Dagboksinlägg-Izabella

Tisdag. Vilken dålig uppdatering det varit här på sista tiden! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och jag är säker på att även Natha ber om ursäkt för det uteblivande bloggandet. Men det har juh varit så mycket att göra nu i dagarna, helgen tog rätt så mycket uppmärkasamhet har jag märkt. Eller nu kanske jag inte ska skylla på själva helgen för den som verkligen fick min uppmärksamhet var pöjken från Saltö. Har i principen varit med honom hela tiden! Förutom en stund på löradagen då jag, snorig och dann, ägnade mig helhjärtat åt mitt arbete.
   Nu är det i alla fall tisdag och klockan har inte äns slagit fyra än men ack vad mycket som hunnits med här idag! Innan skolan latade jag mig minsann inte som jag brukar göra, utan vid tio traskade jag glatt och omsminkat ner till simhallen. Där simmade jag som vanligt i en timme och jag måste faktiskt får säga hur stolt jag är över mig själv som pallra mig upp i tid på morgonen för att få motion. På vägen hem sedan hade jag glädjen att få träffa på ett par av min kära klasskamrater, Jakob, Bergaman och Toret. De fick väl varsin chock när de fick syn på mitt omsiminkade och ofixade yttre, stackarna!
   I skolan har jag för en gångs skull jobbat lite och det grupparbete som står i centrum just nu går, hör och häpna, framåt. Ja vilken härlig dag det är, solen lyser till och med nu när jag återvänt hem från skolan. Oh nu ska jag röra mig ännu mer, tänk vilken friskis jag är! Det är nästan så att jag blir rädd. See ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback