Dagboksinlägg-Izabella

Onsdag. Ännu en underbar dag har kommit mig till mötes och är nu turen på min sida ett litet tag till är det mycket möjligt att morgondagen den med blir så här härligt bra. Så vad är det för underbart som hänt idag då?
Ja, i ärlighetens namn har icke så mycket spännande hänt idag men det kanske är just det, en lugn och behaglig dag kan visst vara helt i sin ordning. Mitt humör är föresten på den goda sidan nu förtiden med och det ska man verkligen inte klaga på! Nu till exempel är jag helt slut efter en timmes simning men leendet på läpparna försvinner ej för en sådan petites.
   Nu är klockan alldels för mycket för att jag ska kunna sitta kvar här och svamla. Jag måste hinna med en hel del nu innan jag kan krypa ned och somna gott. Det är banne mig hetsigt att vara i mina skor. Just nu har jag dock inga skor på mig men jag är helt säker på att ni förstår vad jag menar med det fina och hederliga uttrycket. Gamla klassiska uttryck är bra användbara de, jag är ett stort fan av dem som ni kanske har förstått. Borde förstått i all fall. See ya

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: den är fin den!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback