Dagboksinlägg-Izabella

Måndag. Attans vilken lång tid det var sedan jag levererade ett dagboksinlägg eller inlägg överhuvudtaget! Nu kommer i alla fall ett och jag hoppas innerligt att det finns någon vettig individ där ute som uppskattar ett hederligt gammalt inlägg som handlar om just mig.
   Dagen började fint med ett alarm 20 över 6 och vid den tidpunkten var jag så lagom pigg. Det var dock bara att snabbt få på sig kläder och ta ut de två förbaskade hundarna. Direkt efter den (host) långa rundan återvände jag till sängen och till Natha. Ja Natha och jag delade säng i natt och det var som vanligt trevligt. Jag och Natha har föresten alltid det trevligt trots att vi har en tendens att sova för lite och det resulterar senare i att vi båda två är helt och hållet väck på morgonen därpå.
   Skoldagen som gått idag är inte mycket att tala om, det är bara det vanliga liksom. Man går dit har lite lektioner äter lite lunch (för min del blev det ett glas vatten idag), har lite fler lektioner och går sedan lättat och lyckligt hem! Ja det bästa med skolan är sannerligen att få gå hem, lunchen är rätt trevlig den med om jag ska va ärlig. Nu när vi ändå är ärliga kan jag passa på att berätta att jag ska avlägsna mig från denna plats. Jag måste nämnligen, pluggis som jag är, plugga! Ja franska och naturkunskap är allt kul och är jag riktigt på g gör jag nog samhällskunskapen med när jag ändå är igång. See ya

Jag och Natha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback