckan avklarad och en ny återstår med förhoppningsvis lika många höjdpunkter som denna vecka har haft! Jao för det har sannerligen varit en bra vecka och helgen sedan, säger bara mycket bra.
   Lördagen innebar först och främst en härlig morgon med Alexander, efter detta blev det dock ett stressigt besök i hemmet eftersom en viss buss avgick 19.08. Jag hann med nöd och näppe med bussfan och till slut anlände jag i Torskors och tjejkvällen började. Tjejkväll är nog något av det bästa som kan göras en lördag, det är oh så härligt att bara få vara med sina tjejkompisar. Det blev en kväll fylld av leken "jag har aldrig" och pinsammt nog var det jag som fick klunka i mig mest... Något jag kanske inte borde vara så stolt över. Vid elva tröttnade vi på leken och halv tolv tog vi bussen in till härliga Karlskrona centrum. Där hann vi inte med så mycket, för snäll som jag är väntade jag på att pojken min också skulle komma in till satun. Mycket snart gjorde han det och duktiga som vi är var vi hemma hos mig runt ett-tiden. Mamma kunde alltså vara lugn denna lördag med, tack och lov för det.
  Dagen som nu har gått är inte mycket att tala om, den har varit härlig och det räcker att nämna. Jag är dessutom hungrig och ska nu äta. See ya


Jag är så sjukt kär och blir alldeles varm av att bara tänka på dig!

Kommentarer
Postat av: Tobias

Vilken vacker bild!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback