Dagboksinlägg-Izabella

Söndag. Ännu en helg över, ännu en skolvecka framför sig och en hel del måsten. Ja det blir nog allt en stor omväxling för mig att nu ha en massa tråkiga måsten. Ni förstår, helgen har haft allt utom tråkiga måsten! Jag tror vi nu tar och börja med att berätta om denna bekymmersfria helgen:
   Först av allt är det värt att låta den lugna myskvällen med Alex vara med på ett hörn men några vidare detaljer om fredagen är nog bäst att lämna utanför det här. Dagen därpå, alltså gårdagen, var en dag helt i min smak. En hyfsat lugn morgon och sedan en liten sanbbvisit hemma i lägenheten för att hälsa på en gammal vän som var på besök. Träffade dessutom den där vännen över lunch med, en lunch som kära Alex bjöd på. Förlåt men grattis är banne mig gott!
   Dagen bara flöt på i ett fint töcken av glädje och helt plötsligt var klockan sju och jag befann mig då på Hästö hos Sara. Hos Sara befann sig även Matilda lilla och Bengan. Efter mycket om och men sprang vi till en buss som skulle ta hos till Öljersjö men det gick väl sådär bra. Vi missade bussen och vi fick vackert inta busshållplatsen för en timme. Tur att bussrean var så trevlig för annars hade man inte varit speciellt sugen på att besöka den där festen. Festen var sedan kul, ja kul helt enkelt. Trevligt folk och alkoholintaget var helt lagom. Att man sedan också kom hem i god tid med gjorde kvällen/natten ännu bättre!
   Idag då, vad har hänt idag: Jo, ingenting! Bara myst med Alex hela dagen och som nämnt det bara flöt på i ett töcken av glädje. Nu vankas det middag för min del och efter det har jag ett oh så stökigt rum som väntar på mig. Franskaläxan vill nog också ha lite uppmärksammhet. See ya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback