Gästbloggande

Hej, Nathalie här. Det var ett tag sen, jag startade ju upp en alldeles egen blogg för nån månad sen. Iallafall, nu, idag har jag tagit mig friheten att såkallat gästblogga här på flickornas egna.

Nu sitter jag här, en lördagskväll octh är djupt deprimerad. mest för att det är lördag och jag är hemma. Men också för att jag ska behöva åka tillbaka till Kalmar på måndag, till det kristna psykhemmet. Hjälp mej att hitta en bättre inte dyrare boende i Kalmar innestad! Stället tar kål på mej. De har konstiga regler och är helt gamla. För er som inte vet så flyttade jag nyligen till Kalmar för att ha närmare till min skola. 

Iallafall, jag är lite inne på vad jag ska välja efter gymnasiet. Jag går trots allt bara i  tvåan, men det är nog dags att tänka till. Mina än så länge alternativ är:
- Frisörskola - här i Sverige
- Designskola - USA eller Europa
Problemet som alla andra också har är ju pengarna, det kostar skjortan med en sån här utbildning. Men om jag tar den så har jag ett yrke som jag verkligen brinner för! Jag menar, ge man sej in på det här måste man fullfölja den! Och det är jag inte riktigt känd för.

Jag har letat runt efter utbildningar här i Sverige, den som kostade minst låg på 86.000kr. Det blir något att betala tillbaka hela livet. Men jag hittade värsta fräna modeskolan i London, på Oxford Street! Men där låg priset runt 100.000kr per termin. EHEHH.

Okej, nu har jag hittat den, just den utbildningen jag vill ha! Också den dyraste men antagligen den mest professionella frisörutbildningen du kan hitta i Sverige.

Björn Axén Academy
250.000kr
Jag kan sluta leta

//Lapplisa.devote.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback